ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна
Забудовник | АТЛАНТ |
Здача ЖК | 2022 - 2023 р. |
Планування | від 20 000 Грн/м² |
6/15% | ||
5/13% | ||
5/13% | ||
9/23% | ||
14/36% |
В Чабанах відсутній селищний голова Олександр Киризлієв, він втік з України в лютому.
Тільки 27 квітня селищна секретарка Олена Соболєва взяла на себе відповідальність тимчасово виконувати функції голови ради Чабанів у зв'язку з ''фактичною відсутністю голови з невідомих причин''. (Розпорядження є на сайті селищної ради)
Можливо з цим пов'язані труднощі отримати дозволи та документацію на прокладання комунікацій.
Все буде нормально, головне щоб війна закінчилась і чим швидше. Чудо вже те, що почали добудовувати хоч щось, тому що багато забудовників до сих пір взагалі нічого не роблять.
Приветствую мой уважаемый форум ЖК на Озерной. Хочу поделиться своими мыслями о нашей ситуации. 1. По застройщику. Застройщик жив, начал строительство (хотя и не по нашему ЖК). Это радует. 2. По объекту на Озерной. Да строительства нет. Думаю проблема в коммуникациях и не только. По воде у нас по документам действительно скважины. Это я видела на момент покупки и задавала вопрос в ОП. Действительно ли так (на мой взгляд скважина это плохо). ОП ответил тогда, что не знает точно откуда будет вода с Киева или скважины. Поэтому сейчас и тормоз по стройке. Как бурить скважины сейчас или думать как выйти из этого. Та же ситуация и по канализации. Там реконструкция старых сельских линий канализации. Ноооо, я верю. что все это застройщик решит. В Одесский, Вудлайн и на Коцюбинское воду вели с Киева. У нас расстояния до Одесского не большие. Решат проблему. Верю, был бы мир. По поводу начала строительных работ. Наш объект сразу ( в апреле) отнесли к второй очереди запуска. Это связано с массой факторов (коммуникации, сроки по другим объектам уже очень жмут и их сдать можно, наличие персонала и др). Поэтому наш дом в этом году сдадут вряд ли. Поэтому и отложили начало. 3. По подорожанию. Хорошо читайте договор, который подписали. В случае рассрочки застройщик имеет право на пересчет, НОООО по курсу НБУ (который сейчас заморожен). Вот как отпустят, тогда имеют право. Да еще, имеют право пересчитать прямо с момента покупки. То есть платеж в декабре 2021, в договоре курс 26.5, по факту курс НБУ в декабре 27.3 (по моему). А пока паниковать не нужно. Сейчас курс НБУ 29.42 (заморожен). А продавать новое Атлант имеет право по тем ценам, которые сочтет нужными. 4. По платежам. Я считаю, что платить нам нужно. Это поддержит застройщика. И пересчет будет минимален. Дом сдадут однозначно (когда, вопрос открыт, думаю весной 2023 это лучший вариант). Поэтому платить нужно осознано все за и против взвесив. Дааа, Арестовича не хватает на форуме. Нооо в большей мере не хватает на форуме представителя ОП или застройщика. Хотя знаю, что все читают и видят. Всем удачи и скорейшего мира.
Magic Moment
Мне кажется, что в этом чате не хватает Арестовича
В ОП сказали, цитирую «Ориентировочно до середины июня будут понятны сроки возобновления ЖК на Озерной.». Давайте уже наберемся терпения и подождем до середины июня. Это меньше месяца. Может быть все будет ок у них и продолжат строительство.
А сейчас нагонять на всех панику не нужно. Это ничем не поможет, только нервы потратите. Будьте немножко холоднокровными. На первый взнос холоднокровия же хватило насобирать. Думаю, тут не кто попало сидит, а адекватные взрослые люди. Давайте ими оставаться пожалуйста. Итак все на нервах
Арестовічєй залиште домогосподаркам, будь ласка.
Мені в ОП в квітні казали, що "через две неделі запустят озерний", і як, результат бачите ?)
Korshe
Арестовічєй залиште домогосподаркам, будь ласка.
Мені в ОП в квітні казали, що "через две неделі запустят озерний", і як, результат бачите ?)
Хамские ответы можете оставить застройщику. Если у вас с юмором проблемы, то я вам сочувствую. Звоните в отдел продаж и там узнавайте. Может немного больше толку от вас было бы, а не одни возмущения. Общаетесь, будто вам все должны.
Magic Moment
Хамские ответы можете оставить застройщику. Если у вас с юмором проблемы, то я вам сочувствую. Звоните в отдел продаж и там узнавайте. Может немного больше толку от вас было бы, а не одни возмущения. Общаетесь, будто вам все должны.
Якщо ви не можете прочитати моє повідомлення повністю, повторюсь - мені в квітні в ОП сказали, що озерний запуститься через 2-3 тижні після інших об'єктів атланта.
Не повірте, я спілкуюсь "будта вам все должні" тому що забудовник винен мені квартиру)
Korshe
Якщо ви не можете прочитати моє повідомлення повністю, повторюсь - мені в квітні в ОП сказали, що озерний запуститься через 2-3 тижні після інших об'єктів атланта.
Не повірте, я спілкуюсь "будта вам все должні" тому що забудовник винен мені квартиру)
Ну а я до чого тут? Чи по вашому тільки ви інвестували?
Magic Moment
Ну а я до чого тут? Чи по вашому тільки ви інвестували?
До чого ви тут - ви написали, що краще б я дзвонив в ОП, я вам відповів, що , якщо б ви уважно читали моє повідомлення, то змогли б побачити, що я вже спілкувався з ОП.
Пропоную не продовжувати цей діалог.
трішки нашої недобудови.
Korshe
трішки нашої недобудови.
😭
Korshe
трішки нашої недобудови.
Ой а я бы подписала это фото так. Немного нашего улика, домика, счастливых квадратных метров. Позитив притягивается позитивом. Все достроят. Сейчас государству интересен именно такой формат жилья. Выше нос. И больше веры.
На сьогоднішній день є всі причини бити на сполох. З кожним днем зростає впевненість, що об'єкт буде заморожений і інвестори залишаться з носом. Що про це каже? Ось факти. Будмайданчик закрито, не завозять будматеріали, не сформовано бригаду будівельників. Якщо у когось є впевненість у зворотному посперечайтеся зі мною, тільки оперуйте фактами.
Sergey Beliy
На сьогоднішній день є всі причини бити на сполох. З кожним днем зростає впевненість, що об'єкт буде заморожений і інвестори залишаться з носом. Що про це каже? Ось факти. Будмайданчик закрито, не завозять будматеріали, не сформовано бригаду будівельників. Якщо у когось є впевненість у зворотному посперечайтеся зі мною, тільки оперуйте фактами.
Добрый день, так а о чем спорить ? Если есть конкретные предложения как и кого бить - предлагайте ))
Озерный 20 этаж
Добрый день, так а о чем спорить ? Если есть конкретные предложения как и кого бить - предлагайте ))
Добрый день. У меня только одно предложение, кто есть в Киеве собраться в один день и идти в отдел продаж. Но что бы это было не два три человека.
TataK!
Добрый день. У меня только одно предложение, кто есть в Киеве собраться в один день и идти в отдел продаж. Но что бы это было не два три человека.
А у меня предложение сохранять спокойствие , не нервничать по пустякам и заниматься своим делом.
Покупецъ
А у меня предложение сохранять спокойствие , не нервничать по пустякам и заниматься своим делом.
Завидую вашему спокойствию. Наверное у вас много денег на другие вложения), а не последние как у многих кого эта ситуация откровенно беспокоит. Продолжайте заниматься своими делами.
Ми вклалися в цей будинок саме тому, що він був невеликий, компактний, йшло активно будівництво, і мав здаватися у 3 кварталі цього року, надійний забудовник, розраховували на заселення не пізніше весни 2023 року. Так говорили у відділі продажів. Тепер активно будують усі інші об'єкти, а наш стоїть вже з нового року 5 місяців, з січня до березня активно будувалися два сусідні будинки нашого ЖК. Зараз пропонують чекати закінчення війни, щоб потім усе вирішувати з комунікаціями. Активно будують 3 секцію Вудлайну, будинки у Броварах, Коцюбинському, а їх там один за одним, шостий будинок Одеського бульвару, а ми будемо чекати чого?... Хто нам дасть відповідь. Відповідь про те що наш будинок віднесли до другої черги влаштовує усіх? Якщо по графіку термін здачі - 3 квартал цього року. Якщо проблеми з комунікаціями, усі органи влади працюють на місцях, треба вирішувати це питання.
TataK!
Завидую вашему спокойствию. Наверное у вас много денег на другие вложения), а не последние как у многих кого эта ситуация откровенно беспокоит. Продолжайте заниматься своими делами.
Когда Вы соберётесь толпой и пойдёте в оп скандалить, то они в тот же день доделают, сдадут дом и выдадут Вам ключи 🔑
Мене теж дуже бентежить ця ситуація, було повідомлення вище, що в середині червня нам скажуть про сроки коли почнетья будівництво, я думаю що можна почекати , якщо інформації не буде, то можна йти на штурм в ВП
Для забудовника найскладніше отримати під забудову земльну ділянку та дозвільні документи. А по закінченні будівництва здати об"єкт в експлуатацію. Оце два найважливіших моменти для забудовника. А будувати будинок при наявності коштів та будівельних матеріалів не є проблемою. Оскільки у комплексі розпочато будівництво ще двох будинків, продажі на квартири у яких не відкривались, то я рахую, що забудовнику вкрай невигідно заморожувати цей комплекс. Не потрібно панікувати. Я сподіваюсь, що проведення будівельних робіт найближчим часом відновиться.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832