Подати оголошення

Жилой квартал Файна Таун | KAN Development | ул. Салютная

ЗабудовникKAN Development
Здача ЖК2019 - 2024 р.
Планування
від 49 400 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
168з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 227.
12/5%
15/7%
44/19%
59/26%
97/43%
1. . .307309. . .329
19 трав 2020 09:53
А по стоимости обслуживания 1 кв.м. паркоместа есть у кого нибудь информация?
19 трав 2020 18:53
Да, звонили с ОП, стоимость кладовок от 600долларов. Стоимость паркинга от 24 тысяч
20 трав 2020 19:30
20 трав 2020 21:04
около 24
21 трав 2020 08:44

А кто спрашивал, сколько стоит паркоместо?

15,9 метров -27000долл.США :)
21 трав 2020 11:24
За такую цену они нужны 5% жильцов.
По факту, все свободное место вокруг комплекса будет запарковано...
22 трав 2020 15:07
підкажіть, є якісь канали в Т... чи ще десь для реальних інвесторів чи жителів? як їх знайти?
23 трав 2020 06:38
За такую цену они нужны 5% жильцов.
По факту, все свободное место вокруг комплекса будет запарковано...

Ну, не будет спроса, будут понижать цену) как с кладовками было. Изначально их продавали по 1500уе за метр, сейчас по 600, а при условии что вы сейчас покупаете квартиру то кладовку отдают за 300уе кв.метр
24 трав 2020 12:21
Всім привіт.
Бачу, кілька разів розпочиналась тема про звукоізоляцію і затухала. Все так погано чи навпаки?
Хто вже обжився, будь ласка, поділіться, як воно - наприклад, у порівнянні з радянською панелькою: краще, гірше, так само?
І хто зробив додаткову звукоізоляцію - результатом задоволені?
Спасибі!
25 трав 2020 07:10
Не знаю як там радянська панелька. Ніколи не жив у ній. Але звукоізоляція у моєму випадку слабка. Там де моноліт - добре. Там де бетонні пустотілі блоки, то жахливо. Особливо якщо у них наробили дірок для розеток. Сусідів чути дуже добре. Якщо трохи підвищують голос, то чути розбірливо. Зверху і знизу поки сусідів не має, тому нічого не скажу
25 трав 2020 20:34
Всім привіт.
Бачу, кілька разів розпочиналась тема про звукоізоляцію і затухала. Все так погано чи навпаки?
Хто вже обжився, будь ласка, поділіться, як воно - наприклад, у порівнянні з радянською панелькою: краще, гірше, так само?
І хто зробив додаткову звукоізоляцію - результатом задоволені?
Спасибі!

Мы делали, результатом мега довольны! Соседи вокруг есть, но.... мы просто знаем, но не слышим совсем. Сложно сказать как у других...
25 трав 2020 21:31
Доброго дня!

Зараз розглядаємо варіант купівлі двохкімнатної квартири для себе в ЖК Файна Таун. Прочитавши декілька десятків сторінок даного форуму, дуже важко адекватно і об'єктивно оцінити комплекс, будівництво і співвідношення ціна-якість.

Поділіться, будь ласка, ті, хто отримав ключі або хто в процесі отримання права власності, які у вас думки щодо даного комплексу (що збентежило, до чого варто прискіпливо дивитися, що навпаки сподобалося)? І чи порадили б ви своїм друзям/знайомим купувати тут квартиру?

Збираємо на власне житло вже багато років і дуже боїмося прогадати.

Буду дуже вдячна за чесні відгуки інвесторів.
26 трав 2020 07:43
Залежно від того, за яку ціну Вам пропонують.
Я ще брав за 1000, що в принципі більш-менш.
Ціну в 1300-1600 вважаю неадекватною.
Із плюсів можу назвати розташування, інфраструктура ( це чисто субєктивно, але мені подобається). Оздоблення всередині комплексу - непогано, але складається чітке враження, що це більше для показухи, бо в середині в підїздах( у всякому разі у мене в будинку) не дуже переймаються щодо зовнішнього вигляду.
Я вважаю, що замість вкладення в кущики та деревця, краще б потратилися на будматеріаи.
Пустотілі бетонні блоки, з яких побудовані внутрішні перогородки, та міжквартирні стіни - поганий варіант.
Їх важко штробити, вони досить крихкі і руйнуються. Мають погану звукоізоляцію. Склопакети також посередньої якості, в холодну погоду може збиратися конденсат. Так звані калясочні - дуже маленькі. Якщо половина мешканців підїзду захоче поставити велосипеди, дитячі візочки, то всім місця не вистачить. Колясочні просто поштукатурені і пофарбувані, хоча чітко бачиться в них, хоча б сама дешева плитка, бо фарба дуже швидко брудниться.
Вхідні двері гарні склянні, але погано налаштовані доводчики в двері постійно доводиться притримувати, щоб вони не гупали, хоча коли руки зайняті, це робити важче.
Це суто моє субєктивне бачення, є люди які в захваті від комплексу...
26 трав 2020 08:00
Наразі ціна дійсно неадекватна. Мені озвучили близько 1360 доларів за квадратний метр і відразу все бажання інвестувати відпало. Якби десь 1000, то ще подумав би. На рахунок технології будівництва, погоджуюсь з вищесказаним. Маю квартиру в комфорт таун, де технологія будівництва та сама і звукоізоляція взагалі на 0. Чути що роблять сусіди зі всіх сторін. Вже б за таку ціну цеглою обклали? А так, за такою собівартості, забудовник може продавати дешевше. Тим більше зараз ринок нерухомості падаючий, тож вирішив почекати
26 трав 2020 08:07
побачила на ЛУНі що у першої черги ще нема поштової адреси - це дійсно так?
26 трав 2020 08:41
Я сусідка двоюрідна, з Республіки, але можу вставити свої п'ять копійок, кому цікаво.
Свого часу одним з найголовніших критеріїв була репутація забудовника. В цьому плані КАН виправдав сподівання, здали будинок навіть раніше, ніж обіцяли.
Але теж вважаю, що на тлі немаленької вартості можна і треба було б приділяти більше уваги не зовнішнім понтам, а дійсному класу "комфорт" в спорудженні будинку. А то виходить, що економ, що "місто у місті", стіни все одно монолітно-каркас+газоблок, з усім, що з цього випливає.
Ніяка зона барбекю не втішає за думки, що ремонт обійдеться чи не вдвічі дорожче і довше із-за необхідності ліпити звукоізоляцію (і ще спробуй знайди нешкідливі матеріали і пряморуких спеців).
Територія так, гарна, але враховуйте, що комуналка гривень 17 за метр (мабуть, у ФТ теж десь так). Причому при продажу квартири запевняли, що комерційні приміщення будуть тільки здавати в оренду, щоб дотримуватись якогось збалансованого середовища в комплексі, а тут бац - оголошення, що комерційні площі продають! Тут взагалі стає сумно: за що ти платитимеш щомісяця такі дурні гроші, якщо адміністрування від управляючої компанії і того ж-таки комфорту буде на порядок менше.
Єдине що, середньо-поверхова забудова - це справді гарна фішка, за яку варто було платити.
26 трав 2020 09:07
Наразі ціна дійсно неадекватна. Мені озвучили близько 1360 доларів за квадратний метр і відразу все бажання інвестувати відпало. Якби десь 1000, то ще подумав би. На рахунок технології будівництва, погоджуюсь з вищесказаним. Маю квартиру в комфорт таун, де технологія будівництва та сама і звукоізоляція взагалі на 0. Чути що роблять сусіди зі всіх сторін. Вже б за таку ціну цеглою обклали? А так, за такою собівартості, забудовник може продавати дешевше. Тим більше зараз ринок нерухомості падаючий, тож вирішив почекати

Технология строительства в ФТ отлична от КТ. Межквартирные стены в КТ — однослойные, из-за этого такая ужасная слышимость. В ФТ и Республике уже двухслойные с воздушной прослойкой. А цена — их раскупают и по 1400$, какой смысл застройщику продавать дешевле, а потом выкручиваться и постафактум урезать наполнение комплекса сопутствующей инфраструктурой (как это сделали в тех же Мисто Квитив, например)? КАН берет дополнительные деньги именно за крутую комфортную территорию.
26 трав 2020 11:40
Залежно від того, за яку ціну Вам пропонують.
Я ще брав за 1000, що в принципі більш-менш.
Ціну в 1300-1600 вважаю неадекватною.
Із плюсів можу назвати розташування, інфраструктура ( це чисто субєктивно, але мені подобається). Оздоблення всередині комплексу - непогано, але складається чітке враження, що це більше для показухи, бо в середині в підїздах( у всякому разі у мене в будинку) не дуже переймаються щодо зовнішнього вигляду.
Я вважаю, що замість вкладення в кущики та деревця, краще б потратилися на будматеріаи.
Пустотілі бетонні блоки, з яких побудовані внутрішні перогородки, та міжквартирні стіни - поганий варіант.
Їх важко штробити, вони досить крихкі і руйнуються. Мають погану звукоізоляцію. Склопакети також посередньої якості, в холодну погоду може збиратися конденсат. Так звані калясочні - дуже маленькі. Якщо половина мешканців підїзду захоче поставити велосипеди, дитячі візочки, то всім місця не вистачить. Колясочні просто поштукатурені і пофарбувані, хоча чітко бачиться в них, хоча б сама дешева плитка, бо фарба дуже швидко брудниться.
Вхідні двері гарні склянні, але погано налаштовані доводчики в двері постійно доводиться притримувати, щоб вони не гупали, хоча коли руки зайняті, це робити важче.
Це суто моє субєктивне бачення, є люди які в захваті від комплексу...

Щодо цін на Луні знайшли декілька варіантів, які б хотіли подивитися вживу.
1) однокімнатна на 45 квадратів, ціна 63000 дол (виходить 1400 за квадрат)., здача в першому кварталі 2021.
2) двокімнатна на 60 квадратів, ціна 78000 дол (виходить 1300 за квадрат), здача в кінці цього року.

Я так розумію, що така висока ціна через те, що здача вже на носі, але інформації про продаж наступних черг я не знайшла(

+ дивилася інші варіанти від більш-менш нормальних забудовників і щоб була здача будинку в цьому році або в першій половині 2021 року, то для себе зрозуміла, що ФайнаТаун найкращий варіант в такому випадку.

Але мінуси, які ви назвали + можлива проблема з пробками по Щербаківській не дуже надихає і ставить під сумніви чи варто воно тих грошей.
26 трав 2020 12:09
Цитата:
Технология строительства в ФТ отлична от КТ. Межквартирные стены в КТ — однослойные, из-за этого такая ужасная слышимость. В ФТ и Республике уже двухслойные с воздушной прослойкой. А цена — их раскупают и по 1400$, какой смысл застройщику продавать дешевле, а потом выкручиваться и постафактум урезать наполнение комплекса сопутствующей инфраструктурой (как это сделали в тех же Мисто Квитив, например)? КАН берет дополнительные деньги именно за крутую комфортную территорию.

Якщо вважаєте ціну в 1400$ прийнятну, то платіть. Я вважаю, що завищено. Свою квартиру в КТ, коли купував, теж думав аналогічно - КАН зробить гарну територію і моя квартира виросте в ціні. Тепер дивлюсь на свою інвестицію і думаю, який же був дурний - тепер продам хіба за собівартість по ринових цінах і то якщо повезе. КАН продає непобудовані квартири за ціною побудованих наразі і всі сливки інвестування з'їдає в 0. Щодо звукоізоляції, то здається на форумах ФТ і Республіки можна інф. щодо звукоізоляції і вона теж не дуже(( Як би там не робили стіни, але наразі живу в будинку з цегляними міжквартирними стінами і звукоізоляція супер. Чому б не врахувати це КАНу і купити трохи цегли раз вже беруть великі гроші? Чи маркетологам буде нічим платити потім?
26 трав 2020 13:26

Мы делали, результатом мега довольны! Соседи вокруг есть, но.... мы просто знаем, но не слышим совсем. Сложно сказать как у других...

Спасибі за відповідь.
А не підкажете, як робили звукоізоляцію: "кімната в кімнаті" чи окремі стіни?
Панелі готові чи якісь конструкції?
І якщо можете, поділіться, будь ласка, контактами майстрів.

Була б дуже-дуже вдячна всім, хто відгукнеться на аналогічні запитання!
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .307309. . .329
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx