Подати оголошення

ЖК "Козацкий" ( дом 1 ), ул. Гарматная, 38а - "Укрбуд"

ЗабудовникУКРБУД
Здача ЖК2015 - 2018 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 311.
30/10%
23/7%
108/35%
121/39%
29/9%
1. . .340342. . .564
25 вер 2015 20:48
Двушка, у вас получилось меньше?
Самое дорогое естественно открывающееся окно и противоударная пленка.
25 вер 2015 20:50
Цитата "sergey2010":

Наскільки мені відомо Непоп є діючим депутатом Київради. (До речі саме він проводив громадські слухання на рахунок реконструкції парку Орлятко, а не представники Укрбуд, чи Геос. Тобто наскільки я розумію - це його "затєя"). А як би він хотів втулить будинок в околиці Козацького, то напевно втулив би його замість дитсадка за адресою Гармантна 41, а не реконструював його з благоустрієм всіх прилеглих теріторій.
Можливо він працює за преференції забудови території НАУ. Але це всього лиш мої домисли.

В будь-якому випадку, збудувати парк нікому не вдасться;)
Але дивно, що частину парку, ту що ближче до нас, взагалі не облаштовують, тільки гори грунту висипають. А Непоп ну дуууууже повільно чистить озеро. Показуха, як вона є.
25 вер 2015 20:59
Цитата "Tanya134":
Двушка, у вас получилось меньше?
Самое дорогое естественно открывающееся окно и противоударная пленка.

Мені ще не міряли. Прицінююсь. Щось у наших сусідів по будинку аж дуже ціни різняться. Не в 500- 1000гр а в 3000-5000.
25 вер 2015 21:02
Цитата "Oleksii Nikitchuk":

Ручка на балконі тільки з однієї сторони, ніколи не зустрічав іншого варіанту

А как их открывать с той стороны, за что держатся?
25 вер 2015 21:04

В будь-якому випадку, збудувати парк нікому не вдасться;)
Але дивно, що частину парку, ту що ближче до нас, взагалі не облаштовують, тільки гори грунту висипають. А Непоп ну дуууууже повільно чистить озеро. Показуха, як вона є.

До реконструкції садочку він теж приступав не менше чим півроку після обіцяного старту(не пам'ятаю точно), але ж зробив - і в термін. І тепер у нас у дворі Лас-Вегас в порівнянні з іншими занедбаними "Хрущйовськими" дворами. Думаю, що і Орлятко доведе до логічного завершення.
25 вер 2015 21:06
З питанням по перезасклінню балконів я думаю потрібно звернутись до людей які більш активно моніторять наш форум. Вони можуть підказати де і хто зробить дешево, надійно, сердито і якісно.
Наприклад ОЛЕКСІЙ МИКИТЧУК.
25 вер 2015 21:06
Цитата "СЕМК":

А как их открывать с той стороны, за что держатся?

Ну якщо хтось зсередини закриє, то ніяк. Це був би непоганий бонус крадіям ;) А так штовхнув і відкрив.
25 вер 2015 21:08
Цитата "Малиш":
З цим питанням я думаю потрібно звернутись до людей які більш активно моніторять наш форум. Вони можуть підказати де і хто зробить дешево, надійно, сердито і якісно.
Наприклад ОЛЕКСІЙ МИКИТЧУК.

На форумі є пошук. І є він не просто так ;)
25 вер 2015 21:12
Цитата "Малиш":

Мені ще не міряли. Прицінююсь. Щось у наших сусідів по будинку аж дуже ціни різняться. Не в 500- 1000гр а в 3000-5000.

Ну хто що хоче, хтось просто холодну зону склить подвійним склопакетом, а хтось изощряется. Якби не ставити протиударну плівку мінус 3000, якби без енергосберігаючого напилення то ще мінус пару тисяч, то і рахуйте, а навигадувати ого-го ще скільки можна.
25 вер 2015 21:12
Цитата "sergey2010":

До реконструкції садочку він теж приступав не менше чим півроку після обіцяного старту(не пам'ятаю точно), але ж зробив - і в термін. І тепер у нас у дворі Лас-Вегас в порівнянні з іншими занедбаними "Хрущйовськими" дворами. Думаю, що і Орлятко доведе до логічного завершення.

Хочеться вірити. Пам'ятаю, що наш парк був в планах на реконструкцію КП Київзеленбудом, але щось не зрослось.
25 вер 2015 21:15
Цитата "Tanya134":

Ну хто що хоче, хтось просто холодну зону склить подвійним склопакетом, а хтось изощряется. Якби не ставити протиударну плівку мінус 3000, якби без енергосберігаючого напилення то ще мінус пару тисяч, то і рахуйте, а навигадувати ого-го ще скільки можна.

А як Вам поручні з нержавійки для безпеки?
25 вер 2015 21:20
Цитата "Tanya134":

Яке маркетингове чудо: "енернозберігаюче напилення".
Nothing personal just business.
25 вер 2015 21:24
Цитата "Малиш":

А як Вам поручні з нержавійки для безпеки?

Маєте на увазі встановити за вікнами чи ті шо вже є?)))
Мені здається, що з точки зору привабливості краще без поручнів))
А взагалі навіть якщо станеться якась халепа то навряд вдасться розбити одразу 3 скла, проте щоб запобігти розсипанню на осколкі робимо плівку, хоча дехто із знайомих вважає що скло що щільно зафіксовано не може розсипатися, але оскільки є мала дитина, то на безпеці не хочеться економити.
25 вер 2015 21:26

Хочеться вірити. Пам'ятаю, що наш парк був в планах на реконструкцію КП Київзеленбудом, але щось не зрослось.

І не тільки ними, але далі рекламних щитів незайшло.
А зараз (надіюсь тимчасово) я не гуляю з дітьми в тому парку, оскільки там активно ведуться будівельні роботи пов'язані з рекнструкцією (шум болгарок, пил і т.і.). Тому маю віру, що окрім омріяних доріжок з освітленням, нам повернуть і катамарани на озері, як це було колись...
25 вер 2015 21:29

Яке маркетингове чудо: "енернозберігаюче напилення".
Nothing personal just business.

Може й так, але коли працювала біля такого вікна в пол, то після того як там змінили скло на таке чудо, то жити стало легше, про зиму не скажу, біля вікна все одно дуло, але літом однозначно не так шпарило, може воно не на 50% буде утримувати тепло, але може хоч трохи) думаю окрім цього ми піддалися ще на багато різних маркетингових хріней)))
25 вер 2015 21:57
Цитата "sergey2010":

До речі, садочок реконструйовало КП Житлоінвестбуд-укб, а це комунальне підприємство Києва, а не якийсь особистий фонд Непопа.
25 вер 2015 22:38

До речі, садочок реконструйовало КП Житлоінвестбуд-укб, а це комунальне підприємство Києва, а не якийсь особистий фонд Непопа.

Ага..,там ще було написано, що за сприянням якогось там народного депутата Андрієвськго( якщо не помиляюсь).
А взагалі, яка різниця, який там "буд" реконструював той садочок? Головне, що він відреконструйований після більш ніж 20-ти річного занедбання. І очолював цей проект Непоп, як і проект по парку. Тому маю надію, що і наш парк буде мати такий ж гарний вигляд.
А Ваший писимізм мені абсолютно не зрозумілий.
Ви ніби не рідний, а десь із Троєщини і нам заздрите... :winky:
26 вер 2015 08:05
Андрей,скажите пожалуйста, когда продолжат установку окон в 4-5 секциях?
26 вер 2015 08:51

Це майже те ж саме. Керівник один. :yes:
26 вер 2015 09:01
Цитата "Still":
Це майже те ж саме. Керівник один. :yes:

Ну не знаю: фонд приватний, а комунальне підприємство належить киянам
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .340342. . .564
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше