ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12% | ||
42/14% | ||
120/39% | ||
75/25% | ||
32/11% |
-Helen-

Користувач
42
16 жовтня 2014
20 бер 2015 12:53
Что бы успокоить многих: качество выполнения строительных и отделочных работ в наших домах, достаточно высокое.
M A K S I M
MA
Користувач
66
18 червня 2014
20 бер 2015 12:57
Ось таку відповідь я отримав із контактного центру 1551
№ 140 від 18.03.2015
вул. Обухівська, 135, кв. 131,
м. Київ, 03164
Директорові Комунально-бюджетної установи «Контактний центр міста Києва»
Жуковій Л. П.
Про присвоєння поштової адреси ЖК «Озерний»
Святошинською районною в місті Києві державною адміністрацією розглянуті ваші звернення, які надійшли до Комунально-бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» від 04.03.2015 , № Г-3488/1, щодо присвоєння поштової адреси житловому комплексу «Озерний», що розташований на вулиці Обухівській, 135 (Забудовник ПАТ ХК «Київміськбуд»).
Інформуємо, що механізм надання поштових адрес у місті Києві (далі - Положення), затверджене рішенням Київської міської ради від 22.05.2013 № 337/9394.
Відповідно до пункту 4.16. вищезазначеного Положення заявник (Забудовник) подає заяву про присвоєння поштової адреси до дозвільного центру відповідної районної в місті Києві державної адміністрації разом з документами, зазначеним у пункті 4.17. Оскільки на даний час звернення від ПАТ ХК «Київміськбуд» стосовно присвоєння поштової адреси житловому комплексу «Озерний», який розташований на вулиці Обухівській, 135-а до Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації не надходило розглянути дане питання наразі не представляється можливим.
Заступник головиІ. Жидченко
Волосевич 424-25-14
№ 140 від 18.03.2015
м. Київ, 03164
Жуковій Л. П.
Святошинською районною в місті Києві державною адміністрацією розглянуті ваші звернення, які надійшли до Комунально-бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» від 04.03.2015 , № Г-3488/1, щодо присвоєння поштової адреси житловому комплексу «Озерний», що розташований на вулиці Обухівській, 135 (Забудовник ПАТ ХК «Київміськбуд»).
Інформуємо, що механізм надання поштових адрес у місті Києві (далі - Положення), затверджене рішенням Київської міської ради від 22.05.2013 № 337/9394.
Відповідно до пункту 4.16. вищезазначеного Положення заявник (Забудовник) подає заяву про присвоєння поштової адреси до дозвільного центру відповідної районної в місті Києві державної адміністрації разом з документами, зазначеним у пункті 4.17. Оскільки на даний час звернення від ПАТ ХК «Київміськбуд» стосовно присвоєння поштової адреси житловому комплексу «Озерний», який розташований на вулиці Обухівській, 135-а до Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації не надходило розглянути дане питання наразі не представляється можливим.
Волосевич 424-25-14
M A K S I M
MA
Користувач
66
18 червня 2014
20 бер 2015 12:59
Я так розумію, що КМБ до цього часу офіційно не звернувся до КМБ щодо присвоєння почтової адреси.
Н а т а л ь я
На
Постійний користувач
160
03 березня 2015
20 бер 2015 13:10
Цитата "M A K S I M":Ось таку відповідь я отримав із контактного центру 1551
№ 140 від 18.03.2015
м. Київ, 03164
Жуковій Л. П.
Волосевич 424-25-14
У нас есть официальный ответ райадминистрации, что КГС не подавал никаких документов на присвоение почтового адреса, что подтверждает, что КГС нельзя доверять ни на йоту. Предлагаю назначить дату собрания жильцов, выбрать инициативную группу и вести дальнейшие переговоры с КГС официально, с фиксацией в письменном виде их "обещаний" в Протоколах собраний, при необходимости проводить акции с привлечением СМИ. Они обещали на встрече дату подписания актов приема-передачи квартир на 15-20 апреля, а сами даже не подали документы на присвоение адреса. Безобразие!
Urec63
U
Ветеран
1 249
07 листопада 2014
20 бер 2015 13:11
Цитата "ratis":По поводу приемки квартиры по актам - Берем с собой електрика, чтоб прозвонил все провода, Строителя с уровнями и угломерами и наверно сантехника. По деньгам если со стороны думаю 300-500 грн за троих. Но это все равно будет дешевле, чем что то проблемное не увидеть и подписать акты. Обычный гражданин вряд ли понимает как и что должно быть сделано.
Совет.
PS Для проверки правильности выставления дверей и окон на предмет плотности прикрывания (сквозняков)берем лист обычный А4 вставляем попеременно по периметру в проем , закрываем и вытягиваем лист.Лист не должен свободно выходить. Чем тяжелее тем лучше.
Извините что к вам вмешываюсь но вам платить ни за что не нужно при вселении приходит електрик проверяет каждую розетку виклчатели и питание на люстри.После этого подписывается у него в акте.Также и сантехник.У нас в доме провода ставили медные в норме розетки выключатели тоже.А сантехнику почти все меняют.Она оставляет желать лучшего.
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
20 бер 2015 13:32
Цитата "M A K S I M":Я так розумію, що КМБ до цього часу офіційно не звернувся до КМБ щодо присвоєння почтової адреси.
можливо варто продублювати запит та вказати крім КМБ ще і юросіб, які вказані у сертифікаті від 24.12.2014 року про здачу об'єктів в експлуатацію ? У цих же документам ніякої згадки про КМБ не було, тому вам і надали таку відповідь.
nataliia-z
n
Постійний користувач
328
11 листопада 2014
20 бер 2015 13:38

№ 140 від 18.03.2015
м. Київ, 03164
Жуковій Л. П.
Волосевич 424-25-14
Отже п 4.17
4.17. До заяви про присвоєння поштової адреси додаються такі документи:
- завірена в установленому порядку копія документа, що посвідчує право власності на земельну ділянку чи право користування земельною ділянкою (за необхідності);
- для фізичної особи - копія паспорта, посвідка на проживання особи, яка мешкає в Україні, національний, дипломатичний чи службовий паспорт іноземця або документ, що його заміняє;
- для юридичної особи та фізичної особи - підприємця - копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;
- завірена в установленому порядку копія правовстановлюючого документа на об'єкт нерухомого майна, а для новозбудованих об'єктів - зареєстрована декларація про готовність об'єкта до експлуатації або сертифікат, що засвідчує відповідність закінченого будівництвом об'єкта проектній документації та підтверджує його готовність до експлуатації;
- копія виконавчого (контрольно-геодезичного) знімання, зареєстрованого в містобудівному кадастрі міста Києва (для закінченого будівництвом об'єкта);
- довідка Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про сплату пайової участі у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва (при цьому показники загальної площі (площ) та функціонального призначення об'єкта в цій довідці мають відповідати фактичним показникам загальної площі (площ) та функціонального призначення) або рішенню Київської міської ради про звільнення від сплати пайової участі у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва (при цьому показники загальної площі (площ) та функціонального призначення об'єкта в такому рішенні мають відповідати фактичним показникам загальної площі (площ) та функціонального призначення);
- копія технічного паспорта об'єкта нерухомого майна, виготовленого відповідним суб'єктом господарювання згідно з наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 24 травня 2001 року N 127 "Про затвердження Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна".
У разі надання неповного комплекту документів, зазначених у цьому пункті, відсутності підстав для присвоєння об'єкта нерухомого майна поштової адреси заявнику протягом 10 робочих днів надається вмотивована письмова відмова.
А тепер головне - який з цих документів КМБ не може надати? Скоріш за все довідку Департаменту економіки та інвестицій, може й більше.

ratis
r
Новачок
6
11 грудня 2014
20 бер 2015 13:43
Цитата "Urec63":
Извините что к вам вмешываюсь но вам платить ни за что не нужно при вселении приходит електрик проверяет каждую розетку виклчатели и питание на люстри.После этого подписывается у него в акте.Также и сантехник.У нас в доме провода ставили медные в норме розетки выключатели тоже.А сантехнику почти все меняют.Она оставляет желать лучшего.
Это было бы замечательно, но насколько я понимаю у нас не тот вариант. Мы подписываем предварительный акт для начала ремонта с некой Оксаной и речи электриках и т.д не идется.
orajet
o
Постійний користувач
122
22 червня 2014
20 бер 2015 14:27
Цитата "ratis":
Это было бы замечательно, но насколько я понимаю у нас не тот вариант. Мы подписываем предварительный акт для начала ремонта с некой Оксаной и речи электриках и т.д не идется.
Да подождите вы со своим актом они еще процедуру не предоставили (какой? как заверяться? ...) Ляпнули нам под КГС чтоб разошлись и все прошла неделя и что дальше?
vadim dom 3

Новачок
8
18 березня 2015
20 бер 2015 14:42
№ 140 від 18.03.2015
м. Київ, 03164
Жуковій Л. П.
Волосевич 424-25-14
І ЩО РОБИТИ ДАЛІ ?
Гость19
Г
Користувач
50
16 лютого 2015
20 бер 2015 15:01
Да он и не может обратится в адміністрацію пока не. Произведет взаиморасчеты с городом по палевым взносамЦитата "Н а т а л ь я ":
У нас есть официальный ответ райадминистрации, что КГС не подавал никаких документов на присвоение почтового адреса, что подтверждает, что КГС нельзя доверять ни на йоту. Предлагаю назначить дату собрания жильцов, выбрать инициативную группу и вести дальнейшие переговоры с КГС официально, с фиксацией в письменном виде их "обещаний" в Протоколах собраний, при необходимости проводить акции с привлечением СМИ. Они обещали на встрече дату подписания актов приема-передачи квартир на 15-20 апреля, а сами даже не подали документы на присвоение адреса. Безобразие!
Гость19
Г
Користувач
50
16 лютого 2015
20 бер 2015 15:12
И еще по моим оперативным данным расчет с городом все-таки произошел а это лично для нас значит , что действительно они смогут податься на присвоение почтового адреса и если я правильно понял то это произойдет как раз в понедельник
Н а т а л ь я
На
Постійний користувач
160
03 березня 2015
20 бер 2015 15:25
Цитата "Гость19":И еще по моим оперативным данным расчет с городом все-таки произошел а это лично для нас значит , что действительно они смогут податься на присвоение почтового адреса и если я правильно понял то это произойдет как раз в понедельник
Вы представитель КГС? Насчет понедельника - это проверенная информация? Кто в КГС может это подтвердить?
Гость19
Г
Користувач
50
16 лютого 2015
20 бер 2015 15:28
нет я не представитель горстроя но я уже говорил что у меня много друзей в этой конторе и еще я инвестор кв 67 в 3 доме 8 этаж зовут Алексей. И информация проверенна в понедельник будет выложена карта регистрации по почтовому адресуЦитата "Н а т а л ь я ":
Вы представитель КГС? Насчет понедельника - это проверенная информация? Кто в КГС может это подтвердить?
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
20 бер 2015 15:33
Цитата "Гость19":нет я не представитель горстроя но я уже говорил что у меня много друзей в этой конторе и еще я инвестор кв 67 в 3 доме 8 этаж зовут Алексей. И информация проверенна в понедельник будет выложена карта регистрации по почтовому адресу
карта реєстрації - це документ про присвоєння поштової адреси?
Від себе подав запит в департамент містобудування та архітектури м. Києва про наявність у нього заявки на адресу або уже присвоєння відповідної адреси по нашим будинкам.
https://kga.gov.ua/zvernennya-gromadyan
Став15

Користувач
78
19 березня 2015
20 бер 2015 15:34
Хорошо если инфа ваших инсайдеров подтвердится. 

ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
20 бер 2015 15:34
щодо земельної ділянки під нашими будинками і будинками 2 черги, то це одна ділянка для забудови.
Ділянки(а)
Кадастровий номер:8000000000:75:151:0020
Тип власності:Комунальна власність
Цільове призначення:Житлової забудови і комерційної забудови
https://www.map.land.gov.ua/kadastrova-karta
Гость19
Г
Користувач
50
16 лютого 2015
20 бер 2015 15:42
реестрационная карточка выдается дозвильным центром при подаче на то или иное действие в нашем случае подача документов на присвоение почтового адресаЦитата "ягуар":
карта реєстрації - це документ про присвоєння поштової адреси?
Від себе подав запит в департамент містобудування та архітектури м. Києва про наявність у нього заявки на адресу або уже присвоєння відповідної адреси по нашим будинкам.
https://kga.gov.ua/zvernennya-gromadyan
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
20 бер 2015 15:55
Цитата "Гость19":реестрационная карточка выдается дозвильным центром при подаче на то или иное действие в нашем случае подача документов на присвоение почтового адреса
значить все тільки починається або вкотре продовжується. Подавати можна багато разів, головне, щоб пакет документів був повним.
30.09.2014 здача
3з
Новачок
18
08 лютого 2015
20 бер 2015 15:55
Цитата "Urec63":
У вас консерж еще по божески у нас на пр.нуки 55а. сразу 100гр.ломанули.И дом тоже висотный 25ет.
Мене якось бісить платить кожен місяць за консержку. Толку з неї, шо є шо нема ( з початку буде задовбувати ви куди а до кого, якщо мужик значить дебіл або лентяй тоже толку ноль)

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола27.061 930
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/226.062 751
- ЖК Урловский-2 | Киевгорстрой | ул. Сортировочная, Канальная, Клеманская26.062 060
- ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская26.062 044
- ЖК Благород | Крюковщина, ул. Богуславская, 1-625.061 100
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а25.065 707
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2725.06436
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13825.06405
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 324.0663
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1124.063 761
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Чи варто зараз купувати нерухомість?25.064 539
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Выбор гранитной мойки24.0632
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше