Подати оголошення

В Киеве «скорые» не справляются с вызовами, а лекарств нет

08 лист 2009 11:40

«Когда будет температура, тогда только и звоните», - объясняют больным



Читать дальше >>

08 лист 2009 11:40
Вчера пытался вызвать Скорую. сказали что если есть температура то они не приедут. Начали отфутболивать то в неотложку районную то в поликлинику. Вобщем принять вызов отказались.
Врачи-подонки!
08 лист 2009 11:49
прочитай почему нельзя вакцинироваться//narodna.pravda.com.ua/rus/sport/4a7f30810cced/
08 лист 2009 12:23
Сергію
Що страшно стало за своє життя. А де ти був з своїм категоричним мисленням місяць тому, рік, десять років назад, коли медицині нічого не давали, чому Ви тоді, такі правильні, не стали і не кричали. Тепер їжте самі свій страх
08 лист 2009 12:40
Цитата:

Вчера пытался вызвать Скорую. сказали что если есть температура то они не приедут.

Не понял. А если нет температуры, приедут? Боятся заразиться что ли?
08 лист 2009 12:45
Цитата:

Сергію
Що страшно стало за своє життя. А де ти був з своїм категоричним мисленням місяць тому, рік, десять років назад, коли медицині нічого не давали, чому Ви тоді, такі правильні, не стали і не кричали. Тепер їжте самі свій страх

Медик - это призвание. Если работать только ради денег, то помощи от такого медика лучше не ждать. Вообще-то, правильно бы, конечно, внедрить систему страхования как на западе, но как это сделать? Ведь страховщикам нет доверия вообще, а зарплаты у людей мизерные!
Медики тоже бывают с другой буквы - требуют гигантскую взятку, если не дашь - покалечат! Понятно, они же хотят жить хорошо, зарплата в 2000 гривен как по стране их не устраивает. Вводите тогда официальную плату, только не за осмотр и не за 1 приезд бешеные деньги на равне с месячной зарплатой как в Борисе и Медикоме, а за операцию, например, за роды - и адекватные средним доходам людей деньги, а не космические.
08 лист 2009 13:18
А хто писав за гроші чи хабарі. Держава взяла курс на розвал медицини. "Общественность" стидливо мовчить. В результаті - епідемія (і не одна), розвал. Ви думали що лікар харчується повітрям, в нього немає сім'ї? А хто постійно кричить за 49 статтю конституції, а як тоді розуміти норму надання меддопомоги "в межах бюджетного фінансування", і де воно? До якої пори до статті фінансування медицини уряд буде добавляти видатки на виплату заробітньої плати медпрацівникам, стидливо ховаючи істинне фінансування медичної допомоги. Де в клятві Гіппократа, яку лікарі не приймають, написано за безоплатність медичної допомоги?
08 лист 2009 13:39
А зачем вызывать скорую из-за всякого пустяка и даже если она приедит, лучше вам не станет, потому что осмотр врачи делают поверхносный и медикаментов у них нет. Надо лечиться самостоятельно народными средствами, пока не наведут порядок в здравохранении и медицынском страховании.
08 лист 2009 16:18
Цитата:

Де в клятві Гіппократа, яку лікарі не приймають, написано за безоплатність медичної допомоги?

А где написано, что должен требовать за операцию столько, сколько украинец не зарабатывает за всю жизнь?
08 лист 2009 19:25
Шановні,та у нас ніколи ніякої медицини і не було-знаю це зі свого гіркого досвіду.Не хочуть нас лікувати зажрані медики.Вони тільки гроші бачать,та і молограмотні вони.Медицина у нас на рівні недорозвинених країн,і суцільна кругова порука,так що завжди сухі з води виходять наші медики.
09 лист 2009 06:55
Самое время вспомнить про Бога. Вам так не кажеться ???
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше