Подати оголошення

ЖК "Авангард", пр. Голосеевский, 95а - "Укрбуд"

ЗабудовникУКРБУД
Здача ЖК2017 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 135.
21/16%
13/10%
45/33%
44/33%
12/9%
1. . .6264. . .180
11 січ 2015 13:22
Мені повідомили про підвищення цін з 15 січня до 16300 грн/м2 в двокімнатних квартирах. Хоча на сайтах в новинах цього неамає (поки що?). Хтось ще щось про це чув?
11 січ 2015 14:03
Цитата "NashIvan":
Мені повідомили про підвищення цін з 15 січня до 16300 грн/м2 в двокімнатних квартирах. Хоча на сайтах в новинах цього неамає (поки що?). Хтось ще щось про це чув?
последнее подорожание было только вот-вот -8 декабря.
Как они мне дороги.
Эту информацию вам в ОП сообщили?
11 січ 2015 17:22
Цитата "Solomiya":
последнее подорожание было только вот-вот -8 декабря.
Как они мне дороги.
Эту информацию вам в ОП сообщили?

Я поки що не інвестор і мені подзвонила менеджер, яка мною займається, попередила з приводу ціни заброньованої мною квартири. Чому б Вам не подзвонити і не уточнити? Чекаю відповіді тут. Може мене обдурили, що буде підвищення? Чекаю підтвердження інформації тут від інших інвесторів.

P.S. 14300 грн = 850 $. Не будьте наївними, в нашій країні навіть розмір хабарів росте з ростом курсу долара ;-).
12 січ 2015 09:11
Добрый день, всех с прошедшими и наступающими праздниками. Написано, что с 12-го работают на стройке в обычном режиме, но у нас что-то тишина, кого нет.
12 січ 2015 09:14
Цитата "Тanka":
Добрый день, всех с прошедшими и наступающими праздниками. Написано, что с 12-го работают на стройке в обычном режиме, но у нас что-то тишина, кого нет.

Я тоже смотрела, что работа стоит...может еще не все вернулись с каникул...
12 січ 2015 09:17
На камере видно, что занимаються увеличением высоты крана, скорей всего это на весь день, завтра уже посмотрим, как приступили к работе 8-)
12 січ 2015 09:20
То, что кран растет - не может не радовать :yes:
12 січ 2015 09:40
Цитата "Абрикоска":
Якщо можна, візьміть номер договору з Київенерго, тоді можна буде вияснити, що за проблеми з електрикою.

Цитата "NashIvan":
Добре, запитаю копію договору з київенерго і відпишусь тут. Не обіцяю, що це буде скоро.

З Київенерго договір №16642, якщо не помилився, коли переписував. Просив копію договору, але мені відмовили.

Якщо щось дізнаєтесь по електроенергії, будь ласка, пишіть тут, хочеться бути в курсі.

Нікого не хвилює підняття цін на 2 кілогривні (я писав про це вчора)?
12 січ 2015 09:46
Цены поднимают 100% + 2000 инфа из ОП. Вс екто заключают договор до 15-го заключают по старым ценам.
12 січ 2015 09:51
Цитата "NashIvan":

З Київенерго договір №16642, якщо не помилився, коли переписував. Просив копію договору, але мені відмовили.

Якщо щось дізнаєтесь по електроенергії, будь ласка, пишіть тут, хочеться бути в курсі.

Дякую за номер договору :super: Тепер якщо будуть проблеми з електроенергією, можна буде вияснити ситуацію у Київенерго, а не слухати казки ОП :blah:
15 січ 2015 14:48
Привіт, сусіди, я тепер інвестор вісімнадцятої квартири (третій поверх) :drink: :smoke: :super: :ura: :hi:

Буду надіятись, що добудуємось і заселимось пораніше :-)
15 січ 2015 17:42
Цитата "NashIvan":
Привіт, сусіди, я тепер інвестор вісімнадцятої квартири (третій поверх) :drink: :smoke: :super: :ura: :hi:

ВІТАЄМО! :hi:
15 січ 2015 18:08
Цитата "NashIvan":

Добрий вечір!

підкажіть будь ласка, підвишення ціни відклали?

ще в роздумах,
15 січ 2015 18:29
Цитата "Victor_K70":

Добрий вечір!

підкажіть будь ласка, підвишення ціни відклали?

ще в роздумах,

Так, по ходу відклали. Менеджер сказала, що підвищення заплановано, але відбудеться не сьогодні, а пізніше. Особисто я очікую підвищення через тиждень. Сьогодні ринковий курс доллару вже досяг 20.1 грн. Вони не зможуть тримати ціни довго.
17 січ 2015 10:42
[youtube]//www.youtube.com/watch?v=CtSISBAhUqk[/youtube]
19 січ 2015 11:07
Цитата "NashIvan":

Так, по ходу відклали. Менеджер сказала, що підвищення заплановано, але відбудеться не сьогодні, а пізніше. Особисто я очікую підвищення через тиждень. Сьогодні ринковий курс доллару вже досяг 20.1 грн. Вони не зможуть тримати ціни довго.

Сегодня на сайте уже есть информация о повышении цен на квартиры, на 2000 грн за метр. Странно, что на сайте есть информация, а СМС не приходило
//jk-avangard.com.ua/novosti/povyshenie- tsen-na-kvartiry-5/
19 січ 2015 11:25
Нам СМС пришла
19 січ 2015 11:26
Цитата "Maximus33":
Нам СМС пришла

Я только написала на форуме и мне тоже СМС пришло 8-)
19 січ 2015 14:23
Добрый день!
Хочу стать инвестором в этом доме трехкомнатной квартиры 3B.1, на днях хочу подписать договор до подорожания.
Кто-то проверял документы все ли сними нормально?
Возможно ли менять пункты в договоре.
Заранее спасибо. :winky:
19 січ 2015 14:25
Цитата "Ani Ko":
Добрый день!
Хочу стать инвестором в этом доме трехкомнатной квартиры 3B.1, на днях хочу подписать договор до подорожания.
Кто-то проверял документы все ли сними нормально?
Возможно ли менять пункты в договоре.
Заранее спасибо. :winky:

Здравствуйте!
В договор вносить правки нельзя. Условия договора вполне приемлимые, тем более, если сравнивать с аналогичными договорами других застройщиков.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .6264. . .180
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше