Подати оголошення

ЖК "Паркова Вежа", ул. Краснопольская, 2г - "Ковальская"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 168.
7/4%
9/5%
34/20%
68/40%
50/30%
1. . .153155. . .226
15 груд 2015 10:05
Уважаемые соседи по стояку однокомнатных 47-метровых квартир, что выходят с видом на будку охранников! Наша квартира №71.
Незнаю в чем дело, устала уже писать. Сегодня муж поехал в наш дом и случайно застал потоп номер два! Опять течет со всей дури возле стояка в ванной. Причина потопа пока неизвестна. В прошлый раз был виноват застройщик - интересно кто в этот раз.
15 груд 2015 10:47
Цитата "susid_pv":
Доброго дня сусіди. Скажіть будь-ласка, може в когось залишилися відрізки від плоского каналу VENTS розмірами 110x55 при прокладці вентиляції в квартирі? Потрібно відрізочок 5-15 см.

Вроде-бы есть, вечером точно скажу.
15 груд 2015 11:46
Цитата "D_Architect":
Уважаемые соседи по стояку однокомнатных 47-метровых квартир, что выходят с видом на будку охранников! Наша квартира №71.
Незнаю в чем дело, устала уже писать. Сегодня муж поехал в наш дом и случайно застал потоп номер два! Опять течет со всей дури возле стояка в ванной. Причина потопа пока неизвестна. В прошлый раз был виноват застройщик - интересно кто в этот раз.
Пробивается из ванной в комнату
Теперь не ручьями течет, как в прошлый раз.
15 груд 2015 11:53
Цитата "JokerKiev":
1 мешок

Когда можно забрать?
15 груд 2015 12:28
Цитата "D_Architect":

Доброго дня. Ми під вами 55. В нас сухо, сказали майстри, які шпаклюють гіпсокартон на стелі 6-) . Є два варіанти: Або швидко спохватились і до нас не дійшло,або банально хтось розлив відро-два води (може навіть випадково) в районі стояка над Вами.
15 груд 2015 12:55
Цитата "susid_pv":

Доброго дня. Ми під вами 55. В нас сухо, сказали майстри, які шпаклюють гіпсокартон на стелі 6-) . Є два варіанти: Або швидко спохватились і до нас не дійшло,або банально хтось розлив відро-два води (може навіть випадково) в районі стояка над Вами.

Да на ведро воды не похоже. Потоп длится уже около двух часов - это десять ведер воды ... Как видите у нас на фото пока только сверху мокро, но интенсивно.
15 груд 2015 13:00
Цитата "susid_pv":

Андрій, а минулого разу ти не уточняв, в 87 квартирі хтось мешкає уже? Яка над 71... Може це там деятелі такі?
Я памятаю, що мешканці 71 квартири на форумі вже писали, що там щось гупало у їх по стояку...
Минулого разу коли був потоп по вашому стояку, то ви ж там таки щось вияснили, але на форумі про то не писав ніхто..
15 груд 2015 13:06
Цитата "Chingiz":

Андрій, а минулого разу ти не уточняв, в 87 квартирі хтось мешкає уже? Яка над 71... Може це там деятелі такі?
Я памятаю, що мешканці 71 квартири на форумі вже писали, що там щось гупало у їх по стояку...
Минулого разу коли був потоп по вашому стояку, то ви ж там таки щось вияснили, але на форумі про то не писав ніхто..

Здравствуйте, Александр! Там кто-то есть точно! Мы каждые выходные внимательно смотрим на светящиеся окна и над нами на 8-м кто-то есть .... только их ли это вина не понятно ...
15 груд 2015 13:11
Цитата "Chingiz":

Та ні, минулого разу десь на 20-му поверсі почалося НАВОДНЄНІЄ. Минулого разу топили криворукі працівники від забудовника, так казала Галина Анатолівна. Це був не 8 і не 9-й. Тоді текло ДАЙ БОЖЕ!!! Просто стає весело, вчора закінчили гіпсокартонові роботи на стелі, сьогодні шпаклюють, а завтра що... Наново ремонт колотити!?
15 груд 2015 13:15
Цитата "D_Architect":

Здравствуйте, Александр! Там кто-то есть точно! Мы каждые выходные внимательно смотрим на светящиеся окна и над нами на 8-м кто-то есть .... только их ли это вина не понятно ...

Ви в ЖЕК дзвонили? Що вони кажуть, як локалізовують, звідки тече? Я сьогодні заїду на квартиру і вечером відпишусь по ситуації.
15 груд 2015 13:22
Цитата "susid_pv":

Ви в ЖЕК дзвонили? Що вони кажуть, як локалізовують, звідки тече? Я сьогодні заїду на квартиру і вечером відпишусь по ситуації.

ЖЕК в прошлый раз был не в курсе, что затопило 13 этажей, пока муж не позвал сантехника. А сейчас мне кажется, что это что то более локальное, но сейчас позвоню сообщу на всякий случай.
15 груд 2015 13:39
Спава в тому, що я буваю в домі тоді, коли в ЖЕК або ще нікого немає, або вже нікого немає... Такий у мене графік робочий. Хоча сьогодні коли відїзджав, бачив нашого керівника ЖЕК, він на авто приїхав і біля мене паркувався. Тепер я знаю яка у його автівка :)

Це питання мене цікавить саме тому, що я також планую гіпсокартонові потолки і в санузлі стояк планую зашивати також гіпсом. І мені цікаво через що виникають такі проблеми...
15 груд 2015 13:49
Соседи, есть понимание про ТВ и интернет? А то я на финише, хотелось бы уже закончить все до вселения. :yes:

Может есть инфа сколько квартир уже заселено? :???:
Как вообще обстановка по вечерам? до скольки штробят? :hm:
15 груд 2015 13:51
Цитата "Артем Иванович":
Соседи, есть понимание про ТВ и интернет?

В лифте написано, что андернет уже подключен, узнавайте.
15 груд 2015 14:03
Спасибо
15 груд 2015 14:04
Цитата "D_Architect":

ЖЕК в прошлый раз был не в курсе, что затопило 13 этажей, пока муж не позвал сантехника. А сейчас мне кажется, что это что то более локальное, но сейчас позвоню сообщу на всякий случай.

Позвонили в ЖЕК, вызвали сантехника. Зашел посмотрел и пошел смотреть этажами выше. Говорит, что строители не правильно подключают гофру от унитаза и все вытекает.
15 груд 2015 14:27
Цитата "susid_pv":

Андрей! Ситуация плачевная. В 87 квартире сделан комплексный ремонт под ключ, зашит стояк, обложен плиткой, стоит маленькое ревизионное окошко через которое ничего не видно. Строители из этой квартиры уверяют, что это не у них и они свою работу разваливать не собираются. Вот так - моя хата скраю. Они то наверное избавлялись от камней, выбрасывая в стояк, что нам потом чуть не разбило ревизию в стояке..... Сантехник сказал, что ему регулярно разбивают канализацию внизу. Образумьте своих строителей!!!
Сейчас у нас в ванной продолжает мокреть потолок и с потолка капает на пол, там и к Вам недалеко :( т.е. течет не совсем по стенам. Прикладываю фото.
Надо что то делать.
15 груд 2015 14:41
Цитата "D_Architect":

Андрей! Ситуация плачевная. В 87 квартире сделан комплексный ремонт под ключ, зашит стояк, обложен плиткой, стоит маленькое ревизионное окошко через которое ничего не видно. Строители из этой квартиры уверяют, что это не у них и они свою работу разваливать не собираются. Вот так - моя хата скраю.
Сейчас у нас в ванной продолжает мокреть потолок и с потолка капает на пол, там и к Вам недалеко :( т.е. течет не совсем по стенам. Прикладываю фото.
Надо что то делать.

Це якийсь п...ц.Дзвонив в ЖЕК, кажуть чекають до завтра на прораба який робив ремонт в тій квартирі. На 9-му сухо!!! Тобто висновок-це квартира над вами або наш сантехнік не зрячий. В мене нема слів, одні емоції. Я сьогодні заїду на 18:30-19:30. Планую до них зайти. Ви не маєте бажання приєднатися? Напишіть мені в лічку свій номер телефону.

P.S. Якщо це вони то я догадуюся хто нам ремонт доробить безкоштовно :yes:
15 груд 2015 14:50
Цитата "susid_pv":

Це якийсь п...ц.Дзвонив в ЖЕК, кажуть чекають до завтра на прораба який робив ремонт в тій квартирі. На 9-му сухо!!! Тобто висновок-це квартира над вами або наш сантехнік не зрячий. В мене нема слів, одні емоції. Я сьогодні заїду на 18:30-19:30. Планую до них зайти. Ви не маєте бажання приєднатися? Напишіть мені в лічку свій номер телефону.

P.S. Якщо це вони то я догадуюся хто нам ремонт доробить безкоштовно :yes:

У меня почему то нет доступа к личным сообщениям. Не могу Вам написать. Если получится, то мы приедем. Муж целый день там был, но уже должен уехать. Потоп зафиксирован на фото и видео.
15 груд 2015 15:17
Цитата "susid_pv":

Напишіть мені в лічку свій номер телефону.

Маю номер Сергія із 71 квартири, але не можу дозвонитися до тебе :)

Цитата "D_Architect":

У меня почему то нет доступа к личным сообщениям. Не могу Вам написать. Если получится, то мы приедем. Муж целый день там был, но уже должен уехать. Потоп зафиксирован на фото и видео.

Доступа к личным сообщениям нету ни у кого по умолчанию. Самое обидное - я даже админу несколько раз писал с просьбой разблокировать мне такую возможность - игнор полный. Злой тут админ, однако...
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .153155. . .226
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx