ЖК "Паркова Вежа", ул. Краснопольская, 2г - "Ковальская"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 168.
7/4% | ||
9/5% | ||
34/20% | ||
68/40% | ||
50/30% |
degel
Постійний користувач
353
12 серпня 2015
15 груд 2015 16:54
Цитата "D_Architect":
Андрей! Ситуация плачевная. В 87 квартире сделан комплексный ремонт под ключ, зашит стояк, обложен плиткой, стоит маленькое ревизионное окошко через которое ничего не видно. Строители из этой квартиры уверяют, что это не у них и они свою работу разваливать не собираются. Вот так - моя хата скраю. Они то наверное избавлялись от камней, выбрасывая в стояк, что нам потом чуть не разбило ревизию в стояке..... Сантехник сказал, что ему регулярно разбивают канализацию внизу. Образумьте своих строителей!!!
Сейчас у нас в ванной продолжает мокреть потолок и с потолка капает на пол, там и к Вам недалеко т.е. течет не совсем по стенам. Прикладываю фото.
Надо что то делать.
Блин, наш сантехник ( на телефоне показали ему картинку, как раз встречались) сказал что очень похоже, что течет труба в перекрытии ((
тут или застройщик накосячил, или кто то повредил трубу, когда "выковыривал" колено из стяжки (оно по моему у всех в стяжку было вмуровано практически)
Leshk
L
Новачок
15
04 травня 2015
15 груд 2015 18:09
Соседи, подскажите, кто-то выбирал уже душевую кабину (бокс)? Поделитесь знаниями пожалуйста. Не хотелось бы через год -два менять.
degel
Постійний користувач
353
12 серпня 2015
15 груд 2015 18:14
Цитата "Leshk":Соседи, подскажите, кто-то выбирал уже душевую кабину (бокс)? Поделитесь знаниями пожалуйста. Не хотелось бы через год -два менять.
Huppe, Radaway
lesia1
Користувач
33
10 липня 2015
15 груд 2015 18:20
//defenster.com.ua/gosudarstvennaya-prog ramma-oshhadnij-dim-okna-deshevle-na-30/
Оказывается у нас есть программа, по которой государство компенсирует 30% стоимости для установки пластиковых окон. Кто-то пользовался? По документам вроде не долго морочиться.
Оказывается у нас есть программа, по которой государство компенсирует 30% стоимости для установки пластиковых окон. Кто-то пользовался? По документам вроде не долго морочиться.
A.N.G
Новачок
11
27 липня 2015
15 груд 2015 18:55
Цитата "lesia1"://defenster.com.ua/gosudarstvennaya-programma-oshhadnij-dim-okna-deshevle-na-30/
А если окна уже поставили на прошлой неделе за свои средства? В этом случае реально получить компенсацию за окна?
lesia1
Користувач
33
10 липня 2015
15 груд 2015 19:27
Цитата "Selena80":Добрый день, соседи. Кому нужен козел строительный забирайте пока он стоит на 5 этаже, к концу недели ещё 2 шт освободится. Унитаз для строителей.
Унитаз для строителей очень к стати. Предложение еще актуально?:) Где и когда можно забрать?
lesia1
Користувач
33
10 липня 2015
15 груд 2015 19:34
Цитата "A.N.G":
А если окна уже поставили на прошлой неделе за свои средства? В этом случае реально получить компенсацию за окна?
Сама только сегодня узнала, завтра буду звонить в колл центр ощадбанка за деталями.
susid_pv
Постійний користувач
167
07 травня 2015
16 груд 2015 06:29
Доброго ранку. Вчора заїздив на хату. В 55-й теж стіни уже мокрі . На фото видно як штукатурка гарненько пропитується вологою. Прийдеться тепер ще ізоляцію знімати щоб не зацвило. В кімнатах покручений гіпсокартон на стелях, навіть боюся подумати що буде з ним. Одним словом... Доброго ранку сусіди
JokerKiev
J
Постійний користувач
209
15 березня 2015
16 груд 2015 07:26
Цитата "susid_pv":Доброго ранку. Вчора заїздив на хату. В 55-й теж стіни уже мокрі . На фото видно як штукатурка гарненько пропитується вологою. Прийдеться тепер ще ізоляцію знімати щоб не зацвило. В кімнатах покручений гіпсокартон на стелях, навіть боюся подумати що буде з ним. Одним словом... Доброго ранку сусіди
Ой зря Вы родные вентили на трубах оставили... Они примерно такого же качества как и автоматы в щитке.
Вчера сгорел автомат на освещение... 16А... Electro... на нем даже постеснялись страну производитель напечатать.
Шок... 16А сгорел под нагрузкой из 4-х ламп... всего 800 Вт
Chingiz
Постійний користувач
361
01 березня 2015
16 груд 2015 07:29
Цитата "susid_pv":Доброго ранку. Вчора заїздив на хату. В 55-й теж стіни уже мокрі . На фото видно як штукатурка гарненько пропитується вологою. Прийдеться тепер ще ізоляцію знімати щоб не зацвило. В кімнатах покручений гіпсокартон на стелях, навіть боюся подумати що буде з ним. Одним словом... Доброго ранку сусіди
Афігеть... Треба срочно шукати контакти всіх своїх сусідів зверху і дивитися на їх "ремонти". На вашому прикладі всі мають можливість бачити наскільки це важливо. Судячи з усіх наведених фото видно, що якась "кантора" вже "попала". Приємного в цьому мало для всіх... Як мінімум - це втрата дорогоцінного часу, який ніхто не компенсує.
Чекаю продовження і закінчення вашої історії, сусіди. Якщо буде потрібна якась допомога (для массовки, для свідчень протікання і т.і.) - звертайтесь.
P.S. Андрій, бачу ти таки шумоізоляцію зробив як ми і говорили
susid_pv
Постійний користувач
167
07 травня 2015
16 груд 2015 07:47
Цитата "JokerKiev":
Ой зря Вы родные вентили на трубах оставили... Они примерно такого же качества как и автоматы в щитке.
Вчера сгорел автомат на освещение... 16А... Electro... на нем даже постеснялись страну производитель напечатать.
Шок... 16А сгорел под нагрузкой из 4-х ламп... всего 800 Вт
Доброго дня. Я з електрощитка повикидав усе що наставили забудовники, більше того, я всі їхні провода повитягував з каналів і повністю замінив електрику. Пішло більше 200 м. провода. АЛЕ... Недавнго вибило світло, автомат не спрацював, але заіскрив. Лампочка згоріла. Викликав батько електрика, той включив біля лічильника. Світло появилося. Я передзвонив начальнику ЖЕКу спитати в чому могла бути причина!? На що він мені відповів:"Наш електрик не хоче і не буде займатись електрикою, яку переробляли інвестори!" Але ж ми всі її переробляли, навіть частково. Я просто ох...л. Тоді зустрічне питання, нащо нам на штаті тримати електрика??? Щоб освітлення включав через одну лампочку??? Цим екземпляром я ще займуся, але спочатку потоп на носі...
А на рахунок кранів від забудовника. Я вважаю, якщо їх не чіпати-то просто будуть служити як продовження труби і довго служити!!! Слабке місце крана-це шар, який просто зношується від абразивності. Але якщо його не крутити то і буде служити. Доречі я планую поставити ревізійне вікно біля них щоб контролювати їх стан і в разі потреби замінити! Раджу це зробити всім.
susid_pv
Постійний користувач
167
07 травня 2015
16 груд 2015 07:52
Цитата "JokerKiev":
Вроде-бы есть, вечером точно скажу.
На рахунок залишку, маленького відрізка канала вентиляції Ви не узнавали? Мені стидно Вас про це просити, адже я ще з Вами за мішок шпаклівки не зустрівся .
D_Architect
Користувач
29
22 жовтня 2015
16 груд 2015 08:15
Доброе утро!
Натекло прилично .... Вчера некая девушка оставляла сообщение о том, что в 87 квартире делает ремонт фирма СВП мастер. Отзыва уже нет, не понравился видать, надо же. Мне интересно откуда известна эта информация? Может мой отзыв тоже удалите?
Chingiz
Постійний користувач
361
01 березня 2015
16 груд 2015 08:38
Цитата "susid_pv":
Доброго дня. Я з електрощитка повикидав усе що наставили забудовники, більше того, я всі їхні провода повитягував з каналів і повністю замінив електрику. Пішло більше 200 м. провода. АЛЕ... Недавнго вибило світло, автомат не спрацював, але заіскрив. Лампочка згоріла. Викликав батько електрика, той включив біля лічильника. Світло появилося. Я передзвонив начальнику ЖЕКу спитати в чому могла бути причина!? На що він мені відповів:"Наш електрик не хоче і не буде займатись електрикою, яку переробляли інвестори!" Але ж ми всі її переробляли, навіть частково. Я просто ох...л. Тоді зустрічне питання, нащо нам на штаті тримати електрика??? Щоб освітлення включав через одну лампочку??? Цим екземпляром я ще займуся, але спочатку потоп на носі...
Андрій, я так розумію, у Вас вибило на щитку, що в коридорі біля лічильника? Так там стоїть такий самий автомат, що стояли у нас в щитках в квартирах
У мене був схожий інцидент - я робив дірку в стіні під стелею з ванної кімнати на кухню і потрапив в провід. Мало того, що таке заборонено всіма правилами (провід не можна закладати в щіль між стіною і стелею!) так у мене не спрацював автомат на освітлення (це був кабель саме освітлення) і вибило на щитку, що в коридорі. Я тоді брав ключа на вахті від щитової (це було в неділю коли електрика немає на роботі бо вихідний) і вмикав той автомат. Це всім так, підсказка де шукати причину таких проблем. Взагалі електрик наш непогана людина хоча і специфічна...
D_Architect
Користувач
29
22 жовтня 2015
16 груд 2015 08:48
Да, а правду знать незачем )) затопили две квартиры как минимум, может и ниже уже пошло.
JokerKiev
J
Постійний користувач
209
15 березня 2015
16 груд 2015 09:07
Цитата "susid_pv":
А на рахунок кранів від забудовника. Я вважаю, якщо їх не чіпати-то просто будуть служити як продовження труби і довго служити!!! Слабке місце крана-це шар, який просто зношується від абразивності. Але якщо його не крутити то і буде служити. Доречі я планую поставити ревізійне вікно біля них щоб контролювати їх стан і в разі потреби замінити! Раджу це зробити всім.
Не соглашусь... Для сравнения возьмите Валтек и это безымянное создание... посмотрите на толщину стенок. Уже разрывало такие краны... если не ошибаюсь, то они и стали причиной первого потопа.
JokerKiev
J
Постійний користувач
209
15 березня 2015
16 груд 2015 09:09
Цитата "susid_pv":
На рахунок залишку, маленького відрізка канала вентиляції Ви не узнавали? Мені стидно Вас про це просити, адже я ще з Вами за мішок шпаклівки не зустрівся .
Короба к сожалению не осталось... а по расчету мы не оговаривали сроки, так что не волнуйтесь!!!
D_Architect
Користувач
29
22 жовтня 2015
16 груд 2015 12:50
Андрей, включите у себя в настройках получение личных сообщений, чтобы можно было связаться с Вами. Сегодня у меня уже активна функция отправки личных сообщений.
Сантехник выяснил причину протеков от этих горе-работничков с 8-го этажа.
degel
Постійний користувач
353
12 серпня 2015
16 груд 2015 12:56
Цитата "D_Architect":
Андрей, включите у себя в настройках получение личных сообщений, чтобы можно было связаться с Вами. Сегодня у меня уже активна функция отправки личных сообщений.
Сантехник выяснил причину протеков от этих горе-работничков с 8-го этажа.
и в чем причина?
Alexis26
A
Новачок
6
12 січня 2015
16 груд 2015 12:58
Есть соседи сверху 40 и 56 квартиры по стояку
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349