Подати оголошення

ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 20 586 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
109з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
20/14%
7/5%
28/20%
33/24%
50/36%
1. . .200201202
22 січ 2022 18:00

А какой тариф квартплаты сейчас в ОГ ?

23 січ 2022 19:05

garius

А какой тариф квартплаты сейчас в ОГ ?

13.95

31 січ 2022 20:01

В ЖК «Озерний гай Гатне» завершені роботи з будівництва каналізації

Інформація на сайті ЖК

01 лют 2022 18:51

Динаміка будівництва на 01.02.22

Інформація на сайті ЖК

22 лют 2022 04:05


Ми з чоловіком чекаємо на квартиру в 7-му будинку ЖК «Озерний Гай Гатне». Інвестували у будівництво в 2019 році. Здача житла мала відбутись у 4-му кварталі 2020 року. Затримка у 13 місяців, як порахував Domik.ua. Але житло не здане і мабуть це дивує найменше… Хочу написати трохи про інше.


Чим нас привабив «Озерний гай». Коли ми укладали попередній договір купівлі-продажу, то нам сподобалась чудова територія, невелика поверховість будинків. Дуже раділи тому, що в комплексі буде зал з басейном. На візуалізаціях на сайті комплексу у дворі був дитячий майданчик.
У нас двоє дітей. Я  мріяла про те, що діти зможуть гуляти на вулиці, а я буду бачити їх із вікна. Так, як було у нашому дитинстві...


Обіцянки відділу продажів, рекламні буклети, сайти. У рекламних матеріалах, які у нас збереглись, написано: «власні озера з пляжами на території комплексу», «ОГ- ідеальне місце для проживання родини…. Свіже повітря і зелена територія подарують комфортні умови для молодих мам та їхніх діточок», «фітнес-центр з басейном», «один з найкращих варіантів для тих, хто бажає жити подалі від загазованого повітря». Навіть на Domik.ua
ще досі можна прочитати «особливості ЖК – двір без машин», «кількість дитячих майданчиків – 32» і інші моменти, які не відповідають дійсності у нашому випадку.


Реальність.
Зараз ми на етапі приймання квартири від забудовника. І, на жаль, не так сталося, як гадалося:
  • басейну не буде;
  • майданчика у дворі немає;
  • комплекс відгороджений парканом від озер, тому питання «власних озер» уже не актуальне;
  • навіть зелені у дворі не має… є невеличкі клаптики для ландшафтного дизайну…
  • все подвір’я викладено плиткою, передбачено місце для чималої кількості автомобілів і сміттєвих баків…
  • наша квартира виходить з одного боку на дорогу, з іншого у сірий двір з автівками. Про відсутність загазованості  годі говорити…
Ось така вона «екологічність території»…


Що каже на це відділ продажу: «У вас в договорі написано, що забудовник може міняти прибудинкову територію… Це добре, що взагалі добудували, інші забудовники через Covid не добудовують… Про майданчик у дворі ви можете тільки просити…» І сумно таке чути, бо ми продали житло в іншому місті, щоб придбати тут на
основі певних обіцянок. Ми дотримались своїх зобов’язань по оплаті,  і забудовник переконує, що маємо бути вдячні за ту убогість, яку нам пропонують.


Замість висновків.
Бажаю обачності всім, хто планує купівлю нерухомості у цьому чи інших комплексах!!! Сподіваюсь цей відгук буде корисним для тих, хто розглядає придбання житла у даному ЖК. Бо судячи з усього, перші роки життя в ЖК будуть проходити з перебоями в електриці і водопостачанні.


22 лют 2022 04:05

Додоаю фото візуалізації і реальності і опис об'єкту на цьому сайті

22 лют 2022 14:51

Ще це фото хотіла завантажити, раніше не виходило

13 бер 2022 09:40

«Інтергал-Буд» прийняло рішення призупинити вимоги щодо поточних платежів за квартири, придбані у проєктах компанії на виплат. Нові умови внесення оплат діятимуть протягом 3 місяців. За цей час не нараховуватиметься пеня та будь-які інші штрафні санкції.


Інформація на сайті забудовника

19 груд 2022 14:13

Як інвестор будинку 9 (Приозерний 5Б), хотів би розказати наступне. Будинок зданий на початку 21 року, квартиру купували з 100-м розрахунком, але права власності до сих пір не маємо, можливо нотаріус від Інтергала дуже повільно працює можливо якась інша причина, але дзвінка як нам обіцяли, ще не було. Відповідно прямих договорів на електрику та газ також немає. Дуже велика проблема з водою в Озерному гаю (зараз вода набирається зі скважини), її не вистачає на всіх (весь ЖК), тому обмежили водопостачання до двох годин на добу ( 1 година вранці та 1 увечері), для тих хто рано йде на роботу та повертається додому після 19-20 - дуже велика проблема, води не застанеш (хіба що у туалетному бачку). Управляюча компанія (УК) від забудовника працює сама по собі, рішення приймає одноосібно, часто не на користь жильців. Проблему з постачанням води за допомогою генератора вони пропонують вирішити за рахунок коштів жильців. По всій території ЖК багато розрито траншей та ям, люків каналізаційних провалених, які ніхто не робить  - УК перекладає вину на забудовника, в результаті ями та траншеї вже як злободенність . В нашому будинку частина квартир з пліснявою, нічого не допомагає, причина - забита чи неправильно зроблена вентиляція в стояку, ніхто цю проблему вирішувати поки що не збирається і жильці самостійно локально борються з проявами плісняви. Підсумовуючи, можу сказати, що у відділі продаж вам пообіцяють будь-що, аби ви придбали тут житло, зате потім всі проблеми ЖК стануть вашими і про обіцяне вже ніхто не згадає.

23 трав 2023 11:56
Ступінь трешу збільшується з кожним днем.


Новий скандал стався на Київщині за участі відомого забудовника “Інтергал-Буд” і продовжує набирати обертів ❗️❗️❗️


Мова про житловий комплекс "Озерний гай” у с. Гатне, де 11 новозбудованих будинків з загальною кількістю квартир 1407 залишились без водопостачання. Мережі водопроводу, які обіцяли прокласти ще у 2018 році, досі в проєкті. Води, яка закачується з єдиної свердловини в домівки погодинно і не завжди за графіком, критично не вистачає навіть на мінімальні потреби мешканців.

Компанія всіма можливими методами намагається приховати ситуацію та врятувати свій імідж, проте подія вже набрала розголосу. Жителі комплексу, які вже не вірять обіцянкам і не хочуть миритися із свавіллям забудовника та встановленими тарифами їх Управляючої Компанії, об'єднавшись розпочали рішучі дії щодо відстоювання своїх Конституційних прав.


Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .200201202
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше