Подати оголошення

ЖК Світло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Наддніпрянське шосе, 2а

ЗабудовникFUTURA HATA
Здача ЖК2021 - 2024 р.
Планування
від 27 946 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
157з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 32.
18/56%
1/3%
4/13%
1/3%
8/25%
1. . .175177. . .206
12 жовт 2021 22:43

roltd

Сегодня сообщил об этом в управляющую контору, они тоже были не в курсе. Что-то записали у себя.

Сегодня пришел электрик от управляющей компании  и перекоммутировал фазу и ноль в квартире. Пообщались. Теперь все как положено.

13 жовт 2021 17:54

Кто то узнавал в ОП как обстоят дела с получением адресов по первой очереди и права собственности по сданным домам? 

13 жовт 2021 19:43

Пока ничего не говорили.

14 жовт 2021 04:52

Ulia-investor

25 августа - переуступка до сих пор заморожена! Будет ли она вообще и когда - ответа нет! У меня вывод один - у застройщика настолько плохо идут продажи, что он намеренно блокирует продажи по пепеуступке! Когда я инвестировала в СвитлоП, менеджер уверяла, что переуступить можно будет в любой момент! Мало того, что процент за переуступку подняли с 3% до 5%, так ещё и свои обещания нарушили! Бардак, а не бизнес у Вас, Степан Черновецкий!

Чем закончилась история с переуступкой?

15 жовт 2021 19:16

Ловите парочку свежих фото со стройплащадки!

21 жовт 2021 13:45

Доброго дня. Чи зданий офіційно вже хоч один будинок комплексу? Розглядаємо варіант інвестувати тут в житло, але по відгукам на форумі ще ніхто не отримав документів на право власності. Чи змінилася ситуація в кращу сторону?

21 жовт 2021 13:54

avf1

Доброго дня. Чи зданий офіційно вже хоч один будинок комплексу? Розглядаємо варіант інвестувати тут в житло, але по відгукам на форумі ще ніхто не отримав документів на право власності. Чи змінилася ситуація в кращу сторону?

Еще ни один дом не получил почтовый адрес,а без него нельзя оформить право собственности

21 жовт 2021 14:24

avf1

Первые три дома официально сданы в эксплуатацию. Ждут присвоения адресов от города. С документами квартиры будут в продаже только после того, как присвоят эти самые адреса и начнут оформлять инвесторам права собственности, ориентировочно через месяц-два. Стандартная схема. 

24 жовт 2021 01:52

Вопрос. Как решали проблему с установкой внешнего блока кондиционера. 1 дом. Из своего окна поставить практичнски не возможно. Особенно на верхних этажах. "Спасибо" проектировщику. 

24 жовт 2021 06:34

rumax

Вопрос. Как решали проблему с установкой внешнего блока кондиционера. 1 дом. Из своего окна поставить практичнски не возможно. Особенно на верхних этажах. "Спасибо" проектировщику. 

Так везде тяжело и опасно, 2Б дом. А еще трубки слива конденсата в дренаж наружный _без_ уклона...

24 жовт 2021 08:04

Ребята, кто уже живет, какой у Вас сейчас тариф на электричество, воду и тепло?

Коммуникации уже все подключены и введены?

24 жовт 2021 11:33

roltd

Так везде тяжело и опасно, 2Б дом. А еще трубки слива конденсата в дренаж наружный _без_ уклона...

Є такі монтажники, які вилазять в корзини, ставлять зовнішній блок і підключають його. Звісно не безкоштовно. Шукайте таких. Але моя порада, в любому випадку нехай в’яжуться. Або ж запрошувати альпініста-монтажника потрібно, який з даху спуститься, що звісно більш безпечно і дорожче.

Підбийте трохи стіну під трубкою дренажу і вбийте клинок, що дасть нахил вашій трубці, потім заштукатурите.

24 жовт 2021 11:33

Kova-79

Ребята, кто уже живет, какой у Вас сейчас тариф на электричество, воду и тепло?

Коммуникации уже все подключены и введены?

Вода і електрика в звичайному міському тарифі.

Опалення ще немає, і коли буде невідомо, адже адрес у будинків ще немає, там само як і права власності у інвесторів. Тобто по факту це ще будівництво, а не жилий об‘єкт. Гадаю, місто дасть опалення в останню чергу, якщо взагалі дасть, і як показує практика в таких випадках-воно буде бажати кращого.

Моя порада тим, хто збирається зимувати-зазделегідь думайте чим будете обігрівати себе і своі ремонти.

А в цілому- мені тут подобається.

24 жовт 2021 15:38

nick123

Опалення ще немає, і коли буде невідомо, адже адрес у будинків ще немає, там само як і права власності у інвесторів. Тобто по факту це ще будівництво, а не жилий об‘єкт. Гадаю, місто дасть опалення в останню чергу, якщо взагалі дасть, і як показує практика в таких випадках-воно буде бажати кращого.

Моя порада тим, хто збирається зимувати-зазделегідь думайте чим будете обігрівати себе і своі ремонти.

А в цілому- мені тутДуже дякую за відповіді, сам планую купити тут квартиру для себе!

Дуже дякую за відповіді, я сам планую для себе купити тут квартиру, мені дуже сподобались двори-парки без машин, закрита територія та близкість до Лисої гори та парку з озерами!

24 жовт 2021 16:27

nick123

А в цілому- мені тут подобається.

Як дадуть опалення, напишить тут будь ласка

24 жовт 2021 19:26

Shupy

Як дадуть опалення, напишить тут будь ласка

Добре. Я і сам чекаю на нього, адже кондиціонером не погрієшься, якщо будуть міцні морози. Розраховую, що хоч в листопаді увімкнуть.

Ще надіюсь, що нарешті нададуть адреси будинкам, і можна буде оформити право власності.

24 жовт 2021 19:34

Сейчас в квартире тепло как не везде... Теплее, чем в  старом фонде.

24 жовт 2021 19:35

nick123

Добре. Я і сам чекаю на нього, адже кондиціонером не погрієшься, якщо будуть міцні морози. Розраховую, що хоч в листопаді увімкнуть.

Ще надіюсь, що нарешті нададуть адреси будинкам, і можна буде оформити право власності.

Право властності то краще за будь яке опалання

25 жовт 2021 05:42

nick123

Є такі монтажники, які вилазять в корзини, ставлять зовнішній блок і підключають його. Звісно не безкоштовно. Шукайте таких. Але моя порада, в любому випадку нехай в’яжуться. Або ж запрошувати альпініста-монтажника потрібно, який з даху спуститься, що звісно більш безпечно і дорожче.

Підбийте трохи стіну під трубкою дренажу і вбийте клинок, що дасть нахил вашій трубці, потім заштукатурите.

Задавал вопрос в ЖЭКе, доступ до крыши для альпинистов не дают. Только из соседского окна получается можно добраться до своей корзины кондиционера.

25 жовт 2021 05:49

roltd

Сейчас в квартире тепло как не везде... Теплее, чем в  старом фонде.

До вашого відома в старих будинках в суботу опалення включили.

А в квартирі без опалення холодно як і скрізь, звідки в ній теплу взятися, хіба що від перфораторів, будинки вже прохололи і майже незаселені. І ситуація буде погіршуватися разом з погодними умовами. Тому порада тим хто зробив ремонти і завіз меблі, думати як опалювати житло, навіть якщо там не проживати, адже морози і сирість, можуть зробити свою недобру справу.

Все ж надіюся, що скоро дадуть опалення.

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .175177. . .206
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше