Подати оголошення

ЖК Рідне Місто | Спецжитлофонд, Обрій | вул. Качалова, 40

ЗабудовникСпецжитлофонд
Здача ЖК2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-11з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 114.
17/15%
17/15%
27/24%
23/20%
30/26%
1. . .2123. . .184
01 серп 2017 13:50
Цитата "мэмми":
А близость хладокомбината никого не смущает, особенно кто там живет рядом ?

Ничего такого не замечал. Ну машинки катаются с мороженым, складируют где-то там.
в СМИ цитата есть :
Хладокомбинаты № 2 И № 4, ЗАО "Киеврыба". В статье Обозревателя от 2008 года говорится что в настоящее время ведется работа по замене на более безопасный хладагент.
01 серп 2017 14:24

AndreySv, большое спасибо за ссылку. А Вы случайно не владеете информацией про репутацию спецжитлофонд и Житло Инвест?
Нашла такую инфо, хоть дела давно минувших дней, но все же
//investhelp.com.ua/ru/content/komunalne -p%D1%96dpri%D1%94mstvo-%C2%ABspetszhitl ofond%C2%BB

01 серп 2017 15:43
Ну основные проблемы у СЖФ это сроки введения в эксплуатацию некоторых обьектов. О недостроях со стороны СЖФ не слыхал.
По каждой стройке от СЖФ есть тендер. Можно увидеть сколько денег заплачено, кто является подрядчиком и тп.

По поводу соблюдаются ли сроки стройки - тяжело сказать. Работы идут каждый день (выходные также), "стучат" постоянно. Интенсивность работ также разная. Менеджеры говорят, что идем по плану. Самого плана не видел :).
01 серп 2017 16:12
Цитата "AndreySv":

//www.molod-kredit.gov.ua/nashi-obyekty/ advanced-search/25
Здесь не видно данного ЖК.

Ми питали у ВП, нам показували документи, де прописано, що до 50% квартир, будуть віддаватися пільговикам, але людина з якою ми радилися сказав, що скоріш за все це "до" означає десь 1% і якщо не помиляюся пільговики, це військові АТО, але ця інфа не 100%
01 серп 2017 19:37
О, а мне в ОП сказали сегодня 1.08.17, что они не владеют никакой информацией относительно льготников и посоветовали обратиться в Спецжитлофонд. А там постоянно занято по всем трем номерам телефона
02 серп 2017 07:15
Цитата "Splash-splash":
Добрый день всем.а кому как в офисе объяснили низкую цену на кв.метр? Спасибо.

Я б назвав ціну в даному ЖК не низькою, а адекватною. Раніше як було 3-4 забудовника то житло економ класу продавали по 18-20 тис і розповідали, що це вони і так в мінус працюють заради нас. А тепер така ситуація, що кожні 500 метрів новострой і ціни приходиться скидувати. Вже навіть найбільш шановані і авторитетні забудовники ставлять ціну 15-16 тис.
02 серп 2017 07:44
Цитата "Bygaga":

Ми питали у ВП, нам показували документи, де прописано, що до 50% квартир, будуть віддаватися пільговикам, але людина з якою ми радилися сказав, що скоріш за все це "до" означає десь 1% і якщо не помиляюся пільговики, це військові АТО, але ця інфа не 100%

А нам в оп про льготников ничего не сказали.Это ,конечно, нужно прояснить, это же касается оплат.
02 серп 2017 08:07
Цитата "NedvizhimiyInspector":

Вот и я о том же. До парка там километр, а местная зелень возле пятиэтажек дополняется бабушками на лавочках, и любителями пропустить по паре пива после или вместо работы.

В центр добираться - дорога двумя трамваями до площади Победы + дальше маршруткой. Или трамваем до Берестейки и дальше метро.

Крупных супермаркетов в округе не припомню.

Ближайший кинотеатр - Батерфляй на Шулявке с двумя пересадками. Спортзалы - максимум "подвального" уровня.

Да бабушки это не такая проблема как хладокомбинат № 4 рядом.Что вы за этих бабушек , никак не дождетесь пока они поумирают, они что у вас что-то просят ? В конце концов молодость это то что быстро заканчивается.
02 серп 2017 08:20
Цитата "мэмми":

Да бабушки это не такая проблема как хладокомбинат № 4 рядом.Что вы за этих бабушек , никак не дождетесь пока они поумирают, они что у вас что-то просят ? В конце концов молодость это то что быстро заканчивается.

Це нормально ) У всіх є бажання придбати житло, щоб праворуч був ТРЦ, ліворуч заповідник, а через дорогу ресторани французької, української, грузинської і угорської кухні. Через 100 метрів на північний - схід повинен бути садочок, а на північний захід школа. Ну і університет максимум через метрів 300. До Хрещатика повинно бути не більше як 5 хв пішки. Поряд з будинком, щоб проживала одна інтелігенція в апартаментах бізнес класу і жодних хрущовок з бабушками. Ну і саме основне, щоб ціна в даному будинку була 14 500 грн / метр.
02 серп 2017 08:44
Як по мені то не має в Києві місця де б були ідеальні умови для житла. Усюди є свої плюси і свої мінуси. Навіть якщо взяти той же цент, там є багато мінусів у вигляді постійних пробок, постійного шуму і т. д. і т.п. У кожної людини є свої критерії хорошого і поганого, те з чим він може змиритися, а з чим ні.Хтось пише пости про те як заважают трамваї, що курсують поруч з домом, а сам купує квартиру в 20 метрах від ЖД колій. І це його право. Той же усім відомий Комфорт Таун знаходиться не подалік від хімічного заводу,і м.кв. там коштує набагао більше ніж у нашого жк,і що саме цікаве що комфорт таун користується попитом))Мій чоловік все життя прожив у даному районі, і повірте стан його здоров"я набагато кращий ніж мого, хоч я виросла у екологічно чистому містечку, яке з усіх боків оточене лісом, без заводів,великих виробництв і т.д. і т.п. А тепер моїй дитині теж думаю буде зручно тут жити,оскільки садки тут ще не переповнені,школи теж, є де погуляти.
02 серп 2017 09:55
Цитата "мэмми":

А чем Вам мешает хладокомбинат ?? Я прожив тут 30 лет только на этом форуме узнал что тут какой то хладокомбинат находится ...
02 серп 2017 10:10
Цитата "vlad582":

Це нормально ) У всіх є бажання придбати житло, щоб праворуч був ТРЦ, ліворуч заповідник, а через дорогу ресторани французької, української, грузинської і угорської кухні. Через 100 метрів на північний - схід повинен бути садочок, а на північний захід школа. Ну і університет максимум через метрів 300. До Хрещатика повинно бути не більше як 5 хв пішки. Поряд з будинком, щоб проживала одна інтелігенція в апартаментах бізнес класу і жодних хрущовок з бабушками. Ну і саме основне, щоб ціна в даному будинку була 14 500 грн / метр.

Пожалуйста Французский бульвар на Патриса Лумумби 6, из окна рабочей комнаты вижу. Шикарное благоустройство, красивая будка охрана, каждый день моют ,метут и т.д.
02 серп 2017 10:15
Цитата "swed12":

А чем Вам мешает хладокомбинат ?? Я прожив тут 30 лет только на этом форуме узнал что тут какой то хладокомбинат находится ...

Как инженер по охране труда ,получая удостоверение слушала лекции. Преподаватель говорил что минимальное расстояние от хладокомбината до жилья должно быть 1300 м., может там и есть 1300 м, это нужно пойти посмотреть. Я просто присматриваюсь и тоже как и вы хочу инвестировать,потому и читаю форум.
02 серп 2017 10:47
Цитата "мэмми":

Пожалуйста Французский бульвар на Патриса Лумумби 6, из окна рабочей комнаты вижу. Шикарное благоустройство, красивая будка охрана, каждый день моют ,метут и т.д.

Ну це ви порівняли)))Треба було дописати що за це шикарне благоустройство треба відвалити від 42 тис за м.кв.А так то да, чудовий квартал
02 серп 2017 11:37
Цитата "мэмми":

Ціна за квадратний метр від 40 437, 00 грн. Про що ми з Вами говоримо ? ЖК Рідне місто - це житло економ класу з ціною 14 500,00 грн / метр кв. ( в яку включено і хрущовки, і бабушки, і комбінати, і робочий клас з пивом, і т.д.) а Ви про бізнес клас пишете. Якщо так розглядати питання, то давайте тоді ЖК Tetris Hall ( 70 тис. грн. метр квадратний) розглядати, а не якийсь Французький бульвар...
02 серп 2017 12:50
Цілий день читаю як на форумі активно обговорюють дещо дивні питання. Не можна жити в ідеальному місці, бо таких не існує. Нещодавно проїждажала с.Гатне ЖК "Спутник", так там будинок побудовано неподалік траси, а головне заправки! І живуть люди. А тут якісь "холодильники" лякають когось. Не можна жити у місті (тим паче в нащій країні) і не мати сусіда чи ТЕС чи завод якийсь. У ЖК "Місто квітів" взагалі сусідом є ЛЕПи. А що до бабок біля підїзду, то ми через років 30-40 самі такі будемо, а може навіть ще сварливіші чим всі вони разом взяті.
Мене більше турбує питання коли будуть ставити вікна.
02 серп 2017 13:21
Добрый день.а кто видел своими глазами договор между СЖФ и Обрием? Очень много прав у Обрия.СЖФ,типа не при делах вообще выходит.в ОП-внятного ничего не ответили.виляют
02 серп 2017 14:13
Цитата "vlad582":

Ой, насмешили ))))) Это, конечно было бы идеально. Мне бы ещё ярчайшие рассветы и закаты. И чтоб круглый год +23 и солнечно ))))
02 серп 2017 14:14
Цитата "SoloSolo":
Як по мені то не має в Києві місця де б були ідеальні умови для житла. Усюди є свої плюси і свої мінуси. Навіть якщо взяти той же цент, там є багато мінусів у вигляді постійних пробок, постійного шуму і т. д. і т.п. У кожної людини є свої критерії хорошого і поганого, те з чим він може змиритися, а з чим ні.Хтось пише пости про те як заважают трамваї, що курсують поруч з домом, а сам купує квартиру в 20 метрах від ЖД колій. І це його право. Той же усім відомий Комфорт Таун знаходиться не подалік від хімічного заводу,і м.кв. там коштує набагао більше ніж у нашого жк,і що саме цікаве що комфорт таун користується попитом))Мій чоловік все життя прожив у даному районі, і повірте стан його здоров"я набагато кращий ніж мого, хоч я виросла у екологічно чистому містечку, яке з усіх боків оточене лісом, без заводів,великих виробництв і т.д. і т.п. А тепер моїй дитині теж думаю буде зручно тут жити,оскільки садки тут ще не переповнені,школи теж, є де погуляти.

Вы абсолютно правы. Идеальнх условий нет нигде. Но! Есть условия максимально подходящие. И у каждого это что то своё, индивидуальное. Сейчас мне например важно, чтоб было где с собакой погулять. А лет через 10 будет очень важно, чтоб рядом была хорошая школа и осветлённые подземные переходы.
02 серп 2017 15:01
Цитата "Юлиания":

Ой, насмешили ))))) Это, конечно было бы идеально. Мне бы ещё ярчайшие рассветы и закаты. И чтоб круглый год +23 и солнечно ))))

Просто я придбав квартиру в даному ЖК і кожного дня я читаю повідомлення. Про те, що там кругом хрущовки , десь там поряд свиней різали, комбінати, погана траспортна розв'язка, метро далеко, трамвай наоборот дуже близько, кінотеатра немає, боулінга тоже немає, Хрещатик далеко, кругом робочий клас, на території склади будуть... цей список можна вічно продовжувати. Всі хто це пише думають, що інвестор зайшов у відділ продаж з вулиці і каже:
- А можна мені будь ласка квартиру ?
- Так,- відповів менеджер - з Вас мільйон грн.
- А, окей, - каже інвестор.
І виймає чемодан з грошима, бере товарний чек і йде додому.

Та всі, хто придбав тут житло добре знають, що знаходиться поряд, скільки їхати до Хрещатика, скільки йти до парку і т.д. А всі хочуть щось неймовірне за 15 тис грн. Щось неймовірне - це ЖК Бульвар фонтанів чи ЖК PecherSKY , але там ціна 60- 70 тис за метр.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .2123. . .184
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx