ЖК Барселона | Софиевская Борщаговка, ул. Петровская, ул. Белогородская
Забудовник | Фундамент Буд Сервіс |
Здача ЖК | 2016 - 2021 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 107.
24/22% | ||
14/13% | ||
8/7% | ||
18/17% | ||
43/40% |
ЕЛЕНА 2018

Користувач
87
25 січня 2018
15 лют 2018 17:30
З документами все добре. Є питання по землі. Але наскільки мені відомо по черзі в яку я інвестувала з землею все добре.можна в кадастрі перевірити. Доречі у них там багато участків у власності.
ЕЛЕНА 2018

Користувач
87
25 січня 2018
15 лют 2018 18:13
Вчора була на Жк і у відділі продажу десь о 18-20. Робота наче іде. Робочі були біля нових секція.
Mihail_Gora

Новачок
15
23 січня 2018
16 лют 2018 08:18
Цитата "ЕЛЕНА 2018":З документами все добре. Є питання по землі. Але наскільки мені відомо по черзі в яку я інвестувала з землею все добре.можна в кадастрі перевірити. Доречі у них там багато участків у власності.
Возможно где Ваша очередь да.
Дело в том что когда я отдал данные которые у них на сайте за генподрядчика, заказчика и кто владеет землей, выяснилось что на компании куча судов, за не расчет за материалы и за выполненные работы перед подрядчиком. И самое страшное, что уже по некоторым делам я так понимаю они проиграли и теперь этим занимается исполнительная служба которая должна с этих юр.лиц забрать согласно решению суда задолженности и все штрафные санкции.
Если у компании нет средства (а раз не платили они значит их и нет) то арестовывается их имущество, в данном случае земля и все расчетные счета, до момента оплаты задолженности
ЕЛЕНА 2018

Користувач
87
25 січня 2018
16 лют 2018 17:40
Цитата "Mihail_Gora":
Возможно где Ваша очередь да.
Дело в том что когда я отдал данные которые у них на сайте за генподрядчика, заказчика и кто владеет землей, выяснилось что на компании куча судов, за не расчет за материалы и за выполненные работы перед подрядчиком. И самое страшное, что уже по некоторым делам я так понимаю они проиграли и теперь этим занимается исполнительная служба которая должна с этих юр.лиц забрать согласно решению суда задолженности и все штрафные санкции.
Если у компании нет средства (а раз не платили они значит их и нет) то арестовывается их имущество, в данном случае земля и все расчетные счета, до момента оплаты задолженности
Я це знаю). Навіть маю останнє рішення апеляційного суду від 31.01.2018 р. де скасовано попередні рішення.( не знаю чи можна його виставляти бо там не приховані дані авторів, відповідачів). Надіюся в касаційному порядку постанову не будуть оскаржувати.
У двох словах про цю справу. Сільська рада видала незаконне рішення про передачу 62га. Землі у приватну власність. Потім ці особи перепродали її і третім покупцем тут стала Барселона, як пишуть у справі добросовісний набуває. У Барселони там невелика частка землі з цих 62г.думаю 8га., а на решті земель наскільки я розумію теж інші Жк( тільки цього я ще не з,ясувала).
А з генпідрядником у них спір був на 500 тис. ( для забудовника це не велика сума. Я порівнюю із сумою яку я сплатила їм на минулій неділі))). Я спілкувалася з цього питання із забудовником і рішення суду прочитала. Спір був у тому, що забудовник не хотів платити бо вважав, що генпідрядкик погано виконав роботи. І ще декілька судів було незначних і один більш серйозний, але не значні суми для забудовника. І крім того я бачила їх декларацію по ПДВ за грудень, де зобов,язання були, якщо не помиляюся, 1200000 грн. тобто загальний дохід 7000000грн. Податкового боргу на даний момент у них немає. Я не скажу, що все ідеально. Ризик є, але де його немає.(( А Ви хочете стати інвестором? 😉😉😉
Mihail_Gora

Новачок
15
23 січня 2018
16 лют 2018 20:34
Цитата "ЕЛЕНА 2018":
Я це знаю). Навіть маю останнє рішення апеляційного суду від 31.01.2018 р. де скасовано попередні рішення.( не знаю чи можна його виставляти бо там не приховані дані авторів, відповідачів). Надіюся в касаційному порядку постанову не будуть оскаржувати.
У двох словах про цю справу. Сільська рада видала незаконне рішення про передачу 62га. Землі у приватну власність. Потім ці особи перепродали її і третім покупцем тут стала Барселона, як пишуть у справі добросовісний набуває. У Барселони там невелика частка землі з цих 62г.думаю 8га., а на решті земель наскільки я розумію теж інші Жк( тільки цього я ще не з,ясувала).
А з генпідрядником у них спір був на 500 тис. ( для забудовника це не велика сума. Я порівнюю із сумою яку я сплатила їм на минулій неділі))). Я спілкувалася з цього питання із забудовником і рішення суду прочитала. Спір був у тому, що забудовник не хотів платити бо вважав, що генпідрядкик погано виконав роботи. І ще декілька судів було незначних і один більш серйозний, але не значні суми для забудовника. І крім того я бачила їх декларацію по ПДВ за грудень, де зобов,язання були, якщо не помиляюся, 1200000 грн. тобто загальний дохід 7000000грн. Податкового боргу на даний момент у них немає, а станом на 01.02 був невеликий (6тис.грн). Його сплатити, що означає що рахунки не арештовані. Я не скажу, що все ідеально. Ризик є, але де його немає.(( А Ви хочете стати інвестором?![]()
Да хочу.
Мне понравился он тем что посравенинию с остальными жк интересные планировки и нет домов прям в окна.
Но то что выше написали, немного настараживает, так как официальный долг (с которым он потом обратился по всей видимости в суд) у генподрядчика может сформироватся только на основании акт выполненных работ, которые и подписывает обе стороны и только потом у заказчика появляются обязаности оплатить данный акт выполненных работ. Если они не готовы были принимать работы генподрядчика - почему подписали акт??? неувязочка выходит. И даже если так, то почему у них так же дела и с поставщиками материалов ??? с ними та что нитак??? И уголовные дела - где "позывач" держава в лице налоговой и где их затрагивают как компанию которая надувала НДС? с этим шутки плохи на сколько я понимаю. Возможно не во всех тонкостях я разбираюсь, но это все слегка похоже на финансовую пирамиду.
Собираются деньги с инвесторов, все начинает строится. А если сравнить темпы строительства год наза и сейчас - небо и земля извините меня. Потом начинают кидать своих партнеров которые выполняют работы, затем всех кто остался в виде поставщиков и подрядчиков и замедляют темпы строительства а квартиры все еще продаются...
И это пугает, то что так могут развиватся события.
ЕЛЕНА 2018

Користувач
87
25 січня 2018
17 лют 2018 08:49
Цитата "Mihail_Gora":
Да хочу.
Мне понравился он тем что посравенинию с остальными жк интересные планировки и нет домов прям в окна.
Но то что выше написали, немного настараживает, так как официальный долг (с которым он потом обратился по всей видимости в суд) у генподрядчика может сформироватся только на основании акт выполненных работ, которые и подписывает обе стороны и только потом у заказчика появляются обязаности оплатить данный акт выполненных работ. Если они не готовы были принимать работы генподрядчика - почему подписали акт??? неувязочка выходит. И даже если так, то почему у них так же дела и с поставщиками материалов ??? с ними та что нитак??? И уголовные дела - где "позывач" держава в лице налоговой и где их затрагивают как компанию которая надувала НДС? с этим шутки плохи на сколько я понимаю. Возможно не во всех тонкостях я разбираюсь, но это все слегка похоже на финансовую пирамиду.
Собираются деньги с инвесторов, все начинает строится. А если сравнить темпы строительства год наза и сейчас - небо и земля извините меня. Потом начинают кидать своих партнеров которые выполняют работы, затем всех кто остался в виде поставщиков и подрядчиков и замедляют темпы строительства а квартиры все еще продаются...
И это пугает, то что так могут развиватся события.
Акти підписали, а потім виявилося що неякісної. І вони знову платили за перероблення цих робіт. Кримінальна справа пов'язана з витребуванням у них документів по відносинах з одним з контраненів, який мав ознаки фіктивності. Скільки стикаюся з оподаткуванням))) це практика практично всіх Фоп і СГ. Перший раз суд відмовив у наданні прокуратурі документів, а другий раз задовольнив. В реєстрі платників ПДВ вони є. Боргу немає, що означає що податкова точно ніяких претензій не має.)😉 ухвала про допуск до документів ще 30.08.2017р. Тому аби були якісь наслідки, то станом на 17.02.2018 у ДФС були б якісь претензії, а їх немає. Засновник ТОВ Барселона- Діб Амір Яссерович, який є власником: Барселона-Легіон, Вишневий парк да- доречі це новобудова у Вишневому, с/г Глобал Кемікел груп, як на мій погляд не з поганою репутацією і фінансами. Дійсно літом темпи будівництва впали. Як пояснив мені прораб- Володимир Петрович і заступник генерального директора - Сухомлинова, до якоїсь з будівельних бригад були претензії і всю бригаду змінювали на іншу і можливо в майбутньому знову так будуть робити. Також змінювали весь проект комплексу, що зайняло півроку. Крім того суд по землі. Також я говорила з простими робочими чи платять вчасно заробітну плату чому так повільно іде будівництво, чи є матеріал. Сказали що платять і матеріал є, але до самих робітників і прораба особисто у мене претензії виникли. Хоч я більше в роботі повязана із фінансами і в процесі будівництва не великиц фахівець, але так мляво як ходять вони це не допустимо. Я робила зауваження прорабу і донесла до керівництва. Хоч це зима і я розумію, що штукатурку робити не будеш і класти стіни якщо мороз більше 7градусів теж не будеш. На Жк приїздив мій прораб звичайно у нього були зауваження, але в загальному нормально. Дуже був незадоволений, що поклали плитку, доречі як він сказав не саму дешеву, а багато робіт які потрібно робити до плитки не зробили та плитку, до того часу як зроблять все інше, можна буде вже заміняти. І доречі у порівнянні з січнем у лютому, по нових секцій прогрес є. Та І в будинку 2-3 газ вели як я була. І вони планують запускати на весні наче дві нових секції.
Я боюся тільки одного, що засновнику надоїсть ця тяганина з землею((. Я дуже обурена тим, що держава в особі Софіївсько-Борщагівської сільської ради та інших керівників держ органів в 2010-2011 роках прийняли незаконні рішення про передачу земель громадянам у розмірі 62га, які у свою чергу продали (відмили гроші, мені так здається) їх іншим фізичним і ЮО особам, які уяви не мали про те що це було незаконно. І тепер прокуратура отямилася і хоче повернути землю у власність держави, і добросовісних покупців залишити ні з чим і не відшкодувати збитків завданих діями державних службовців.
Кожний робить вибір для себе сам, але хороші сусіди це великий плюс😉😉😉😉. Доречі у них не так багато квартир залишилося у будинку 2-3.
Mihail_Gora

Новачок
15
23 січня 2018
17 лют 2018 11:19
Цитата "ЕЛЕНА 2018":
Акти підписали, а потім виявилося що неякісної. І вони знову платили за перероблення цих робіт. Кримінальна справа пов'язана з витребуванням у них документів по відносинах з одним з контраненів, який мав ознаки фіктивності. Скільки стикаюся з оподаткуванням))) це практика практично всіх Фоп і СГ. Перший раз суд відмовив у наданні прокуратурі документів, а другий раз задовольнив. В реєстрі платників ПДВ вони є. Боргу немає, що означає що податкова точно ніяких претензій не має.)😉 ухвала про допуск до документів ще 30.08.2017р. Тому аби були якісь наслідки, то станом на 17.02.2018 у ДФС були б якісь претензії, а їх немає. Засновник ТОВ Барселона- Діб Амір Яссерович, який є власником: Барселона-Легіон, Вишневий парк да- доречі це новобудова у Вишневому, с/г Глобал Кемікел груп, як на мій погляд не з поганою репутацією і фінансами. Дійсно літом темпи будівництва впали. Як пояснив мені прораб- Володимир Петрович і заступник генерального директора - Сухомлинова, до якоїсь з будівельних бригад були претензії і всю бригаду змінювали на іншу і можливо в майбутньому знову так будуть робити. Також змінювали весь проект комплексу, що зайняло півроку. Крім того суд по землі. Також я говорила з простими робочими чи платять вчасно заробітну плату чому так повільно іде будівництво, чи є матеріал. Сказали що платять і матеріал є, але до самих робітників і прораба особисто у мене претензії виникли. Хоч я більше в роботі повязана із фінансами і в процесі будівництва не великиц фахівець, але так мляво як ходять вони це не допустимо. Я робила зауваження прорабу і донесла до керівництва. Хоч це зима і я розумію, що штукатурку робити не будеш і класти стіни якщо мороз більше 7градусів теж не будеш. На Жк приїздив мій прораб звичайно у нього були зауваження, але в загальному нормально. Дуже був незадоволений, що поклали плитку, доречі як він сказав не саму дешеву, а багато робіт які потрібно робити до плитки не зробили та плитку, до того часу як зроблять все інше, можна буде вже заміняти. І доречі у порівнянні з січнем у лютому, по нових секцій прогрес є. Та І в будинку 2-3 газ вели як я була. І вони планують запускати на весні наче дві нових секції.
Я боюся тільки одного, що засновнику надоїсть ця тяганина з землею((. Я дуже обурена тим, що держава в особі Софіївсько-Борщагівської сільської ради та інших керівників держ органів в 2010-2011 роках прийняли незаконні рішення про передачу земель громадянам у розмірі 62га, які у свою чергу продали (відмили гроші, мені так здається) їх іншим фізичним і ЮО особам, які уяви не мали про те що це було незаконно. І тепер прокуратура отямилася і хоче повернути землю у власність держави, і добросовісних покупців залишити ні з чим і не відшкодувати збитків завданих діями державних службовців.
Кожний робить вибір для себе сам, але хороші сусіди це великий плюс😉😉😉😉. Доречі у них не так багато квартир залишилося у будинку 2-3.
Вы так хорошо ознакомлены с собственниками и их ситуацией с НДС, какая прибыль у них была, ну такая информация конфедициальная и раскрыть может только человек тот который и работает в данной компании или же сотрудник ДФС у которого есть доступ к базам НДС (о суммах имею ввиду которые были оплачены) ну а раскрытие этих данных немного не правомерно.
Конечно хорошо, что дела так идут и компания действительно отставивает свои права в судах на землю, и приостанавливает оплату недобросовественых подрядчиков. Но вопрос зачем подписывать акты а потом говорить что они не качесвтенные - вывод просто не желание платить долги за выполненные работы так же как и как и перед своими поставщиками, которые поставили им материал а затем не платить им по счетам.
Если ситуация с финансами как Вы выше написали, что прибыль составила такую сумму с такими количествами нулями, что голова пошла кругом, почему тогда задерживают оплаты и суды дальше продолжаются и появляются новые судебные дела по земле понятно почему но почему по поставщикам суды не приостановлены а только с каждый месяцем датируются новые иски ?

б4 6этаж
б6
Постійний користувач
128
31 березня 2017
19 лют 2018 03:31
Вобщем наше государство "бедное" никак не озолотится.Сначала отдали землю или типа выдали своим,после продали жк"Барселона",теперь поняли,что лакомый кусочек под Киевом Соф Борщаговка и видимо какому-то задрапезному ченуше она срочно понадобилась,значит вернуть на круги своя через благоверные суды служащие на благо народа.
б4 6этаж
б6
Постійний користувач
128
31 березня 2017
19 лют 2018 03:40
А если по теме мы вложились в б4,стройка идет медленно,но идет и по крайней мере проект дома очень красивый, а чего стоят окна в пол не заглядывающие к соседям.Первая очередь давно живет и насколько я знаю проблем ни с жеком как жк Уютном нет(В "уютном" вообще проблема с документами оформление все на чп,а они якобы дают в пользование приобретаемые метры, в общем схема Войцеховского),ни с электрикой как в киевском,ни с канализацией как в "Петровском квартале".
б4 6этаж
б6
Постійний користувач
128
31 березня 2017
19 лют 2018 03:52
И можно подумать в других жк нет судов, кого не копни везде можно найти темную сторону медали. Я не понимаю если меня что-то не устраивает я пройду мимо и пойду куплю дальше,а не стану обцырать на форуме,тем более где хочешь купить. Значит напрашивается мысль,что это либо конкуренты которым поперек горла стоит,либо люди которые даже не собирались покупать,скорее менеджера одной из вышеупомянутых компаний. Называется топи соседа,чтобы самому возвыситься
elgatito
e
Ветеран
1 470
07 жовтня 2013
19 лют 2018 11:54
Цитата "б4 6этаж":Вобщем наше государство "бедное" никак не озолотится.Сначала отдали землю или типа выдали своим,после продали жк"Барселона",теперь поняли,что лакомый кусочек под Киевом Соф Борщаговка и видимо какому-то задрапезному ченуше она срочно понадобилась,значит вернуть на круги своя через благоверные суды служащие на благо народа.
А страна уже при чём? Жители села выбирают сельского голову, сельсовет. Они всё деребанят и раздают, потом за это их накрывают, а виновата страна?
б4 6этаж
б6
Постійний користувач
128
31 березня 2017
19 лют 2018 12:03
Цитата "elgatito":
А страна уже при чём? Жители села выбирают сельского голову, сельсовет. Они всё деребанят и раздают, потом за это их накрывают, а виновата страна?
Потому что главу сельсовета лично никто не знает. Вот Вы знаете?Я например не знаю,потому как это люди приближенные ко всяким толстосумам в виде свата,брата всяких там чиновников и не поверю в данном случае, что это по другому. Барселону тоже не выгораживаю и считаю такую длительную просрочку по второй очереди просто не допустимой.
Саша Романок
СР
Гість
3
17 лютого 2018
19 лют 2018 15:35
Всім доброго дня. Читаючи останню переписку хочу підтримати Олену. ЖК "Барселона" надала повністю всю інформацію яку я вних запитував, як сприводу кримінальних справ так і інших позовів. З юридичної точки зору глобальних проблем нема,якщо когось зацікавить можна попросити просто в адміністрації копії рішень Апеляційного суду і все нададуть.
Окремо скажу Вам Михайло Гора Ви схожі більш на підбурювача або конкурента чим інвестора, нормально нічого неперевірили, а вже починаєте сіяти паніку. В кожного ЖК яке будється є судові позови як з підрядниками так і з державою бо всі хочуть відкат.
Окремо скажу Вам Михайло Гора Ви схожі більш на підбурювача або конкурента чим інвестора, нормально нічого неперевірили, а вже починаєте сіяти паніку. В кожного ЖК яке будється є судові позови як з підрядниками так і з державою бо всі хочуть відкат.
ЕЛЕНА 2018

Користувач
87
25 січня 2018
19 лют 2018 17:54
Цитата "Mihail_Gora":
Вы так хорошо ознакомлены с собственниками и их ситуацией с НДС, какая прибыль у них была, ну такая информация конфедициальная и раскрыть может только человек тот который и работает в данной компании или же сотрудник ДФС у которого есть доступ к базам НДС (о суммах имею ввиду которые были оплачены) ну а раскрытие этих данных немного не правомерно.
Конечно хорошо, что дела так идут и компания действительно отставивает свои права в судах на землю, и приостанавливает оплату недобросовественых подрядчиков. Но вопрос зачем подписывать акты а потом говорить что они не качесвтенные - вывод просто не желание платить долги за выполненные работы так же как и как и перед своими поставщиками, которые поставили им материал а затем не платить им по счетам.
Если ситуация с финансами как Вы выше написали, что прибыль составила такую сумму с такими количествами нулями, что голова пошла кругом, почему тогда задерживают оплаты и суды дальше продолжаются и появляются новые судебные дела по земле понятно почему но почему по поставщикам суды не приостановлены а только с каждый месяцем датируются новые иски ?
Щось у Вас багато негативу. Витратила декілька тижнів на пошук інформації та допомогли друзі.

Тою інформацією якою володію ділюся. Мені дуже подобається і планування і вид з вікон і зовнішній вигляд ЖК, а якщо вони втілять у життя весь комплекс з фонтанами то він буд дуже привабливий. І я їм того бажаю.
Незнаю чи вірна інформація, але наче перший поверх 3 будинку купила стоматологічна клініка))

ZMaster

Постійний користувач
296
19 лютого 2017
19 лют 2018 21:15
Цитата "б4 6этаж":
,ни с канализацией как в "Петровском квартале".
Якраз проблем з каналізацією в Петрівському кварталі нема. Була проблема з відведенням дощової води, але її вже вирішили. І доречі, з проблемою дощової води рано чи пізно стикнеться будь-який ЖК, якщо виросте до розмірів Петрівського кварталу.
ZMaster

Постійний користувач
296
19 лютого 2017
19 лют 2018 21:28
Цитата "б4 6этаж":
Потому что главу сельсовета лично никто не знает.
.
Лесь Кудрик був моїм сусідом ще до того, як став сільським головою. І ставши головою, він так нікуди і не переїхав. За ті роки, що він голововує єдина помітна зміна в його побуті - свій побитий ззаду Ланос він змінив на Хонду СіЕрВі. Навіть старенький паркан його подаір'я не став вищим. І він ледь не єдиний на нашій вулиці, хто досі вікна зі старими дерев'яними рамами досі не змінив на склопакети.
б4 6этаж
б6
Постійний користувач
128
31 березня 2017
21 лют 2018 19:24
о видите,хорошо,что я ошибаюсь) на счет главы сельсовета
elgatito
e
Ветеран
1 470
07 жовтня 2013
26 лют 2018 08:47
Цитата "б4 6этаж":
Потому что главу сельсовета лично никто не знает. Вот Вы знаете?
Я живу не в Петровском, а в соседнем селе. Сельского голову знаю (не лично, а вообще). Обычные люди выбор делают, за гречку, за убеждения, за что угодно. Так что сельский голова и сельсовет - это срез общества. Что, однако, не делает их небожителями, и за их деятельностью можно и нужно следить и сообщать куда положено о нарушениях.
Pirat80
P
Новачок
15
25 лютого 2018
03 бер 2018 11:10
Цитата "б4 6этаж":Вобщем наше государство "бедное" никак не озолотится.Сначала отдали землю или типа выдали своим,после продали жк"Барселона",теперь поняли,что лакомый кусочек под Киевом Соф Борщаговка и видимо какому-то задрапезному ченуше она срочно понадобилась,значит вернуть на круги своя через благоверные суды служащие на благо народа.
Да, типа того
Pirat80
P
Новачок
15
25 лютого 2018
03 бер 2018 11:11
Цитата "elgatito":
В нашей стране никто никого не выбирает. Все уже выбрано до нас

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1505.052 291
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1105.053 744
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова05.05724
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2705.05431
- ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б05.054 834
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская05.05113
- ЖК Русановская гавань | Ковальская | ул. Евгения Маланюка05.052 002
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема03.052 020
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7402.052 265
- ЖК Edelweiss House | Эдельвейс | Edelburg Development | ул. Зверинецкая, 7202.05532
- Чи варто зараз купувати нерухомість?05.054 315
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Капітальний ремонт +-40кв.м05.051
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше