Подати оголошення

ЖК "Паркова Вежа", ул. Краснопольская, 2г - "Ковальская"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 168.
7/4%
9/5%
34/20%
68/40%
50/30%
1. . .129131. . .226
06 лист 2015 11:53
Цитата "vitalka.me":

Наверно, я неправильно указал название.
Я про те дюбеля, которые предназначены для установки в ГКЛ ("зонтик", "бабочка").

Ідея хороша, але дюбель, який забитий в монолітну стіну і розпертий має більшу площу кріплення і навантаження розприділяється по всій його довжині. а в цього дюбеля навантаження все буде на кусочок стінки площею 10см2і товщиною 2-3 см. До того ж це спец. дюбель для ГКЛ. Він явно не створений для кріплення бойлера. В мене бойлер на 80л + його вага десь 30-35 кг. Як Ви думаєте, витримає ця штучка 110-120 кг? Віталій, думаю досить про анкера і дюбеля. Є важливіші проблеми в нашому домі
06 лист 2015 11:58
Цитата "susid_pv":
Як Ви думаєте, витримає ця штучка 110-120 кг?

Ну очевидно же, что нет :)
Тогда хим. анкер/дюбель с гильзой и заполнителем.
06 лист 2015 12:10
А из чего стенки построены в доме наружные?
Тоже из этого керамзитбетона?
06 лист 2015 12:11
Цитата "pad343848":
А из чего стенки построены в доме наружные?
Тоже из этого керамзитбетона?

Основа дома - железобетонный монолит.
Внутренние перегородки и наружные стены - керамзитобетон, местами армированный.
06 лист 2015 12:17
Цитата "vitalka.me":

Основа дома - железобетонный монолит.
Внутренние перегородки и наружные стены - керамзитобетон, местами армированный.

а он не холодный а-ля бетон?
я видел дома из газо-пено бетона и кератерма
а из этого 1ый раз вижу..
06 лист 2015 12:23
Цитата "pad343848":

а он не холодный а-ля бетон?
я видел дома из газо-пено бетона и кератерма
а из этого 1ый раз вижу..

Самий тепліший-з дерева.
06 лист 2015 16:07
Цитата "susid_pv":
На рахунок потопу ще вельмишановний жек не вкурсі. Я дзвонив. Попросив передзвонити, якщо підтвердиться інформація потопу. Мені відповіли не дуже гарно:"А Ви хто такий щоб я Вам дзвонила, ви начальник інніціативної групи?" Яким би я не був начальником, але це за мої і Ваші кошти вони там "працюють". Я їй представився ще раз, з якої я квартири і хто я є. На що Галина Анатоліївна відповіла:"Я кожному не збираюся дзвонити, це проблеми не мої, це забудовник Вас топить"! А те що на балансі ЖЕКу будинок це нічого... Я вважаю що ЖЕК повинен хочаб попередити кожного жителя якого топить про проблему. Сьогодні буду іти в ЖЕК розбиратись і доказувати хто на кого робить. Пропоную зібратись усім не байдужим сьогодні в 17:00-18:00. Думаю потрібно навідати жек!!!

Вам удалось попасть в ЖЭК? Чем закончилась история? Полностью поддерживаю тезис, про обязанности ЖЭКа следить за всем, что происходит в доме. То как вам ответили, ни в какие ворота не лезет и вопрос "зачем нам тогда ЖЭК" который не способен ни аварию устранить ни держать необузданных жильцов в порядке становится все актуальнее.
06 лист 2015 20:23
Цитата "Nataly275":

Вам удалось попасть в ЖЭК? Чем закончилась история? Полностью поддерживаю тезис, про обязанности ЖЭКа следить за всем, что происходит в доме. То как вам ответили, ни в какие ворота не лезет и вопрос "зачем нам тогда ЖЭК" который не способен ни аварию устранить ни держать необузданных жильцов в порядке становится все актуальнее.

Добрий вечір Наталя. Я прийшов в 17:30, але як і очікувалося, там уже за ними слід простиг!!! Як казалось раніше, від дзвінка до дзвінка... Я вже не кажу щоб ЖЕК ліквідовував аварію, вони на таке не здатні впринципі. Просив, щоб хоча би мали совість і якусь мораль повідомити сусідів про неї. Але хто я такий і хто такі інвестори... я ж не начальник Інніціативної Групи щоб великі начальники мені дзвонили і повідомляли як вони вкотре ПРОСРАЛИ ситуацію.
06 лист 2015 20:46
Уже что-то мутят 42 либо 43. Наверное свет для тамбура готовлят. Интересно, "уважаемый ЖЕК" вкурсе? Или снова жильцы сами должны все контролировать. Думаю надо делать разрешение на оружие...
06 лист 2015 21:00
Цитата "susid_pv":

Добрий вечір Наталя. Я прийшов в 17:30, але як і очікувалося, там уже за ними слід простиг!!! Як казалось раніше, від дзвінка до дзвінка... Я вже не кажу щоб ЖЕК ліквідовував аварію, вони на таке не здатні впринципі. Просив, щоб хоча би мали совість і якусь мораль повідомити сусідів про неї. Але хто я такий і хто такі інвестори... я ж не начальник Інніціативної Групи щоб великі начальники мені дзвонили і повідомляли як вони вкотре ПРОСРАЛИ ситуацію.

Я написала Сергею Пилипенко (нач. Ковальской) про ситуацию с потопами и неспособностью ЖЭКа справляться с аварийными ситуациями. Надеюсь, он повлияет.
06 лист 2015 21:09
Цитата "Nataly275":

Я написала Сергею Пилипенко (нач. Ковальской) про ситуацию с потопами и неспособностью ЖЭКа справляться с аварийными ситуациями. Надеюсь, он повлияет.

Як можна обмінятися телефонами з Вами? Бо бачу, що треба щось робити і негайно :ded: . Спостерігати збоку на все це мене не влаштовує!!! Краще віддавати свої гроші дитячим будинкам ніж утримувати цей неефективний персонал
07 лист 2015 20:43
Шукав, але так і не зміг знайти обіцяну охорону спокій та безпеку, яку пообіцяли наші забудовники... Напевно наші камери працюють на користь, спокій і матеріальне благополуччя кіностудії "BRAZZERS". Навіщо тоді це ліпити на сайт!?
07 лист 2015 20:48
Интернет, домофон и видеонаблюдение у нас будет обслуживать компания Undernet. В конце ноября-начале декабря они только начнут подключать все это
07 лист 2015 21:05
Цитата "susid_pv":
Шукав, але так і не зміг знайти обіцяну охорону спокій та безпеку, яку пообіцяли наші забудовники...

На днях будучи в ЖЭКе лично видел камеры, которые, как сказала руководитель ЖЭКа, таки будут ставить.
07 лист 2015 21:14
Цитата "Kove":
Интернет, домофон и видеонаблюдение у нас будет обслуживать компания Undernet. В конце ноября-начале декабря они только начнут подключать все это

А отдел продаж так и остается подключен к сети Ланет (кабель который идет на фасад на 4 этаж)? Странно почему ОП пользуется услугами крупнейшего провайдера, а ЖЕК запускает малоизвестную фирму.
07 лист 2015 21:21
Да странно. Но возле лифтов уже повесили рекламу андернета
08 лист 2015 08:59
Цитата "vitalka.me":

На днях будучи в ЖЭКе лично видел камеры, которые, как сказала руководитель ЖЭКа, таки будут ставить.

Будинок уже зданий з вересня! Вони повинні були до цього часу усе налагодити, відрегулювати, провірити втретій раз, встановити і запустити в роботу!!! В них ніхрена не працює: пож.сигланізація, інтернет, TV, опалення, думаю навіть в гаражі пож.система теж не працює. Опалення і котельню повинні були запустити в режимі провірки і пусконаладки, все налагодити і відключити за потребою. Це я Вам говорю, як інженер-проектувальник!!!
08 лист 2015 11:06
Уважаемые соседи, не выбрасывайте, пожалуйста строительный мусор в унитаз. Вы забиваете общий стояк (Доказательства торчат в унитазе 4-го этажа), мы понимаем что в воскресенье этого никто не видит, но давайте уважать друг друга! Заказывайте вывоз мусора, а не сбрасывайте его в унитаз "по тихому".
08 лист 2015 11:28
Цитата "kc-design":

А отдел продаж так и остается подключен к сети Ланет (кабель который идет на фасад на 4 этаж)? Странно почему ОП пользуется услугами крупнейшего провайдера, а ЖЕК запускает малоизвестную фирму.

Тому що Undernet це є їхня кантора або працює на відкаті! В зеленому острові 1 вони теж там монополісти. Я противник монополіста а іменно цього провайдера, але і противник багатьох провайдерів. Не маю бажання, щоб по нашому будинку шлялися всі підряд!!! Не будете байдужими і активно будете брати участь в відстоюванні інтересів більшості жителів-буде порядок в домі! Захочете змінити монополіста - я з Вами!
08 лист 2015 16:00
И кому нужны эти ланеты, андернеты, которые никому неизвестны? Зато залепили все рекламами.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .129131. . .226
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше