ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а
Забудовник | ENSO |
Здача ЖК | 2022 - 2023 р. |
Планування | від 27 755 Грн/м² |
15/13% | ||
10/9% | ||
32/28% | ||
21/18% | ||
38/33% |
Администрация форума оставляет за собой право без предупреждения понижать рейтинг и корректировать данные учётной записи, а также - редактировать, удалять, переносить, скрывать сообщения, которые по мнению администрации:
3.15. Служат для увода пользователей или разбиения целостности форума, в том числе упоминания или ссылки на любые страницы в сoцсетях, форумы схожей тематики, чаты и мессeнджеры (раздел 6 "Запрет нарушения целостности форума").
Друзі, задавайте питання тут - отримаєте відповіді.
Є.Н.
Я в ініціативній групі. Мета - спілкування з забудовником, звісно. Нікому не хочеться жити в тривозі та інформаційному вакуумі. На жаль, жодних важелів впливу на ЕНСО у нас нема, відповідно й домовленостей. Звісно, ми доносимо всі питання, які нас турбують, але все це спілкування носить характер більше інформативного.Тепер нагадаю одне з правил форуму:
В зв'язку з цим хочу пояснити як іншим учасникам цієї дискусії так так і модераторам цієї гілки (роботу яких я дуже ціную та поважаю, проте які досить агресивно редагують мої повідомлення), що ініціативна група - це не форум, не спільнота, не чат і т.п. В неї не можна вступити, тому що вона не є відкритою і там і так достатньо людей.Тому просто нагадаю, що всі питання, що вас хвилюють, ви можете задати тут на форумі.
Друзі, задавайте питання тут - отримаєте відповіді.
Питання: як справи з арештами? Підстава реальна є, чи це виключно забаганка силовиків з БЕБ та СБУ? Чи є можливість поширення цих заходів силовиків на інші ЖК? Є Перспективи отримати документи в цьому році?
Питання: як справи з арештами?
В процесі оскарження.
Підстава реальна є, чи це виключно забаганка силовиків з БЕБ та СБУ?
Реальної підстави нема. Арешт незаконний. Проте я не юрист, це інформація від ЕНСО та інших інвесторів з юридичною освітою та досвідом в цій сфері.
Чи є можливість поширення цих заходів силовиків на інші ЖК?
Таке питання досі ніхто не задавав. Об'єктивно ні. Практично? Ми в Україні, країні можливостей.
Є Перспективи отримати документи в цьому році?
Перспективи є, але тільки для тих двох секцій, що було збудовано. Проте все може статися.
Ще раз повторю, що я не представником забудовника, а просто рядовий інвестор й це тільки та інформація якою я володію. Також зверніть увагу, що ЕНСО відповідає на всі коректно поставлені запитання в даній гілці, можете ставити питання напряму адресату.
Питання до Енсо, пропоную, щоб ваші юристи склали типову форму заяви в суд на незаконний арешт ЖК. І пропонуйте його інвесторам. Я і мої друзі точно подамо, хай потім сбу і беб розповідають нам оманутим інвесторам, чому вони не дають мені отримати мою інвестицію.
Шановний, BigData, ми із розумінням ставимося до вашого занепокоєння.
Та вже неодноразово запрошували вас на зустріч із вашим персональним менеджером. Сподіваємось, що вам вдасться знайти час для того, щоб ми мали змогу вас проінформувати. Чекаємо у Клієнт-просторі Enso, за адресою вул. Мечникова 2, БЦ Парус.
ENSO
Шановний, BigData, ми із розумінням ставимося до вашого занепокоєння.
Та вже неодноразово запрошували вас на зустріч із вашим персональним менеджером. Сподіваємось, що вам вдасться знайти час для того, щоб ми мали змогу вас проінформувати. Чекаємо у Клієнт-просторі Enso, за адресою вул. Мечникова 2, БЦ Парус.
Дякую я спілкуюся з менеджером, але від цього чомусь документи на квартиру в Поетиці 1 не зʼявилися і будівництво Поетіки 2 не відновлюється
BigData
Дякую я спілкуюся з менеджером, але від цього чомусь документи на квартиру в Поетиці 1 не зʼявилися і будівництво Поетіки 2 не відновлюється
Так наче ж з березня ще відновили, я був біля майданчика та й компанія звіти кожен місяць публікує. Чи ви про щось інше?
Є.Н.
Так наче ж з березня ще відновили, я був біля майданчика та й компанія звіти кожен місяць публікує. Чи ви про щось інше?
На першій колекції дійсно деколи видно будівельників, друга колекція просто стоїть, в мене питання про документи на квартиру яка мала бути здана в 2020-21 роках. І тут навіть не питання у війні чи арешті. Енсо з самого початку не витримували заявлені терміни будівництва. Війна стала для них приводом взагалі просто збирати гроші і не будувати. Буквально з травня трошки жвавіше почали будувати на інших обʼєктах, але нажаль дуже повільно.
ENSO, що там з арештом землі під першою колекцією? Коли інвесторам очікувати розблокування та отримання документів на готові будинки?
BigData
На першій колекції дійсно деколи видно будівельників, друга колекція просто стоїть, в мене питання про документи на квартиру яка мала бути здана в 2020-21 роках. І тут навіть не питання у війні чи арешті. Енсо з самого початку не витримували заявлені терміни будівництва. Війна стала для них приводом взагалі просто збирати гроші і не будувати. Буквально з травня трошки жвавіше почали будувати на інших обʼєктах, але нажаль дуже повільно.
Є.Н.
Якщо поглянути на задні плани, то там лише в одному місці працюють 3 працівника, решта - по одному. Схоже просто відео зробили. Може я накручую, але таке враження.
romulko
Якщо поглянути на задні плани, то там лише в одному місці працюють 3 працівника, решта - по одному. Схоже просто відео зробили. Може я накручую, але таке враження.
Вони за півтора роки війни нажаль на другій колекції побудували аж 1,5 поверхи в одній Секціі. При тому що 1 колекція більше ніж на 95% продана, в другій колекції близько половини продано. Мені цікаво за які кошти вони планують добудовувати?
BigData
Вони за півтора роки війни нажаль на другій колекції побудували аж 1,5 поверхи в одній Секціі. При тому що 1 колекція більше ніж на 95% продана, в другій колекції близько половини продано. Мені цікаво за які кошти вони планують добудовувати?
За рахунок продажів паркінгу за 30к доларів, у жк з арештом, який вже всі сроки сдачі три чи чотири рази переносили і будівництво йде таким темпом, що дай бог, що через 10 років цей жах закінчиться. Як на мене, то план надійний, 100% що все так і буде (ні).
stronzo228
За рахунок продажів паркінгу за 30к доларів, у жк з арештом, який вже всі сроки сдачі три чи чотири рази переносили і будівництво йде таким темпом, що дай бог, що через 10 років цей жах закінчиться. Як на мене, то план надійний, 100% що все так і буде (ні).
Чомусь і до арешту здачу Поетики затягнуто дуже, сусідні ЖК незважаючи на covid, війну і т.п. якось спромоглися передати інвесторам квартири. Хоча, засмучує що тут навіть ніяких очікувань не називають, просто чекайте. Вже цікаво яке наступне виправдання?)
До речі, станом на 06.2023:
У ЖК Smart Plaza - паркінг продається за $21-22k;
У ЖК Космополітен - паркінг в районі $10-12k.
Цікавий факт: ЖК Smart Plaza, ЖК Андерсен свого часу мали затримку у здачі й відповідно квартири і паркінги продавались на час затримки по суттєво нижчім цінам.
Wunder2002
Чомусь і до арешту здачу Поетики затягнуто дуже, сусідні ЖК незважаючи на covid, війну і т.п. якось спромоглися передати інвесторам квартири. Хоча, засмучує що тут навіть ніяких очікувань не називають, просто чекайте. Вже цікаво яке наступне виправдання?)
До речі, станом на 06.2023:
У ЖК Smart Plaza - паркінг продається за $21-22k;
У ЖК Космополітен - паркінг в районі $10-12k.
Цікавий факт: ЖК Smart Plaza, ЖК Андерсен свого часу мали затримку у здачі й відповідно квартири і паркінги продавались на час затримки по суттєво нижчім цінам.
Вони безумовно не були би готові до здачі в 22 році навіть якби не було війни. Такі компаніі необхідно наказувати виключно одним методом - відмовитися купувати їх квартири. Є великий прошарок людей які заробляють на новобудовах, купуючи на етапі будівництва і продаючи по переуступці. Такі купують по 4-6 квартир в одного забудовника. Якщо такі покупці відмовляться в подальшому купувати у БудДевелопмент і Енсо квартири, то сподіваюся що тільки за рахунок покупців «для себе» такі аферюги як вищевказані компанії не витягнуть.
Victoryi83
Всім доброго дня!Шановні Інвестори, чи є в когось свіжі новини з будмайданчика? Мені на днях знову "згодували" чергову обіцянку про передачу ключів у кінці квітня. Ще менеджер сказав, що поки арешт не буде знято - передачу ключів можна не чекати. Сумно(
На цьому тижні спостереження зі сторони парку: одна люлька на 1 і одна на 2 секції. В цілому тиша, без особливого шуму від будмайданчика. Руху майже не відбувається. Таким темпом у четверту декаду можна дотягнути
ENCO, ответьте на задаваемые вопросы.
где обещанное нарастающими темпами строительство, начиная с марта?
что с арестом, если он не законный, то почему нет никаких подвижек?
когда начнут выдавать документы на право собственности?
вопросы одни и теже, но ответов, подкрепленных результатами, от компании нет. зато профонации и затягивания в избытке.
и еще вопрос к инициативной группе. когда планируется очередная встреча с руковоством компании, чтобы хоть представителям инвесторов в лицо пытались сказки расказывать.
Зауважу що зустрічі ініціативної групи дійсно більше схожі на розповідання казок. Інвесторів намагаються втягнути в операційну діяльність, дати ілюзію впливу та контролю над ситуацією - питання комунікації, колір плитки і т.д. обговорюються дуже детально. Стратегічні ж питання обговорюються на рівні казок. Деякі гострі як арешт - взагалі оминаються.
До прикладу 23.08.22 було озвучено що перші оформлення 3-4 секції планується на другу половину вересня. Зараз липень 23 - нічого цього не сталося. Те ж саме з озвученими раніше планами будівництва. Ну тобто про що взагалі можна говорити що місяця по 3 години якщо першочергові задачі не вирішені.
ENSO, в людей памʼять не 30 секунд. Скоро навіть найбільш лояльні почнуть відчувати дежавю при словах ударні темпи та готовність - весна чергового року.
Я, напевне, і є той "лояльний інвестор" про якого згадує nebriman. Дійсно, відсутність комунікації дуже сильно підігріває тривогу, а зустрічі інвесторів створюють ілюзію того, що все нормально й, навпаки, заспокоюють. Ну а зараз ще пішли фото та відео від забудовника, видно прогрес, те, що щось робиться.
Проте не можу не погодитись з тим, що все дуже сильно затягнулось, а кардинальних змін не видно. Ситуація з арештом взагалі непрозора.
Відверто кажучи, у мене немає впевненності в отриманні тих омріяних квадратних метрів в які вклав чималі гроші. В даний момент хотілося б почути якісь конкретні новини з приводу передачі прав власності. Наскільки я розумію, механізми є.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11987
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349