Подати оголошення

ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская

ЗабудовникСфера житлобуд
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 25 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
100з 220
Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10%
5/7%
21/31%
23/34%
11/16%
1. . .135137. . .348
01 черв 2016 13:22
Цитата "VadimPolischuk":
Після заміни вхідних дверей, демонтавані двері, від забудовника, були замкнуті і акуртно складені біля кварти в 2гому підїзді, другий поверх, тиждень побули, і коли прийшов час їх "віддати в село", їх уже не виявилось) із суботи на неділю їх украли. Таке відчуття, що на віхідних треба охорону в будинку. Читав, що в сусідів мангал украли, теж на вихідних.

Ну двери то - не мангал, так легко не спрячешь... Неужели никто ничего не видел?
01 черв 2016 13:27
Цитата "Sergey_SAS":

Ну двери то - не мангал, так легко не спрячешь... Неужели никто ничего не видел?

Вот когда у каждого че нить спи...т, от тогда может и будет единогласное решение по организации видео наблюдения и консьержки... Жуем эту тему уже почитай год... А вещи как пиз...ли, так воруют.
01 черв 2016 13:28
Цитата "Sergey_SAS":

Вот когда у каждого че нить спи...т, от тогда может и будет единогласное решение по организации видео наблюдения и консьержки... Жуем эту тему уже почитай год... А вещи как пиз...ли, так воруют.
01 черв 2016 13:31
Цитата "Sergey_SAS":

Та я особливо і не розпитував, в черговий раз переконався, що "люди" не люди. І зрозумів що не даремно їх, двері, поміняв. Коли тут практикуються кражі... співи веселих пісень о 23.00, п*яними голосами, - то треба бути уважнішим. Ще кілька місяців назад при вході в під*їзд було багато крові, кругом, то зрозуміло, що тут жити "весело")
01 черв 2016 13:40
Цитата "Sergey_SAS":

Я тільки за!
Раніше продава відеодомофони КОМАКС, та в них можна посавит визовну панель із камерою, а в квартиру відеоекран, коли іде виклик по в квартиру - видно хто це,
+ були моделі які постійно пишут відео, по типу віорегістратора.

Хоча відеоспостереження буде краще, - по дві камери на поверх - на ліво і на право. + на вхід можна 3 шт. + ліфт. І країна буде знати свої героїв.
По ціні дивлюсь зовнішні камери порядка 2000Грн і вище.
Внутрішні близько 1,5 грн. це з квартири орієнтовно по 500-700 грн.
Як на мене, то не висока ціна. При цьому це буде одноразово, можливо ще обслуговування.
01 черв 2016 14:26
Цитата "VadimPolischuk":

Я тільки за!
Раніше продава відеодомофони КОМАКС, та в них можна посавит визовну панель із камерою, а в квартиру відеоекран, коли іде виклик по в квартиру - видно хто це,

Хоча відеоспостереження буде краще, - по дві камери на поверх - на ліво і на право. + на вхід можна 3 шт. + ліфт. І країна буде знати свої героїв.
Як на мене, то не висока ціна. При цьому це буде одноразово, можливо ще обслуговування.

Пост від 17.05.2016:
Це дійсно проблема. Без вікна свої функції консєрж(ка) буде виконувати лише частково. Але вихід є:
1) Замінити існуючі двері на двері з оглядовим вікном.
2) Поставити відеонагляд.
Як на мене, другий варіант буде набагато ефективнішим, простішим і, мабуть, дешевшим.
Достатньо буде 2 камери з монітором у консєржки. Одну направити безпосередньо на вхідні двері зовні. Іншу на всю прибудинкову територію. Хто вже потрапить в будинок, консєржка і так побачить через вікно в коридорі. В ідеалі було б поставити на кожному поверсі при виході з ліфта, так що б камера охоплювала ще й вихід зі сходів. Але то вже дорогувато. Та і зайве. Консєржка не зможе одночасно спостерігати за 11-ма камерами. Тому дві буде в самий раз.
Систми на дві камери коштують 3000 - 8000 грн. Це лише по 30-100 грн. з квартири. Думаю, інші двері будуть коштувати не менше. Ще одна перевага відеонагляду - в будь-який час можна переглянути запис.
01 черв 2016 14:27
Цитата "VadimPolischuk":

Я тільки за!

Думаєете якщо буде 20 камер то буде ефективніше?)
01 черв 2016 15:14
насчет воровства, я бы на жильцов сильно не наговаривал (надеюсь, что это не так). А воровство будет продолжаться пока по дому ходят разные строительные команды и т.д.
01 черв 2016 16:30
Думаєете якщо буде 20 камер то буде ефективніше?)[/quote]

Упустив це момент) в цілому так, - достатньо на вході, хоча б буде видно хто що виносе) була б камера, - побичив би людину яка украла двері, - ключі від них віддав би)

А щодо дверей... то не впевнений що це щось вирішить, просто добавити монітор косєржці)
01 черв 2016 20:35
Так и нас повыносят как ту дверь и никто не заметит(((( БАРДАК!!! Соседи!!! А скажите а зачем нам ЖЕК? У нас тут такие дела происходят...то воруют, то машины бьют, то подъезды кровью расписывают...и что? Кто на это реагирует? У кого на руках есть договор с этим самым ЖЕКом??? Подскажите какую роль он занимает в жизни нашего ЖК? А то строители сбрасывают мусор в вентиляционную шахту, шумят по ночам, шумят по выходным...идёшь в ЖЕК а они руками разводят и требуют жалобу озвучить на бумаге))) а что в замен? Какие меры приняты?
01 черв 2016 20:41
Я то понимаю что сам за себя не побеспокоишься никто не по беспокоиться( но все же??!!! Они собираются принимать какие-то меры и вообще что- то делать?((( кто должен заняться поиском консьержек,обустройством их рабочего места и т.п.???
02 черв 2016 06:40
:) про жэк! начальник занимается расклейкой наглядной агитации и сбором денег-остальное его не интересует!что вы ему можете сделать7я пытался от него требовать работу но все закончилось скандалом и оскорблениями с его стороны
02 черв 2016 07:46
Цитата "Sahynia":
Я то понимаю что сам за себя не побеспокоишься никто не по беспокоиться( но все же??!!! Они собираются принимать какие-то меры и вообще что- то делать?((( кто должен заняться поиском консьержек,обустройством их рабочего места и т.п.???

насчет ЖЭКа - все наши вопросы касательно воровства и хулиганства - это не ЖЭК, так как охранными вопросами ЖЭК не занимается, да и строительный шум - звоните 102, это административное правонарушение. Насчет организации консьержа и видеонаблюдения - ЭТО ТОЛЬКО МЫ БУДЕМ ДЕЛАТЬ, ни ЖЭК ни Застройщик и никто другой, так как они НЕ БРАЛИ на себя эти обязательства.

Ув. соседи 2-го подъезда.
У Вас в почтовых ящиках есть небольшая брошюра касательно консьержа (голование надо или нет). Вся инструкция в брошюре, убедительная просьба - не игнорировать,от Вам потребуется буквально пару минут. Спасибо.
02 черв 2016 07:51
Цитата "Oksana_SAS":

насчет ЖЭКа - все наши вопросы касательно воровства и хулиганства - это не ЖЭК, так как охранными вопросами ЖЭК не занимается, да и строительный шум - звоните 102, это административное правонарушение. Насчет организации консьержа и видеонаблюдения - ЭТО ТОЛЬКО МЫ БУДЕМ ДЕЛАТЬ, ни ЖЭК ни Застройщик и никто другой, так как они НЕ БРАЛИ на себя эти обязательства.

У Вас в почтовых ящиках есть небольшая брошюра касательно консьержа (голование надо или нет). Вся инструкция в брошюре, убедительная просьба - не игнорировать,от Вам потребуется буквально пару минут. Спасибо.

Кинули Вам у скриньку, анкету. Ми за! кв. 110, на всякий випадок, мій тел 067-39-11-200.
02 черв 2016 07:58
Цитата "Кузькин":
:) про жэк! начальник занимается расклейкой наглядной агитации и сбором денег-остальное его не интересует!что вы ему можете сделать7я пытался от него требовать работу но все закончилось скандалом и оскорблениями с его стороны

Про предыдущего кормчего Вадима Николаевича напомнить? :) Агитация - это тоже работа, и не малая, кстати. А деревья, а площадка, а мусор... много чего поменялось в лучшую сторону.
02 черв 2016 08:31
Цитата "Oksana_SAS":

Там інформація лише для 2-го під'їзду? А можна якось ознайомитись? Якщо там секретів немає, звичайно) Хотілось би що б обидва наші будинки були захищеними. Розумію, що всіма займатись ви не будете. Але якщо буде приклад, то буде легше організувать в іних під'їздах.
Дякую!
02 черв 2016 09:15
Цитата "Serg_K":

Там інформація лише для 2-го під'їзду? А можна якось ознайомитись? Якщо там секретів немає, звичайно) Хотілось би що б обидва наші будинки були захищеними. Розумію, що всіма займатись ви не будете. Але якщо буде приклад, то буде легше організувать в іних під'їздах.
Дякую!

На собрании решили сделать пилотным 2й подъезд по консъержу, поскольку "активисты" нашлись пока только во втором. Но, похоже дела не будет.
02 черв 2016 09:17
На сегодя 7,00 утра из 90кв ответили только 6: 4-за, 1 - против, 1 - 50% на 50%
02 черв 2016 09:23
Цитата "Sergey_SAS":

На собрании решили сделать пилотным 2й подъезд по консъержу, поскольку "активисты" нашлись пока только во втором. Но, похоже дела не будет.

Печалька((( Бачу доведеться ставити квартиру під охорону і особистий відеонагляд. Хоча на рахунок охорони мене беруть сумніви. Спілкувався з людиною, яка працює в охоронній конторі. В більшості випадків вони не встигають приїхати вчасно. Тому обмежусь відеонаглядом. Хоча мене, все-таки, не покидають надії, що в наших сусідів прокинеться совість. Чудеса ж бувають) ага?)))
02 черв 2016 09:27
Цитата "Oksana_SAS":
На сегодя 7,00 утра из 90кв ответили только 6: 4-за, 1 - против, 1 - 50% на 50%

Не знаю як у вашому, а в нашому під'їзді квартири заселені відсотків на 20. Не більше. Тому отримати згоду буде вкрай важко.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .135137. . .348
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше