Подати оголошення

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .136138. . .556
20 бер 2015 16:01
Цитата "ягуар":

значить все тільки починається або вкотре продовжується. Подавати можна багато разів, головне, щоб пакет документів був повним.

Не знаю я уже пытался объяснить существует процедура и она выглядит и от нее не возможно отойти. И горсторой помойму никогда не говорил что у него есть эти документы
20 бер 2015 16:06
Цитата "nataliia-z":
:oh:

Отже п 4.17
4.17. До заяви про присвоєння поштової адреси додаються такі документи:

- завірена в установленому порядку копія документа, що посвідчує право власності на земельну ділянку чи право користування земельною ділянкою (за необхідності);

- для фізичної особи - копія паспорта, посвідка на проживання особи, яка мешкає в Україні, національний, дипломатичний чи службовий паспорт іноземця або документ, що його заміняє;

- для юридичної особи та фізичної особи - підприємця - копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;

- завірена в установленому порядку копія правовстановлюючого документа на об'єкт нерухомого майна, а для новозбудованих об'єктів - зареєстрована декларація про готовність об'єкта до експлуатації або сертифікат, що засвідчує відповідність закінченого будівництвом об'єкта проектній документації та підтверджує його готовність до експлуатації;

- копія виконавчого (контрольно-геодезичного) знімання, зареєстрованого в містобудівному кадастрі міста Києва (для закінченого будівництвом об'єкта);

- довідка Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про сплату пайової участі у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва (при цьому показники загальної площі (площ) та функціонального призначення об'єкта в цій довідці мають відповідати фактичним показникам загальної площі (площ) та функціонального призначення) або рішенню Київської міської ради про звільнення від сплати пайової участі у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва (при цьому показники загальної площі (площ) та функціонального призначення об'єкта в такому рішенні мають відповідати фактичним показникам загальної площі (площ) та функціонального призначення);

- копія технічного паспорта об'єкта нерухомого майна, виготовленого відповідним суб'єктом господарювання згідно з наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 24 травня 2001 року N 127 "Про затвердження Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна".

У разі надання неповного комплекту документів, зазначених у цьому пункті, відсутності підстав для присвоєння об'єкта нерухомого майна поштової адреси заявнику протягом 10 робочих днів надається вмотивована письмова відмова.

А тепер головне - який з цих документів КМБ не може надати? Скоріш за все довідку Департаменту економіки та інвестицій, може й більше. :oh:
так вот и пишу что они сегодня получили справку с Департамента экономики об оплате пайевого взноса и на понедельник готовы будут подать документы на получение точнее присвоение почтового адреса
20 бер 2015 16:13
Цитата "Гость19":
так вот и пишу что они сегодня получили справку с Департамента экономики об оплате пайевого взноса и на понедельник готовы будут подать документы на получение точнее присвоение почтового адреса

Только подавать будут? Я звонила в начале февраля в отдел продаж, мне еще тогда говорили что они подали документы на присвоение почтового адреса и ждут на следующей неделе получение уже (средина февраля), получается все не правда была.
20 бер 2015 16:15
Цитата "Tatiana2606":

Только подавать будут? Я звонила в начале февраля в отдел продаж, мне еще тогда говорили что они подали документы на присвоение почтового адреса и ждут на следующей неделе получение уже (средина февраля), получается все не правда была.
какой то хороший дядька из горстроя я читал сдесь "каво Вы слушаете" сказал
20 бер 2015 16:21
Я в свое время работал в ФК "Житло-инвес" потом в Тов БКф гранит и все в отделах продаж, и поверьте сначала нужно все продать а потом отвечать на вопросы и не всегда удобные но всегда старался быть честным. Как то так
20 бер 2015 17:12
Цитата "30.09.2014 здача":

Мене якось бісить платить кожен місяць за консержку. Толку з неї, шо є шо нема ( з початку буде задовбувати ви куди а до кого, якщо мужик значить дебіл або лентяй тоже толку ноль)

Повністю згоден з вищевикладеним
20 бер 2015 18:10
Цитата "Solar_Simfi":

Повністю згоден з вищевикладеним

то будете платити дільничому як в прірву - будинки на краю масива і біля пивного озера.
20 бер 2015 18:22
Цитата "мЫхайло Ываныч":

то будете платити дільничому як в прірву - будинки на краю масива і біля пивного озера.

...и рядом табор цыган-аборигенов)
20 бер 2015 19:08
був сьогодні вдень. ідуть роботи з благоустрію території. засипали щебнем і розрівняли доріжки навколо будинків, готують під плитку пішохідні доріжки, по підїзду по чорному ходу ідуть штукатурні роботи під покраску. на поверсі і в квартирі все як і було. квартирні комунікації до магістральних непідключені. відкоси ніхто не робив. штукатурку під чистову також)))) зате в двері та вікна повставяли ручки - цівілізацьон! на територіі ворушилися зо три десятки робітників та 4-5 машин та тракторів. на протилежному боці озера розпочато бухальний сезон))) по кущах порозтикано машин з десяток )))
20 бер 2015 19:20
Цитата "Гость19":
нет я не представитель горстроя но я уже говорил что у меня много друзей в этой конторе и еще я инвестор кв 67 в 3 доме 8 этаж зовут Алексей. И информация проверенна в понедельник будет выложена карта регистрации по почтовому адресу

+ Привіт, ми кв. 66, будемо дружити...
20 бер 2015 19:22
разве откосы и штукатурку должны делать? штукатурка только частично.
20 бер 2015 19:28
Цитата "мЫхайло Ываныч":

Поражає ваша наивність, косоока бабулька налякає ворів? Якщо хто захоче обікрасти так і райвіділок обнесуть.
Камера відео нагляду куди краще.
20 бер 2015 19:37

Поражає ваша наивність, косоока бабулька налякає ворів? Якщо хто захоче обікрасти так і райвіділок обнесуть.

якщо буде така бабулька як у мене зараз чергує, то краще любого собаки, ніхто не пройде :kar:
20 бер 2015 19:40

прикиньте да лякае. Да пусть лучше тридцать раз спросит как Вас зовут, но потом приятно здравствуйте Алексей и по крайней мере подъезд не будет приятно пахнуть ведь у нас тут парковое место отдыха и людей тут куча отдыхает. Сейчас живу в Адмирале
20 бер 2015 19:41
Цитата "Гость19":
прикиньте да лякае. Да пусть лучше тридцать раз спросит как Вас зовут, но потом приятно здравствуйте Алексей и по крайней мере подъезд не будет приятно пахнуть ведь у нас тут парковое место отдыха и людей тут куча отдыхает. Сейчас живу в Адмирале
и страдаю от кучи отдыхающих
20 бер 2015 19:45
Цитата "Гость19":
и страдаю от кучи отдыхающих
я за тотальное ограждение с видео наблюдением консьержами и охраной по периметру это не шутка это если мы собираемся нормально жить.
20 бер 2015 19:47
Цитата "vadim dom 3":

+ Привіт, ми кв. 66, будемо дружити...
привет. Обязательно будем
20 бер 2015 20:04
Мы за огороженную территорию и забор с кодовыми замками, но против бабок, которые будут денно и нощно пялиться в телевизор за наши с вами деньги.
20 бер 2015 20:22
Цитата "Solar_Simfi":
Мы за огороженную территорию и забор с кодовыми замками, но против бабок, которые будут денно и нощно пялиться в телевизор за наши с вами деньги.

найбільш оптимальна реалізація в комфорт тауні, без магнітного ключа не попадеш на територію комплексу - по тебе має спуститись власник квартири
20 бер 2015 20:27
Цитата "Solar_Simfi":

Есть аргумент ну воспримете не знаю. Итак комплекс Адмирал первые два дома договариваются об ограждении территории пока текущей территории. Поставили забор электронные кнопки но потом взвыли владельцы офисов и магазинов, нас им не хватает, и шо, у нас есть забор и куча отдыхающих, и посетителей офисов, а теперь близятся лето водка и запахи а бабки их хоть в дом не пускают им спасибо "ЦЕРБЕРЫ"запахи уже чувствуем, я за отдельный пляж!!!!!!!!!
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .136138. . .556
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx