Подати оголошення

ЖК "Паркова Вежа", ул. Краснопольская, 2г - "Ковальская"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 168.
7/4%
9/5%
34/20%
68/40%
50/30%
1. . .128130. . .226
06 лист 2015 07:49
Цитата "Kyril":
Соседи, подскажите пожалуйста:
ввод в 1 из стояков канализации находится в 20 см от пола,
На сколько геморно исправлять своими рабочими?

Геморно!!! Исправить стояк можно. Если стояк не трогать, то унитаз ставится на "пьедестал" :) В вашем случае "пьедестал" будет сантиметров 20 8-()
в инете много таких решений, но суть одна.
06 лист 2015 07:51
Цитата "Kove":
Только что обрадовала консьержка. На 15 прорвало отопление. Затопило до нижних этажей. Стояк который в сторону паркового я так понял

похоже, что никого не волнует вопрос потопа! я так понимаю уже течет другой стояк?! в прошлый раз наш стояк затопило, теперь, течет стояк со стороны паркового миста, а дальше ...??? в ЖЭКе посылаются, типа все вопросы к застройщику, это они отопление запускают! спрашивается, а ЖЭК какого ... там сидит?
06 лист 2015 07:54
На рахунок потопу ще вельмишановний жек не вкурсі. Я дзвонив. Попросив передзвонити, якщо підтвердиться інформація потопу. Мені відповіли не дуже гарно:"А Ви хто такий щоб я Вам дзвонила, ви начальник інніціативної групи?" Яким би я не був начальником, але це за мої і Ваші кошти вони там "працюють". Я їй представився ще раз, з якої я квартири і хто я є. На що Галина Анатоліївна відповіла:"Я кожному не збираюся дзвонити, це проблеми не мої, це забудовник Вас топить"! А те що на балансі ЖЕКу будинок це нічого... Я вважаю що ЖЕК повинен хочаб попередити кожного жителя якого топить про проблему. Сьогодні буду іти в ЖЕК розбиратись і доказувати хто на кого робить. Пропоную зібратись усім не байдужим сьогодні в 17:00-18:00. Думаю потрібно навідати жек!!!
06 лист 2015 09:04
Підкажіть будь-ласка до якої години в п"ятрицю працює ЖЕК?
06 лист 2015 09:10
Я думаю часов до 17-00 они там будут.
06 лист 2015 09:17
Цитата "Selena80":
Я думаю часов до 17-00 они там будут.

По расписанию до 18, но не факт, что будут.
На днях в 17:30 было закрыто
06 лист 2015 09:24
Цитата "susid_pv":
Підкажіть будь-ласка до якої години в п"ятрицю працює ЖЕК?

Звонила на неделе к ним, они работают с пн по пт до 17:00 с перерывом на обед с 13 до 14
06 лист 2015 09:46
Цитата "gen_eva":

Звонила на неделе к ним, они работают с пн по пт до 17:00 с перерывом на обед с 13 до 14

Зрозуміло... Одним словом печаль
06 лист 2015 10:13
Зараз скажу до прикладу відповідальності...Я проектувальник, тільки промислових обєктів нафтогазової галузі і коли ми запускаєм нафтореперобний завод, який проектували чи модернізували, то допоки завод не вийде на режим стабільної роботи ми звідти навіть на сон не йдем. Ночуємо прямо на заводі, щоб якщо щось піде не так зразу виключити рівень аварії чи небезпеки. А в цих "ЗОЛОТИХ РОБІТНИЧКІВ" скоро з будинку буде АКВАПАРК а їх ПО...ХЕР... Обід по графіку, до дому з дзвінком. Щось мене особисто таке не влаштовує. При аваріях, а це іменно аварія, коли затопило пів дому, вони повинні працювати в посиленому режимі щоб ми могли після своєї роботи прийти і вияснити чому так стається, а не підлаштовуватись під них!

На рахунок вирваних кранів (основна версія), які спричинили попередній потоп на 20-му то як інженер вважаю повним БРЄДОМ:
1. Щоб вирвало кран треба його тільки наживити на кілька витків різьби, а він мав бути закручени і запакльований!
2. Щоб вирвати кран з рільби треба створити тиск промисловим насосом високого тиску. А наша насосна явно не така. Бо якщо такий насос запустити то порве труби (в наших квартирах ті що ми замовляємо в горе-сантехніків як металопластик так і поліпропілен)
Висновок: Кран банально не був перекритий, а Всі вони галімі брехуни яких пора вже ставити на місце!!!
06 лист 2015 11:02
Цитата "susid_pv":
Зараз скажу до прикладу відповідальності...Я проектувальник, тільки промислових обєктів нафтогазової галузі і коли ми запускаєм нафтореперобний завод, який проектували чи модернізували, то допоки завод не вийде на режим стабільної роботи ми звідти навіть на сон не йдем. Ночуємо прямо на заводі, щоб якщо щось піде не так зразу виключити рівень аварії чи небезпеки. А в цих "ЗОЛОТИХ РОБІТНИЧКІВ" скоро з будинку буде АКВАПАРК а їх ПО...ХЕР... Обід по графіку, до дому з дзвінком. Щось мене особисто таке не влаштовує. При аваріях, а це іменно аварія, коли затопило пів дому, вони повинні працювати в посиленому режимі щоб ми могли після своєї роботи прийти і вияснити чому так стається, а не підлаштовуватись під них!

На рахунок вирваних кранів (основна версія), які спричинили попередній потоп на 20-му то як інженер вважаю повним БРЄДОМ:
1. Щоб вирвало кран треба його тільки наживити на кілька витків різьби, а він мав бути закручени і запакльований!
2. Щоб вирвати кран з рільби треба створити тиск промисловим насосом високого тиску. А наша насосна явно не така. Бо якщо такий насос запустити то порве труби (в наших квартирах ті що ми замовляємо в горе-сантехніків як металопластик так і поліпропілен)
Висновок: Кран банально не був перекритий, а Всі вони галімі брехуни яких пора вже ставити на місце!!!

офигеть. я тоже работаю в проектной организации по такой же направленности, только не проэктантом. Но полностью с вами согласен.
Мне интересней всего почему консьержка о потопе знает, а ЖЭК нет?
06 лист 2015 11:17
Господа обладатели квартиры в Веже, что вы думаете о Керамзитбетоне?
Я честно говоря мало где видел чтобы из него строили дома.
06 лист 2015 11:23
Цитата "pad343848":

Какие есть предложения? :ne figa sebe:
06 лист 2015 11:24
Цитата "VaNaNiDaKi":
Какие есть предложения? :ne figa sebe:

Вероятно, надо развалить весь дом и перестроить ;)
06 лист 2015 11:27
Цитата "pad343848":

З нього не будують, з нього роблять стіни і перестінки. Метеріал міцний, хто вже сверлив і довбав розуміють! Відносно легкий, що дає можливість облегшити навантаження на несучу конструкцію! Це + . Єдиним мінусом блоку я бачу те, що дуже мала площа тіла. Якщо приййдеться вішати бойлер чи ще якусь важку конструкцію треба придумувати якісь кронштейни, шпильки і т.д. До прикладу дюбель, розміром 6х40мм просто не тримає. Тому ще не знаю навіть як кріпити на кухні меблі... На рахунок теплопередачі-зима покаже )
06 лист 2015 11:29
Цитата "susid_pv":
Єдиним мінусом блоку я бачу те, що дуже мала площа тіла. Якщо приййдеться вішати бойлер чи ще якусь важку конструкцію треба придумувати якісь кронштейни, шпильки і т.д.

Химические или распорные дюбеля, например
06 лист 2015 11:34
Соседи, у кого еще натупили с электро автоматами ?
У кого стоит в ящике квартиры входной автомат на 60А а на счетчике 25А?
06 лист 2015 11:35
Цитата "yaVdomike":
Соседи, у кого еще натупили с электро автоматами ?
У кого стоит в ящике квартиры входной автомат на 60А а на счетчике 25А?

Вангую, что у всех
06 лист 2015 11:35
Цитата "vitalka.me":

Химические или распорные дюбеля, например

Ви в своїй квартирі тримали перфоратор в руках, щось сверлили? Чи Ви просто підтримуєте діалог? Про які розпірні дюбеля Ви говорите? Блок складається з трьох повітряних камер, стінка 2-3см. До якого тіла ви розіпрете дюбель, просйшовши стінку 2-3 см решта довжини дюбеля знаходиться в повітрі (хіба що заздалегідь залиєте блок цементним розчином і зробите моноліт)
06 лист 2015 11:41
Цитата "susid_pv":
Про які розпірні дюбеля Ви говорите?

Наверно, я неправильно указал название.
Я про те дюбеля, которые предназначены для установки в ГКЛ ("зонтик", "бабочка").
06 лист 2015 11:45
Цитата "Chingiz":
обойдется Вам в 200$ (ибо тут уже без ведра водки никак...)

А зрители с ведрами вискаря? 500, не меньше
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .128130. . .226
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше