ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола
Забудовник | Альянс Новобуд |
Здача ЖК | 2021 - 2023 р. |
Планування | від 21 166 Грн/м² |
2/11% | ||
4/22% | ||
3/17% | ||
4/22% | ||
5/28% |
Вітаю. Чи є інформація по 6 будинку? Коли там планують вже подавати документи?
Є у когось інформація по 6 будинку? Коли отримання документів планується?
Звертаюсь до інвесторів з розтермінуванням платежів. Чи почав забудовник проти Вас застосовувати штрафні санкції за прострочені платежі під час військового стану, аргументуючи це тим що Київську область виключено з зони бойових дій? Що думаєте або знаєте на рахунок законності застосування санкцій саме зараз? Після закінчення військогово стану то зрузуміло нехай застосовують...
По будинку 3 ніяких робіт не проводиться з осені... знову будуть переносити строки здачі... з кожним роком все гірше і гірше
Доброго дня
Вітаю інвесторів 6 будинку☺️☺️☺️Нарешті дочекались🫶
Привіт!
Питання до інвесторів будинку 3: чи цікавились ви чому не проводяться ніякі роботи? Кожного дня проходжу повз будівлю, і ніякого руху зовсім!!! На мої повідомлення відділ по роботі з клієнтами не відповідає...
При цьому цікаво, чи зважають інвестори, які відмовляються зараз сплачувати розмерміновані платежі, що для будівництва забудовнику потрібні матеріали, а для них потрібні гроші. І ціни виросли і далі ще можуть рости ?
Не платити і чекати будівництва за рахунок інших інвесторів?🤔
Це ж наш спільний проект.
Тут і так якість будівництва «таке»🫤, а що буде, якщо будинок ще зиму переживе не засклений? Капець цеглі і газоблоку буде, мікротріщини і т.д…
Я свою виплатила, хоч і складно було.
Хай в нас вже хороші новини будуть🙏
Ann24
Питання до інвесторів будинку 3: чи цікавились ви чому не проводяться ніякі роботи? Кожного дня проходжу повз будівлю, і ніякого руху зовсім!!! На мої повідомлення відділ по роботі з клієнтами не відповідає...
Я дзвонила десь в лютому-березні. Сказали, що замовили вікна чи будуть замовляти в травні-червні, а документи в 4му кварталі (перекладаємо: «в червні 2024). Якщо бачите, що нічого не роблять і морозяться, я так розумію, що ніхто нічого в червні робить не збирається… А обіцяли документи в березні 2023….😭
Забудовнику, порадуй інвесторів, будь-ласка.
У багатьох забудовників складно, але в червні 2022 ви попросили сплатити решту платежу, які я могла ще 2 роки спокійно платити. Я залізла в тимчасові борги, але сплатила протягом тижня. Хотілось би аналогічне ставлення побачити з вашого боку.
anna_nabok
Я дзвонила десь в лютому-березні. Сказали, що замовили вікна чи будуть замовляти в травні-червні, а документи в 4му кварталі (перекладаємо: «в червні 2024). Якщо бачите, що нічого не роблять і морозяться, я так розумію, що ніхто нічого в червні робить не збирається… А обіцяли документи в березні 2023….😭
Забудовнику, порадуй інвесторів, будь-ласка.
У багатьох забудовників складно, але в червні 2022 ви попросили сплатити решту платежу, які я могла ще 2 роки спокійно платити. Я залізла в тимчасові борги, але сплатила протягом тижня. Хотілось би аналогічне ставлення побачити з вашого боку.
В червні 2024 - це дуже оптимістично) там ще стільки роботи, що хватить до 2025 (а зараз теплий період, який вони ніяк не використовують для обшивки чи підведення комунікацій)
Ну чего. Вон начали по этажам окна разносить для установки. Пока только несколько секций до 4-го разнесли, но еще неделю назад и этого не было. Скоро будут стеклить я так понимаю
Начали
Хтось в курсі, той ідіотський гравій згодом планують на щось замінити чи це вже остаточний варіант благоустрою ? Пил, розноситься по тротуарам, забивається в протектор підошви. Такого "геніального" рішення більше ніде не бачив
Axwell
Хтось в курсі, той ідіотський гравій згодом планують на щось замінити чи це вже остаточний варіант благоустрою ? Пил, розноситься по тротуарам, забивається в протектор підошви. Такого "геніального" рішення більше ніде не бачив
Надіюсь замінять, бо то якась фігня. Дитина раз впала 100500 подряпин. Шо попало. Хто таке придумав я не знаю
Інформація від Ігоря Сапожко "26 травня 2023 року відбулося засідання технічної ради, на якому було представлено проект «Будівництво багатоквартирної житлової забудови з елементами соціальної інфраструктури по вул. Київська, 225 в м. Бровари Броварського району Київської області».
Рішення земля - держави, будівництво буде.
Забудовник: ТОВ “ДБК-Партнер”
На проекті виглядає ось так.
Будівництво за ЖК Madison Gardens
А цей ДБК-партнер часом не з корінням в ДБК-4? Проект будинків схожий. А останні будують з радіоактивним піском після 2017 року. Знайомий міряв: при нормі 20 одиниць, на в’їзді на будівництво навіть 22 і в Закревського 97а 22-37. Тобто в 2 рази.
Дай Боже, що то будуть різні контори. Бо проект підозріло схожий.
Вітаю! Хто поруч буває, зробіть, будь-ласка, свіжі фото 3го будинку🙏🙏🙏 На якому рівні хід будівництва? Засклили вже?
anna_nabok
Вітаю! Хто поруч буває, зробіть, будь-ласка, свіжі фото 3го будинку🙏🙏🙏 На якому рівні хід будівництва? Засклили вже?
Може засклять до Нового року) все дуууже повільно
anna_nabok
Склять дуже повільно. Фото за 29.08
anna_nabok
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349