Подати оголошення

ЖК Світло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Наддніпрянське шосе, 2а

ЗабудовникFUTURA HATA
Здача ЖК2021 - 2024 р.
Планування
від 27 946 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
149з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 34.
18/53%
1/3%
4/12%
1/3%
10/29%
1. . .35. . .209
27 лист 2017 17:32
Цитата "ser.kirichenko":

Относительно. Тут скорее важен момент как пилить. Вдоль трассы и промзон...зимой жесть будет, никто там не чистит. На общественном транспорте 30 минут, пешком 25 минут. Такое... :faceoff:
А на машине в принципе удобно, главное чтобы развязку реализовали как на генплане.

Вход в метро на целый крюк ближе, чем вы изобразили. Вы не в метро пошли, а на вокзал. Так и что пешком около 15 минут от первой очереди)
27 лист 2017 18:48
Цитата "ser.kirichenko":

Относительно. Тут скорее важен момент как пилить. Вдоль трассы и промзон...зимой жесть будет, никто там не чистит. На общественном транспорте 30 минут, пешком 25 минут. Такое... :faceoff:
А на машине в принципе удобно, главное чтобы развязку реализовали как на генплане.

Не, ну не 25 мин пешком, так как тут от первой очереди ближе к метро чем в том же файна таун. Но то что этот комплекс больше подойдет для автовладельцев - это факт... А при нашей культуре вождения я авто не планирую в обозримом будущем.
27 лист 2017 21:48
Шановні представники забудовника, я думаю, що зайве було цитувати норми чинного законодавства щодо видачі містобудівних умов та обмежень, тут напевно переважна більшість і так в курсі. Тим паче, що мій допис стосувався зовсім іншого.
Я в жодному разі не стверджував, що у цього будівництва немає документів чи що вони незаконні. Проте, з врахуванням того, що в реаліях нашої країни, немає жодних гарантій відповідності не лише цих, а будь яких документів чинному законодавству і що вони видані без впливу якихось інших факторів - я лише рекомендував потенційним інвесторам не полінитись і витратити трошки часу для того щоб зібрати альтернативну інформацію і, потім, співставивши її з інформацією забудовника - приймати рішення щодо інвестування в цей об'єкт - з більшим рівнем обізнаності і обґрунтованості.
До речі, на вашому сайті об'єкта відсутня дозвільна документація, про яку ви писали вище.
Я думаю, що для посилення довіри інвесторів до об'єкта було б непогано викласти скани містобудівних умов та обмежень, а також дозволу на будівництво (а головне експертного висновку, з додатками, на підставі якого видано дозвіл - з параметрами будівництва.
Що ви на це скажете?
28 лист 2017 06:32
Цитата "Александр Дядюк":

Я думаю, що для посилення довіри інвесторів до об'єкта було б непогано викласти скани містобудівних умов та обмежень, а також дозволу на будівництво (а головне експертного висновку, з додатками, на підставі якого видано дозвіл - з параметрами будівництва.
Що ви на це скажете?

Усі документи по об’єкту доступні для вивчення у відділі продажів, який незабаром відкриється поруч із будмайданчиком.
28 лист 2017 07:01
Цитата "ЖК "Світло Парк"":

Усі документи по об’єкту доступні для вивчення у відділі продажів, який незабаром відкриється поруч із будмайданчиком.

Це дуже добре, але багато хто із солідних забудовників, які впевнені на 100% у своїх документах, викладають їх відкрито - для того, щоб потенційні інвестори могли зробити попереднє ознайомлення.
Звичайно це ваша справа
28 лист 2017 19:03

Вход в метро на целый крюк ближе, чем вы изобразили. Вы не в метро пошли, а на вокзал. Так и что пешком около 15 минут от первой очереди)

Проезжаю эту трассу каждый день уже не первый год и могу точно сказать, что 15 минут от первой очереди до входа в метро-это не спеша, ворон считая на деревьях :yes: , обычным шагом там не более 10 минут.может если будет время-замерю))))
29 лист 2017 10:32

Вдоль комплекса планируется сделать две остановки общественного транспорта. Есть также идея собственной развозки, в перспективе. Также строится новая транспортная развязка. До метро сможете за 3 минуты доезжать.

Если сделаете развязку-цены вам не будет! Спасибо за ответ :king:
Так и не получил ответ по мазутохранилищам. Есть ли планы как запахи будете убирать?
29 лист 2017 11:44
Цитата "ser.kirichenko":

Если сделаете развязку-цены вам не будет! Спасибо за ответ :king:
Так и не получил ответ по мазутохранилищам. Есть ли планы как запахи будете убирать?

Мы обходили всю территорию по несколько раз зимой, летом и вот недавно в ноябре - никто из нас запахов мазута не слышал. После вашего сообщения специально консультировались по этому вопросу с главным инженером: мазут относится к классу малолетучих веществ и на имеющемся расстоянии не представляет вреда и не должно быть запаха. А по степени опасности мазут сравним с асфальтом в летнее время.

Что касается самой ТЭЦ 5 - это одна из наиболее современных ТЭЦ в Киеве, то есть она сама по себе максимально безопасна, мазут на этой ТЭЦ используется только как резервное топливо.
Сейчас на участке ведутся строительные работы, возможно запах был оттуда...

Ну и еще раз акцентируем внимание, что разрешение на строительство и градостроительные условия выдаются только в том случае, когда все показатели в норме
29 лист 2017 12:34
Может вопрос к эконадзору, к руководству ТЭЦ. Запах может периодически возникать при загрузке/разгрузке топлива. То есть, в данной ситуации застройщик может проявить свою добрую волю и сам инициировать проверку. Это было бы разумно. И, наверное, это сделало бы честь компании, которая не просто строит, а еще и берет инициативу по решению проблем, прямо от нее независящих.
29 лист 2017 14:42
Смущає ще одна невідповідність.
Адреса ділянки начебто Наддніпрянське шосе, 2а, принаймні так зазначено на сайті самого обьєкту, але насправді Наддніпрянське шосе закінчується ще перед Південним мостом, а далі іде Столичне шосе.
І ділянка будівництва, якщо судити по карті, до Наддніпрянського шосе немає жодного відношенння.
Можливо адміністрація забудовника розяснить ситуацію?
29 лист 2017 15:06
Смущає ще одна невідповідність.
Адреса ділянки начебто Наддніпрянське шосе, 2а, принаймні так зазначено на сайті самого обьєкту, але насправді Наддніпрянське шосе закінчується ще перед Південним мостом, а далі іде Столичне шосе.
І ділянка будівництва, якщо судити по карті, до Наддніпрянського шосе немає жодного відношенння.
Можливо адміністрація забудовника розяснить ситуацію?

Шановний, ви так часто пишете і коментуєте на цьому форумі, то вже могли б знати, що це не поштова адреса:-). "Зради" тут нема, не хвилюйтеся :-)
29 лист 2017 15:13
Цитата "Владимир Германов":

Шановний, ви так часто пишете і коментуєте на цьому форумі, то вже могли б знати, що це не поштова адреса:-). "Зради" тут нема, не хвилюйтеся :-)

Шановний пане Володимире, я чудово розумію різницю між будівельною і поштовою адресою, проте і будівельна адреса має відповідати фактичному місцезнаходженню.
Адже, в іншому разі, можна писати - ми будуємо по проспекту Бажана, а як виявляється, ділянка знаходиться по Голосіївському проспекту
29 лист 2017 15:57

Взагалі то Київрада не передавала цю землю під житлове будівництво.
Згідно рішення Київради ділянки передавались виключно під готельно-офісне будівництво

//kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/al ldocWWW/26493B272832C6C7C225746500688760 ?OpenDocument

29 лист 2017 19:55
Взагалі то Київрада не передавала цю землю під житлове будівництво.
Згідно рішення Київради ділянки передавались виключно під готельно-офісне будівництво

//kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/al ldocWWW/26493B272832C6C7C225746500688760 ?OpenDocument

ви дату видели?
я думаю продажи и пока не стартанули так как документы в стадии оформления...
29 лист 2017 20:50
Цитата "nick22":

ви дату видели?
я думаю продажи и пока не стартанули так как документы в стадии оформления...

А інших рішень, окрім тієї дати немає.

Тобто, ви все-таки визнаєте, що на даний час будівництво суперечить цільовому призначенню земельної ділянки і, відповідно, всі містобудівні і дозволи, якщо вони і видані - незаконні
29 лист 2017 21:30

А інших рішень, окрім тієї дати немає.

Тобто, ви все-таки визнаєте, що на даний час будівництво суперечить цільовому призначенню земельної ділянки і, відповідно, всі містобудівні і дозволи, якщо вони і видані - незаконні

когда будут продажи - тогда и будете возмущаться)
пока это лишь проэкт и не более того... Для чего вы сотрясаете воздух - я не понимаю...
29 лист 2017 21:37
Цитата "nick22":

когда будут продажи - тогда и будете возмущаться)
пока это лишь проэкт и не более того... Для чего вы сотрясаете воздух - я не понимаю...

Якщо уже отримано містобудівні умови і обмеження та дозвіл на будівельні роботи - це вже не "прожект" - це вже реальна забудова
29 лист 2017 22:06

Якщо уже отримано містобудівні умови і обмеження та дозвіл на будівельні роботи - це вже не "прожект" - це вже реальна забудова

пока нет фундамента - это проэкт.
Если получены условия - значит со стройкой все ок...
Не понимаю какой у вас интерес по этому проэкту? Если вы "активист" то почему вас не слышно в стройках УКО?
Коррупция? К сожалению она у нас на всех уровнях... Но в данном случае строят вполне приличный и архитектурно привлекательный ЖК, а это и налоги, и рабочие места и т.д.
30 лист 2017 05:40
Ви самі собі суперечите, пишете, що все законно, а потім тут же пишете, що поки що все лише проект - а тому не дивіться на старі рішення - потім колись будуть інші (законні)
30 лист 2017 07:33
Господа, зачем раньше времени сотрясать воздух!!! Нет ни даты старта продаж, ни планировок.. Спасибо пресс-службе "Свитло Парк" - честно и прямо отвечает на все вопросы. Не сидит в окопах и не отмалчивается, как это делают менеджеры других застройщиков. Если без воды и по делу, - пожалуйста! Тем более, предлагаю перечитать всю ветку форума этого ЖК. На все последние вопросы уже были даны ответы застройщиком.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .35. . .209
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше