Подати оголошення

ЖК Французский квартал | Вышгород, ул. Шолуденко | Профрембуд

ЗабудовникProfGroup
Здача ЖК2014 - 2015 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 104.
16/15%
4/4%
23/22%
32/31%
29/28%
1. . .127128130
08 серп 2016 17:48
Цитата "little":
Добрый день,соседи из корпуса 1, чьи окна выходят на дорогу. Кому удалось уменьшить шум от движения автомобилей. Есть вероятность что-то изменить?

Мечты:
1) установить на ул. Шолуденко лежачих полицейских через каждые 50 метров.
2) сделать ул. Шолуденко пешеходной

Реальность:
3) Не открывать окна :notsure:
09 серп 2016 15:06
Кстати лежачий полицейский вполне реальность. Выяснял этот вопрос. Нужно написать заявление в обладминистрацию, собрать подписи жильцов (чем больше тем лучше) и ждать. Таким не хитрым способом бабушки в частном секторе ставили этих полицейских.
11 серп 2016 16:17
Цитата "osolo":

Мечты:
1) установить на ул. Шолуденко лежачих полицейских через каждые 50 метров.
2) сделать ул. Шолуденко пешеходной

Реальность:
3) Не открывать окна :notsure:

Даже с закрытыми окнами не помогает :no: думали может окна переустановить. А с полицейским идея! Спасибо :yes:
11 серп 2016 17:24
Безпека дорожнього руху
ПРИСТРІЙ
ПРИМУСОВОГО ЗНИЖЕННЯ ШВИДКОСТІ
ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНОЇ ТЕХНІКИ
НА ВУЛИЦЯХ І ДОРОГАХ
Загальні технічні вимоги
ДСТУ 4123:2006

5 ПРАВИЛА ЗАСТОСОВУВАННЯ
5.1 Пристрій примусового зниження швидкості можна застосовувати в районі розташування дитячих та навчальних закладів, зон масового відпочинку, перед нерегульованими пішохідними переходами, розташованими поза межами перехресть, перед нерегульованими перехрестями за відповідного обґрунтування.
Елементи примусового зниження швидкості можна застосовувати в місцях інтенсивного руху транспортних засобів у житлових зонах та прилеглих до дороги територіях.

Де ваш випадок? Підстав не існує. Хіба що перед і після пішоходного переходу напротив стадіону.

За вашою логікою, вся Набережна повинна бути в "лежачих" після сдачі "Берегині".
15 серп 2016 10:15
Добрый день. Подскажите, есть ли у вас еще не купленные квартиры в квартале. И подскажите номер телефона застройщика. Спасибо
21 серп 2016 06:47
Цитата "Antrate":
Безпека дорожнього руху
ПРИСТРІЙ
бу-бу-бу

Де ваш випадок? Підстав не існує. Хіба що перед і після пішоходного переходу напротив стадіону.

За вашою логікою, вся Набережна повинна бути в "лежачих" після сдачі "Берегині".

Стадион подходит. Туда дети бегают, Машины со спуска несутся на всех парах. Постоянно слышен визг тормозов. Постоянно случаются ДТП. Если вы считаете, что ничего сделать нельзя - ваше дело. Я считаю, что нужно как минимум попробовать. Давайте напишем заяву и соберем подписи. Получится - отличною. Нет, ну мы хотябы попробовали!
21 серп 2016 06:51
Дорогие соседи, если сегодня в час ночи вас разбудила громкая музыка и пьяный ор, то знайте - это бравые сотрудники "Безпека-сервис" с друзьями радовались жизни под стадионом.
Как можно доверить им охрану своего имущества и жизней, если их сотрудники не понимают даже значение слов "общественный порядок". И что оно потом на вызов обкуренным приедет? <:(
21 серп 2016 06:54
Цитата "Miliya":
Добрый день. Подскажите, есть ли у вас еще не купленные квартиры в квартале. И подскажите номер телефона застройщика. Спасибо

сайт застройщика //prb.kiev.ua/page/vishgorod/
10 вер 2016 12:41

Петиція у Вишгородську мерію - Установить "лежачие полицейские" ул. Шолуденка, трасса p69 (напротив автошколы) https://e-dem.in.ua/vyshgorod/Petition/View/84

Задля підвищення безпеки мешканців нашого мікрорайону пропонуємо мерії розглянути питання про встановлення крайнеобхідних технічних засобів, а самє "лежачих полицейских" , якіб примушували водіїв знижувати швідкість на цій небезпечній ділянці дороги. З гори на великій швидкості летять автомобілі, та вже неодноразово ми всі бачили і знесені стовби єлектромережі, і урамки автівок які потрапляють у дтп біля автошколи та стадіону.

Не будьте пасивними наглядачами, робіть те що буде покращувати наше життя.

https://e-dem.in.ua/vyshgorod/Petition/View/84
Підписуємо, не вагаємось!

29 вер 2016 17:40
Доброго вечора всім сусідам нашого кварталу! Сьогодні була знову шокована проблемою води. На вході водопроводу в квартиру поставили фільтр для механічної очистки води при черговій зміні картриджа (фото додам) хотілось просто плакати. Воду з крана не п"ємо, але ж техніка, головне КОТЕЛ, ііі така халепа. Щось потрібно робити, бо це ж якийсь жах. Після київського водопроводу це дійсно жах. Хоча сподівались на АРТЕЗІАНСЬКУ воду чи то воду зі свердловини. Сантехніка в ванній кімнаті з вапняковим "нальотом", 3 дні і через скло в ванній тебе не видно!Що робити? Це ж не тільки в нашій квартирі така проблема! Можливо потрібно ставити в підвалах на вході в будинок якісь фільтри для механічної очтстки та пом"якшення води і вчасно їх обслуговувати!?
02 жовт 2016 09:12
Добрый день.
Соседи, подскажите, пожалуйста, к какому интернет провайдеру можно подключиться в нашем доме? Какие отзывы?
02 жовт 2016 11:37
У нас МТМ тариф 109 грн.+ телебачення - норм., стоїть Wi-Fi в коридорі - інтернет ловить по всій квартирі (2 кімн.)
25 жовт 2016 08:10
Доброго времени суток. Присматриваю квартиру в вашем доме, с выходом окон на свалку какой-то техники. Может подскажете, что это за организация, на сколько шумная эта мини свалка? Это свалка только старой техники или может еще чего-то?

И как обстоят дела с качеством воды в доме? А то пост выше не сильно радует.
Заранее спасибо за ответы.
25 жовт 2016 09:23
А Вы смотрите не вниз на свалку , а дальше ;) , там лес вечнозеленый :).
25 жовт 2016 09:44
Да я бы рад, но квартира на 3м этаже)
Был сегодня там - сказали, что они занимаются оптовой заправкой картриджей для принтеров, и что мол шума от них должно быть меньше чем от дороги.

Только вот я теперь думаю: на сколько вредны для здоровья лежащие под окнами отработанные картриджи для принтеров?

P.S.: на фото старой техники не видно - ее через некоторое время увозят, а на этих поддонах она скапливается, так как еще пару дней назад там была огромная куча.
25 жовт 2016 09:48
Цитата "JARINKA":
Доброго вечора всім сусідам нашого кварталу! Сьогодні була знову шокована проблемою води. На вході водопроводу в квартиру поставили фільтр для механічної очистки води при черговій зміні картриджа (фото додам) хотілось просто плакати. Воду з крана не п"ємо, але ж техніка, головне КОТЕЛ, ііі така халепа. Щось потрібно робити, бо це ж якийсь жах. Після київського водопроводу це дійсно жах. Хоча сподівались на АРТЕЗІАНСЬКУ воду чи то воду зі свердловини. Сантехніка в ванній кімнаті з вапняковим "нальотом", 3 дні і через скло в ванній тебе не видно!Що робити? Це ж не тільки в нашій квартирі така проблема! Можливо потрібно ставити в підвалах на вході в будинок якісь фільтри для механічної очтстки та пом"якшення води і вчасно їх обслуговувати!?

Общался с несколькими людьми с вашего дома, все мне говорили, что с водой все хорошо, никаких налетов нет.
У вас проблема с водой пока так и не решилась?
26 жовт 2016 18:56
Соседи. Кто водит детей в bambini? Буду признателен за любые отзывы. В интернете ничего пока не нашли. Всем спасибо
27 жовт 2016 19:51
Общался с несколькими людьми с вашего дома, все мне говорили, что с водой все хорошо, никаких налетов нет.
У вас проблема с водой пока так и не решилась?[/quote]

Смішно, у мене ж в квартиру воду подають не з тієї труби,що у інші, тому така якість. А у всих інших вода супер! Я її не п"ю і не готую з неї їжу, а техніку шкода, нічого - ми поставили в квартирі очисну систему зворотнього осмосу. Так,що все ОК!!!! Буду міняти фільтри (Їх три) - викину фото :faceoff:
27 жовт 2016 23:01
Цитата "JARINKA":
у мене ж в квартиру воду подають не з тієї труби,що у інші, тому така якість. А у всих інших вода супер!

Так а у вас какой корпус дома? Я во 2м присматриваю...

Напишите мне на почту пожалуйста ваш номер телефона, хотел бы с вами пообщаться, если вы не против: cors.creation@gmail.com

P.S.: а на счет склада старых принтеров за домом ничего никто не знает?
Шум с дороги сильно ощутим?
28 жовт 2016 08:11
Цитата "JARINKA":

Смішно, у мене ж в квартиру воду подають не з тієї труби,що у інші, тому така якість. А у всих інших вода супер! Я її не п"ю і не готую з неї їжу, а техніку шкода, нічого - ми поставили в квартирі очисну систему зворотнього осмосу. Так,що все ОК!!!! Буду міняти фільтри (Їх три) - викину фото :faceoff:

Стосовно води, то в мене також встановлений магістральний фільтр на воду з однією колбою (картридж 5мкм). Ситуація аналогічна. Міняв після 8 чи 9 куб.м. води (на етикетці написано, що розрахований до 10).
Збираюсь на питну воду ставити систему зворотнього осмосу.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
1. . .127128130
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше