ЖК Park-Hills | ранее Молодежная инициатива | ул. Руданского, 9а
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 370.
171/46% | ||
42/11% | ||
78/21% | ||
30/8% | ||
49/13% |
Olive

Постійний користувач
110
19 лютого 2013
23 груд 2013 16:03
Новости по строительству ЖК «Молодёжная инициатива»
Секция №1
Наружная кладка стен 15 этажа.
Монтаж вертикальных конструкций 19 этажа.
Секция №2
Монтаж вертикальных конструкций 3 этажа.
Монтаж крана для секции.
Секция №3
Выполняется армирование перекрытия 5 этажа.
* Информация предоставлена официальным сайтом
Секция №1
Наружная кладка стен 15 этажа.
Монтаж вертикальных конструкций 19 этажа.
Секция №2
Монтаж вертикальных конструкций 3 этажа.
Монтаж крана для секции.
Секция №3
Выполняется армирование перекрытия 5 этажа.
* Информация предоставлена официальным сайтом
Kleine Tor

Користувач
27
24 грудня 2013
24 груд 2013 07:37
Всім привіт!
Являюсь потенційним інвестором цього об'єкту. Ви не повірите, але прочитав всю гілки, що присвячені йому і іншим будинкам цього забудовника. Мабуть, за рахунок останнього і зупинив свій вибір на ньому (ну і всякі дрібниці, типу вивчення ринку, візитів на різні будівництва тощо).
Власне, як людина, що має якесь відношення до будівництва, розумію: скоріше всього, будинок прийметься в експлуатацію в кінці 15го - початку 16го року. Проте, я готовий почекати.
Всім майбутнім сусідам (маю надію) окремі вітання :)
Являюсь потенційним інвестором цього об'єкту. Ви не повірите, але прочитав всю гілки, що присвячені йому і іншим будинкам цього забудовника. Мабуть, за рахунок останнього і зупинив свій вибір на ньому (ну і всякі дрібниці, типу вивчення ринку, візитів на різні будівництва тощо).
Власне, як людина, що має якесь відношення до будівництва, розумію: скоріше всього, будинок прийметься в експлуатацію в кінці 15го - початку 16го року. Проте, я готовий почекати.
Всім майбутнім сусідам (маю надію) окремі вітання :)
zuker1111
z
Постійний користувач
138
29 травня 2013
24 груд 2013 08:01
Kleine Tor, полтора года назад, когда я присматривался к МИ, то тогда в конце 2013 уже обещали сдать объект в эксплуатацию. Уже конец 2013, а сроки уже отодвинули минимум на 2 года.
Думаю, если и построят дом, то где-то лет через пять. И с многочисленными проблемами (свет, канализация, лифты, вода, дороги и т.п.).
Думаю, если и построят дом, то где-то лет через пять. И с многочисленными проблемами (свет, канализация, лифты, вода, дороги и т.п.).
В.А.С.А.
В
Користувач
89
04 вересня 2013
24 груд 2013 08:22
Наша песня хороша, начинай с начала.Уважаемый зукер, человек же открыто сказал что сделал анализ и при этом определился.Научитесь уважать мнение,я не говорю уже о другом.
zuker1111
z
Постійний користувач
138
29 травня 2013
24 груд 2013 09:01
Интересно было бы почитать, что за анализ. Может и я тогда деньги вложу в МИ, цена и условия рассрочки у них ОЧЕНЬ сладкие.
Kleine Tor

Користувач
27
24 грудня 2013
24 груд 2013 09:07
zuker1111, повторюю, я трохи знаю будівництво зсередини і дещо розуміюсь в термінах. Мені здається, всі компанії заявляють завищені вимоги до генпідрядника по часу будівництва. Крім того, 4й квартал 2013 (як було заявлено спочатку) і 1й квартал 2015 - це, на мій хлопський розум, 1,25 року, а не 2.
В будь-якому випадку, дивлячись на поточні темпи, я розумію, що реально цей будинок повністю закінчити в кінці 15го - початку 16го року. А це дійсно складатиме 2+ років.
І ще я зараз уточнюю по дозволам, ТУ - щоб не було проблем з "(свет, канализация, лифты, вода, дороги и т.п."
Трошки вивчивши інші об'єкти, не знайшов таких, що були б введені в експлуатацію вчасно і в повному обсязі - або з затримкою, або без води/світла etc.
Якщо не туди дивився - пробачте і поправте мене, будь ласка.
В будь-якому випадку, дивлячись на поточні темпи, я розумію, що реально цей будинок повністю закінчити в кінці 15го - початку 16го року. А це дійсно складатиме 2+ років.
І ще я зараз уточнюю по дозволам, ТУ - щоб не було проблем з "(свет, канализация, лифты, вода, дороги и т.п."
Трошки вивчивши інші об'єкти, не знайшов таких, що були б введені в експлуатацію вчасно і в повному обсязі - або з затримкою, або без води/світла etc.
Якщо не туди дивився - пробачте і поправте мене, будь ласка.
zuker1111
z
Постійний користувач
138
29 травня 2013
24 груд 2013 09:17
Kleine Tor, на форуме же отписывались инвесторы других объектов этого застройщика (Жемчужина Троещины, Сосновый бор, Харьковское шоссе, 19, Затишний). Все какие-то недовольные, и на отсутсвие каких либо коммуникаций жаловались, завышенную комуналку, проблемы с получением документов на право собственности и т.п.
Вас не пугают негативные отзывы?
Вас не пугают негативные отзывы?
Kleine Tor

Користувач
27
24 грудня 2013
24 груд 2013 09:25
В дійсності, лякають. Чому я і хочу у всьому розібратись.
Поки що ж я бачу тільки претензії, аналогічні претензіям до інших забудовників. Можливо, більші затримки зі здачею.
Тому не буду нічого говорити за або проти до отримання всієї інформації.
Поки що ж я бачу тільки претензії, аналогічні претензіям до інших забудовників. Можливо, більші затримки зі здачею.
Тому не буду нічого говорити за або проти до отримання всієї інформації.
GeorgeM
G
Ветеран
4 799
23 листопада 2012
24 груд 2013 10:40
Kleine Tor, а в чем проблема, если Вы имеете отношение к строительству? Берете у Застройщика выкопировку с красными линиями, проект, смотрите как они состыковываются и будут ли основания для сноса (дом серьезно вылазит за красные линии). Проверяете документы на участок с другой стороны Кузьминского, чтобы понять, могут ли они теоретически построить выезд, да и вообще, строят ли они именно разрешенный объект, а не очередную типичную для УКО поделку. Разрешение они получили только в конце июля, когда все планы должны были уже утрястись, а значит если есть несостыковки, то дело дрянь - планируемый проект настолько не влазил в нормы, что им пришлось оформлять разрешение на что-то другое. Их "крыша" может и не продержаться на своей должности достаточно долго, чтобы ввести все это в эксплуатацию через суд при серьезных нарушениях, а этих нарушений уже сейчас выше крыши.
helg
h
Ветеран
1 205
11 грудня 2011
24 груд 2013 10:56
Цитата "В.А.С.А.":Наша песня хороша, начинай с начала.Уважаемый зукер, человек же открыто сказал что сделал анализ и при этом определился.Научитесь уважать мнение,я не говорю уже о другом.
что вы так нервничаете? Оппонент услышал чужое мнение и высказал свое и без перехода на личности, правильно? И о чем "о другом" Вы еще не говорите? Нормально, что тут переносят еще на 2 года строительство? будет ли этот срок конечным? не является ли тезис "всі компанії заявляють завищені вимоги до генпідрядника по часу будівництва" старыми песнями о главном - вопросы риторические.
И раз вы так уважаете мнение Kleine Tor, то претензий нет, что по его мнению, ранее 2016 года вселение даже без доков тут не светит?Вам же об этом ОП информировал при заносе денег?
p.s.а эту фразу " я бачу тільки претензії, аналогічні претензіям до інших забудовників. "
пора вставлять в рамку и вешать на стенку.Ставить рядом УКО и других застройщиков, изображая непонимание реалий - это круто.
GeorgeM
G
Ветеран
4 799
23 листопада 2012
24 груд 2013 11:25
Я собирался, но потом забыл ответить на это утверждение Kleine Tor-а.Цитата "helg":не является ли тезис "всі компанії заявляють завищені вимоги до генпідрядника по часу будівництва" старыми песнями о главном - вопросы риторические.
До 28 ноября этого года ( //irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html ), компания генподрядчик ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "КСБ" была собственность Застройщика ООО "СМИ" и только в уже указанный день она была переписана на КІМУЦАДЗЕ БЕСІКІ, который(-ая) стала сразу и директором. Так что а) говорить о завышенных требованиях к своей собственности не совсем корректно; б) в УКО с конца лета идет очередная волна ребрендинга с переписыванием юрлиц на новосозданные офшоры или фиктивных собственников-физлиц с изменением юрадреса на несвязанный с УКО. Например, второй генподрядчик (Кузьминский и еще пару объектов) ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КВАПБУД" с Укогруп 26 ноября был переписан на ШИУКАШВІЛІ АЛЕКСІ (новый собственник и директор). Генподрядчик Посольского ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКОІНВЕСТБУД ТА К" со 2 декабря принадлежит и руководится ГАБЕСКІРІА КАХАБЕРІ.
Kleine Tor

Користувач
27
24 грудня 2013
24 груд 2013 12:05
Спочатку про мінуси:
1. Регулярними перенесеннями термінів здачі страждають, якщо не помиляюсь, всі крупні гравці РН. Скоріше всього, це робота маркетологів - чим швидше, як вважає потенційний інвестор, введеться об'єкт, тим більша вірогідність того, що він зупинить свій вибір саме на цьому будинку.
У Укоінвеста це, на жаль, стало правилом, як я бачу.
2. З приводу зауваження GeorgeM з приводу червоних ліній і проектної документації. Зараз я намагаюсь вияснити точну назву проекта, який погоджувався, щоб самому його подивитись (маю можливість). На даний момент в міській архітектурі його немає, чому може бути 2 пояснення - або замовник встиг попасти в ту "щілину", коли можна було отримати дозвіл на виконання будівельних робіт без погодженого проекту (закон "Про запобігання кризі..."), або проект даного будинку йшов у складі кварталу, обмеженого вулицями ....
3. По цьому будинку півтора роки тому був запит прокуратури на скасування МУО, який з деяких причин не був задоволений.
Тепер по плюсах:
1. Співвідношення ціни і розташування.
2. Наочно видимий прогрес будівництва.
3. Незважаючи на затягування термінів, об'єкти цієї компанії, все-таки, вводяться в експлуатацію.
По останньому зауваженню GeorgeM - ребрендерінги, плодіння власних дочок і тому подібні речі - це звичайна практика для будівельних компаній. При чому, це може бути зв'язок, що легко читається (КАН девелопмент, КАНстрой, КАНстройгруп тощо), так і, на перший погляд, непомітний (не буду наводити приклади).
Звичайно, я буду ознайомлюватись з проектною і дозвільною документацією. Проте для цього треба їхати в ВП, що на даний момент не дуже можливо. В будь-якому випадку, я намагаюсь максимально уточнити інфу по МІ через архітектуру і ДАБК.
1. Регулярними перенесеннями термінів здачі страждають, якщо не помиляюсь, всі крупні гравці РН. Скоріше всього, це робота маркетологів - чим швидше, як вважає потенційний інвестор, введеться об'єкт, тим більша вірогідність того, що він зупинить свій вибір саме на цьому будинку.
У Укоінвеста це, на жаль, стало правилом, як я бачу.
2. З приводу зауваження GeorgeM з приводу червоних ліній і проектної документації. Зараз я намагаюсь вияснити точну назву проекта, який погоджувався, щоб самому його подивитись (маю можливість). На даний момент в міській архітектурі його немає, чому може бути 2 пояснення - або замовник встиг попасти в ту "щілину", коли можна було отримати дозвіл на виконання будівельних робіт без погодженого проекту (закон "Про запобігання кризі..."), або проект даного будинку йшов у складі кварталу, обмеженого вулицями ....
3. По цьому будинку півтора роки тому був запит прокуратури на скасування МУО, який з деяких причин не був задоволений.
Тепер по плюсах:
1. Співвідношення ціни і розташування.
2. Наочно видимий прогрес будівництва.
3. Незважаючи на затягування термінів, об'єкти цієї компанії, все-таки, вводяться в експлуатацію.
По останньому зауваженню GeorgeM - ребрендерінги, плодіння власних дочок і тому подібні речі - це звичайна практика для будівельних компаній. При чому, це може бути зв'язок, що легко читається (КАН девелопмент, КАНстрой, КАНстройгруп тощо), так і, на перший погляд, непомітний (не буду наводити приклади).
Звичайно, я буду ознайомлюватись з проектною і дозвільною документацією. Проте для цього треба їхати в ВП, що на даний момент не дуже можливо. В будь-якому випадку, я намагаюсь максимально уточнити інфу по МІ через архітектуру і ДАБК.
GeorgeM
G
Ветеран
4 799
23 листопада 2012
24 груд 2013 12:14
Kleine Tor, в чем проблема посмотреть точное название проекта в экспертном заключении и разрешении на строительство, которые можно найти в новостях на сайте МИ?
В горархитектуре может быть только старый проект, который прошел первые стадии согласования по старым правила году в 2006 или 2007 и был внесен в детальный план Шевченковского района, но там была двухсекционная 18-тиэтажка, которая вписывается во все нормы.
В горархитектуре может быть только старый проект, который прошел первые стадии согласования по старым правила году в 2006 или 2007 и был внесен в детальный план Шевченковского района, но там была двухсекционная 18-тиэтажка, которая вписывается во все нормы.
Открытие "дочек" - мелочи жизни (их в УКО и так около полусотни и это только те, связь которых прослеживается). Я написал о более серьезном - переписывании генподрядчиков и не только на подставных лиц: в приведенных мной случаях, даже название не меняется.Цитата "Kleine Tor":По останньому зауваженню GeorgeM - ребрендерінги, плодіння власних дочок і тому подібні речі - це звичайна практика для будівельних компаній. При чому, це може бути зв'язок, що легко читається (КАН девелопмент, КАНстрой, КАНстройгруп тощо), так і, на перший погляд, непомітний (не буду наводити приклади).
Zed 1

Постійний користувач
214
25 червня 2013
24 груд 2013 12:20
Kleine Tor, назовите, пожалуйста, застройщиков с такими же как у УКО задержками сдачи домов?
Kleine Tor

Користувач
27
24 грудня 2013
24 груд 2013 12:23
Цитата "SergeyT":Kleine Tor, назовите, пожалуйста, застройщиков с такими же как у УКО задержками сдачи домов?
КАН, КМБ, ЖІБ-УКБ це навскидку.
GeorgeM
G
Ветеран
4 799
23 листопада 2012
24 груд 2013 12:25
Враки. У них средние задержки на дом не превышают пары-тройки месяцев, а у УКО средние задержки переваливают за 2-3 года.Цитата "Kleine Tor":КАН, КМБ, ЖІБ-УКБ це навскидку.
Kleine Tor

Користувач
27
24 грудня 2013
24 груд 2013 12:25
GeorgeM, саме за цими параметрами я і шукав. Проте, роздивившись висновок експертизи і дозвіл побачив, що через архітектуру проект не проходив.
Правда, років 7-8 тому було МБО. Скоріше всього, зміна цільового призначення землі.
Правда, років 7-8 тому було МБО. Скоріше всього, зміна цільового призначення землі.
Zed 1

Постійний користувач
214
25 червня 2013
24 груд 2013 12:55
Цитата "Kleine Tor":
КАН, КМБ, ЖІБ-УКБ це навскидку.
У них нет подобных задержек!
Либо вы засланный козачек ОП, либо никакого анализа Вы не делали...
Kleine Tor

Користувач
27
24 грудня 2013
24 груд 2013 13:01
Цитата "GeorgeM":Враки. У них средние задержки на дом не превышают пары-тройки месяцев, а у УКО средние задержки переваливают за 2-3 года.
Після таких слів називати вас шановним вже немає сенсу.
Приведіть мені, будь ласка, протилежні приклади.
Заздалегідь дякую.
Kleine Tor

Користувач
27
24 грудня 2013
24 груд 2013 14:02
Власне, на даний момент лишилось взнати інформацію тільки по ДАБК. Ну і проект подивитись :)

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1102.053 742
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская02.05112
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2702.05430
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7402.052 265
- ЖК Edelweiss House | Эдельвейс | Edelburg Development | ул. Зверинецкая, 7202.05532
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема02.052 019
- ЖК А12-2 | УСК | Бровары, ул. Симоненко, 11301.05274
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | ул. Николая Василенко, 230.0484
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/230.042 746
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4330.04450
- Чи варто зараз купувати нерухомість?02.054 308
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше