Подати оголошення

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .138140. . .556
21 бер 2015 00:03
Цитата "-Helen-":
Согласна. Здесь много положительного было сделано благодаря первому председателю ОСББ. Консьержки всё так же знают всех родственников и гостей)) Если бы получилось сделать на Обуховской похожий вариант, было бы не плохо. Опять будем соседями))
Спокойной ночи)

И Вам
21 бер 2015 05:42
Цитата "melnikvp":

первые этажи наших домов - будут офисы - скорее всего магазины, аптеки и пр. - они не согласятся на магнитные ключи

Вроде бы как отказались от идеи не жилых первых этажей и переделывали их под квартиры (нам это сказали еще при покупке квартиры в 2013 г.). А что там насчет цыганского табора? Это правда? Расскажите подробнее, а то я цыган побаиваюсь...)))
21 бер 2015 06:02
Раз уж мы все тут можем выражать свое мнение, то я считаю, что экономить на своей безопасности нельзя, тем более, что мы действительно находимся на окраине, в зоне отдыха, не имеем паркинга (а придомная парковка - дело не особо надежное), вокруг озера нет заведений типа "М/Ж" для отдыхающих и "не очень" трезвых, детская площадка не защищена, в зоне риска подъезды, подсобные помещения, наши лавочки и, в первую очередь, жители нижних этажей, и т. д. Нужно предпринять максимум мер предосторожности + застраховать свои квартиры, но найти для этого максимально выгодные в финансовом плане варианты, промониторить предлагаемый рынок услуг в данной сфере и выбрать оптимум, который ежемесячно смогут оплачивать жильцы. Мне важно не переживать за своего малыша когда он будет во дворе и за свою машину на парковке или хотя бы за велосипед на лестничной клетке... Сейчас и без того много забот, хлопот и переживаний, поэтому хочется хоть дома чувствовать себя "в надежной крепости".
21 бер 2015 08:33
Местные цыгане занимаются в основном попрошайничеством и ревизией мусорных баков. Зимой впадают в спячку, весной выползают и оккупируют местные церквушки и базары. Законы не нарушают, детей не воруют. В принципе, ведут образ жизни бомжей, к-х в любом районе достаточно. Неприятно, но терпимо. Ограждение территории будет необходимо, как сдерживающий фактор.
21 бер 2015 08:37
Есть один момент. В нашем случае создание ОСББ инициировалось ещё на этапах строительства дома. Приблизительно 5-7 этажах первой секции. Арендовались актовые залы, где и было несколько подготовительных собраний по дому и созданию ОСББ. И сдача дома,и правоустанавливающие документы и создание ОСББ произошли приблизительно в одно и тоже время.С разрывом 1-2 месяца. Поскольку дом всё время достраивался,количество владельцев увеличивалось, то создание ОСББ могло быть только при другой трактовке . Где для создания ОСББ необходимо набрать"за"- 2\3 голосов из 51% явившихся совладельцев жилых и нежилых помещений. Где каждый владелец имеет одно право голоса, в не зависимости от количества квартир. Т.е. в нашем случае КГС являясь совладельцем непроданых квартир имеет только 1 голос. И считать количество совладельцев для кворума нужно не от количества всех квартир в доме, а от реальных владельцев на день учредительного собрания по ОСББ.
Это с сайта Святош.райадминистрации:
Рішення приймається шляхом поіменного голосування – кожен має один голос, незалежно від площі або кількості власності в будинку. Рішення вважається затвердженим, якщо за нього проголосували не менше 2/3 присутніх.
Это форум по ЖК "Европейське мистечко":
Для создания ОСББ совершенно не важно сколько квартир находится в собственности застройщика, т.к. «кворум» создаётся из тех кто оплатил 100%.
По этому - 50 человек у которых квартира оформлена на себя – это 50 голосов, 150 квартир оформленных на застройщика – это 1 голос.
Где-то так.
21 бер 2015 09:24
Цитата "Саша и Настя ":

Вроде бы как отказались от идеи не жилых первых этажей и переделывали их под квартиры (нам это сказали еще при покупке квартиры в 2013 г.). А что там насчет цыганского табора? Это правда? Расскажите подробнее, а то я цыган побаиваюсь...)))

в белицком лесу было целое поселение цыган (несколько км от нас)...не знаю как сейчас, но лет 10 назад было, и судя по тому , что по массиву часто встречаю цыган, думаю ничего не изменилось
21 бер 2015 13:38
Ограждение территории нужно держать в перспективе, ждать заселения 90-95% квартир. В экономически стабильные времена, за 1-2 года, квартиры выкупались и заселялись. Как сейчас-неизвестно. И если сейчас выкуплено 70-80 процентов квартир, то 100% стоимость забора+установки, на нынешний момент нужно будет оплачивать из расчета 1, 43 доли. Где 0, 43 доли нужно вынуть сейчас из своего кармана за будущего владельца. Без твердой гарантии, что эту долю тебе вернут. А при нынешней инфляции-вообще фантиками получишь). Поэтому, если кто-то рассчитывает сразу получить забор и чистую охраняемую территорию, будь-те готовы выложить деньги сразу за двоих. И что бы точно понимать стоимость этого забора нужно как минимум его просчитать. О каких суммах идет речь? Кто-нибудь знает периметр нашей "прибудинковой" территории? А он у нас не маленький. По сравнению с другими домами, нас не обидели)
Для начала нужно организовать охрану домов, а охрану и защиту территорию на потом отложить. Да и пока ремонты будут проводиться, на территории проходной двор из строителей и машин доставки будет. Пока будем строиться сами свой двор разбомбим.
21 бер 2015 20:25
Цитата "Solar_Simfi":
Коллеги, что думаете насчет стяжки? Насколько качественно сделано? Нужно ли будет ровнять дополнительно или можно сразу класть ламинат? Интересуют все мнения, но больше синий дом.
По вопросам удивила цена на консьержа 60-80 гривен? 12-16 тысяч?! Если что, мы в консьерже за такие деньги не участвуем. Поставить на дверь замок/домофон с бесконтактным ключом и дело с концом.

Видимо Вы очень далёкие в этом вопросе.....Я как раз живу в доме с консьержем, и попытаюсь Вам объяснить эту систему.1-дом это 3 консьержа, то есть каждый работает сутки через двое. А вы готовы сидеть за 2000грн. в мес???Вот теперь и считайте 200 кв.по мин.60грн= 12000 делим на 3 консьержа получаем по 4000грн. в мес. Достойная зарплата, тем более она следит за чистотой в лифте, парадном, контроль входа в подъезд с сигаретой, присмотрит за коляской.
21 бер 2015 21:50
Присоединяюсь к тем кто так же получил чудо -письмо.... :notsure:
Ничего нового но всё же прикреплю, так сказать "Щоб було"

Ваше звернення Б-4048 було прийнято та оброблено виконавцем.

№ 140 від 18.03.2015 Березовська А. А. вул. Обухівська, 135, кв. 50, м. Київ, 03164 Грабар М. М. вул. Обухівська, 135, кв. 131, м. Київ, 03164 Єрмак М. В. вул. Фрометівська, 18-а, кВ. 31 м. Київ, 03039 Директорові Комунально-бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» Жуковій Л. П. Про присвоєння поштової адреси ЖК «Озерний» Святошинською районною в місті Києві державною адміністрацією розглянуті ваші звернення, які надійшли до Комунально-бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» від 04.03.2015 № Б-4048/1, № Г-3488/1, № Є-424/1 щодо присвоєння поштової адреси житловому комплексу «Озерний», що розташований на вулиці Обухівській, 135 (Забудовник ПАТ ХК «Київміськбуд»). Інформуємо, що механізм надання поштових адрес у місті Києві (далі - Положення), затверджене рішенням Київської міської ради від 22.05.2013 № 337/9394. Відповідно до пункту 4.16. вищезазначеного Положення заявник (Забудовник) подає заяву про присвоєння поштової адреси до дозвільного центру відповідної районної в місті Києві державної адміністрації разом з документами, зазначеним у пункті 4.17. Оскільки на даний час звернення від ПАТ ХК «Київміськбуд» стосовно присвоєння поштової адреси житловому комплексу «Озерний», який розташований на вулиці Обухівській, 135-а до Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації не надходило розглянути дане питання наразі не представляється можливим. Заступник голови І. Жидченко Волосевич 424-25-14
23 бер 2015 07:01
Цитата "elision":

Видимо Вы очень далёкие в этом вопросе.....Я как раз живу в доме с консьержем, и попытаюсь Вам объяснить эту систему.1-дом это 3 консьержа, то есть каждый работает сутки через двое. А вы готовы сидеть за 2000грн. в мес???Вот теперь и считайте 200 кв.по мин.60грн= 12000 делим на 3 консьержа получаем по 4000грн. в мес. Достойная зарплата, тем более она следит за чистотой в лифте, парадном, контроль входа в подъезд с сигаретой, присмотрит за коляской.

Solar_Simfi підтримую 100%. Магнітний замок на двері - найкращий варіант. В моєму будинку були консьєржи. Толку мало, одні лише задовбування. І сиділа бабуля очі в телевізор.
На мою думку краще охорона. Наприклад: 2 охоронці-чоловіки на добу на 3 будинки. Один на вході на територію (потрібно обгородити - це пізніше), інший робить обхід території. І так 6 чоловік (сутки/двоє). Це вже менше ніж 9 консьєржів-бабульок. Охоронці будуть наглядати за територією, дитячою площадкою, авто.
ЗП охоронця десь 4000-5000 грн. 6*5000=30000грн/міс. 30000/600 квартир = 50 грн./міс. А якщо заселення не 100%, то і консьєржи обійдуться в копійку.

За чистотою ліфта, коридорів і парадного відповідаємо МИ, шановні. Якщо Наші діти не будуть обмальовувати стіни, Наші собаки не будуть обсцикати ліфт і губити какашти по коридору, Наші мішки зі сміттям не будуть капати на пол, Ми не будемо викидати рекламу з наших поштових скриньок на пол, то чистота нашим будинкам ГАРАНТОВАНА. І ніщо інше цьому не допоможе.
23 бер 2015 07:24
есть информация что канализацию ведут под гору на булаховского... ударение "под гору" а это нужно ставить подстанцию насосы чтобы качали. Вот мне интересно как это будет реализовываться и если даже поставят насосы и отключат электричество не будут ли страдать нижние этажи??? Я думаю Вы меня поняли... это очень важный вопрос
23 бер 2015 08:04
Цитата "Bern":
есть информация что канализацию ведут под гору на булаховского... ударение "под гору" а это нужно ставить подстанцию насосы чтобы качали. Вот мне интересно как это будет реализовываться и если даже поставят насосы и отключат электричество не будут ли страдать нижние этажи??? Я думаю Вы меня поняли... это очень важный вопрос

Да я думаю что они к старому коллектору подключились но вопрос в другом его «пропускной» способности хватит ? А кто-то видел эти подключения может есть фото, опять вопросов много а вот ответов нет и они какие-то невнятные.
23 бер 2015 08:06
Щодо теми ОСББ (що обговорювалась вище):
- скільком людям нам потрібно буде платити заробітну плату? Як мінімум 6 чоловік - керівник (займається всіма питаннями(договори і т.д.)), бухгалтер, двірник (1-3), прибиральниця (1-3). Це як мінімум. А ще електрик, сантехнік - де їх брати терміново, якщо щось станеться. Домовлятись з якимось дядьою Васьою, що буде приходити? А якщо у нього буде багато таких "підрядів" і він буде "зайнятий" в потрібний момент. Що тоді?
Майже всі кошти на утримання будинку підуть на оплату їхньої праці, а як щодо утримання самого будинку, поточний ремонт? А потім ОСББ вирішить підняти плату за утримання.
В ЖЕК є штатні працівники. Декілька електриків, сантехніків на район. В них знайдеться і прибиральниця. І з кожної плати за утримання будинку на їх ЗП іде лише невелика частина коштів.Через ЖЕК, напевно, можна вирішити питання охорони території. В моїй практиці в стосунках з ЖЕК ніколи не було проблем: все робилось швидко (р-н Троєщина).
Я за ЖЕК. Навіть від КМБ.
23 бер 2015 08:15
Цитата "Slava1972":

Да я думаю что они к старому коллектору подключились но вопрос в другом его «пропускной» способности хватит ? А кто-то видел эти подключения может есть фото, опять вопросов много а вот ответов нет и они какие-то невнятные.

В субботу говорили что будут менять насосы.
23 бер 2015 08:23
Цитата "Slava1972":

Так будинки підключені до старого коллектора, ЖЕК каже, що обов"язково буде КМБ їх міняти!!!
23 бер 2015 08:26
Цитата "nataliia-z":
- скільком людям нам потрібно буде платити заробітну плату? Як мінімум 6 чоловік - керівник (займається всіма питаннями(договори і т.д.)), бухгалтер, двірник (1-3), прибиральниця (1-3). Це як мінімум. А ще електрик, сантехнік - де їх брати терміново, якщо щось станеться. Домовлятись з якимось дядьою Васьою, що буде приходити? А якщо у нього буде багато таких "підрядів" і він буде "зайнятий" в потрібний момент. Що тоді?
Майже всі кошти на утримання будинку підуть на оплату їхньої праці, а як щодо утримання самого будинку, поточний ремонт? А потім ОСББ вирішить підняти плату за утримання.
В ЖЕК є штатні працівники. Декілька електриків, сантехніків на район. В них знайдеться і прибиральниця. І з кожної плати за утримання будинку на їх ЗП іде лише невелика частина коштів.Через ЖЕК, напевно, можна вирішити питання охорони території. В моїй практиці в стосунках з ЖЕК ніколи не було проблем: все робилось швидко (р-н Троєщина).

Трохи з вами не погоджусь. В ЖЕК ви платитиме 4-4,50 грн за м2 площі вашиї квартири - це за прибудинкову територію (сюди входить двірник, обслуговування ліфтів, вивіз сміття, електрик, сантехник, хоча сантехніки та електрики завжди, коли приходять з вас ще беруть щось, хоча не повинні!!!). Тепер проста математика: на одному поверсі 9 квартир сумарною площею близько 500 м2. (дивіться план квартир на сайті КМБ) множемо на 24 поверхи та на 3 будинки = 36000 м2
І ці метри множимо на 4 грн (згідно договорів з ЖЕКом). Маємо 144000 грн щомісячно буде віддаватися з трьох будинків Жеку на двірника, сантехніка, електрика, вивіз сміття та ліфти. А можемо наняти 2-3 двірника з з.п. 3000-4000 грн, 1 сантехніка, 1 електрика, з такою ж з.п. і укласти договір з отісом та організаціями, що вовозять сміття. А всі інші гроші витрачати на ОХОРОНУ, благоустрій, вибачте ще з.п. голови та бухгалтера ОСББ - нехайхай по 3000-5000 грн.
23 бер 2015 08:30
Цитата "nataliia-z":
Я за ЖЕК. Навіть від КМБ.

Ну на рахунок цього той ЖЕК від КМБ казав, що будуть постійно і електрик,і сантехнік,і представник жеку в наших будинкав, тільки питання де вони будуть розташовані))) Я не памятаю, хто написав про конс"єржа, там що 50-80 грн дорого, так це ж не на одного працівника, а на декількох(2-3) на кожний будинок.
23 бер 2015 08:35
Цитата "Pilon":

Так будинки підключені до старого коллектора, ЖЕК каже, що обов"язково буде КМБ їх міняти!!!

Если это так, что будет установлена станция перекачки, то в лучшем случаи это запахи в округе хорошо хоть лес рядом, а в худшем (обесточат) я думаю до этажа 9 достанет по законам сообщающихся сосудов.
23 бер 2015 08:36
[/quote]
Трохи з вами не погоджусь. В ЖЕК ви платитиме 4-4,50 грн за м2 площі вашиї квартири - це за прибудинкову територію (сюди входить двірник, обслуговування ліфтів, вивіз сміття, електрик, сантехник, хоча сантехніки та електрики завжди, коли приходять з вас ще беруть щось, хоча не повинні!!!). Тепер проста математика: на одному поверсі 9 квартир сумарною площею близько 500 м2. (дивіться план квартир на сайті КМБ) множемо на 24 поверхи та на 3 будинки = 36000 м2
І ці метри множимо на 4 грн (згідно договорів з ЖЕКом). Маємо 144000 грн щомісячно буде віддаватися з трьох будинків Жеку на двірника, сантехніка та ліфти. А можемо наняти 2-3 двірника з з.п. 3000-4000 грн, 1 сантехніка, 1 електрика, з такою ж з.п. і укласти договір з отісом та організаціями, що вовозять сміття. А всі інші гроші витрачати на ОХОРОНУ, благоустрій, вибачте ще з.п. голови та бухгалтера ОСББ - нехайхай по 3000-5000 грн.[/quote]
Так, з таким цифрами ЖЕК в шоколаді)))))
23 бер 2015 08:40
Цитата "melnikvp":

І ці метри множимо на 4 грн (згідно договорів з ЖЕКом). Маємо 144000 грн щомісячно буде віддаватися з трьох будинків Жеку на двірника, сантехніка, електрика, вивіз сміття та ліфти. А можемо наняти 2-3 двірника з з.п. 3000-4000 грн, 1 сантехніка, 1 електрика, з такою ж з.п. і укласти договір з отісом та організаціями, що вовозять сміття. А всі інші гроші витрачати на ОХОРОНУ, благоустрій, вибачте ще з.п. голови та бухгалтера ОСББ - нехайхай по 3000-5000 грн.

Ще потрібні прибиральниці :@-:

Я довіряю Вашим приблизним розрахункам, але мене хвилює організаційна складова.
Як ми будемо зв'язуватись з сантехніком, електриком. Я вже писала вище - як швидко вони відреагують на виклик? Кому потім виставляти притензії? Начальнику ОСББ? Як? Письмово? Дуже сумніваюсь. Взагалі, хто ці люди (будуть), звідки? Хтось із нас чи чужі люди, які потім з грошима тю-тю і шукай вітра в полі.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .138140. . .556
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше