Подати оголошення

Микрорайон на ул. Новомостицкая, Замковецкая | Киевгорстрой

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2016 - 2018 р.
Планування
від 26 000 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 375.
43/11%
42/11%
117/31%
118/31%
55/15%
1. . .552554. . .980
23 груд 2016 11:20
Я сегодня с Катей Рудько разговаривала, она сказала что они получили новое разрешение на строительство неделю назад. Но 100% полную инфо она дать не может, так как выходная и в понедельник только сможет сказать что и как.
23 груд 2016 11:30
Подано апелляционную жалобу на решение суде 1й инстанции.
23 груд 2016 12:42
Цитата "TimonS":

Это значит, что истцов порсто прокатили. ТОесть НАЧИНАТЬ строить новые объекты нельзя. А продолжать строить уже начатые - можно.

ФУХ....
23 груд 2016 13:10
Цитата "TimonS":
НАсколько мне известно..

разрешение на строительство необходимо только для начала строительства. Потому рулит декларация о начале строительных работ. А эту декларацию, как раз и не отменили. ТОесть начинать чтото сроить уже нельзя... а вот продолжать можно. :drink:

Дозвольте Вас поправити...
1. Є два типа документів, згідно яких можна починати будівництво:
- декларація про початок будіввельних робіт (для будівництва I, II, III категорії складності);
- дозвіл на виконання будівельних робіт (IV, V категорія).

2. Так як у рішенні вказано саме "дозвіл", то Ваше будівництво - це V категорія (як вказано на паспорті об'єкту - стенді).

3. Декларація про початок підготовчих робіт, як правило, отримується до отримання дозволу на виконання будівельних робіт для того, щоб забудовник зробив підготовці роботи: поставив паркан навкруги ділянки будівництва, підвів тимчасові комунікації: світло, воду...
Будувати ця декларація НЕ ДОЗВОЛЯЄ! :umnik:

4. А оскільки дозвіл № 2393-Пд був отриманий на одну поверховість будинків (макс. 7 поверхів), а будується по факту вище (макс. 17), то... щось це не схоже на ХК "Київміськбуд" :wow:

5. ХК "Київміськбуд" міг не знати про цей суд? Так як позов не до нього, а його "підтягнули", як третю сторону.

6. І хто такі ці ОСОБА_1 та ОСОБА_2? Звідти всі "ноги ростуть" :faceoff:

P.S. Хай все у вас вирішиться і ви отримаєте свої замріяні квадратні метри :winky:
23 груд 2016 13:16
Цитата "TRez":

А Вы не помните, судебное дело новосела к этим особам по самозахвату земли было?

И было и есть. Это же Валерка Гетофоб. :)

Особа_1 - Заворотнюк Валерій МИхайлович
Особа_2 - Червач Олена Володимирівна.

Это хозяева двух домов, которые самозахватили часть земли пренадлежащую новосёлу около дома №5 секции 5.
23 груд 2016 13:31
Цитата "DiHLoS":

Дозвольте Вас поправити...
1. Є два типа документів, згідно яких можна починати будівництво:
- декларація про початок будіввельних робіт (для будівництва I, II, III категорії складності);
- дозвіл на виконання будівельних робіт (IV, V категорія).

2. Так як у рішенні вказано саме "дозвіл", то Ваше будівництво - це V категорія (як вказано на паспорті об'єкту - стенді).

3. Декларація про початок підготовчих робіт, як правило, отримується до отримання дозволу на виконання будівельних робіт для того, щоб забудовник зробив підготовці роботи: поставив паркан навкруги ділянки будівництва, підвів тимчасові комунікації: світло, воду...
Будувати ця декларація НЕ ДОЗВОЛЯЄ! :umnik:

4. А оскільки дозвіл № 2393-Пд був отриманий на одну поверховість будинків (макс. 7 поверхів), а будується по факту вище (макс. 17), то... щось це не схоже на ХК "Київміськбуд" :wow:

5. ХК "Київміськбуд" міг не знати про цей суд? Так як позов не до нього, а його "підтягнули", як третю сторону.

6. І хто такі ці ОСОБА_1 та ОСОБА_2? Звідти всі "ноги ростуть" :faceoff:

P.S. Хай все у вас вирішиться і ви отримаєте свої замріяні квадратні метри :winky:

1. Спасибо, буду знать.
2. Да. Так и есть. Но тут вот люди говорят, что уже готово новое разрешение. Которое учитывает изменение назначения земли. Хотелось бы верить.
3. Не внимательно прочитал. Спасибо.
4. Я когда оформлял договор, точно видел, что разрешение было на строительство 5го уровня. Что аж никак не сходися с малоэтажным строительством.
5. КГС вообще не фигурирует в этом деле. Я думаю, сейчас уже оформлена аренда участка на КГС с выдачей нового разрешения.
23 груд 2016 13:36
Цитата "TimonS":

2. Да. Так и есть. Но тут вот люди говорят, что уже готово новое разрешение. Которое учитывает изменение назначения земли. Хотелось бы верить.
...
5. КГС вообще не фигурирует в этом деле. Я думаю, сейчас уже оформлена аренда участка на КГС с выдачей нового разрешения.

2. От скоріше так і є, що були або зміни до дозволу або новий дозвіл... але суду про це не було відомо (чи навмисно не надали інформації "добрі" люди).
Апеляція повинна поставити всі крапки над "і"
5. А якже це у постанові:
Цитата:
Публічне акціонерне товариство «Холдингова компанія «Київміськбуд» (далі також - ПАТ «ХК «Київміськбуд», третя особа-2).

І навіщо КМБ оренда землі? Земля - на "Новоселі", вони замовник... КМБ - генпідрядник.
23 груд 2016 13:39
А вот и опять я вру. ))))

Это дело идёт уже почти год. И у Валерки Гетофоба это уже Пятый Процесс (исправление) и третья апеляция. На данный момент успешная. Но теперь будет ответка от Новосёла (КГС).

Истец пытался привлечь КГС к процессу, но у него не получилось. )))
23 груд 2016 13:45
Цитата "TimonS":

... что разрешение было на строительство 5го уровня. Что аж никак не сходися с малоэтажным строительством.

П'ятий Level будівництва :hah:

Ну категорії будівництва то не зовсім залежить від поверховості... а від наслідків, якщо не дай Боже, щось станеться з об'єктом будівництва...
Наприклад, будинок 5 поверхів може бути III категорії складності, а АЗС одноповерхова - завжди V...
23 груд 2016 13:46
Цитата "DiHLoS":

П'ятий Level будівництва :hah:

Ну категорії будівництва то не зовсім залежить від поверховості... а від наслідків, якщо не дай Боже, щось станеться з об'єктом будівництва...
Наприклад, будинок 5 поверхів може бути III категорії складності, а АЗС одноповерхова - завжди V...

А может ли быть пятая категория у малоэтажного дома в условиях Киева? :)
23 груд 2016 13:59
Цитата "TimonS":
А может ли быть пятая категория у малоэтажного дома в условиях Киева? :)

Там є розрахунок...
Але навскидку: Ваш будиночок є історичною цінностю України, внесений у реєстр Національних пам'яток... :winky: І Ви виконуєте його реконструкцію, наприклад.

І для прикладу: Ваші сусіди, "Ліпінка-3" нещодавно отримали сертифікат (ІУ 165163430257), так у них малоповерхова ж забудова? Але V категорія (три будинки + два паркінги)
23 груд 2016 14:21
Круть.
Самое прикольное, что около гтофобов то какраз и строятся малоэтажные здания. ))))
23 груд 2016 14:35
Кого цікавить більш детальна інформація, телефонуйте в юридичний відділ КГС. Мені дали детальну відповідь, стосовно нашого комплексу. 280-15-60; 280-91-29.

УЗБАГОЙТЕСЬ :drink:
23 груд 2016 14:55
Цитата "Анна Борисовна":
Кого цікавить більш детальна інформація, телефонуйте в юридичний відділ КГС. Мені дали детальну відповідь, стосовно нашого комплексу. 280-15-60; 280-91-29.

УЗБАГОЙТЕСЬ :drink:

Так поделитесь. :)
23 груд 2016 15:59
А что ответили юристы?
23 груд 2016 17:01
Цитата "Sweet ":
А что ответили юристы?

Юристы ответили "УЗБАГОЙТЕСЬ". Это же очевидно.
23 груд 2016 17:16
Я сегодня не могла целый день дозвониться к юристам. Никто не брал трубку. Звонила по второму номеру.
23 груд 2016 21:02
Цитата "TimonS":
Новости с полей юстиции.

Разрешение на строительство нашего комплекса анулированно судом.

Визнати протиправним та скасувати дозвіл на виконання будівельних робіт №2393-Пд, виданий Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у м. Києві 14 березня 2011 року. (с)

//www.reyestr.court.gov.ua/Review/634026 23

Дело поданно в следующую инстанцию. (и соответственно не вступило в силу).

И что характерно. С такими темпами, это микрорайон достроится, а уже после того состоится финальное заседание. )))))

Но у меня есть вопрос, а кто может посмотреть в отделе продаж номер разрешения на строительство?
Помоему там был другой номер?

Та що ж це відбувається? То Приват націоналізували, то суди анулюють дозволи на будівництво...
Завтра поїду на будівництво фотосесію робити, і вже наче заспокоївся, а тут такі новини... Я і так вже сивий в свої 30, але бачу що ще й лисим буду...

Завтра заїду у відділ продажу та дізнаюсь номер дозволу.
23 груд 2016 21:11
Також телефонувала в тех.нагляд. Владиславс, сказав, що на наступному тижні першу чергу введуть в експлуатацію з 1-4 будинок точно, по 6 є моменти.
Кому цікаво дзвоніть і дізнавайтесь 050-441-70-32

В юр. відділ я дозвонилася з першого разу.
23 груд 2016 21:13
Цитата "Анна Борисовна":
Також телефонувала в тех.нагляд. Владиславс, сказав, що на наступному тижні першу чергу введуть в експлуатацію з 1-4 будинок точно, по 6 є моменти.
Кому цікаво дзвоніть і дізнавайтесь 050-441-70-32

В юр. відділ я дозвонилася з першого разу.

Анна Борисовна, не томите :pray: расскажите что узнали в юр отделе!? плиз
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .552554. . .980
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше