Подати оголошення

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .1315. . .127
03 лип 2015 08:40
И кстати, плюс 1 к уже оформившимся семьям :)
03 лип 2015 08:43
Цитата "S.Re":

Це чудово, як найшвидше хочеть вже відсвяткувати новосілля всим будинком
03 лип 2015 08:46
Цитата "jessika":

Це чудово, як найшвидше хочеть вже відсвяткувати новосілля всим будинком

Кстати, были там пару дней назад, уже некоторые делают ремонт - но всего пару человек видели
05 лип 2015 06:18
Цитата "S.Re":

Поздравляем!!! :poz:
09 лип 2015 10:15
чогось всі прям затихли :) ремонти вже масово почали, чи що? агов, сусіди :poz:
П.С. У суботу збираємось у Ворзель. Спочатку зайнятись справами, а потім трошки відпочити на берегу озера. Сходити в кафешку, що там є. Словом, культурно відпочити. Або з'їздити на обзорну екскурсію до нашого найближчого центру цівілізації - Бучу. Хто хоче приєднатись? :beer:
09 лип 2015 10:22
Цитата "Tymoha":
П.С. У суботу збираємось у Ворзель. Спочатку зайнятись справами, а потім трошки відпочити на берегу озера. Сходити в кафешку, що там є. Словом, культурно відпочити. Або з'їздити на обзорну екскурсію до нашого найближчого центру цівілізації - Бучу. Хто хоче приєднатись? :beer:

Ми чекаємо електрики, щоб починати ремонт ( хоча можливо вже є, потрібно зателефонувати у відділ продажу)
Познайомитись - прекрасна ідея! З'ясуємо як у нас буде з часом на суботу і одразу відпишемо. Дякуємо за запрошення!
09 лип 2015 10:22
ми до цього часу не отримали документи(((
скажіть а світло вже ввімкнули?
09 лип 2015 10:30
наскільки я володію інформацією, електрики ще немає. в суботу я зустрічаюсь з головою нашого ОСББ (Володимиром Івановичем). Хочу отримати свою ключі і вже з'ясувати для себе що і як стосовно підключення води, газу, електрики. Тому що я б вже починав ставити двері (в першу чергу) і далі вже скуповувати (потрібно встигнути до нового стрибку долару) всі необхідні матеріали, сантехнику і таке все інше.

П.С. Ми їдемо в суботу на електричці зі Святошино о 8.45. У Ворзелі будемо з десятої.
09 лип 2015 15:14
Цитата "Tymoha":
Ми їдемо в суботу на електричці зі Святошино о 8.45. У Ворзелі будемо з десятої.

Ми також саме так ідемо! :yes: тому точно зустрінемось!)
09 лип 2015 15:20
Цитата "Tymoha":

Всем здрасте, уважаемые соседи. Лично мы пока не занимались, но планируем начать как только будет электрика -)
По последним данным тем что у нас, сначала говорили что будет вода, а потом электрика - все это в ближайшие несколько дней, но видимо задерживают. Вчера должны были воду дать - никто не звонил, не уточнял, есть ли?

По поводу субботы, жаль у нас не получается присоедениться - работаемс, а так бы с радостью )
Всем хорошего времяпровождения, кто поедет, и ждем в нашем дворе - он очень симпатяшный :)
10 лип 2015 04:39
Цитата "Vorzel_kvart":

Ми також саме так ідемо! :yes: тому точно зустрінемось!)

О, клас. То хто з нас буде тримати журнал "Огонёк"? ))) Чи будемо вже знайомитись на підході до будинку?
10 лип 2015 05:05
Цитата "Tymoha":

О, клас. То хто з нас буде тримати журнал "Огонёк"? ))) Чи будемо вже знайомитись на підході до будинку?

Думаю вже на підході познайомимось)))
13 лип 2015 08:51
так, ну в суботу були у Ворзелі. Забрав ключі, поспілкувався с ОСББ Володимиром Івановичом. Ну в принципі все в порядку, ремонт вже можна починати. Вода вже начебо є, електрику поки що можуть дати времянку від забудовника (по промислових цінах). Газ вже підключено, котел вже висить. Так що я помаленьку починаю все закупати для ремонту :)
П.С. На першому поверсі хтось вже шурує ремонт повним ходом. Мабуть це й буде перший новосел нашого будинку :)
13 лип 2015 09:56
Цитата "Tymoha":
так, ну в суботу були у Ворзелі. Забрав ключі, поспілкувався с ОСББ Володимиром Івановичом. Ну в принципі все в порядку, ремонт вже можна починати. Вода вже начебо є, електрику поки що можуть дати времянку від забудовника (по промислових цінах). Газ вже підключено, котел вже висить. Так що я помаленьку починаю все закупати для ремонту :)
П.С. На першому поверсі хтось вже шурує ремонт повним ходом. Мабуть це й буде перший новосел нашого будинку :)

Дякуємо за інформацію!!!
13 лип 2015 10:13
Цитата "Tymoha":

Мы тоже начинаем через пару дней.
13 лип 2015 10:34
Був в неділю, завіз сантехніку :) Перевірили, що вода є, світло включається, навіть через лічильник. Сьогодні сантехнік уже штробить стіни під труби. Закуплявся в Епіцентрі на Берковецькій і був приємно здивований цінами на фітинг та труби. Виявилось, що навіть дешевше ніж на Харківському ринку. До речі сантехнік переконав що метало-пластикові труби не надійні (точніше вузли скріплення) тому магістраль від лічильника до котла буду демонтувати і використовувати поліпропілен. Також є проблеми з отопленням, тому що випуски труб знизу і радіатори з таким підключенням підходять лише сталеві, а хотілось би алюмінієві :)
Можу дать номер сантехніка, бере за одну точку підключення 250 грн.(гаряча&холодна вода)
Завтра буду робить заміри з електриком, подивимось чим мене порадує він :wow:
Мало не забув :notsure: . годину назад телефонував сантехнік, казав що приходили газовики. Надіюсь хотіли пломбувати лічильники і скоро підключать газ.
П.С. По-моэму будь-яку проблему можна вирішити. (особоливо коли це пов"язано з особистим житлом :) )
І вибачте за граматику. :oh:
Гарного дня!
13 лип 2015 10:41
Цитата "alexgist":
Був в неділю, завіз сантехніку :) Перевірили, що вода є, світло включається, навіть через лічильник. Сьогодні сантехнік уже штробить стіни під труби. Закуплявся в Епіцентрі на Берковецькій і був приємно здивований цінами на фітинг та труби. Виявилось, що навіть дешевше ніж на Харківському ринку. До речі сантехнік переконав що метало-пластикові труби не надійні (точніше вузли скріплення) тому магістраль від лічильника до котла буду демонтувати і використовувати поліпропілен. Також є проблеми з отопленням, тому що випуски труб знизу і радіатори з таким підключенням підходять лише сталеві, а хотілось би алюмінієві :)
Можу дать номер сантехніка, бере за одну точку підключення 250 грн.(гаряча&холодна вода)
Мало не забув :notsure: . годину назад телефонував сантехнік, казав що приходили газовики. Надіюсь хотіли пломбувати лічильники і скоро підключать газ.
П.С. По-моэму будь-яку проблему можна вирішити. (особоливо коли це пов"язано з особистим житлом :) )
Гарного дня!

:super:
13 лип 2015 12:43
Цитата "Tymoha":

Ми в суботу також були, але трішки пізніше приіхали, ніж думали ( важкий робочий тиждень видався). Також помітили, які темпи роботи на першому поверсі у сусідів :yes:
Ми з завтрашньго дня починаємо електрику робити, сподіваємось і сантехніку на днях...
13 лип 2015 12:49
Цитата "alexgist":
Гарного дня!

Доброго дня! Можна нам, будь ласка контакти сантехніка? Або скажіть номер квартири. Я завтра буду на місці, може з ним одразу домовлюсь про роботу після Вашоі квартири :winky:
13 лип 2015 12:58
Цитата "alexgist":
Гарного дня!

Ох, вы меня огорчили своим сообщением за трубы. Второй человек кто за день это говорит :) Стяжку жалко, вроде неплохая) Буду еще консультироваться :)))
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .1315. . .127
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx