ЖК Світло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Наддніпрянське шосе, 2а
Забудовник | FUTURA HATA |
Здача ЖК | 2021 - 2024 р. |
Планування | від 27 946 Грн/м² |
18/56% | ||
1/3% | ||
4/13% | ||
1/3% | ||
8/25% |
roltd
Сегодня сообщил об этом в управляющую контору, они тоже были не в курсе. Что-то записали у себя.
Сегодня пришел электрик от управляющей компании и перекоммутировал фазу и ноль в квартире. Пообщались. Теперь все как положено.
Кто то узнавал в ОП как обстоят дела с получением адресов по первой очереди и права собственности по сданным домам?
Пока ничего не говорили.
Ulia-investor
25 августа - переуступка до сих пор заморожена! Будет ли она вообще и когда - ответа нет! У меня вывод один - у застройщика настолько плохо идут продажи, что он намеренно блокирует продажи по пепеуступке! Когда я инвестировала в СвитлоП, менеджер уверяла, что переуступить можно будет в любой момент! Мало того, что процент за переуступку подняли с 3% до 5%, так ещё и свои обещания нарушили! Бардак, а не бизнес у Вас, Степан Черновецкий!
Чем закончилась история с переуступкой?
Ловите парочку свежих фото со стройплащадки!
Доброго дня. Чи зданий офіційно вже хоч один будинок комплексу? Розглядаємо варіант інвестувати тут в житло, але по відгукам на форумі ще ніхто не отримав документів на право власності. Чи змінилася ситуація в кращу сторону?
avf1
Доброго дня. Чи зданий офіційно вже хоч один будинок комплексу? Розглядаємо варіант інвестувати тут в житло, але по відгукам на форумі ще ніхто не отримав документів на право власності. Чи змінилася ситуація в кращу сторону?
Еще ни один дом не получил почтовый адрес,а без него нельзя оформить право собственности
avf1
Первые три дома официально сданы в эксплуатацию. Ждут присвоения адресов от города. С документами квартиры будут в продаже только после того, как присвоят эти самые адреса и начнут оформлять инвесторам права собственности, ориентировочно через месяц-два. Стандартная схема.
Вопрос. Как решали проблему с установкой внешнего блока кондиционера. 1 дом. Из своего окна поставить практичнски не возможно. Особенно на верхних этажах. "Спасибо" проектировщику.
rumax
Вопрос. Как решали проблему с установкой внешнего блока кондиционера. 1 дом. Из своего окна поставить практичнски не возможно. Особенно на верхних этажах. "Спасибо" проектировщику.
Так везде тяжело и опасно, 2Б дом. А еще трубки слива конденсата в дренаж наружный _без_ уклона...
Ребята, кто уже живет, какой у Вас сейчас тариф на электричество, воду и тепло?
Коммуникации уже все подключены и введены?
roltd
Так везде тяжело и опасно, 2Б дом. А еще трубки слива конденсата в дренаж наружный _без_ уклона...
Є такі монтажники, які вилазять в корзини, ставлять зовнішній блок і підключають його. Звісно не безкоштовно. Шукайте таких. Але моя порада, в любому випадку нехай в’яжуться. Або ж запрошувати альпініста-монтажника потрібно, який з даху спуститься, що звісно більш безпечно і дорожче.
Підбийте трохи стіну під трубкою дренажу і вбийте клинок, що дасть нахил вашій трубці, потім заштукатурите.
Kova-79
Ребята, кто уже живет, какой у Вас сейчас тариф на электричество, воду и тепло?
Коммуникации уже все подключены и введены?
Вода і електрика в звичайному міському тарифі.
Опалення ще немає, і коли буде невідомо, адже адрес у будинків ще немає, там само як і права власності у інвесторів. Тобто по факту це ще будівництво, а не жилий об‘єкт. Гадаю, місто дасть опалення в останню чергу, якщо взагалі дасть, і як показує практика в таких випадках-воно буде бажати кращого.
Моя порада тим, хто збирається зимувати-зазделегідь думайте чим будете обігрівати себе і своі ремонти.
А в цілому- мені тут подобається.
nick123
Опалення ще немає, і коли буде невідомо, адже адрес у будинків ще немає, там само як і права власності у інвесторів. Тобто по факту це ще будівництво, а не жилий об‘єкт. Гадаю, місто дасть опалення в останню чергу, якщо взагалі дасть, і як показує практика в таких випадках-воно буде бажати кращого.
Моя порада тим, хто збирається зимувати-зазделегідь думайте чим будете обігрівати себе і своі ремонти.
А в цілому- мені тутДуже дякую за відповіді, сам планую купити тут квартиру для себе!
Дуже дякую за відповіді, я сам планую для себе купити тут квартиру, мені дуже сподобались двори-парки без машин, закрита територія та близкість до Лисої гори та парку з озерами!
nick123
А в цілому- мені тут подобається.
Як дадуть опалення, напишить тут будь ласка
Shupy
Як дадуть опалення, напишить тут будь ласка
Добре. Я і сам чекаю на нього, адже кондиціонером не погрієшься, якщо будуть міцні морози. Розраховую, що хоч в листопаді увімкнуть.
Ще надіюсь, що нарешті нададуть адреси будинкам, і можна буде оформити право власності.
Сейчас в квартире тепло как не везде... Теплее, чем в старом фонде.
nick123
Добре. Я і сам чекаю на нього, адже кондиціонером не погрієшься, якщо будуть міцні морози. Розраховую, що хоч в листопаді увімкнуть.
Ще надіюсь, що нарешті нададуть адреси будинкам, і можна буде оформити право власності.
Право властності то краще за будь яке опалання
nick123
Є такі монтажники, які вилазять в корзини, ставлять зовнішній блок і підключають його. Звісно не безкоштовно. Шукайте таких. Але моя порада, в любому випадку нехай в’яжуться. Або ж запрошувати альпініста-монтажника потрібно, який з даху спуститься, що звісно більш безпечно і дорожче.
Підбийте трохи стіну під трубкою дренажу і вбийте клинок, що дасть нахил вашій трубці, потім заштукатурите.
Задавал вопрос в ЖЭКе, доступ до крыши для альпинистов не дают. Только из соседского окна получается можно добраться до своей корзины кондиционера.
roltd
Сейчас в квартире тепло как не везде... Теплее, чем в старом фонде.
До вашого відома в старих будинках в суботу опалення включили.
А в квартирі без опалення холодно як і скрізь, звідки в ній теплу взятися, хіба що від перфораторів, будинки вже прохололи і майже незаселені. І ситуація буде погіршуватися разом з погодними умовами. Тому порада тим хто зробив ремонти і завіз меблі, думати як опалювати житло, навіть якщо там не проживати, адже морози і сирість, можуть зробити свою недобру справу.
Все ж надіюся, що скоро дадуть опалення.
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349