ЖК "Лидер", ул. Андрющенко, 6г - "Интергал Буд"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 181.
28/15% | ||
21/12% | ||
51/28% | ||
53/29% | ||
28/15% |
Antitentyra
Постійний користувач
213
29 грудня 2013
14 лип 2014 15:26
Цитата "Двушечка":
учитывая наличие туалета, рядом с комнатой 26 кв.м., где есть и слив, и вентиляционная шахта, проблем быть не должно. невозможно перенести кухню в центральную комнату в связи с отсутствием вышеперечисленых вещей и невозможности их туда подвести.
Сьогодні забрав доки в реєстраційній службі та одразу заїхав на Барбюса. Поспілкувався і з менеджером відділу продажу і з архітектором ІГБ. Ділюся інформацією:
1. на питання щодо проблем з дозвільними документами на будівництво більше 8 поверхів відповіли однозначно, що справді раніше був такий дозвіл тільки на 8 поверхів, але потім отримали дозвільні документи на 24 поверхи і зараз ніяких ризиків стосовно вводу в експлуатацію немає. Пропонували переглянути всі ці документи, але я відмовився, бо не юрист і не знаю як воно має бути в ідеалі.
2. стосовно перепланувань і маніпуляцій з кухнями архітектор відповіла, що переносити мокрі зони не можна, але якщо використовувати площу санвузла для витяжки та зливу води то можна. Стіни, які не опорні зносити і переставляти можна, але потім все одно треба буде узаконювати зміну плану по стандартній державній процедурі. Вводити будинок в експлуатацію будуть з поточними плануваннями, змінювати вже зараз нічого не можна, коли квартира буде ваша - займайтеся архітектурною творчістю самостійно.
3. задавав ще питання стосовно кладових приміщень біля ліфтів. Сказали що продавати чи здавати в аренду вони їх поки що не можуть і як воно буде у них по документах ще ніхто не знає і відомо буде ближче до здачі будинку в експлуатацію.
Двушечка
Д
Постійний користувач
104
07 лютого 2014
15 лип 2014 06:58
Цитата "Antitentyra":
Сьогодні забрав доки в реєстраційній службі та одразу заїхав на Барбюса. Поспілкувався і з менеджером відділу продажу і з архітектором ІГБ. Ділюся інформацією:
1. на питання щодо проблем з дозвільними документами на будівництво більше 8 поверхів відповіли однозначно, що справді раніше був такий дозвіл тільки на 8 поверхів, але потім отримали дозвільні документи на 24 поверхи і зараз ніяких ризиків стосовно вводу в експлуатацію немає. Пропонували переглянути всі ці документи, але я відмовився, бо не юрист і не знаю як воно має бути в ідеалі.
2. стосовно перепланувань і маніпуляцій з кухнями архітектор відповіла, що переносити мокрі зони не можна, але якщо використовувати площу санвузла для витяжки та зливу води то можна. Стіни, які не опорні зносити і переставляти можна, але потім все одно треба буде узаконювати зміну плану по стандартній державній процедурі. Вводити будинок в експлуатацію будуть з поточними плануваннями, змінювати вже зараз нічого не можна, коли квартира буде ваша - займайтеся архітектурною творчістю самостійно.
3. задавав ще питання стосовно кладових приміщень біля ліфтів. Сказали що продавати чи здавати в аренду вони їх поки що не можуть і як воно буде у них по документах ще ніхто не знає і відомо буде ближче до здачі будинку в експлуатацію.
дякую за інфо:)
Ruba4ok_A
R
Постійний користувач
122
06 березня 2014
15 лип 2014 08:20
Цитата "Antitentyra":
А можна питання. А що значить здавати?? Кладове приміщення біля ліфтів хіба не відноситься до Місць загального користування? Так з таким підходом можна собі коридор взяти в аренду і брати з сусідів плату за прохід ).А кімната для мусоропровода (Зрозуміло, що ми його будемо запаювати), але це не значить, що та кімната може комусь здаватись.
Я вважаю, що такого роду приміщення повинні буди в користуванні всіх власників квартир відповідного поверху, і поділене пропорційно.Можна окремий шкаф поставити з різними секціями і замками, щоб можна було використовувати всім і одночасно.
Двушечка
Д
Постійний користувач
104
07 лютого 2014
15 лип 2014 08:29
Цитата "Ruba4ok_A":
А можна питання. А що значить здавати?? Кладове приміщення біля ліфтів хіба не відноситься до Місць загального користування? Так з таким підходом можна собі коридор взяти в аренду і брати з сусідів плату за прохід ).А кімната для мусоропровода (Зрозуміло, що ми його будемо запаювати), але це не значить, що та кімната може комусь здаватись.
Я вважаю, що такого роду приміщення повинні буди в користуванні всіх власників квартир відповідного поверху, і поділене пропорційно.Можна окремий шкаф поставити з різними секціями і замками, щоб можна було використовувати всім і одночасно.
согласна, что логичнее поделить между всеми и теоретически, это помещение не может подлежать сдаче в аренду, НО оно очень маленькое... и если его разделить на все 7 квартир, каждому достанется 1 полка.... толку - ноль.
Ruba4ok_A
R
Постійний користувач
122
06 березня 2014
15 лип 2014 08:42
Цитата "Двушечка":
согласна, что логичнее поделить между всеми и теоретически, это помещение не может подлежать сдаче в аренду, НО оно очень маленькое... и если его разделить на все 7 квартир, каждому достанется 1 полка.... толку - ноль.
Зато всі будуть задоволені ),і ніхто нікому платити не буде нічого. Якщо я і ще хтось відмовляємся від даного приміщення на користь одного жителя, хіба не логічно, що аренда повинна платитьсь нам, а не застройщику? А якщо вже і буде проводитись здача то за яким методом?тендер?
Не думайте, що мені так важні якійсь 20 см. квадратні, що я тут все так розписую.Просто хочеться розібратись.А питання бульш важливе - це захват коридора ).спільно з сусідами звичайно).
K_Alina
K
Гість
3
15 липня 2014
15 лип 2014 11:47
Всем привет! Ознакомилась с форумом - у меня в перспективе отличные соседи) Алина І секция, 20 этаж, 76,8 кв.м.
Serdar
Постійний користувач
139
13 травня 2014
15 лип 2014 11:55
Цитата "K_Alina":Всем привет! Ознакомилась с форумом - у меня в перспективе отличные соседи) Алина І секция, 20 этаж, 76,8 кв.м.
Поздравляю! Рад знакомству!
Ребята! А кто знает какой метраж помещения с мусоропроводом?
Ruba4ok_A
R
Постійний користувач
122
06 березня 2014
15 лип 2014 12:51
Цитата "Serdar":
Ребята! А кто знает какой метраж помещения с мусоропроводом?
Я фоткав на 6 поверсі, сьогодні-завтра викладу фотку.Десь 2 на 2 м.(1,5 м)невеликий. І самого мусоропроводу не видно.просто кімнатка.
Antitentyra
Постійний користувач
213
29 грудня 2013
15 лип 2014 12:55
Цитата "Ruba4ok_A":
Сміттєпровід не будуть встановлювати, він там тільки по планах і цей закуточок на кожному поверсі теоретично призначався саме для нього.
Приміщення виглядає ось так
Я згоден з тим, що в ідеалі це має бути місце спільного користування, але приміщення занадто мале навіть для того щоб там зберігати наприклад велосипеди чи дитячі коляски з усіх квартир поверху. Робити шафу з комірками для кожної квартири теж толку немає і хтось має це ініціювати на поверсі і переконати всіх сусідів затратити на це якісь кошти.
Якщо це приміщення буде продаватися, то я буду розглядати варіант його придбання залежно від адекватності ціни. Запропонуйте свої варіанти використання такого приміщення під усіх мешканців поверху.
Двушечка
Д
Постійний користувач
104
07 лютого 2014
15 лип 2014 12:59
Цитата "Antitentyra":
Якщо це приміщення буде продаватися, то я буду розглядати варіант його придбання залежно від адекватності ціни. Запропонуйте свої варіанти використання такого приміщення під усіх мешканців поверху.
+1
Serdar
Постійний користувач
139
13 травня 2014
15 лип 2014 13:01
Цитата "Двушечка":
+1
+2
Antitentyra
Постійний користувач
213
29 грудня 2013
15 лип 2014 13:02
Цитата "K_Alina":Всем привет! Ознакомилась с форумом - у меня в перспективе отличные соседи) Алина І секция, 20 этаж, 76,8 кв.м.
Доброго дня!
Позначив Вас тут https://www.thinglink.com/scene/506156195942236160
Слідкуйте за оновленнями :)
Якщо цей форум читають інші інвестори, кого я забув чи не мав можливості відмітити, напишіть мені в приватні повідомлення.
Ruba4ok_A
R
Постійний користувач
122
06 березня 2014
15 лип 2014 13:12
Цитата "Antitentyra":
Якщо це приміщення буде продаватися, то я буду розглядати варіант його придбання залежно від адекватності ціни.
Проблема не в тому, що ви зможете його купити.А в тому, щоб юридично це все було правильно оформленою. По плану комерційні приміщення ІГБ буде продавати/здавати в оренду.А який статус буде цих приміщень?
Щоб не получилось що ви заплатите ІГБ за те, що їм не належить.
Antitentyra
Постійний користувач
213
29 грудня 2013
15 лип 2014 13:30
Цитата "Ruba4ok_A":
Щоб не получилось що ви заплатите ІГБ за те, що їм не належить.
Я насправді сам проти цих захоплень приміщень по принципу "хто раніше встав, того і капці". Читав на форумах багатьох, що люди сваряться через такі от кладові, викликають пожежників для сносу дверей, заливають один одному монтажний піну чи клей в замки і т.д.
Як один із варіантів спільного використання бачу зробити самостійно там відкриті полички під консервацію по кількості квартир на поверсі, поставити замок і віддавати ключ і окрему поличку кожному сусіду, після компенсації частини затрат на облаштування кладової. Щоб не було в квартирах ось так
Ruba4ok_A
R
Постійний користувач
122
06 березня 2014
15 лип 2014 13:56
Цитата "Antitentyra":
Я про схожу ідею і писав). Можливо при облаштуванні кімнати з полками і збором грошей,вже частина жителів відсіється, відмовиться чи щось подібне. А насправді головне щоб всі жителі відповідного поверху були нормальні і всі зможуть домовитись.
Двушечка
Д
Постійний користувач
104
07 лютого 2014
15 лип 2014 13:58
Цитата "Ruba4ok_A":
Я про схожу ідею і писав). Можливо при облаштуванні кімнати з полками і збором грошей,вже частина жителів відсіється, відмовиться чи щось подібне. А насправді головне щоб всі жителі відповідного поверху були нормальні і всі зможуть домовитись.
я за!
P.S. от халявной полочки никто не откажется даже не рассчитывайте
Summer01
S
Постійний користувач
171
10 грудня 2013
15 лип 2014 15:50
Т.е. полочкой на этаже заинтересовались все, а то, что кухню перенести в большую комнату можно только при условии размещении рабочей зоне в туалете, никому не интересно? :) Насколько помню, при просмотре квартир менеджеры отдела продаж рассказывали абсолютно о другом варианте размещения. Без задействования туалета.
Antitentyra
Постійний користувач
213
29 грудня 2013
15 лип 2014 16:26
Цитата "Summer01":Т.е. полочкой на этаже заинтересовались все, а то, что кухню перенести в большую комнату можно только при условии размещении рабочей зоне в туалете, никому не интересно? :) Насколько помню, при просмотре квартир менеджеры отдела продаж рассказывали абсолютно о другом варианте размещения. Без задействования туалета.
Уточню, що архітектор не сказала нічого про обов'язкову ліквідацію туалету заради кухні, вона сказала що мокрі зони переносити не можна і що вентиляцію санвузла можна використовувати для кухні. Яким чином це трактувати конкретно у вашому варіанті перепланування лишається відкритим питанням і його все одно доведеться додатково обговорювати зі спеціалістами. Мій варіант перепланування передбачає заміщення кухнею території одного з санвузлів, тому я ставив питання архітектору саме в такому контексті.
v_s
v
Постійний користувач
115
16 квітня 2014
15 лип 2014 17:58
1. "а там я ще бурячки посаджу"... смешно про кладовки...
2. с какой радости мусоропровод заваривать? при нормальном ЖЭКе и _нормальных_ жильцах никогда никаких проблем не наблюдалось... вроде с первым проблем не будет, намечаются проблемы со вторым?
2. с какой радости мусоропровод заваривать? при нормальном ЖЭКе и _нормальных_ жильцах никогда никаких проблем не наблюдалось... вроде с первым проблем не будет, намечаются проблемы со вторым?
Ruba4ok_A
R
Постійний користувач
122
06 березня 2014
16 лип 2014 06:15
Цитата "v_s":1. "а там я ще бурячки посаджу"... смешно про кладовки...
Мусоропровід заварюють, щоб в будинку не було воні, тараканів і крис ).
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше