Подати оголошення

ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская

ЗабудовникСфера житлобуд
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 25 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
100з 220
Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10%
5/7%
21/31%
23/34%
11/16%
1. . .134136. . .348
25 трав 2016 09:45
Цитата "Alena2104":
Добрый день!
Подскажите, пожалуйста,кто то ставил на балконе, в однокомнатной квартире, еще один радиатор или может теплый пол? Сейчас делаем ремонт и думаем, что зимой там будет холодно. Может зимой уже кто то жил и посоветует? Заранее благодарна за ответ!

100% ставте!
Ми поставили радіатор на 5 секцій і не пошкодували. Без нього буде холодно і конденсат більший. І ще робіть шумоізоляцію на лоджії зі сторони сусідів, там піноблок скоріше всього, якщо ви не "роспашку" купили
25 трав 2016 15:54
Ставить нужно и можно даже более чем на 5 секций)) не помешает)
27 трав 2016 07:02
Доброго дня, шановні сусіди. Запрацював особистий кабінет на сайті Обленерго. Тепер можна вводити показники лічильника, платити онлайн і все інше. Було б добре, що б і водоканал створив особистий кабінет в себе на сайті, як обленерго і облгаз. Але поки що маємо, те що маємо)
27 трав 2016 09:43
:hi: Привіт сусіди!) Мене звати, Вадим. Проживаю в будинку 9, кв. 110 (2 підїзд, 2 поверх). Займаюся більше 4 років, продажем міжкімнатних, вхідних дверей, підлогою (ламінат, паркет), дверною фурнітурою. Також є чудові майстри які можуть дану продукцію якісно встановити (не універсальні будівельники, які "МОЖУТЬ ВСЕ"))). Можу для Вас відвантажувати всю продукцію напряму, за нормальними, адекватними цінами, із правильними, не видуманими, знижками. В кого є потреба - звертайтесь 067-39-11-200, або заходьте в гості на чай, познайомимося, і можливо допоможу із вибором, як правило, я дома після 21.00, можу показати і розкати на своїх прикладах (уже все встановлене). Вхідні двері, які ставить забудовник, - м*яко кажучи, ніякі, тому рекомендую починати з них, так як, це Ваша безпека і звуко, тепло ізоляція, що неменш важливо... Звертайтесь. :thanks:
27 трав 2016 10:34
Всем привет.

Сейчас находимся на этапе ремонта.
Соседи, подскажите, стоит делать теплый пол водяной или электрический?.
Кто сталкивался? Что по цене пользования выходит?
Сколько потребление газа, если от котла?
Боюсь что с такими тарифами от газового котла не очень то и выгодно. :umn:
27 трав 2016 11:52
Цитата "natafka1000":
Всем привет.

Сейчас находимся на этапе ремонта.
Соседи, подскажите, стоит делать теплый пол водяной или электрический?.
Кто сталкивался? Что по цене пользования выходит?
Сколько потребление газа, если от котла?
Боюсь что с такими тарифами от газового котла не очень то и выгодно. :umn:

Я ставив електричний. Правда не по всій квартирі. Санвузол, лоджія і коридор. Електричний що б диверсифікувати.
27 трав 2016 12:44
Цитата "Serg_K":

Я ставив електричний. Правда не по всій квартирі. Санвузол, лоджія і коридор. Електричний що б диверсифікувати.

Спасибо за ответ. Много мотает? Сколько по цене обходится использование?
27 трав 2016 13:38
Цитата "natafka1000":

Ще не знаю) Квартира на стадії ремонту.
28 трав 2016 19:13
Цитата "natafka1000":

В нас підігрів полів водяний.Зиму перезимували,прекрасно.За зимовий місяць по газу нам виходило від 600 до 1000 грн.але ми дуже палили(поли були гарячі)
28 трав 2016 19:49
Цитата "Navna":

В нас підігрів полів водяний.Зиму перезимували,прекрасно.За зимовий місяць по газу нам виходило від 600 до 1000 грн.але ми дуже палили(поли були гарячі)

А це означає,що на підлогу йде не багато,ми платили 170 кубів і було,відверто, прохолодно 18-20°с
30 трав 2016 06:55
Ув. Соседи,
В сб.(27,05) после 16,00 и до вс(28,05) утра кто-то выбросил из окна кв / дома бутылку мин.воды Боржоми прямо на крышу машины (светло-бежевая, стоит всегда под забором, второй ряд от подъезда). В результате очень сильно пострадала крыша машины (фото будут вечером), возожно кто-то что-то видел или слышал? машина и вся близлежайшая территория стоянки была в стекле от бутылки, буду признательна за любую информацию. Скорее всего кидали с 5 и выше этажей. Свои эмоции по этому поводу писать не буду, а то и так зашкаливает. Кому интересно - можете пройтись посмотреть возле Киевского кв. наша парковка вся в стеклышках.
30 трав 2016 07:01
Цитата "Oksana_SAS":
Ув. Соседи,
В сб.(27,05) после 16,00 и до вс(28,05) утра кто-то выбросил из окна кв / дома бутылку мин.воды Боржоми прямо на крышу машины (светло-бежевая, стоит всегда под забором, второй ряд от подъезда). В результате очень сильно пострадала крыша машины (фото будут вечером), возожно кто-то что-то видел или слышал? машина и вся близлежайшая территория стоянки была в стекле от бутылки, буду признательна за любую информацию. Скорее всего кидали с 5 и выше этажей. Свои эмоции по этому поводу писать не буду, а то и так зашкаливает. Кому интересно - можете пройтись посмотреть возле Киевского кв. наша парковка вся в стеклышках.

И еще, вдогонку, если у кого ко мне Лично претензии, со мной Лично можно побеседовать, зачем поганить машину?
30 трав 2016 07:58
Слів НЕМА!!!! Так шкода, капець((((((
30 трав 2016 08:32
Цитата "Sergey_SAS":

И еще, вдогонку, если у кого ко мне Лично претензии, со мной Лично можно побеседовать, зачем поганить машину?

Фотка - полиция поделилась.
Прилетела бутылочка сверху...
30 трав 2016 12:56
Добрый день, соседи! А какими провайдерами интернета и кабельного пользуетесь? Устал бороться с симнетом, хочу перейти на другого провайдера.
30 трав 2016 17:23
Дом 9, второй подъезд, на почтовых ящиках лежит несколько видов презервативов и лубриканты, милости просим, кому надо. (А я знаю, некоторым прям надо, можно и без смазки...)
01 черв 2016 09:24
А хтось вкурсі, щодо квитанцій за домофон? Прийшла платіжка на 170 грн., написано, що це типу осблуговування. Трубку не ставили ще. За яке осблуговування потрібно платити? За те що двері відкриваються без брилка, а "льогкім двіженієм рукі"?)
01 черв 2016 10:07
Цитата "VadimPolischuk":
А хтось вкурсі, щодо квитанцій за домофон? Прийшла платіжка на 170 грн., написано, що це типу осблуговування. Трубку не ставили ще. За яке осблуговування потрібно платити? За те що двері відкриваються без брилка, а "льогкім двіженієм рукі"?)

Легкое движение руки, без брелка, в данном случае - это привет от жильцов, и нанятых строителях теми же жильцами, которые много сил прикладывают, что бы беспрепятственно входить без брелка. А по поводу обслуживания, наверное посчитали с момента введения в эксплуатацию этого самого домофона... набежало типа
01 черв 2016 10:29
Таке враження, що у нашому будинку відсотків так 80% живе якийсь скот: свині, козли і так далі...
Вириваються двері і вікна, тушать бички об стіни, кидають скляні пляшки,крадуть, все, що не так лежить...

Невже так важко стати ЛЮДИНОЮ! А не витирати білі брудні ноги об чийсь коврик, коли виходиш після ремонту у квартирі...

Невже батьки так вчили робити?

Чесно кажучи, коли купували квартиру у новобудові, сподівалися, що тут будуть Люди, а не...

Я ще такого ніде не бачила!
01 черв 2016 12:23
Після заміни вхідних дверей, демонтавані двері, від забудовника, були замкнуті і акуртно складені біля кварти в 2гому підїзді, другий поверх, тиждень побули, і коли прийшов час їх "віддати в село", їх уже не виявилось) із суботи на неділю їх украли. Таке відчуття, що на віхідних треба охорону в будинку. Читав, що в сусідів мангал украли, теж на вихідних.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .134136. . .348
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше