Подати оголошення

ЖК Новая Англия | Royal House | ул. Михаила Максимовича

ЗабудовникRoyal House
Здача ЖК2018 - 2025 р.
Планування
від 51 200 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
190з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 159.
24/15%
32/20%
39/25%
27/17%
37/23%
1. . .210211213
01 жовт 2021 12:24

Доброго дня, шановні інвестори!

Ми звернулись  до представника забудовника стосовно вашого питання щодо рельєфу будівельної ділянки та отримали такий коментар:


"Слід звернути увагу, що схил знаходиться не на ділянці будинків житлового комплексу «Нова Англія», а 10 - 20м північніше. Однак, не зважаючи на це, для забезпечення максимальної стійкості ділянки, на якій знаходяться будинки, проектом будівництва передбачено проведення комплексних заходів по укріпленню схилу, що знаходиться за межами зони будівництва житлових будинків ЖК «Нова Англія».

У відповідності до діючих будівельних норм України, а саме ДБН В.1.1-46:2017 “Інженерний захист територій, будівель і споруд від зсувів та обвалів”, було проведено розрахунки стійкості схилу на всіх ділянках схилу (процес, звичайно, включає і проведення аналізу ґрунтів, підводних вод і т.д.). На основі даних розрахунків обрано конструктивні заходи по укріпленню схилу. Заходи по підвищенню стійкості схилу включають: влаштування комплексу підпірних стін різних типів. Наприклад, в зоні будинків А-6 та Б-5 передбачається підпірна стіна з буронабивних паль довжиною близько 20м, а в зоні будинків Б-6 та Б-7 кутикова консольна підпірна стіна.

Всі проектні рішення по будівництву на даній ділянці погоджуються у встановленому порядку зі спеціалізованим комунальним підприємством, що надає технічні умови для будівництва на таких ділянках та перевіряє їх дотримання (Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт (СУППР). Також, у подальшому на схилі додатково передбачено влаштування системи поверхневого закріплення ґрунтів від розмиву дощовими водами, яка передбачає закріплення поверхні ґрунту системою георешіток та організацію водовідведення через систему дренажних лотків.

Зокрема слід звернути увагу на те, що фундаменти всіх будинків житлового комплексу «Нова Англія» - пальові із довжиною паль близько 16м або більше та передають навантаження від будинків на ґрунти значно нижче від верхніх шарів ґрунтів на схилі і ніяк не впливають на стійкість схилу. Тому наголошуємо, що розміщення будинків ЖК «Нова Англія» є безпечним та стійким і їм не загрожує зсув ґрунтів, спричинений вище зазначеними припущеннями автора коментаря на який ми надали відповідь. Дякуємо за звернення."

13 груд 2021 20:05

Geniy00

Кладовка по тарифу 38.2!

Как оказалось они ошиблись и тариф на кладовку на текущий момент 5.8 грн/м2


Тем не менее текущие тарифы не очень радуют:

Электроэнергия 3,73 грн за КВт

Отопление 3690грн за ГКал

Горячая вода ~200 грн за куб

14 груд 2021 09:35

Найдите будущих соседей в реестре инвесторов!


Информация о реестре инвесторов

10 січ 2022 20:00

Что с домом "Брайтон", который планировали сдать в 4 кв. 2021?

23 січ 2022 17:06

Инвестор дома 3

Что с домом "Брайтон", который планировали сдать в 4 кв. 2021?

Не приняли дом "Брайтон", устраняют недоработки.

28 січ 2022 18:14

orendar

Не приняли дом "Брайтон", устраняют недоработки.

Спасибо за информацию!)

10 лют 2022 20:25

На Новий рік заселилися до Манчестеру. Отримали за січень рахунки на комуналку за однокімнатну квартиру. Розмір шокує - 6000 грн. Причина: трансформаторна підстанція не здана до ДТЕК, тож тариф на електрику як у комерції 3.73 грн. за кВтч. Опалення теж у два рази дорожче ніж по Києву: 3690 грн. за ГКал. 

11 лют 2022 19:39

Даже в домах второй очереди (Бристоль был сдан в 4м квартале 2019 года согласно сайту) нет прямых договоров из ДТЕК. За 2 года застройщик и ЖЭК так и не смогли решить проблему.


Договора с водоканалом - вообще интересная ситуация. Ни один дом в ЖК не был переведен на прямые договора. Уже прошло 4 года с момента ввода в эксплуатацию первой очереди.


Можно конечно кушать обещания которые дает ЖЭК: "Через пол года подключим!" и такой ответ когда бы ты не пришел. Но если посмотреть на то как Роял Хауз обошелся с Британским Кварталом, вероятно и нас такая участь может ждать (в Британском Квартале также нет прямых договоров с водоканалом. Говорят о том, что диаметр трубы не соответствует нормам, и водоканал не планирует принимать его на баланс. Застройщик со своей стороны не планирует это решать. В добавок ко всему оказалось что у ЖК долг перед водоканалом больше 600к грн, и водоканал грозится отключить воду)

12 лют 2022 12:19
12 квіт 2022 15:29

"Першою компанією, що розпочала будівельно-монтажні роботи на столичному ринку нерухомості стала компанія «ROYAL HOUSE», яка відновила будівництво житлового комплексу «Нова Англія».


Так, починаючи з 5 квітня 2022 року в «Новій Англії» будівельна бригада приступила до робіт у будинку «Лінкольн» (5 черга будівництва), поступово відновляться роботи й по інших будинках комплексу. Нагадаємо, що з останнього звіту про хід будівництва у цьому будинку завершувались роботи по монтажу 20-го поверху в двох секціях, влаштовувалась кладка міжкімнатних перегородок й проводились роботи з монтажу систем труб каналізації.


Незважаючи на воєнні дії, команда «ROYAL HOUSE» виконує свої обов’язки перед інвесторами та мешканцями комплексу. В перші дні війни своїм інвесторам компанія призупинила вимоги по платежу розстрочки строком на 3 місяці. На даний час більшість працівників сервісної служби «Нової Англії» залишаються на своїх робочих місцях, забезпечуючи охорону комплексу та його життєдіяльність.


З перших днів війни «ROYAL HOUSE» займала і продовжує займає активну позицію в допомозі ЗСУ, будівництві блок-постів у Києві та області, виготовленні протитанкових «їжаків», побудові укріплень столиці та області, допомагає будівельними матеріалами, технікою і людьми.


Ми сподіваємося, що невдовзі українці повернуться додому в мирний Київ, а ми збудуємо «Нову Англію». Віримо в Україну, віримо в народ України, віримо в ЗСУ!"

02 жовт 2022 08:17

Всем привет! Есть кто-нибудь из 4й очереди (19-21 этажей)? Как вам качество дома: лучше ли оно или хуже первых домов?

02 жовт 2022 16:03

dief

Всем привет! Есть кто-нибудь из 4й очереди (19-21 этажей)? Как вам качество дома: лучше ли оно или хуже первых домов?

Новые очереди ощутимо «беднее» по отделке МОПов, но лучше по планировкам, параметрам квартир. Фасады стали более практичными, хоть и не такими «нарядными». Качество самого строительства +/- одинаковое, так как технология одна и та же. 

06 жовт 2022 19:08

dmvgura

Новые очереди ощутимо «беднее» по отделке МОПов, но лучше по планировкам, параметрам квартир. Фасады стали более практичными, хоть и не такими «нарядными». Качество самого строительства +/- одинаковое, так как технология одна и та же. 

Я от живущей там слышал, что большие проблемы с шумоизоляцией в Бристоле по сравнению с домом из первой линии, в котором она жила ранее.

17 жовт 2022 17:18

Те, що в комплексі вже кілька років живуть люди, плюс двори вже готові, працюють магазини і кафе - то  тут все мені дуже подобається. Зелені багато – є де прогулятися. Стосовно якості будівництва - якість з першими не змінилась, оформлення під’їздів, як на мене стала більш сучасним - зелена стінка, все викладено плиткою під деревину, принаймні мені подобається. Ліфти набагато якісніші, ніж в перших будинках. Стосовно шумоізоляціїї - все так само, у будь якому разі - хочете тиші - робіть шумоізоляцію.


08 лист 2022 16:10

Добрый день. Подскажите когда будет присвоен адрес дому Лондон?

22 січ 2023 11:55

Хтось проживає в двоповерхових квартирах будинків першої черги? Поділіться досвідом і враженями!

29 січ 2023 07:18

Як повідомили у компанії на об'єкті виконуються роботи.

  • Будинок «Ньюкасл» завершено фасадні роботи в усіх секціях, завершено ремонтні роботи в МЗК. Тривають ремонтні роботи в лоббі, які наразі вже на завершальній стадії, виконання складає 90%.  Активні роботи йдуть в галереї комерційних приміщень, допоки тримається хороша плюсова температура. У дворі будинку встановлено огорожу для багатофункціонального спортивного поля. Нагадаємо, що усе спортивне обладнання для двору вже змонтовано, влаштування покриття на спортивному майданчику буде проводитися весною.
  • У будинку «Лінкольн» завершено влаштування стяжки на підлозі до 20-го поверху в 1-й та 2-й секції, штукатурення стін МЗК проводиться у 1-й секції на 11-му поверсі.
  • Активні роботи йдуть на частині підземного паркінгу вздовж будинків «Лінкольн», «Віндзор», «Брайтон» та «Манчестер», саме проводиться влаштування колон підземного паркінгу.
  • Будинок «Віндзор» іще йдуть роботи з влаштування сантехнічних систем у підвальній частині та на поверхах, одночасно будівельники працюють в двох секціях.
  • У будинку «Ноттінгем» завершено монтаж 18-го поверху 1-ї і завершується монтаж 18-го поверху 2-ї секції. В 3-й секції завершається влаштування 1-го поверху стінових модулів Royal House. 


05 лют 2023 11:21
  • У будинку «Ньюкасл» проводяться фасадні роботи у 3-й секції та благоустрій території: влаштовується бруківка на дорозі й тротуарах. Завершено ремонтні роботи в лоббі.
  • У «Лінкольні» роботи з влаштування стяжки на підлозі іще тривають, через вологу та часом морозну погоду роботи трішки уповільнюються, працюють будівельники на 20-му поверсі в 1-й і 2-й секції. Штукатурення стін МЗК наразі призупинено до весни, адже роботи рекомендовано проводити за стабільно плюсової температури.
  • Будинок «Віндзор» активні роботи йдуть з влаштування кладки: у 1-й секції роботи проводяться з 2-го до 5-го поверху, у 2-й секції роботи виконано до 5-го поверху, в роботі 6-й поверх.
  • У будинку «Ноттінгем» завершено монтаж 19-го поверху 1-ї та 2-ї. В 3-й секції активно йде монтаж 4-го поверху стінових модулів Royal House.
  • До будівництва доєднався іще один будинок «Престон» – завершальний будинок у проєкті «Нова Англія». Це означає, що комплекс рухається до свого логічного завершення будівництва. Станом на 3 лютого 2023 року в 3-й секції будинку «Престон» йдуть роботи з армування стін -2-го поверху.
  • Загалом після початку повномасштабного вторгнення в «Новій Англії» введено в експлуатацію будинок «Лондон» та частина підземного паркінга. Невдовзі чекаємо на отримання сертифіката будинка «Ньюкасл». 


21 лют 2023 09:51

Як повідомили у компанії «Royal House» на об'єкті ЖК НОВА АНГЛІЯ виконуються роботи.

  • «Ньюкасл» (А-7) - Тут активно проводяться фасадні роботи у 3-й секції та благоустрій території: триває влаштування бруківки на дорозі й тротуарах.
  • У «Лінкольні» (Б-5) триває влаштування стяжки на підлозі на 20-му поверсі 1-ї та 2-ї секції. Триває монтаж лічильників на теплопостачання, холодне і гаряче водопостачання, наразі роботи завершено до 15-го поверху в двох секціях. Активно працюють електрики, які прокладають електромережі по усьому будинку та в підвальній його частині, роботи проводяться одночасно у двох секціях, виконання робіт складає – 40%. Триває влаштування ліфтових направляючих в 1-й секції. Також тривають фасадні роботи, а саме гідроізоляція та утеплення швів.
  • Будинок «Віндзор» (А-6) активні роботи йдуть з влаштування кладки: у 1-й секції роботи проводяться з 3-го до 6-го поверху, у 2-й секції роботи з кладки перегородок проводяться на 6-му та 7-му поверсі.
  • У будинку «Ноттінгем» (Б-6) йде монтаж стінових модулів Royal House 20-го поверху 1-ї  секції, у 2-й секції завершено монтаж 19-го поверху, 3 секція – йде монтаж 5-го поверху.
  • У будинку «Престон» (Б-7) в 3-й секції триває армування і бетонування стін -2-го поверху, а також влаштування опалубки перекриття
  • Паркінг - Паркінг, що розташований вздовж будинку «Лінкольн» з боку «Лондона» – триває влаштування фундаментів. Паркінг між «Лінкольном» та «Віндзором» – йде влаштування фундаментів коридору в 3 секції та влаштування опалубки плити перекриття в коридорі 1-ї секції. 


18 вер 2023 14:24

Olexander_12

Хтось проживає в двоповерхових квартирах будинків першої черги? Поділіться досвідом і враженями!

Також цікаво ще як там по тарифу на комунальні, та коли повністю закінчать будівництво?

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .210211213
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше