ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2
Забудовник | BudCapital, Київміськбуд |
Здача ЖК | 2022 р. |
Планування | від 22 554 Грн/м² |
1/3% | ||
5/15% | ||
8/24% | ||
2/6% | ||
17/52% |
Ми купували через Будкепитал, телефонувала нашому менеджеру, він ,на жаль, вже там не працює,але дав консультацію. Сказав ,що обов'язково все добудується, питання лише коли. Вони головні забудовники столиці і мають підтримку держави. Що Ягуар - підрядна організація КМБ (основна). Що будинки в нашому комплексі наймовірніше здаватимуть почергово. Що раніше затримки були мінімальні ,а набрали об'єкти укрбуда і не справляються з ними. Що чекати точно 1,5 року, а там покаже ситуація в країні. Хочеться вже хоч стіни квартири побачити..100% оплати(
Mariales
Ми купували через Будкепитал, телефонувала нашому менеджеру, він ,на жаль, вже там не працює,але дав консультацію. Сказав ,що обов'язково все добудується, питання лише коли. Вони головні забудовники столиці і мають підтримку держави. Що Ягуар - підрядна організація КМБ (основна). Що будинки в нашому комплексі наймовірніше здаватимуть почергово. Що раніше затримки були мінімальні ,а набрали об'єкти укрбуда і не справляються з ними. Що чекати точно 1,5 року, а там покаже ситуація в країні. Хочеться вже хоч стіни квартири побачити..100% оплати(
Это он Вас просто успакоил, но на самом деле все обстоит гораздо хуже! Я сам оплаил 100% и тоже переживаю, но знаю точный ответ, что до конца воййны там ничего строить не будут это решение уже принято
Wave8
Это он Вас просто успакоил, но на самом деле все обстоит гораздо хуже! Я сам оплаил 100% и тоже переживаю, но знаю точный ответ, что до конца воййны там ничего строить не будут это решение уже принято
Він сказав "точно чекати півтора року,але ситуація в країні покаже,що як буде". Щодо того,що чекатимуть кінця війни не казав, але і пусті обіцянки теж не звучали (ще раз скажу,він не працює ні на будкепітал,ні на КМБ,а з іншими компаніями по будівництву). Тоді молимось, щоб війна швидше закінчилась..і для мирного неба для нас усіх і для відновлення будівництва..
Mariales
"Вони головні забудовники столиці" - неправда
"Мають підтимку держави" - неправда
"Що раніше затримкі були мінімальні" - неправда
"Набрали обьекти УКРБУДА" - правда, але добудовують ті, що готові були на 90 та більше відсотків, в інших віз і досі там
Менеджери, вони такі менджери :)
Уважаемые инвесторы, скажите, а какова процедура продажи по переуступке в случае полной/неполной выплаты квартиры? Подумываем о продаже :(
Julia 1_8
Уважаемые инвесторы, скажите, а какова процедура продажи по переуступке в случае полной/неполной выплаты квартиры? Подумываем о продаже :(
Это (насколько я правильно понял) возможно только у нотариуса КГС, услуга платная и зависит от того Кому переуступка (бесплатно только муж/жена, родители и дети, все остальные - у КГС % от стоимости, или суммы договора), Услуги нотариуса в любом случае. Лучше уточнить в Отделе продаж актуальную ситуацию. Они могут менять условия. Раньше КГС не брал %
Julia 1_8
Разницы нет выплачена квартира полностью или нет. Переуступка в офисе застройшика, единственно на момент переуступки Вы должны будите оплатить всю сумму, иначе переуступку не сделают. Процент по переуступке у Вас в договоре . Продать будет сложнее,если дом на этапе строительства
Спасибо за ответы
Знайома з одним чоловіком, який працював на будівництві ще з самого початку, то ніби сказали, що 8-10 серпня їх викликають, тому що розпочинається будівництво, але...
Доброе день, если будет хорошие новости я тоже буду писать
Але в КМБ сьогодні телефонувала, так сказали, що рішення про відновлення будівництва на ЖК Отрада ще не прийняло
Хороша новина: прийнято рішення про поновлення договорів оренди земельних ділянок
https://kmr.gov.ua/uk/content/proekt-rishennya-kyyivskoyi-miskoyi-rady-22149
OksaNast
Скоріше за все всі квартири продані
Тому що там залишалася 1 квартира на 24 дворівнева,так як зараз у 4 і 5 будинках
Напевно її викупили і тепер нема сенсу його підсвічувати на сайті
Я з 5 поверху
І я на 5 поверсі))
AVTretiak
І я на 5 поверсі))
А я на 4 поверсі ))
А ми з 22)))
Mike F
Хороша новина: прийнято рішення про поновлення договорів оренди земельних ділянок
https://kmr.gov.ua/uk/content/proekt-rishennya-kyyivskoyi-miskoyi-rady-22149
Я не дуже в цьому розуміюсь,це по всім ЖК чи власне по нашому?
Скажите, кто-то слышал про повышение цен?
Я нашла вот такую информацию
КИЇВМІСЬКБУД змінює умови розстрочки та ціни
kmb.ua/ua/news/tetyana-markova-kiїvmіskb ud-zmіnyuє-umovi-rozstrochki-ta-cіni
Может кто-то знает более детально об этом...
Julia 1_8
Скажите, кто-то слышал про повышение цен?
Я нашла вот такую информацию
КИЇВМІСЬКБУД змінює умови розстрочки та ціни
kmb.ua/ua/news/tetyana-markova-kiїvmіskb ud-zmіnyuє-umovi-rozstrochki-ta-cіni
Может кто-то знает более детально об этом...
В новости, кажется, всё более чем детально расписано.
Себестоимость строительства в гривне выросла в среднем на 30-40% (вровень с девальвацией гривны), соответственно, для продолжения строительства — застройщик будет вынужден поднять цену квадратного метра. Кто оплатил все 100% — тем повезло. У кого рассрочка — платежи будут пересчитаны по новым ценам (то есть станут должны застройщику значительно больше для получения квартиры).
Mariales
Я не дуже в цьому розуміюсь,це по всім ЖК чи власне по нашому?
Саме по нашому.
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349