ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное
Забудовник | Інтергал-Буд |
Здача ЖК | 2016 - 2022 р. |
Планування | від 20 586 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
20/14% | ||
7/5% | ||
28/20% | ||
33/24% | ||
50/36% |
grub
g
Новачок
14
26 листопада 2016
26 лист 2016 00:31
Цитата "Хороший_сосед":Кто слышал, как обстоят дела на счет светофора на выезде на одесскую трассу? Когда планируют установить?
Ось що проскакувало було з цього приводу:
https://www.facebook.com/Gatnoe/posts/1263107160414415
Якщо полізти на сайт Прозорро то стає ясніше що до кінця 2016 року має зявитись тільки проектно-кошторисна документація на утворення перехрестя зі світлофором. Самі ж роботи - хто зна коли плануються.
Якийсь внутрішній голос мені говорить що тяжко повірити що це дійсно трапиться ....
Забудовник в принципі повинен бути також зацікавлений щоб це трапилось і жати на потрібні інстанції.
Інвесторам пропоную підписатись на ту сторінку щоб бути трохи в курсі що там да як, хоча там трохи і флуд проскакує, але не сильно.
Стосовно Сергія - автора статті, так, я згоден що подача інформації трохи однобока, яка переслідувалась мета - не зовсім ясно. Так, він дійсно молодий хлопець, на тій сторінці в фейсбуці він також наслідив, в нормальному сенсі.
Наскільки я розумію він активіст і за це йому можна також і подякувати.
Але все ж він піднімає важливі питання, бо проблеми с каналізацією в Гатному є - і саме від "багатоквартирних" забудовників (5-ти поверхові будинки на ділянці в ~12 соток) або безсовісних приватних будинків які каналізацію спускають в дренаж, який в свою чергу тече в ті ваші (наші) озерця, які вже почищені забудовником.
Тому логіку і мотив Сергія я розумію і підтримую, але все ж місцями не погоджуюсь його з об'єктивністю.
Сергій, на мою думку, ІнтергалБуд і ця забудова, як за своїм масштабом так і принципами, кардинально різняться від тих будинків Спутник-Гатне, на вул. Зеленій, Абрикосовій і т.д., які правдами-неправдами ті клаптики землі дістали/купили і тулять туди 5ти поверхівки, з мінімальним бюджетом і зовсім не думаючи що буде далі, тільки б людей гроші висмоктати і якось звести кінці з кінцями.
Якщо б ІнтергалБуд тут ішов схожим шляхом, це був би Big Fail, і я не можу собі уявити забудовника в якого в руках 48 га і він би так вляпався. Так просто бути не може.
Відносно цього клаптя землі в 48 га посеред старої і нової частини села - ну не може він буди довго/вічно пустим, тому рано чи пізно тут би щось відбувалось, прийміть це як безумовне.
Проблеми з підземною річкою в цій місцині є, я в курсі. Сподіваюсь ІнтергалБуд буде на це зважати і не допустить помилок, як наприклад зараз відбувається біля вулиці Ботанічної.
Інвестори 1го будинку, от що ви у забудовника повинні чітко запитувати так це:
- а що буде фактично робитись з очищеною водою з ЛОС? Куди вона протягом року (поки не з'явиться врізка в Київ) буде діватись?
- який буде тариф для мешканців 1го будинку на каналізаційні стоки?
Найбільш болючим питанням буде звісно транспортне сполучення, і тут іншого варіанту ніж якась дорога в напрямку на Кільцеву (в районі продуктового ринку СтоличнийТРЦ Республіка) не існує. Треба якось забудовника жати щоб вони щось думали в цьому плані, інакше буде жах і досить швидко.
Очікуваного перехрестя на Одеській трасі зі світлофором - буде недостатньо, я так думаю.
Відносно огородженої території - я думаю що ви помиляєтесь. Це приватному сектору (нова частина села) навколо Озерного Гаю треба буде від нього городитися, а не навпаки, повірте. Я не думаю що з приватного сектору сильно сюди будуть ходити.
Навпаки, приватний сектор навколо багатоповерхової забудови буде потерпати.
А чим більше буде вїздів/виїздів з/на території - тим буде краще.
Ще трохи корисної інформації.
//nashkiev.ua/zhurnal/novosti/bolshie-pl any-kak-budut-vyglyadet-teremki-iii.html
Teremky
Постійний користувач
267
11 червня 2016
26 лист 2016 07:28
А тем временем фасад торца, которого с камеры не видно уже обложили пенопластом.
Спасибо grub за развернутую аналитику по вопросам Гатного
olakom
o
Користувач
64
01 серпня 2016
26 лист 2016 12:35
Підскажіть що відбувається навколо вул. Ботанічноі? Ви у своєму пості згадали, що там щось з підвоною річкою чи що. Дякую
olakom
o
Користувач
64
01 серпня 2016
26 лист 2016 12:37
Цитата "Teremky":А тем временем фасад торца, которого с камеры не видно уже обложили пенопластом.
Тоже были сегодня, жаль не пофоткали. Вторую секцию докрашивают фасад, начали третью и чуть четвертой утеплять. Рабочих так много еще там не видела, шуршат , видно, что спешат. Чувствую будем пить шампанское скоро все )) с ОП
Teremky
Постійний користувач
267
11 червня 2016
27 лист 2016 14:35
В основному пишуть негатив з приводу того, що почистили озера. Трошки незрозуміло зрада то чи перемога.
grub
g
Новачок
14
26 листопада 2016
27 лист 2016 16:49
ой, дефіциту професійної зайнятості звісно немає, але спілкуванню з гарними людьми завжди радий
#зрадоперемога - це мабуть мабуть неминуче в наш час. Добре що хоч не тотальна #зрада.
Почитав попередній договір купівлі і хочеться сказати - #зрада. Інвестора опускають на рівень плінтуса, зато забудовник завжди пухнастий і ні в чому не винен і ніяких штрафів не платить. Виникнення штрафі/пені/etc наступають дуууже швидко (2-5 днів) після порушень з боку інвестора. Гроші якщо і повертає то зі значною затримкою (30 або 60 днів), і вже без привязки до курсу долара, і так далі ...
Скажімо так - людині яка бере розстрочку на значний термін і не має впевненого доходу, в державі де має місце інфляції, тобто у нас, вважаю ризиковано підписувати такий договір. А ще залишаються і інші ризики ....
Хтось ініціював які не будь зміни в попередній договір перед підписанням? Чи вдавалося внести такі зміни?
#зрадоперемога - це мабуть мабуть неминуче в наш час. Добре що хоч не тотальна #зрада.
Почитав попередній договір купівлі і хочеться сказати - #зрада. Інвестора опускають на рівень плінтуса, зато забудовник завжди пухнастий і ні в чому не винен і ніяких штрафів не платить. Виникнення штрафі/пені/etc наступають дуууже швидко (2-5 днів) після порушень з боку інвестора. Гроші якщо і повертає то зі значною затримкою (30 або 60 днів), і вже без привязки до курсу долара, і так далі ...
Скажімо так - людині яка бере розстрочку на значний термін і не має впевненого доходу, в державі де має місце інфляції, тобто у нас, вважаю ризиковано підписувати такий договір. А ще залишаються і інші ризики ....
Хтось ініціював які не будь зміни в попередній договір перед підписанням? Чи вдавалося внести такі зміни?
Хочу_квартиру
Постійний користувач
243
18 березня 2016
27 лист 2016 17:23
У нас не приняли изменения с нашей стороны. Подписали в марте. Летом им захотелось переписать. Почитали. Ахренели. Отказались переподписывать. Платим по рассрочке на 10 лет с 6%. Прлписывать акт,гле написано конкретно "без права проживания" не будем,хоть там и разрешено делать ремонт,завозить мебель,но не жить...
Teremky
Постійний користувач
267
11 червня 2016
27 лист 2016 17:26
Тема захищеності забудовника і дуже малої захищеності інвестора вже підіймалась. Це не новина.
Ми перед підписанням підняли ряд питань щодо юридичного формулювання і фінансових питань договорів.
Ці правки нам внесли. Але основна частина прискіпливих вимог Інтергалу залишилась. За час що минув вже деякі пункти ми пройшли і вони не актуальні. Настання наступних чекаємо вже за місяць-півтора, і далі через 4-6 місяців. Побачимо. Поки все йде за планом.
Ми перед підписанням підняли ряд питань щодо юридичного формулювання і фінансових питань договорів.
Ці правки нам внесли. Але основна частина прискіпливих вимог Інтергалу залишилась. За час що минув вже деякі пункти ми пройшли і вони не актуальні. Настання наступних чекаємо вже за місяць-півтора, і далі через 4-6 місяців. Побачимо. Поки все йде за планом.
Хочу_квартиру
Постійний користувач
243
18 березня 2016
27 лист 2016 18:09
Поделитесь опытом.
Может и нам внесуи правки.
Teremky
Постійний користувач
267
11 червня 2016
27 лист 2016 18:32
Цитата "Хочу_квартиру":Поделитесь опытом.
Найбільше виправлення було по питанню оренди. В тому тексті ще був у нас було наступне: плата за перший рік оренди 1$ за кв. м. в місяць, а далі ціноутворення було не виписане і фактично компанія могла встановити будь-яку суму. Ми попросили зафіксувати суму. В остаточному договорі ціна зафіксована на весь термін.
Хочу_квартиру
Постійний користувач
243
18 березня 2016
27 лист 2016 18:57
А по другим моментам?
Teremky
Постійний користувач
267
11 червня 2016
27 лист 2016 19:17
Цитата "Хочу_квартиру":А по другим моментам?
Була таблиця виплат і формула нарахування суми платежу. Але так як умови договорів змінились - з'явилось поняття оренди та зникло поняття нарахування на залишок як у вас. Тому ці розділи прибирали взагалі.
Ще були правки тексту - зміна дат, терміни початку дії договору, дата першого платежу, виправили деякі окремі слова. Я вже зараз точно не пам'ятаю чого там стосувались конкретні виправлення.
Хочу_квартиру
Постійний користувач
243
18 березня 2016
27 лист 2016 19:59
А можете на почту отправить ваш вариант,возможно он нам тоже поможет?
1leader.academy@gmail.com
1leader.academy@gmail.com
Teremky
Постійний користувач
267
11 червня 2016
27 лист 2016 20:27
Ну його в электронному вигляді немає. Спробую щось у фото вислати
Хочу_квартиру
Постійний користувач
243
18 березня 2016
27 лист 2016 20:29
Да,фото будет достаточно
Teremky
Постійний користувач
267
11 червня 2016
27 лист 2016 21:18
Цитата "Хочу_квартиру":Да,фото будет достаточно
Виявляється на цих форумах закрили приватні повідомлення Напишіть просто які підпункти вас цікавлять, я викладу тоді для загального обговорення
Хочу_квартиру
Постійний користувач
243
18 березня 2016
27 лист 2016 22:00
Все(
Teremky
Постійний користувач
267
11 червня 2016
27 лист 2016 22:13
Цитата "Хочу_квартиру":Все(
Ну власне ця дія є порушенням п. 3.1.3. Не хочу в разі чого стати об'єктом вирішення спірних моментів з юристами Інтергалу.
Хочу_квартиру
Постійний користувач
243
18 березня 2016
27 лист 2016 22:23
Поэтому и прошу на почту,чтоб избежать этого
Хочу знать больше
Хз
Користувач
32
28 листопада 2016
28 лист 2016 17:43
Всем доброго времени суток
Заинтересовались данным комплексом, цены конечно высокие, но на первый взгляд комплекс интересный. Вот будем просить договор на ознокомление. Судя с ваших переписок, кое какие правки вносить можно? Можете посоветовать компетентного юриста или кто их должен проверять ) судя по всему у некоторых из вас уже была практика
Есть кто инвестировал во вторую очередь?
Очень много пишут про канализацию, неужели такой крупный застройщик не предвидел решение данного вопроса?
Пугают так же сообщения об грунте на которых будет стоять комплекс ) вы хотите сказать что рано или поздно все будет плохо? или это только разговоры?
Вообщем ) хочется больше узнать о подводных камнях, перед тем как денежку отдавать дяде )
Заинтересовались данным комплексом, цены конечно высокие, но на первый взгляд комплекс интересный. Вот будем просить договор на ознокомление. Судя с ваших переписок, кое какие правки вносить можно? Можете посоветовать компетентного юриста или кто их должен проверять ) судя по всему у некоторых из вас уже была практика
Есть кто инвестировал во вторую очередь?
Очень много пишут про канализацию, неужели такой крупный застройщик не предвидел решение данного вопроса?
Пугают так же сообщения об грунте на которых будет стоять комплекс ) вы хотите сказать что рано или поздно все будет плохо? или это только разговоры?
Вообщем ) хочется больше узнать о подводных камнях, перед тем как денежку отдавать дяде )
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11987
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349