Подати оголошення

ЖК 7я | Семья | Domira Group | Счастливое, ул. Леси Украинки, 2а

ЗабудовникDomira Group
Здача ЖК2017 - 2021 р.
Планування
від 24 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
80з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 70.
14/20%
7/10%
6/9%
26/37%
17/24%
1. . .7072. . .330
21 жовт 2016 07:13
Цитата "Mаgnаt":

Почитал, жалко людей которые туда инвестировали...
А думаете с ЖК 7я такого быть не может?

може бути все, що завгодно. Але навіщо думати про погане?
І на такому етапі кидати будівництво будинку - це просто дурість.
Я думаю, що все буде добре!
21 жовт 2016 07:43
Тут в себе иногда не уверен, такое выдаешь)))
Но, в 7я уверен как ни когда. Нравится мне этот комплекс. Будем по соседски дружить))) :buben:
21 жовт 2016 09:37
Цитата "drewz":

Я тоже 😀
21 жовт 2016 09:40
Цитата "Mаgnаt":

Я тоже 😀

Добре, що я не один такий )))
Потім всі дружно відсвяткуємо заселення шашликами біля будинку!
До речі, як вам ідея - поставити (в планах) біля будинку стаціонарний мангал, альтанку..організувати місце для відпочинку..?
21 жовт 2016 09:49
Цитата "drewz":

До речі, як вам ідея - поставити (в планах) біля будинку стаціонарний мангал, альтанку..організувати місце для відпочинку..?

Ідея гарна, головне, щоб ця альтанка не стала місцем відпочинку місцевих алканів :drink: Ну і сусіди, які будуть використовувати її за призначенням, вели себе в межах цивілізованих))) Тому, думаю, такі питання вже варто піднімати після нашого спільного знайомства. Бо, наприклад, більшість сусідів будинку, в якому я проживаю зараз, дуже далекі від культурних та порядних норм. З такими нічого нормального не побудуєш. Але у нас все буде інакше, я вірю! :winky:
21 жовт 2016 10:01
Цитата "JeremyKarlson":

Ідея гарна, головне, щоб ця альтанка не стала місцем відпочинку місцевих алканів :drink: Ну і сусіди, які будуть використовувати її за призначенням, вели себе в межах цивілізованих))) Тому, думаю, такі питання вже варто піднімати після нашого спільного знайомства. Бо, наприклад, більшість сусідів будинку, в якому я проживаю зараз, дуже далекі від культурних та порядних норм. З такими нічого нормального не побудуєш. Але у нас все буде інакше, я вірю! :winky:

Ну тоді піднімемо ідею, коли вже трошки познайомимось :thanks:
21 жовт 2016 16:03
Цитата "JeremyKarlson":

можна буде зробити охорону і всім жителям платити за неї, при розподіленні плати ціна буде невелика але толк з цього буде неабиякий
21 жовт 2016 19:04
Цитата "drewz":

Шашлик- це ми любимо. ))друга черга до вашого мангалу буде бiгати!
21 жовт 2016 19:39
Цитата "nikolaii.kovalchuk":

можна буде зробити охорону і всім жителям платити за неї, при розподіленні плати ціна буде невелика але толк з цього буде неабиякий

За платную охрану будем разговаривать когда большая часть квартир будет продана в 2 очередях. Чтобы плату разделить на всех желающих. Тогда будет не так накладно оплачивать охранные услуги.
21 жовт 2016 19:41
Цитата "drewz":

Согласна на все 100%
22 жовт 2016 06:00
Цитата " dreams26":

Согласна на все 100%

На любом этапе может быть , к примеру дом в Обухове : //forum.domik.ua/zhk-nektarnyj-obuxov-ul -kievskaya-174a-t24558.html

Вчера вечером был на стройке, так вторая очередь практически не движется, хоть отдел продаж и обещал что через 10 дней начнут активней, но это пока только обещание....
22 жовт 2016 11:19
Цитата "drewz":

Идея отличная!) но без охраны территории действительно опасно оставлять на улице что-то, чему легко "приделать ноги")
22 жовт 2016 11:24
Цитата "Yasnoslava":

Идея отличная!) но без охраны территории действительно опасно оставлять на улице что-то, чему легко "приделать ноги")

Згоден з вами) з приводу охорони території, я думаю, - буду та окремі обговорення між членами майбутнього ОСББ
22 жовт 2016 18:14
Цитата " dreams26":

За платную охрану будем разговаривать когда большая часть квартир будет продана в 2 очередях. Чтобы плату разделить на всех желающих. Тогда будет не так накладно оплачивать охранные услуги.

ну я це і мав на увазі) я думаю, що бажаючих буде достатньо, ну і плата з кожного відповідно буде символічна)
22 жовт 2016 20:43
Цитата "nikolaii.kovalchuk":

ну я це і мав на увазі) я думаю, що бажаючих буде достатньо, ну і плата з кожного відповідно буде символічна)

Мы только за! Теперь нам нужно набрать как можно больше единомышленников ))))
23 жовт 2016 05:02
Доброе утро))) а кто то будет делать тёплый пол?
23 жовт 2016 07:47
Цитата "Katrysya_":
Доброе утро))) а кто то будет делать тёплый пол?

У нас в ванной будет теплый пол. Пока еще не решили будем ли делать на кухне.
23 жовт 2016 07:48
Цитата "drewz":

Дурость не то слово :faceoff:
23 жовт 2016 16:23
Цитата " dreams26":

У нас в ванной будет теплый пол. Пока еще не решили будем ли делать на кухне.

Ви доречі не в курсі, скільки за зиму на нього затрат приходиться? Завжди думав, що він надзвичайно дорого коштує в експлуатації ...
23 жовт 2016 16:37
Добрый вечер.
Все хорошо. Заходил к себе на квартиру. Поштукатурено, стяжки еще не было, но разводка труб к батареям сделана.
Интересные перестенки с гипсоблоков, в первые сталкиваюсь.
Дима говорил, про месячное устройство прилегающей территории.
К марту вижу документы по первой секции. Я доволен.
Легкого понедельника)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .7072. . .330
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx