Подати оголошення

ЖК 7я | Семья | Domira Group | Счастливое, ул. Леси Украинки, 2а

ЗабудовникDomira Group
Здача ЖК2017 - 2021 р.
Планування
від 24 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
80з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 70.
14/20%
7/10%
6/9%
26/37%
17/24%
1. . .252254. . .330
28 лист 2017 13:52
Цитата "Grechka 84":
Добрый вечер, всем!!
Хочу выразить благодарность застройщику за решение вопроса по воде в первом воде.
Сейчас в первом доме с крана течет вода с нормативными показателями, С П А С И Б О.
Нас слышат и решают поставленные задачи.
Кв. 66 первый дом.
Так что носы выше все будет хорошо, мы живем и получает удовольствие.
:hi: :hi:

Фільтри постійні чи тимчасові встановили?
В лабораторії не перевіряли якість води?
28 лист 2017 14:03
Так, хочу підтвердити інформацію від попереднього дописувача фотографіями:)
Певні проблеми існують, в принципі, як і в більшості інших ЖК. З забудовником ведеться листування і забудовник випаравляє ці проблеми. По воді, взагалі, проблема несподівано швидко вирішилась...
28 лист 2017 17:03
Обладнання встановлене в будинку чи в насосній?
28 лист 2017 17:47
Цитата "«Олеся»":
[attachment=0]IMG_0622.jpg[/attachment]
Пане Рожманов, чи є кінець цьому свавіллю? Чи є у вас родина, діти? Чи живуть вони в таких умовах? Чи є такі, хто не сплатив вказану вами вартість? Скільки ще це може тривати?

Извините, но хотелось бы сказать объективно и не согласиться с Вами. Мы живем в первом доме с августа (кв. 9) и согласен, что проблемы есть и наш актив вместе с главой нашего ОСББ Сергеем Александровичем регулярно обращаемся к застройщику (как письменно так и устно) с разными проблемами по дому. И исправление ошибок ЕСТЬ. Надо отдать должное застройщику в лице Романа (главный инженер), который каждый день решает поочереди все недоделки и вопросы в каждой квартире индивидуально и исправил уже много вопросов. Ничто не брошено на самотёк и не оставлено без внимания. Более того, из общих вопросов - ВОДА уже решена фильтрующей станцией, скачки напряжения уже как три недели УШЛИ, отливы воды вокруг дома переделали, и в планах ещё много всего. Хотелось бы всё сразу правильно, но.... Не знаю ни одного новостроя без проблем. Да ВОПРОСЫ есть, НО ВЕДЬ ОНИ РЕШАЮТСЯ застройщиком и это ПРАВДА. ОБЪЕКТИВНО. И ничего общего со "свавіллям" не имеет ТОЧНО. Инвесторам второго и третьего дома а также будущим инвесторам предлагаю вместо переживаний при чтении этого форума просто по субботам с 10 до 12 в ОСББ первого дома пообщаться с уже живущими здесь людьми. Спасибо.
28 лист 2017 19:06
Цитата "Grechka 84":
Добрый вечер, всем!!
Хочу выразить благодарность застройщику за решение вопроса по воде в первом воде.
Сейчас в первом доме с крана течет вода с нормативными показателями, С П А С И Б О.
Нас слышат и решают поставленные задачи.
Кв. 66 первый дом.
Так что носы выше все будет хорошо, мы живем и получает удовольствие.
:hi: :hi:

Мне кажется, почти везде в пригороде существуют проблемы с водой. Это отлично, что у нас этот вопрос будет под контролем.
28 лист 2017 20:00
Пане Рожманов, чи є кінець цьому свавіллю? Чи є у вас родина, діти? Чи живуть вони в таких умовах? Чи є такі, хто не сплатив вказану вами вартість? Скільки ще це може тривати?[/quote]

Извините, пані Олеся, я живу в первом доме (кв. 9) с августа делая ремонт с мая и о всех проблемах знаю не понаслышке. Да, есть ВОПРОСЫ, как и в любом другом новострое, ДА есть проблемы как общие, так и индивидуальные в каждой квартире. Да, актив нашего дома и глава ОСББ постоянно ведет работу с застройщиком для исправления ошибок (отдельное спасибо сказал бы Роману (главному инженеру), который лично учавствует в решении каждой проблемы) и это приносит результат. ОБЪЕКТИВНО. ЕСТЬ РЕЗУЛЬТАТ:фильтр на воду поставлен, скачки напряжения убраны, водостоки во дворе переделаны и много частных доделок(исправлений). Вопросов ещё хватает. Ничто не брошено на самотёк и на "авось". ОБЪЕКТИВНО, застройщик медленно, но РЕШАЕТ вопросы. Предлагаю будущим инвесторам, друзьям по второму и третьему дому убедиться лично в этом по субботам с 10 до 12 в ОСББ (1-й дом), где собирается актив ОСББ первого дома, прийти и услышать (увидеть) людей ( исправления), которые здесь уже живут. Читая этот форум картинка искаженная получается. ОБЪЕКТИВНО. Спасибо
28 лист 2017 20:08
Цитата "tolyanych":
Обладнання встановлене в будинку чи в насосній?

В будинку
29 лист 2017 08:03
Цитата:
Извините, пані Олеся, я живу в первом доме (кв. 9) с августа делая ремонт с мая и о всех проблемах знаю не понаслышке. Да, есть ВОПРОСЫ, как и в любом другом новострое, ДА есть проблемы как общие, так и индивидуальные в каждой квартире. Да, актив нашего дома и глава ОСББ постоянно ведет работу с застройщиком для исправления ошибок (отдельное спасибо сказал бы Роману (главному инженеру), который лично учавствует в решении каждой проблемы) и это приносит результат. ОБЪЕКТИВНО. ЕСТЬ РЕЗУЛЬТАТ:фильтр на воду поставлен, скачки напряжения убраны, водостоки во дворе переделаны и много частных доделок(исправлений). Вопросов ещё хватает. Ничто не брошено на самотёк и на "авось". ОБЪЕКТИВНО, застройщик медленно, но РЕШАЕТ вопросы. Предлагаю будущим инвесторам, друзьям по второму и третьему дому убедиться лично в этом по субботам с 10 до 12 в ОСББ (1-й дом), где собирается актив ОСББ первого дома, прийти и услышать (увидеть) людей ( исправления), которые здесь уже живут. Читая этот форум картинка искаженная получается. ОБЪЕКТИВНО. Спасибо

Об'єктивно? Якщо ви бажаєте об'єктивності тоді це виглядає так:

Як ми всі можемо бачити минуло 7 МІСЯЦІВ, поки забудовник почав щось робити. Поясніть, за чий рахунок буде відбуватись зміна встановлених фільтрів?
З підвалом забудовник ніби виправив ситуацію, але досі станом на 29.11.17, змін не відбулося!
Назвіть, будь ласка, хоча б одного забудовника, який змушує платити за електропостачання 2 грн. за кВт, через 8 МІСЯЦІВ після введення будинку в експлуатацію. До вашого відома "Київміськбуд" компенсує вартість понад 1,68 грн. Забудовник ЖК "Вишиванка" компенсує 1 грн. і 1 грн. сплачує власник.
До вашого відома, інвестори другого будинку, збирають підписи, щоб відмовитись від управління нашого голови ОСББ, який має приймати другий будинок також. Забудовник почав виправляти ситуацію два тижні тому, і тільки тому що люди перестали слухати відмовки голови ОСББ, а почали рішуче діяти.
Якось так, це якщо об'єктивно!
Далі зима, і не вирішені питання с дахом...
Результати досліджень
29 лист 2017 08:26
Цитата "_Анна":

Мне кажется, почти везде в пригороде существуют проблемы с водой. Это отлично, что у нас этот вопрос будет под контролем.

Назвіть хоча б одного забудовника, за містом, який надав власникам воду не призначену для використання, а краще додайте факт на підтвердження ваших слів.
29 лист 2017 09:01
Цитата "«Олеся»":

Назвіть хоча б одного забудовника, за містом, який надав власникам воду не призначену для використання, а краще додайте факт на підтвердження ваших слів.

Вода во многих населенных пунктах далека от качественной. У подруги в Буче вода насыщена железом настолько, что оставляет желтый налет. Не думаю, что во всех ЖК делается такой анализ воды, и уж точно я не слышала, чтобы у кого-то из знакомых в доме стояли такие фильтры.
29 лист 2017 09:08
Цитата "«Олеся»":
Об'єктивно? Якщо ви бажаєте об'єктивності тоді це виглядає так:
Як ми всі можемо бачити минуло 7 МІСЯЦІВ, поки забудовник почав щось робити. Поясніть, за чий рахунок буде відбуватись зміна встановлених фільтрів?
З підвалом забудовник ніби виправив ситуацію, але досі станом на 29.11.17, змін не відбулося!
Назвіть, будь ласка, хоча б одного забудовника, який змушує платити за електропостачання 2 грн. за кВт, через 8 МІСЯЦІВ після введення будинку в експлуатацію. До вашого відома "Київміськбуд" компенсує вартість понад 1,68 грн. Забудовник ЖК "Вишиванка" компенсує 1 грн. і 1 грн. сплачує власник.
До вашого відома, інвестори другого будинку, збирають підписи, щоб відмовитись від управління нашого голови ОСББ, який має приймати другий будинок також. Забудовник почав виправляти ситуацію два тижні тому, і тільки тому що люди перестали слухати відмовки голови ОСББ, а почали рішуче діяти.
Якось так, це якщо об'єктивно!
Далі зима, і не вирішені питання с дахом...

Да, слава богу, нашлись люди, которые зашевелили все эти процессы и мы все им очень благодарны за это. И процесс только набирает обороты. Анализ воды за май (((, пані Олеся, фильтр поставили и через неделю будет свежий анализ. Вопрос по тарифу (временному) у застройщика на утверждении (каким он будет, вопрос открыт, но точно меньше 2 гривен) Инвесторам второго дома самим решать как и что, но несмотря на "человек застройщика", "принял с ошибками"и тд, скажу пару слов в защиту нашего главы ОСББ. Огромное кол-во решенных им простых и иногда гиперсложных задач изменило не только моё мнение о профессионализме Сергея Александровича. Он на своём месте и на стороне инвесторов (верю в это, видя его желание работать дальше). Вместо слухов и домыслов ещё раз предлагаю всем желающим лично увидеть всё своими глазами по субботам. Пані Олеся, не хвилюйтесь, вірю в найшвидше вирішення всіх питань, бо живу в цьому домі і бачу все своїми очима.
29 лист 2017 09:12
Цитата "«Олеся»":

Доброго дня. З приводу не якісної води - не можу нічого вам сказати.
Проте, можу Вас запевнити що електропостачання по тимчасовій схемі - тобто по 2 грн. за кВт - це стандартна ситуація. І в перше чую щоб забудовник компенсував ці витрати жильцям.
До прикладу такий забудовник як "ІнтергалБуд" понад рік після введенння в експлуатацію будинку теж постачав електроенергію по тарифу понад 2 грн. І це не одноразовий випадок. У інших забудовників аналогічна ситуація.
29 лист 2017 09:15
Цитата "«Олеся»":

Забудовника називати не буду, але цей ЖК знаходиться в нашому ж напрямку. Фото взяті з теми обговорень якості води між нашими сусідами.
П.С. Наголошую, що дані фото зроблені не в ЖК 7я :)
29 лист 2017 09:35
Цитата "OLYA_M":

Доброго дня. З приводу не якісної води - не можу нічого вам сказати.
Проте, можу Вас запевнити що електропостачання по тимчасовій схемі - тобто по 2 грн. за кВт - це стандартна ситуація. І в перше чую щоб забудовник компенсував ці витрати жильцям.
До прикладу такий забудовник як "ІнтергалБуд" понад рік після введенння в експлуатацію будинку теж постачав електроенергію по тарифу понад 2 грн. І це не одноразовий випадок. У інших забудовників аналогічна ситуація.

Ми можемо сперечатись нескінченно, я вперше чую щоб забудовник не компенсував вартість електроенергії після вводу в експлуатацію. Я не скажу вам за всіх забудовників в нашій країні, але будівельний тариф існує тільки на час будівництва. Ми не винні, що в проекті нашого забудовника 5 будинків, і ми не мусимо чекати завершення будівництва всього комплексу. Скільки кожен забудовник компенсує за рахунок власників, це інше питання. Я вважаю це залежить насамперед від репутації забудовника і бажання догодити інвесторам.
29 лист 2017 10:07
Что слышно о трансформаторе?
29 лист 2017 11:18
Цитата "Yasnoslava":

За что же тогда такие деньжищи платить? Просто рассчитано на жителей маленьких населенных пунктов без провайдеров?

Похоже на то. Минимум конкуренции.
29 лист 2017 11:58
Цитата "ex-Jeremy":

Забудовника називати не буду, але цей ЖК знаходиться в нашому ж напрямку. Фото взяті з теми обговорень якості води між нашими сусідами.
П.С. Наголошую, що дані фото зроблені не в ЖК 7я :)

Дивно, я маю таке саме фото, і зроблене воно в ЖК 7я. Прокоментуєте?
29 лист 2017 12:13
Цитата "Alex2102":

Да, слава богу, нашлись люди, которые зашевелили все эти процессы и мы все им очень благодарны за это. И процесс только набирает обороты. Анализ воды за май (((, пані Олеся, фильтр поставили и через неделю будет свежий анализ. Вопрос по тарифу (временному) у застройщика на утверждении (каким он будет, вопрос открыт, но точно меньше 2 гривен) Инвесторам второго дома самим решать как и что, но несмотря на "человек застройщика", "принял с ошибками"и тд, скажу пару слов в защиту нашего главы ОСББ. Огромное кол-во решенных им простых и иногда гиперсложных задач изменило не только моё мнение о профессионализме Сергея Александровича. Он на своём месте и на стороне инвесторов (верю в это, видя его желание работать дальше). Вместо слухов и домыслов ещё раз предлагаю всем желающим лично увидеть всё своими глазами по субботам. Пані Олеся, не хвилюйтесь, вірю в найшвидше вирішення всіх питань, бо живу в цьому домі і бачу все своїми очима.

Дуже, дуже хочется щоб так і було. Не будемо забігати на перед, маємо, що маємо. Розраховую, що цього разу, запалу нашого забудовника вистачить для вирішення всіх питань і його виправлень вистачить на багато років. Я обов'язково надам підтвердження ваших слів, але поки що, тільки вода, два дні як, з великого перечню ...
29 лист 2017 13:19
Цитата "«Олеся»":

Дивно, я маю таке саме фото, і зроблене воно в ЖК 7я. Прокоментуєте?[attachment=0]вода.jpg[/attachment]

Олеся. Це фото, я пам'ятаю, показали у загальному (внутрішньому) чаті жителів 1-ї черги "Ж/К 7'я", а Ви покажіть свої фото (як Ви говорите "Дивно, я маю таке саме фото, і зроблене воно в ЖК 7я.").
Покажіть свої фото, не займайтеся провокацією на цьому форумі!!!
Якщо є проблеми - показуйте реальні факти.
А з приводу фото, яке Ви показуєте - невідомо, що було у цій пляшці.
29 лист 2017 13:31
Цитата "Alex2102":

Вибачте, але результати досліджень за травень, вказують на те, що з травня по листопад забудовник навіть не намагався виправити ситуацію, незважаючи на всі звернення через голову ОСББ.
Ми маємо платити за тарифами обл.енерго 1,68 грн за кВт від 100 кВт, але доки забудовник не підпише договір, різницю 0,32 грн. за кВт, сплачує забудовник, тобто мае сплачувати в нашому випадку.
Будь ласка, поясніть, що входить в поняття "гиперсложных задач", що такого "гиперсложного" робить наш голова? Один приклад, молю. Мені здається я дещо випустила з уваги.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .252254. . .330
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше