Подати оголошення

ЖК "Паркова Вежа", ул. Краснопольская, 2г - "Ковальская"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 168.
7/4%
9/5%
34/20%
68/40%
50/30%
1. . .154156. . .226
15 груд 2015 16:54
Цитата "D_Architect":

Андрей! Ситуация плачевная. В 87 квартире сделан комплексный ремонт под ключ, зашит стояк, обложен плиткой, стоит маленькое ревизионное окошко через которое ничего не видно. Строители из этой квартиры уверяют, что это не у них и они свою работу разваливать не собираются. Вот так - моя хата скраю. Они то наверное избавлялись от камней, выбрасывая в стояк, что нам потом чуть не разбило ревизию в стояке..... Сантехник сказал, что ему регулярно разбивают канализацию внизу. Образумьте своих строителей!!!
Сейчас у нас в ванной продолжает мокреть потолок и с потолка капает на пол, там и к Вам недалеко :( т.е. течет не совсем по стенам. Прикладываю фото.
Надо что то делать.

Блин, наш сантехник ( на телефоне показали ему картинку, как раз встречались) сказал что очень похоже, что течет труба в перекрытии ((

тут или застройщик накосячил, или кто то повредил трубу, когда "выковыривал" колено из стяжки (оно по моему у всех в стяжку было вмуровано практически)
15 груд 2015 18:09
Соседи, подскажите, кто-то выбирал уже душевую кабину (бокс)? Поделитесь знаниями пожалуйста. Не хотелось бы через год -два менять.
15 груд 2015 18:14
Цитата "Leshk":
Соседи, подскажите, кто-то выбирал уже душевую кабину (бокс)? Поделитесь знаниями пожалуйста. Не хотелось бы через год -два менять.

Huppe, Radaway
15 груд 2015 18:20
//defenster.com.ua/gosudarstvennaya-prog ramma-oshhadnij-dim-okna-deshevle-na-30/
Оказывается у нас есть программа, по которой государство компенсирует 30% стоимости для установки пластиковых окон. Кто-то пользовался? По документам вроде не долго морочиться.
15 груд 2015 18:55
Цитата "lesia1":
//defenster.com.ua/gosudarstvennaya-programma-oshhadnij-dim-okna-deshevle-na-30/
Оказывается у нас есть программа, по которой государство компенсирует 30% стоимости для установки пластиковых окон. Кто-то пользовался? По документам вроде не долго морочиться.

А если окна уже поставили на прошлой неделе за свои средства? В этом случае реально получить компенсацию за окна?
15 груд 2015 19:27
Цитата "Selena80":
Добрый день, соседи. Кому нужен козел строительный забирайте пока он стоит на 5 этаже, к концу недели ещё 2 шт освободится. Унитаз для строителей.

Унитаз для строителей очень к стати. Предложение еще актуально?:) Где и когда можно забрать?
15 груд 2015 19:34
Цитата "A.N.G":

А если окна уже поставили на прошлой неделе за свои средства? В этом случае реально получить компенсацию за окна?

Сама только сегодня узнала, завтра буду звонить в колл центр ощадбанка за деталями.
16 груд 2015 06:29
Доброго ранку. Вчора заїздив на хату. В 55-й теж стіни уже мокрі :@-: . На фото видно як штукатурка гарненько пропитується вологою. Прийдеться тепер ще ізоляцію знімати щоб не зацвило. В кімнатах покручений гіпсокартон на стелях, навіть боюся подумати що буде з ним. Одним словом... Доброго ранку сусіди
16 груд 2015 07:26
Цитата "susid_pv":
Доброго ранку. Вчора заїздив на хату. В 55-й теж стіни уже мокрі :@-: . На фото видно як штукатурка гарненько пропитується вологою. Прийдеться тепер ще ізоляцію знімати щоб не зацвило. В кімнатах покручений гіпсокартон на стелях, навіть боюся подумати що буде з ним. Одним словом... Доброго ранку сусіди

Ой зря Вы родные вентили на трубах оставили... Они примерно такого же качества как и автоматы в щитке.
Вчера сгорел автомат на освещение... 16А... Electro... на нем даже постеснялись страну производитель напечатать.
Шок... 16А сгорел под нагрузкой из 4-х ламп... всего 800 Вт
16 груд 2015 07:29
Цитата "susid_pv":

Афігеть... Треба срочно шукати контакти всіх своїх сусідів зверху і дивитися на їх "ремонти". На вашому прикладі всі мають можливість бачити наскільки це важливо. Судячи з усіх наведених фото видно, що якась "кантора" вже "попала". Приємного в цьому мало для всіх... Як мінімум - це втрата дорогоцінного часу, який ніхто не компенсує.
Чекаю продовження і закінчення вашої історії, сусіди. Якщо буде потрібна якась допомога (для массовки, для свідчень протікання і т.і.) - звертайтесь.

P.S. Андрій, бачу ти таки шумоізоляцію зробив як ми і говорили :)
16 груд 2015 07:47
Цитата "JokerKiev":

Ой зря Вы родные вентили на трубах оставили... Они примерно такого же качества как и автоматы в щитке.
Вчера сгорел автомат на освещение... 16А... Electro... на нем даже постеснялись страну производитель напечатать.
Шок... 16А сгорел под нагрузкой из 4-х ламп... всего 800 Вт

Доброго дня. Я з електрощитка повикидав усе що наставили забудовники, більше того, я всі їхні провода повитягував з каналів і повністю замінив електрику. Пішло більше 200 м. провода. АЛЕ... Недавнго вибило світло, автомат не спрацював, але заіскрив. Лампочка згоріла. Викликав батько електрика, той включив біля лічильника. Світло появилося. Я передзвонив начальнику ЖЕКу спитати в чому могла бути причина!? На що він мені відповів:"Наш електрик не хоче і не буде займатись електрикою, яку переробляли інвестори!" Але ж ми всі її переробляли, навіть частково. Я просто ох...л. Тоді зустрічне питання, нащо нам на штаті тримати електрика??? Щоб освітлення включав через одну лампочку??? Цим екземпляром я ще займуся, але спочатку потоп на носі...

А на рахунок кранів від забудовника. Я вважаю, якщо їх не чіпати-то просто будуть служити як продовження труби і довго служити!!! Слабке місце крана-це шар, який просто зношується від абразивності. Але якщо його не крутити то і буде служити. Доречі я планую поставити ревізійне вікно біля них щоб контролювати їх стан і в разі потреби замінити! Раджу це зробити всім.
16 груд 2015 07:52
Цитата "JokerKiev":

Вроде-бы есть, вечером точно скажу.

На рахунок залишку, маленького відрізка канала вентиляції Ви не узнавали? Мені стидно Вас про це просити, адже я ще з Вами за мішок шпаклівки не зустрівся :faceoff: .
16 груд 2015 08:15
Цитата "susid_pv":

Доброе утро!
Натекло прилично .... Вчера некая девушка оставляла сообщение о том, что в 87 квартире делает ремонт фирма СВП мастер. Отзыва уже нет, не понравился видать, надо же. Мне интересно откуда известна эта информация? Может мой отзыв тоже удалите?
16 груд 2015 08:38
Цитата "susid_pv":

Доброго дня. Я з електрощитка повикидав усе що наставили забудовники, більше того, я всі їхні провода повитягував з каналів і повністю замінив електрику. Пішло більше 200 м. провода. АЛЕ... Недавнго вибило світло, автомат не спрацював, але заіскрив. Лампочка згоріла. Викликав батько електрика, той включив біля лічильника. Світло появилося. Я передзвонив начальнику ЖЕКу спитати в чому могла бути причина!? На що він мені відповів:"Наш електрик не хоче і не буде займатись електрикою, яку переробляли інвестори!" Але ж ми всі її переробляли, навіть частково. Я просто ох...л. Тоді зустрічне питання, нащо нам на штаті тримати електрика??? Щоб освітлення включав через одну лампочку??? Цим екземпляром я ще займуся, але спочатку потоп на носі...

Андрій, я так розумію, у Вас вибило на щитку, що в коридорі біля лічильника? Так там стоїть такий самий автомат, що стояли у нас в щитках в квартирах :P
У мене був схожий інцидент - я робив дірку в стіні під стелею з ванної кімнати на кухню і потрапив в провід. Мало того, що таке заборонено всіма правилами (провід не можна закладати в щіль між стіною і стелею!) так у мене не спрацював автомат на освітлення (це був кабель саме освітлення) і вибило на щитку, що в коридорі. Я тоді брав ключа на вахті від щитової (це було в неділю коли електрика немає на роботі бо вихідний) і вмикав той автомат. Це всім так, підсказка де шукати причину таких проблем. Взагалі електрик наш непогана людина хоча і специфічна...
16 груд 2015 08:48
Да, а правду знать незачем )) затопили две квартиры как минимум, может и ниже уже пошло.
16 груд 2015 09:07
Цитата "susid_pv":

А на рахунок кранів від забудовника. Я вважаю, якщо їх не чіпати-то просто будуть служити як продовження труби і довго служити!!! Слабке місце крана-це шар, який просто зношується від абразивності. Але якщо його не крутити то і буде служити. Доречі я планую поставити ревізійне вікно біля них щоб контролювати їх стан і в разі потреби замінити! Раджу це зробити всім.

Не соглашусь... Для сравнения возьмите Валтек и это безымянное создание... посмотрите на толщину стенок. Уже разрывало такие краны... если не ошибаюсь, то они и стали причиной первого потопа.
16 груд 2015 09:09
Цитата "susid_pv":

На рахунок залишку, маленького відрізка канала вентиляції Ви не узнавали? Мені стидно Вас про це просити, адже я ще з Вами за мішок шпаклівки не зустрівся :faceoff: .

Короба к сожалению не осталось... а по расчету мы не оговаривали сроки, так что не волнуйтесь!!!
16 груд 2015 12:50
Цитата "susid_pv":

Андрей, включите у себя в настройках получение личных сообщений, чтобы можно было связаться с Вами. Сегодня у меня уже активна функция отправки личных сообщений.
Сантехник выяснил причину протеков от этих горе-работничков с 8-го этажа.
16 груд 2015 12:56
Цитата "D_Architect":

Андрей, включите у себя в настройках получение личных сообщений, чтобы можно было связаться с Вами. Сегодня у меня уже активна функция отправки личных сообщений.
Сантехник выяснил причину протеков от этих горе-работничков с 8-го этажа.

и в чем причина?
16 груд 2015 12:58
Есть соседи сверху 40 и 56 квартиры по стояку :winky:
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .154156. . .226
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше