Подати оголошення

ЖК Рідне Місто | Спецжитлофонд, Обрій | вул. Качалова, 40

ЗабудовникСпецжитлофонд
Здача ЖК2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-11з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 114.
17/15%
17/15%
27/24%
23/20%
30/26%
1. . .810. . .184
02 квіт 2017 08:34
Дійсно скинули договір з помилками, але менеджер повідомив,що це "коза" і при підписанні все буде відредаговано під нас, з правильним номером будинку,секціЇ, квартири. Не зрозуміло чому ДОГОВІР КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ МАЙНОВИХ ПРАВ НА КВАРТИРУ заключаємо з ПРОДАВЦЕМ: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ОБРІЙ, а от ДОГОВІР КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ДЕРИВАТИВУ заключається з ПРОДАВЦЕМ: Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Світлозар». Договір з Обрієм є, а от причому тут Світлозар?
02 квіт 2017 10:05
Цитата "Ns2017":
Не зрозуміло чому ДОГОВІР КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ МАЙНОВИХ ПРАВ НА КВАРТИРУ заключаємо з ПРОДАВЦЕМ: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ОБРІЙ, а от ДОГОВІР КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ДЕРИВАТИВУ заключається з ПРОДАВЦЕМ: Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Світлозар». Договір з Обрієм є, а от причому тут Світлозар?
02 квіт 2017 10:14
Цитата "Ns2017":
Дійсно скинули договір з помилками, але менеджер повідомив,що це "коза" і при підписанні все буде відредаговано під нас, з правильним номером будинку,секціЇ, квартири. Не зрозуміло чому ДОГОВІР КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ МАЙНОВИХ ПРАВ НА КВАРТИРУ заключаємо з ПРОДАВЦЕМ: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ОБРІЙ, а от ДОГОВІР КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ДЕРИВАТИВУ заключається з ПРОДАВЦЕМ: Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Світлозар». Договір з Обрієм є, а от причому тут Світлозар?

У кінцевому договорі, який не коза, не буде Світлозару (замість нього - Дельта, яка прописана у Фк), я не розумію навіщо людям скидують цю козу, ми купу часу витратили, щоб розібратися, що це за фірми, а виявилося, що є інший договір, де все норм написано по фірмам, не знаю, чого його у ВП одразу не скидають​, а відлякують людей...
02 квіт 2017 10:35
Цитата "Wasuuup":
:)

1. Закрытая территория? В договоре это прописано? :)
2. Счетчики тепла в квартире прописаны в договоре? :)

Доречі у останьому договорі, що мені скинули у ВП вже є лічильники тепла, про огорожу нічого не написано)))
02 квіт 2017 11:23
Наверное Обрий не может принимать участие на товарной бирже во всяких там аукционах и тп (видимо их деятельность не подразумевает данное). Вот и пользуются услугами посредников типа Свитлозар.
Там кстати после полной проплаты деривативу необходимо чтобы застройщик отдал вам три документа: акт приема-передачи дериватива, акт приема-передачи форвардного контракта и сам форвардный контракт. Номер форвардного контакта должен проходить в вашем договоре майновых прав.
03 квіт 2017 11:30
Добрый день, а в чем разница между ТОВ Обрий и Житло-инвест? Они я так понимаю оба продает...
03 квіт 2017 12:38
Оба являются инвесторами в нашу стройку. У каждого свой набор квартир на продажу. И продают по разным схемам. Обрий продаёт через Договор купівлі-продажі майноаих прав и через договор купівлі-продажу деривативу. Также Обрий инвестировал в ЖК Місто квітів.
03 квіт 2017 12:54
А что лучше, однокомнатные есть и там и там, инвестора посоветуйте пожалуйста
03 квіт 2017 13:17
Мне кажется Житло-инвест лучше, компания все таки коммунальная - по надежней будет, Обрій ТОВка, да и рассрочка есть без процентная фиксирована в гривне, ну а там смотрите сами
03 квіт 2017 13:19
Що краще сказати не можу. Ми читали договір від Обрій.Договір від Житлоінвест не читала.Звонили в Спецжитлофонд так нас направиси саме в Обрій. Думаю що будемо з ними співпрацювати. У Житлоінвест кв. метр дорожчий,тому і квартири виходять дорожчі. Надіємося що все одно будинок для всіх трьох забудовників побудується одночасно))) Єдине це дай Бог щоб не було накладок по квартирам. ТОму я б реально пропонувала робити реєстр квартир що куплені.
03 квіт 2017 13:26
У Обрия были однокомнатные по очень заманчивой акционной цене (15200). Позвоните лучше в ОП.
03 квіт 2017 14:29
Якщо нормально розібратися то обидві ці компанії створені з однаковою ціллю,а в даному випадку пов'язані між собою всі три компанії. Про Обрій знайшла що це другий проект компанії,зданих ще не має, але з цим Місто квітів наче нема ніякого кіпішу. Про Житлоінвест так знайшла в інеті що він світився в проблемних будівництвах, як то наприклад Бортничі.Тому що тут краще ще питання)))
03 квіт 2017 18:45
Последние фото со стройки :leb:
04 квіт 2017 06:51
Привіт усім!Повернулись з відпустки-і приємно здивувались!Будинок виріс з неймовірною швидкістю :super: :super: :super: Взимку також будувалось....а зараз росте на очах :up: Якщо так будуть будувати то до кінця року будинок буде готовий.Я звичайно не спец у цьому, але я так думаю.
04 квіт 2017 08:10
Ребят всем спасибо за ваш совет, позвонил и в обрій и в житло-инветс, оказалось цена разница на 300 грн (у обрія дешевле). Обрій рассрочка есть, но цена дорожает на 5 % плюс цена на остаток не фиксирована , застройщик может изменить ее в любой момент, Житло -инвест - квартира чуть дороже, но у них рассрочка фиксирована в гривне и без процентная, тут как говорится как кому будет удобна , если 100% то наверно обрій, если рассрочка (как у меня) то тут лучше Житло-инвест, ну і Житло-инветс как оказалось коммунальное предприятие на рынке уже 15 лет , а обрій - это у них второй объект...
Вообщем думайте консультируйтесь , как говорится каждому свое. Всем еще раз спасибо.
04 квіт 2017 15:25
Я так и не понял, а почему один ЖК продают два представителя?
04 квіт 2017 18:37
Были сегодня в Житлоинвесте, дали мне договор для ознакомления, называется про відступлення прав та обов"язків в Інвестиційному договорі.Интересненький такой,я так понимаю что к нему выдается еще и сам договор инвестиций? На мой вопрос все ли это договра для подписи услышала что будет еще договор на оказание услуг.Если честно то этот договор еще интереснее чем у Обрий,кто такая третья сторона Дельта Плюс не понятно,этот договор тоже связан с биржей? Я не поняла, нотариально он не заверяется.В договоре описывается квартра, номер и этаж, но нет данных откуда права на эту квартиру, ни о доме,ни о дате сдачи дома, ни о процедуре приема документов на квартиру. У Обрий как то описано все, а тут только квартира и как оплачивать ее. Кто подписывал данный договор подскажите о этом договоре, что к нему прилагается? А то муж не дал мне все дочитать в отделе продаж, сказал дома ознакомишься, а теперь вот почитала и ничего не поняла.
04 квіт 2017 18:41
Цитата "Tywin":

У нас в стране это называется оптимизация налогов)))Заказчик, подрядчик, субподрядчик и т.д. и т.п. К великому сожалению мы клиенты должны на свой страх и риск принимать в этом участие.
05 квіт 2017 05:48
Цитата "Tywin":

Не два, а три.
Спецжитлофонд (не уверен что у них остались квартиры), ЖитлоІнвест и Обрий продают.
Варда спецбуд монтаж - подрядчик.
05 квіт 2017 14:43
Добрый вечер!Советую всем договор смотреть со своим юристом. самому, если нет юридического образования, разобраться сложно. Я тоже договор от "Обрия" посмотрела и, честно говоря, не все поняла.А почитал юрист, сказал-можно подписывать.Страшновато, конечно, но...рискнула-внесла 100%.Теперь наблюдаю за каждым шагом строителей.Спасибо инвесторам за свежие фото со стройки :up:
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .810. . .184
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше