Подати оголошення

ЖК Синергия 3 | Ирпень, ул. Григория Сковороды, 11

ЗабудовникСинергія
Здача ЖК2017 р.
Планування
від 20 200 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 178.
9/5%
6/3%
45/25%
45/25%
73/41%
1. . .3032. . .593
22 черв 2016 08:47
Цитата "SlavaRamone":
На счёт камеры. Если это ip камера с механической подвижной ножкой, положение которой выставляется при помощи пульта, то отключение инета/электросети приводит к возвращению камеры на исходную позицию.

Интересная информация, спасибо. :@-:
22 черв 2016 08:51
Почему бы в таком случае не зафиксировать "исходную позицию" на стройке, а не на маяке? )
22 черв 2016 08:57
Цитата "yojik21":
Почему бы в таком случае не зафиксировать "исходную позицию" на стройке, а не на маяке? )

це ви в нас запитуєте?
22 черв 2016 10:24
А вообще, конечно, было бы лучше, если б вэбка захватывала всю стройку. Сейчас только половину видно, а 7-9 дома - вообще никак. А было бы интересно наблюдать :)
22 черв 2016 11:07
Цитата "SlavaRamone":
А вообще, конечно, было бы лучше, если б вэбка захватывала всю стройку. Сейчас только половину видно, а 7-9 дома - вообще никак. А было бы интересно наблюдать :)

++++
22 черв 2016 13:06
Цитата "sergio2909":

++++

Підтримую!!!!!!!!Хочемо бачити сьомий будинок!!!!!
22 черв 2016 13:12
виклали фотозвіт про хід будівництва. там і сьомий будинок трохи видно)))
22 черв 2016 13:18
Цитата "Барбариска":
//vk.cоm/synergy3

у вк виклали фотозвіт про хід будівництва. там і сьомий будинок трохи видно)))

Скорее видно, что его ещё нет :)) думаю, к нему приступят в последнюю очередь, т.к., если начать его строить, то ограничится доступ строительной техники к другим домам (8 и 9).
22 черв 2016 13:32
Друзья Предлагаем Вашему вниманию фото отчет о ходе строительства ЖК "Синергия 3" за 22.16.2016
1-й дом:
- Завершена работа по перекрытию цокольного этажа
- Завершена работа по вязке арматуры первого этажа
- Ведутся подготовительные работы по перекрытию первого этажа
2-й дом:
- На завершающем этапе строительство стен цокольного этажа
- Ведутся подготовительные работы по перекрытию цокольного этажа
3-й дом:
- Продолжаются работы по строительству первого этажа
4-й дома:
- На завершающем этапе строительство 1-го этажа
- Ведутся подготовительные работы по перекрытию 1-го этажа
5-й дом:
- Продолжаются работы по строительству 3-го этажа
6-й дом:
- Ведутся работы по заливке армированного пояса 3-го этажа
7-й дом:
- Ведутся подготовительные работы по вдавливанию свай
8-й дом:
- Ведутся строительные работы стен цокольного этажа
9-й дом:
- Ведутся работы по вдавливанию свай
Детский сад:
- Ведутся работы по строительству цокольного этажа
#Синергия_3 #фото_отчет #ход_строительства #квартиры_Ирпень #м2 #квартиры_от_застройщика #Synergy_3
22 черв 2016 13:36
Цитата "SlavaRamone":

Скорее видно, что его ещё нет :)) думаю, к нему приступят в последнюю очередь, т.к., если начать его строить, то ограничится доступ строительной техники к другим домам (8 и 9).

ну 2 тижні тому і будинку №2 (в якому купила квартиру) також скоріше не було, ніж було)) а тепер вже наче ж і будується потрохи.. але все одно я трохи заздрю інвесторам будинків 4 і 6, в яких вже 3-ій поверх закінчують))
22 черв 2016 13:55
7-й дом:

Та скыльки ж можна вже готувати ??? Пора вдавлювати...ми так не домовлялись..
22 черв 2016 14:19
Цитата "Хвиля":
7-й дом:

Та скыльки ж можна вже готувати ??? Пора вдавлювати...ми так не домовлялись..

а про що конкретно ви домовлялись і з ким? вам що в попередньому договорі дату вдавлювання свай прописали?? :)
22 черв 2016 14:26
прогресу ніякого не бачу в будівництві мого 7 будинку і це мене хвилює. А домовлялися про те, що він буде будуватись.
22 черв 2016 14:37
Цитата "Хвиля":
прогресу ніякого не бачу в будівництві мого 7 будинку і це мене хвилює. А домовлялися про те, що він буде будуватись.

У нас тоже 7 дом, 6 этаж, мое мнение господа: надо смотреть строительную документацию, если по технологии его будут строить в последнюю очередь- значить так и будет. А в договоре вы договаривались что построят и конкретная дата ( до которой еще 1,5 года). Так что без паники все будет нормально......
22 черв 2016 16:42
ну 2 тижні тому і будинку №2 (в якому купила квартиру) також скоріше не було, ніж було)) а тепер вже наче ж і будується потрохи.. але все одно я трохи заздрю інвесторам будинків 4 і 6, в яких вже 3-ій поверх закінчують))[/quote]

Барбариска, без паники! Будет и на Вашей улице праздник. Сроки ж у всех одинаковые, так что ускоряться и по вашему дому. Тем более не думаю, что #2 просто так ему присвоили.
22 черв 2016 17:14
Цитата "Барбариска":

... але все одно я трохи заздрю інвесторам будинків 4 і 6, в яких вже 3-ій поверх закінчують))

Вважаю, що не варто заздрити. Наскільки я розумію, 1, 5 і 6 будинки навіть не поступили в продаж. Саме тому їх будують трохи швидше, щоб мати змогу продати готові квартири за більшу ціну.
Нам же важливо, щоб наші будинки були здані вчасно і головне (!) заключені основні договори. Часу ще достатньо і будівництво йде жваво. Поки що панікувати зарано. Кількість техніки і спеціалізованих бригад обмежена, тому однакову роботу робить одна бригада по черзі: один будинок, потім другий, потім третій.
Ну і в солідарність з інвесторами 7 будинку, зроден, що ще одна камера в ту сторону була б не лишня. Приємно бачити роботу в реальному часі.
22 черв 2016 20:33
камера приняла свой прежний угол обзора)))))слава богу....
23 черв 2016 07:25
Цитата "yojik21":

Вважаю, що не варто заздрити. Наскільки я розумію, 1, 5 і 6 будинки навіть не поступили в продаж. Саме тому їх будують трохи швидше, щоб мати змогу продати готові квартири за більшу ціну.
Нам же важливо, щоб наші будинки були здані вчасно і головне (!) заключені основні договори. Часу ще достатньо і будівництво йде жваво. Поки що панікувати зарано. Кількість техніки і спеціалізованих бригад обмежена, тому однакову роботу робить одна бригада по черзі: один будинок, потім другий, потім третій.
Ну і в солідарність з інвесторами 7 будинку, зроден, що ще одна камера в ту сторону була б не лишня. Приємно бачити роботу в реальному часі.

не сприймайте мої слова надто серйозно, ніхто нікому не заздрить. то я так жартома намагалася підтримати інвесторів 7 будинку. я знаю, що всі будинки будуть здаватися одночасно, а будувати всі однаковими темпами не вийде. тому природно, що вони будують одні, потім підтягують другі, аж потім переходять до третіх.. я просто чекаю, спостерігаю і збираю гроші на ремонт)))
23 черв 2016 07:28
ну і не забувайте, що Синергія 2 ще також не здана. так що забудовник зараз на два фронта працює
23 черв 2016 12:56
Цитата "Барбариска":
ну і не забувайте, що Синергія 2 ще також не здана. так що забудовник зараз на два фронта працює

совсем не утешительно, при том что камера у меня сейчас опять не работает D-/
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .3032. . .593
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше