ЖК "Лидер", ул. Андрющенко, 6г - "Интергал Буд"
28/15% | ||
21/12% | ||
51/28% | ||
53/29% | ||
28/15% |
Цитата "helg":В Японії... В Европі...
Підтримую Ваш праведний гнів та обурення. Вірю, що колись ми і ментально і номінально будемо справжніми європейцями. Але наразі факт залишається фактом. Навіть якщо всі учасники цього форуму будуть паркувати свої авто за 3 квартали від будинку, все одно без паркінгу двір буде заставлений сотнею машин.
Ну і з такою ж логікою можна питати у молодих сімей "навіщо ви народжуєте дітей, якщо у нашому районі і так не вистачає дитячих садочків?" :)
Цитата "Antitentyra":плани по будівництву другої черги приховують
А откуда Вы вообще взяли, что это вторая очередь и работает на участке Интергал?
Цитата "Nook":А откуда Вы вообще взяли, что это вторая очередь и работает на участке Интергал?
тому що на моє прохання під час підписання договору, або роз'яснити деталі про другу чергу, або його прибрати з договору мені відповіли "друга черга точно буде, але де саме ще сказати не можемо". Нагадаю, що в договорі цей пункт звучить з формулюванням, що покупець проінформований про будівництво другої черги. Коли на ділянці ведуться активні будівельні роботи, а представник забудовника стверджує, що чия земля до кінця не ясно і ми ведемо переговори, то я в це не вірю. Більше вірю, що є бажання продати побільше квартир людям, які вірять про можливість будівництва поруч паркінгу, дитсадочку чи будинку менше ніж на 25 поверхів.
Звичайно я можу помилятися, але на питання стосовно другої черги мені в офіційній спільноті ІГБ на фейсбук навіть не відписався адміністратор, просто проігнорив.
Можемо заключити парі на ящик пива чи пляшку гарного коньяку, що будинок де зараз риють котлован буде продавати ІнтергалБуд як свій проект, коли вже будуть лити каркас :) залюбки програю і виставлюсь за свою надмірну недовіру.
Цитата "Antitentyra":
Вітаємо нового потенційного сусіда. Який поверх і секція у Вас? Хоча б без деталізації планування?
Секція 1, поверх 6:)
Цитата "Двушечка":Секція 1, поверх 6:)
Чекайте питання про планування квартири від товаришки SunLine, оскільки саме вона ймовірно буде підстукавати вам по батареях під час ваших запальних танцювальних вечірок :)
Цитата "Antitentyra":
тому що на моє прохання під час підписання договору, або роз'яснити деталі про другу чергу, або його прибрати з договору мені відповіли "друга черга точно буде, але де саме ще сказати не можемо". Нагадаю, що в договорі цей пункт звучить з формулюванням, що покупець проінформований про будівництво другої черги. Коли на ділянці ведуться активні будівельні роботи, а представник забудовника стверджує, що чия земля до кінця не ясно і ми ведемо переговори, то я в це не вірю. Більше вірю, що є бажання продати побільше квартир людям, які вірять про можливість будівництва поруч паркінгу, дитсадочку чи будинку менше ніж на 25 поверхів.
Звичайно я можу помилятися, але на питання стосовно другої черги мені в офіційній спільноті ІГБ на фейсбук навіть не відписався адміністратор, просто проігнорив.
Можемо заключити парі на ящик пива чи пляшку гарного коньяку, що будинок де зараз риють котлован буде продавати ІнтергалБуд як свій проект, коли вже будуть лити каркас :) залюбки програю і виставлюсь за свою надмірну недовіру.
Принимаю. Только алкоголь я не пью, так что готов поспорить на денежный эквивалент. Сколько стоит хороший коньяк, я правда не знаю
Цитата "Двушечка":
Секція 1, поверх 6:)
Соседи
Цитата "Sitava":Паркинг на 20 машин бессмысленно делать, кто-то вообще поставит машину и не будет ей пользоваться! Как по мне лучше сделать наш двор исключительно для детей с деревьями, зеленью, лавочками, уголком для курящих и большой площадкой. Лично я готов ставить машину на Шолуденко или даже на проспекте, жаль далеко не все согласятся, некоторым плевать, им лишь бы их ведро стояло возле парадного
И я согласен.
Цитата "Nook":
Принимаю. Только алкоголь я не пью, так что готов поспорить на денежный эквивалент. Сколько стоит хороший коньяк, я правда не знаю
З пивом простіше, Балтика №7 ящик в онлайні МЕТРО зараз трохи менше 160 грн. Будемо вважати це орієнтиром. Парі зафіксовано :)
Шановні інвестори, в реєстрі судових рішень за кадастровим номером земельної ділянки знайшов постанову суду від 3 лютого 2014 року. Постанова стосується земельної ділянки 8000000000:88:140:0031 на якій власне будується ЖК "ЛІДЕР"
Повний текст тут: //www.reyestr.court.gov.ua/Review/370400 72
У кого є знайомі юристи попросіть коротко прояснити суть цієї постанови та її можливі наслідки для будівництва і подальшого введення в експлуатацію нашого будинку.
Людині непідготовленій розібратися в такому тексті важкувато. Якщо текст про сусідів іще якось читається
"
суміжними власниками/користувачами земельних ділянок є: ЗАТ «Військова-страхова компанія», фізична особа, Міністерство надзвичайних ситуацій, Київський інститут ВПС, Державний науково-дослідний інститут авіації, Північний регіональний центр страхового фонду.
"
то тексти ось такого плану
"
При цьому, суд приймає до уваги доводи представника Позивача, що підтвердив представник ДЗР ВО КМР (КМДА), та не спростовано представником Відповідача та іншими третіми особами, що Орендар (ТОВ «БМК Планета Буд») не додавав проекту додаткової угоди до заяви, стосовно поновлення Договору №91-6-00723 від 12.11.2007 р., що є порушенням положень ст.33 Закону №161.
"
мозок відмовляється сприймати. Проконсультуйтесь, хто має таку можливість та проясніть для інших. Дякую
По сусідній ділянці, там де зараз риють котлован теж є певна історія:
1.//www.reyestr.court.gov.ua/Review/700421 1
2.//www.reyestr.court.gov.ua/Review/123869 68
Цитата "Antitentyra":
З пивом простіше, Балтика №7 ящик в онлайні МЕТРО зараз трохи менше 160 грн. Будемо вважати це орієнтиром. Парі зафіксовано :)
По рукам!
Цитата "Sitava":Паркинг на 20 машин бессмысленно делать, кто-то вообще поставит машину и не будет ей пользоваться! Как по мне лучше сделать наш двор исключительно для детей с деревьями, зеленью, лавочками, уголком для курящих и большой площадкой. Лично я готов ставить машину на Шолуденко или даже на проспекте, жаль далеко не все согласятся, некоторым плевать, им лишь бы их ведро стояло возле парадного
Уважаемый Sitava, есть один нюанс - на первом этаже - коммерческие помещения, куда машины будут приезжать постоянно. Собственно полное лишение стоянки для них может обернуться коллапсом для всего дома. Это я знаю как житель дома, возле которого открылся Эко-маркет. О подъезде к зданию никто не подумал, поэтому с потоком машин, обслуживающих супермаркет большие проблемы.
Я думаю, что здесь ИГБ тоже вообще не продумал этот момент, но я все еще надеюсь на здравомыслие застройщика.
В субботу планирую сходить в шоу-рум, заодно поговорю с менеджерами. Возможно появится новая информация
Цитата "Sitava":Я не говорю полное отсутствие стоянки, подъезд под парадные и небольшой кусок территории со стороны въезда должен быть для стоянки(вынужденной стоянки, чтоб занести, забрать что-то, а не постоянной), тут вы правы, но 20 парко-мест для жильцов на 348 квартир это смешно( если каждый будет заезжать и проверять, а есть ли место возле парадного, вот это и будет коллапс! Как по мне лучше видеть зеленый уголок, фонтан, чем потом драться за парковку!
Если бы только возле подъезда парковались, найдутся умники, которые будут заезжать на зеленные насаждения и детскую площадку, - сделав "морду" кирпичем, мол так и нужно , и делать замечания только себе нервы портить.
Полностью согласен с Ситава про только погрузка-выгрузка возле подъезда, а дальше уезжай из двора (мечты да и только).
Думаю возле SKYTOWERS будет большое количество паркомест, и договорится про место можно будет. А от SKYTOWERS до дома от силы метров 400 (5-7 минут ходьбы).
Сколько людей - столько и мнений! Я езжу на велосипеде, и всем советую.
Цитата "Antitentyra":Шановні інвестори, в реєстрі судових рішень за кадастровим номером земельної ділянки знайшов постанову суду від 3 лютого 2014 року. Постанова стосується земельної ділянки 8000000000:88:140:0031 на якій власне будується ЖК "ЛІДЕР"
Повний текст тут: //www.reyestr.court.gov.ua/Review/370400 72
У кого є знайомі юристи попросіть коротко прояснити суть цієї постанови та її можливі наслідки для будівництва і подальшого введення в експлуатацію нашого будинку.
Присоединяюсь. Кто может объяснить, а то слишком много букв
Я думаю, что здесь ИГБ тоже вообще не продумал этот момент, но я все еще надеюсь на здравомыслие застройщика.
Какой Єко полезет в дом с закрытой территорией? И вообще, зачем нам тараканы....В соседнем доме лучше пусть будет супермаркет) У нас стандартный дом, обычный первый этаж, уж пусть лучше будет какой-нибудь сбербанк для оплаты коммуналки..
По состоянию на 17 февраля 2014 года в жилом доме по ул. Андрющенко, 6-Г кладка внешних и внутренних стен в 1 секции ведется до 24-го этажа, во 2 секции в работе 19, 22-25, остальные этажи - выполнены.
Работы по остекленению квартир в 1 секции выполнены все, кроме этажей 12, 20, 22-25, во 2 секции работы по 20 этаж выполнено, остальные в работе.
Остекленение балконов в 1 секции – по 20 этаж выполнено, а этажи 20, 22-25 – в работе; во 2 секции – все остекленение выполнено, кроме 17, 19-25 этажей – они в работе.
Штукатурные работы в 1 секции выполнены до 7 этажа, а до 11 этаже- в работе; во 2 секции - по 8 этаж работы выполнены, а 9-11 этажи в работе.
Стяжка в 1 секции на 2-6 этажах завершена, 7 этаж в работе; во 2 секции на 2, 3 этажах работы завершены, 4 этаж в работе.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна27.11997
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7426.112 197
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349