ЖК Єнісейська Садиба | Київ, вул. Писаржевського, вул. Тетерівська (Іртишська)
| Забудовник | ОК ЖБК Єнісейська садиба |
| Здача ЖК | 2014 - 2020 р. |
| Планування |
| 31/18% | ||
| 20/12% | ||
| 48/28% | ||
| 41/24% | ||
| 32/19% |
Цитата "Sergii SH":
Там потрібно вводити точні дані (місяць, рік, точну назву забудовника). Колись на форумі хтось викладав інформацію. Виходить - щоб щось знайти на сайті, потрібно спочатку побачити документи в живу, а потім вбюивати на сайті, щось таке
Дякую, але я в курсі, як користуватися пошуком на сайті дабі. все чудово шукається по назві забудовника (в наому випадку кооператива) а місяці перебираєш один за одним..
якщо інформації немає, то її немає.
я не виключаю, що її просто ще не занесли в онлайн базу, але така вона, людська природа - хвилюватись, якщо для цього є найменший привід.
Цитата "trabo":
Також не забувайте, що якщо авто ваша приватна власність, то прибудинкова територія - це спільне майно всіх співвласників багатоквартирного будинку... підписати додатково угоду з ЖБК( або в майбутньому ОСББ) і поручити фіксувати порушення охоронцям чеговим на в'їзді чи конс'єржам. Якщо мешканець помітив порушення, він повідомляє охоронцю, який фоткає і фіксує порушення в журналі... як вам такий варіант?
І правила встановлює закон, а не занадто активний мешканець, який лізе на права інших. Розбирайтесь у підвалі, а не на стоянці де ви, здається, не збираєтесь ставити машину. Чи вас дійсно цікавлять чужі машини?
Многие или завидуют или пытаются специально вселить сомнения
Если б у меня были сейчас деньги на покупку жилья я б купил квартиру в этом ж.к уверен что все доделают сдадут и документы получат.
Сомнений нет вообще никаких.
Цитата "b27":
+ на 2 поверсі 1д та 1е це одна квартира 3 кімнатна. з 10/11/2015
P.S. на першому поверсі 1в зайнята знайомими 17/12/2015
Дякую за допомогу.
Внесено до реестру:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zO_vTS5eq-h-qHcEtZw1w2Dj0IEqqoeKdq0L8qDg7e4/edit#gid=476684881
Цитата "Pryvid":
Вы полезете ставить машину на газон, когда есть стоянка? Правильно, не идиот же вы!
Вы будете ставить машину перед входом в подъезд? Разгрузите, уберете машину на стоянку.
Нет проблемы.
Будет заставлена стоянка, поставят машины вдоль широкой дороги -- все мы люди, все понимаем. Даже если заблокируешь соседа -- остави телефон на ветровом. Сегодня ты, завтра я.
И еще. Не будьте "полезными идиотами", "лошками ушастыми". Лишняя перестраховка -- не помешает. А отсутствие её -- помощь криминалу.
Дякую за ці слова.
Сподіваюсь на них ніхто не образиця.
Дійсно, хіба автовласник буде ставити авто на газон коли вільна стоянка?
І це хіба "бідність" якщо авто в будинку більше ніж квартир.
В СРСР про такий час і не мріяли.
Давайте узагальню конспірологію.
Я купив в квартиру в новобудові, щоб через обговорення шляхів вирішення потенційної проблеми мудак-паркінга (типової проблеми для більшості дворів і не тільки дворів Києва), витіснити машини сусдів з прибудинкової території, щоб потім спокійно їх грабувати і уганяти. А ще я пишу українською, щоб не палитись, що я сєпар і бандюган зі сходу.
це взагалі ппц по відношенню до людей які втікли від війни і які можливо будуть серед наших сусідів
Страшно подумати, які теорії виникнуть, коли запропоную подумати на попередженням таких типових проблем дворів багатоквартирних будинків як екскременти домашніх тварин на тротуарах, дитмайанчиках і газонах; вигул великих собак без повідка і намордника.
чому впевнений, що ситуація з нехваткою паркомісць виникне?!
Будинків буде 4 (можливо 5). в кожному будинку +-90 квартир, в домашньому господарстві в середньому 2.9 людей . Рівень автомобілізації в Києві 213 машин на 1000 людей в 2015 році і є тенденція до збільшення (//hmarochos.kiev.ua/2015/10/07/viznachen o-riven-avtomobilizatsiyi-kiyeva/). І це середнє значення по місту. В новобудовах логічно, що він вищий.
Далі рахуйте самі.
і так я думаю, що:
1) домовлятися і співпрацювати з сусідами для вирішення спільних проблем - це краща стратегія ніж принцип "кожен сам за себе"
2) проблеми простіше попереджати ніж боротись з наслідками
P.S. Дякую Mr.Holmes
Цитата "armallex":Я инвестор первого дома зовут александр живу на первом этаже уже год никаких проблем с парковкой нет вообщё.и права собственности я уже получил.
Если б у меня были сейчас деньги на покупку жилья я б купил квартиру в этом ж.к уверен что все доделают сдадут и документы получат.
.. Да кстати )) ..вселить сомнения)) тонко подмечено))..я думал я главный паникер..а оказуеццо я не одинок))) целый дом единомышленников))
Цитата "armallex":Я инвестор первого дома зовут александр живу на первом этаже уже год никаких проблем с парковкой нет вообщё.и права собственности я уже получил.
Александр, спасибо за хорошие новости, что называется из первых рук. Тут пару страниц назад проскочила информация о том, что якобы в первом доме по несколько раз в неделю отключают воду, свет, газ. Как на самом деле обстоят дела? Поделитесь, если не сложно. Есть ли вообще какие-то проблемы с проживанием в Усадьбе? Оплата коммунальных услуг, еще что-то? Вы, уже живущие, для нас, еще не заселившихся, большая помощь. Поэтому не пропадайте, по возможности (обращение ко всем жильцам первого дома). Нам будет гораздо легче тогда узнавать действительно проверенную информацию и решать свои, возможно аналогичные, проблемы, да и паники поубавится. У меня вот например есть вопрос по переносу газовой трубы. Здесь поднимали этот вопрос, но ответа так и не было. Напишите, если сталкивались. Заранее благодарю от себя и всех еще не заселившихся жильцов.
Цитата "V.V.Ro":Та это явно тролль какой-то)) не парьтесь )
А слабо прочесть скан доков?
Цитата "dorki":
А слабо прочесть скан доков?
Уважаемый г-н dorki, все инвесторы, которые общаются на этом форуме, знают обо всех проблемах, которые можно найти на сайте ГАСКА и других государственных организаций. Все это здесь обговаривалось не раз и каждый осознанно шел на заключение сделки с данным застройщиком. Что такого страшного, что мы не знаем вы можете открыть? И, по большому счету, какая нам разница что говорят в ГАСКе, если жильцы первого дома получили и право собственности и прописку и счастливо живут уже целый год! Чего вы добиваетесь? Не хотите покупать здесь жилье, не покупайте, зачем вы сеете панику? Ладно, выкладывайте, что у вас там. (Написал в личку)

Цитата "Dilar":Предлагаю ставить таким "доброжелателям" минус.
Здравствуйте Dilar, давно вас не было. Должно быть уже ремонтом занимаетесь?!
Я думаю "доброжелатели" уйдут сами, когда поймут, что их "страшная тайна" здесь никого уже не напугает. А вот если мы будем их изживать с форума, то это может посеять панику (которой тут и так достаточно) и отпугнуть новых инвесторов, которые подумают, что мы что-то скрываем. Поэтому давайте подождем.

Цитата "Mr.Holmes":
Здравствуйте Dilar, давно вас не было. Должно быть уже ремонтом занимаетесь?!
Здравствуйте, сосед. Да я больше читаю форум, наш домик увлёкся ремонтами, видимо.
Мы уже вбили первые гвозди, сплошное удовольствие знаете ли. А как ваши дела?
Цитата "Dilar":
Здравствуйте, сосед. Да я больше читаю форум, наш домик увлёкся ремонтами, видимо.
Мы уже вбили первые гвозди, сплошное удовольствие знаете ли. А как ваши дела?
Спасибо, пока еще ремонт не начал, но веду переговоры с несколькими бригадами, планирую начать после сдачи дома.
- ЖК Star City | Стар Сіті | bUdCapital, Київміськбуд | Київ, вул. Каунаська, 2715.11461
- ЖК Паркове місто | KAN Development, UDP | Київ, вул. Вишгородська, 4514.11510
- ЖК Utlandia-2,3 | Tomin Family | Ірпінь, вул. Українська, 1-а,б13.1196
- ЖК Silver House | Спецжитлофонд | Київ, пр. Голосіївський, 7413.112 272
- ЖК Sanville Park | Санвиль Групп | Святопетрівське, вул. Богдана12.1143
- ЖК Smart Residence | Святопетрівське, бул. Лесі Українки12.116
- ЖК Family and Friends | 2 черга | GEOS | Київ, вул. Новопольова, 212.11533
- ЖК Kvartal Soborna | Kvartal Development | Ірпінь вул. Соборна, 31-3512.111
- ЖК Абрикосовий | Київміськбуд | Київ, вул. Абрикосова, вул. Жулянська11.112 046
- ЖК Отрада | Київміськбуд, bUdCapital | Київ, просп. Відрадний, 93/211.112 751
- Чи варто зараз купувати нерухомість?14.114 754
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы14.1115 263
- Різонність ціни за оренду квартири (12 тисяч гривень)13.111
- Додаткові розрахунки між орендодавцями та орендарями06.1127
- Чи варто купити будинок в спокійному регіоні, в Вінниці?17.092
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Кухонные столешницы. Отзывы о практичных и неубиваемых вариантах13.11111
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше08.11278
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- ЖК ARTVILLE | ZEZMAN | Одеса, Овідіопольська дорога11.1128
- Харьков, Проект "Consol Green City" - "Консоль"11.113
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а06.116
- ЖК Kandinsky Odessa Residence | Кандинский | Одесса, Французский бульвар, 63/6515.10182
- ЖК Дом у моря | Югінвест | Южный, ул. Иванова10.1017
- ЖК Sakura | Свалява, пров. Достоєвського, 404.105
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?13.1121
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами09.11241
- Кварц виниловая плитка LG Decotile или Berry Alloc29.106
- Напольные покрытия - чтобы было тепло, красиво и недорого29.1018
- Яка реальна ціна чорнових робіт в 2025 для будинку08.101
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тепла підлога, відгуки та поради28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланування | прохання та поради щодо конкретних ситуацій19.082 216
- Продам фонарик шокер ОСА 928 Power plus04.111