Подати оголошення

ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская

ЗабудовникСфера житлобуд
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 25 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
100з 220
Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10%
5/7%
21/31%
23/34%
11/16%
1. . .122124. . .348
02 лют 2016 08:11
Цитата "Гість":

На рахунок газу: зі слів оператора - людей не багато, окреме віконце для новобудов,
Потрібні документи:
+ копія паспорта на котел
+ тех. паспорт на лічильник
+ форма 3 про склад сімї
+ права власності
+копія тех паспорта на квартиру
+копії паспорта і кода
Вівторок - четвер з 8.00 до 17.00
крім чисел з 1 по 5 кожного місяця

ДЯКУЮ!)
02 лют 2016 09:47
Ранее я спрашивала мнение жильцов в ЖК Соф.сфера.Сейчас мы присмотрели квартиру на Гетьманской 9а.Скажите пожалуйста, как обстоят дела по данному адресу, много квартир уже заселяно?Прошу Вас,напишите
02 лют 2016 10:09
Цитата " купити":
Ранее я спрашивала мнение жильцов в ЖК Соф.сфера.Сейчас мы присмотрели квартиру на Гетьманской 9а.Скажите пожалуйста, как обстоят дела по данному адресу, много квартир уже заселяно?Прошу Вас,напишите

Приходите на экскурсию по адресу Гетьманская 9, 1 подъезд.В этом доме другие планировки,можно купить с частичным ремонтом квартиру по цене застройщика от хозяина .Заселено еще мало,делают жильцы ремонт.Жить уже можно.Лифт работает.
02 лют 2016 10:16
Цитата " купити":

Заселено не багато. За моїми спостереженнями від 2 до 4 кв. на поверсі. У ванній кімнаті витяжка нормальна, а в кухні дуже дує (заклеїли наполовину; кажуть, з часом ця проблема вирішиться). Про покупку не шкодуємо (у нас більшість проблем пов'язана з недобросовістними сантехніками, яких ми самі наймали). І ще одне: між лоджіями (моєю і сусідньою) будівельники погано утеплили стіну, треба переробляти (коли робили там розетки, то дуже дує), і зверніть увагу на "козирьок" за вікном (може це тільки у нас) - він під кутом 90 і погано загерметизований, і коли йде дощ, то мокріють кутки біля рами (навесні будемо переробляти).
02 лют 2016 11:18
Цитата " купити":

Придбав однокімнатну квартиру в цьому будинку. Зараз повільно, навіть дуже повільно, роблю ремонт. Про покупку не шкодую. Є багато, як на мій погляд, тимчасових недоліків. Але всі вони вирішуються. Або ж забудовником, або жеком. Багато питань вирішується завдяки мешканцям, які вже живуть. За що їм окреме Дякую! Згодом планую долучитись до участі активістів у вирішенні цих питань. Поки немає такої змоги.
03 лют 2016 08:20
Цитата "lili26":
І ще одне: між лоджіями (моєю і сусідньою) будівельники погано утеплили стіну, треба переробляти (коли робили там розетки, то дуже дує), і зверніть увагу на "козирьок" за вікном (може це тільки у нас) - він під кутом 90 і погано загерметизований, і коли йде дощ, то мокріють кутки біля рами (навесні будемо переробляти).

Я раніше не приглядалася, але як виявилося, між лоджіями - піноблок!!! Тому, якщо навіть і перестінки між квартирами із цегли, то в лоджії прекрасно чути як розмовляють сусіди.

Хто ще робить ремонт, подумайте про це і шумоізолюйте собі стіну на майбутнє!

А той козирьок - то взагалі...по ньому так дощ лупасить, що ночі видаються безсонними!((((

Сусіди, хтось міняв резинки (ущільнювачі) на вікнах, не дує зі всіх щілин?
03 лют 2016 18:14
Соседи кто покупал стабилизатор напряжения? Поделитесь информацией)) какой, где...??
03 лют 2016 18:32
В Эпицентре есть большой выбор...по кошельку от дешевых до дорогих.Там и консультацию получите от профи.
03 лют 2016 18:54
Меня больше интересует как он работает. Теория это хорошо но практика намного важнее))
03 лют 2016 19:07
Принцип работы не понимаю.Но с ноября работает без проблем.
04 лют 2016 09:34
По поводу слышимости на балконе. Вот фото на котором видно что есть перегородки балкона сделаны в 2 слоя пеноблока а есть которые в 1. Потому есть разница в слышимости.
05 лют 2016 05:59
Соседи, а кто уже получил и смотрел платежку по воде?
уже у как минимум 2кв не прошел платеж за прошлый мес, у кого как обстоят дела?
05 лют 2016 13:12
Цитата "brfoto21":
По поводу слышимости на балконе. Вот фото на котором видно что есть перегородки балкона сделаны в 2 слоя пеноблока а есть которые в 1. Потому есть разница в слышимости.

так, дякую, я якраз переглянула фото і підтвердила свої, як-то кажуть, побоювання)))
у мене ліве крило 1 під"їзду((((
05 лют 2016 16:01
Ленина126/13
- ведутся работы по кирпичной кладке 8-го этажа;

Ленина 126/14
- завершено строительство 10 этажа;
- завершены работы по перекрытию крыши;

Ленина 126/15 и 126/16
- на завершающем этапе отделочные роботы;
- ведутся работы по установке перил;
- ведутся работы по установке щитовых (электрики и води);

Ленина 126/17
- ведутся работы по перекрытию 8-го этажа;

Ленина 126/18 и 12619
- ведутся работы по кирпичной кладке 6-го этажа;

Ленина 126/20
- завершены работы по заливке фундамента;
- строительство цокольного этажа.
05 лют 2016 18:40
Добрый ве4ер ,соседи!А кто из вас воспользовался акцией,которую застройщик предложил в ноябре прошлого года?Интересно...

АКЦИЯ -10$
Официальный отдел продаж ЖК "Софиевская сфера" дарит по 10 долларов за каждый квадратный метр, клиентам, которые приобрели квартиры по адресу Гетьманская 9, 9а
09 лют 2016 08:06
Шановні сусіди.Хто вже підписував договір з жеком?Умови і тариф нормальний? Чи є свої мутки?)
09 лют 2016 09:06
Гарне запитання. Мене це також цікавить.Напишіть будь-ласка
09 лют 2016 10:27
Цитата "Navna":
Шановні сусіди.Хто вже підписував договір з жеком?Умови і тариф нормальний? Чи є свої мутки?)

А можно дать расшифровку понятия "нормальности"? Как это определить?
09 лют 2016 12:24
Скажіть будь ласка. Хто вже оформив договір з облгаз чи обовязково потрібна форма 3 про склад сімї? Хто її видає?
09 лют 2016 12:47
Цитата "Oksana_SAS":

А можно дать расшифровку понятия "нормальности"? Как это определить?

Дивно чути це питання саме від Вас)Можна!В моєму розумінні "нормальний"-це той договір,який не буде приводом для мешканців будинку, знову збиратись в суботу і бурхливо його обговорювати! А оскільки в нас всі сусіди розумні люди...От і питаю в тих, хто вже підписав, чи влаштовує він їх. Може ще шось треба "розшифрувати"?)
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .122124. . .348
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше