Подати оголошення

Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая

ЗабудовникStolitsa Group
Здача ЖК2017 - 2022 р.
Планування
від 15 500 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 556.
26/5%
27/5%
123/22%
240/43%
140/25%
1. . .478480. . .901
29 жовт 2017 11:13
По фоткам видно, что темпы строительства очень замедлились. В первой очереди не могут домучать даже пару квадратов плитки внизу уже пару недель.

Что за нах?
29 жовт 2017 14:01
Пару простых фото) Контраст 1й и 2й очереди и просто кран)
29 жовт 2017 16:58
Andrew1991, дякую за фото. Сподіваюсь в сонячні дні все буде виглядати веселіше :)
Цитата "cto20":
необходимо начинать обсуждать пути создания ОСББ с первых дней сдачи домов в эксплуатацию, а не переносить заборы.

Я так розумію, що минути ЖЕК забудовника ніяк неможливо. Питання лише в швидкості переходу з ЖЕКа забудовника на ОСББ. ОСББ має бути для кожної черги свій?
Цитата "Варшавкин":
По фоткам видно, что темпы строительства очень замедлились. В первой очереди не могут домучать даже пару квадратов плитки внизу уже пару недель.

Что за нах?

Спокійно, до весни все буде. Паніки і так вистачає
29 жовт 2017 19:33
Цитата "Bogdan_Z":

Я так розумію, що минути ЖЕК забудовника ніяк неможливо. Питання лише в швидкості переходу з ЖЕКа забудовника на ОСББ. ОСББ має бути для кожної черги свій?

Забудовник завжди нав'язує власну компанію в якості ЖЕКа та отримує з цього чималий прибуток. І на ОСББ, як правило, ЖЕК відпускає будинки дуже неохоче. Завадити цьому процесу ЖЕК немає законних можливостей, але "вставляти палки в колеса" може.
ОСББ може об'єднувати мешканців як одного будинку, так і декількох. Черги взагалі не мають значення. Чим більша кількість членів ОСББ - тим більше можливостей для оптимального управління, а значить економії коштів. В нашому випадку має сенс створювати одне ОСББ для власників черг, що здаються першими (1 та 2? чи 3 також з ними?), а пізніше поступово приймати до себе наступні черги. Хоча може й доцільно зачекати 1-2 роки, поки не повилазять всі "дитячі проблеми" наших будинків.
29 жовт 2017 20:56
ОСББ лучше начать создавать через пару лет после ввода.
~ 30% появятся сразу и начнут делать ремонт.
- остальные начнут раскачиваться в течении этих 2-3 лет.
Нам просто не хватит реально голосов для создания ранее этого периода.
Но создавать ОСББ необходимо!
После создания ОСББ еще у нас появится реальная возможность вернуть в управление те помещения, от которых мы отказались в договорах СГ.
ЗАКОН УКРАИНЫ №417-VII Цей Закон визначає особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку, регулює правові, організаційні та економічні відносини, пов’язані з реалізацією прав та виконанням обов’язків співвласників багатоквартирного будинку щодо його утримання та управління.
Если кратко, то техэтажи, подвалы и вообще весь дом и все сопутствующие сооружения являются совместной собственностью Инвесторов!
30 жовт 2017 09:58
к тому времени все подвальные помещения и тд будут в частной собственности вы попробуйте уже сейчас узнать что есть свободного из этих помещенений -ответ ничего
30 жовт 2017 12:16
Цитата "Karma1972":

Поддерживаю. :super:[
видео наблюдение
30 жовт 2017 12:26
Цитата "RAMBO":
У кого есть опыт использования счётчиков на тепло. Поделитесь на что обратить внимание при покупке, какой порядок цен и функционала.

1) Брати треба ультразвуковий.
2) І треба брати найкращий з тих, що буде пропонувати афільована з нашим Жеком хвірмочка. Бо нам не стільки сам лічильник потрібен, скільки його встановлення й дозвільна документація на використання.

Чому саме в них? тому що фірмочок з установки лічильників мільйон і вони, насправді, нічим не відрізняються одна від одної.
Але та, що буде при Жекові, буде мати прямий доступ до підїзду й ключів від шаф (для монтажу), їм не будуть чинити спротив й швидко підписуватимуть дозвільні документи.

Там з лічильником йде ціла папка із дозвольними паперами - і їх робити хвірмочкє той іще гемор. Ви ж не хочете заплатити на сто-двісті гривень меньше, а потім Вам хвірмочка буде пояснювати, що їм складно зробити-підписати папери?
Тому й раджу їти до тих, кого рекомендуватиме Жек...

Так само немає особливого сенсу шукати десь подешевше лічильник, потім шукати фірму, яка візьметься його встановити й зробити на нього документи - простіше брати комплексну послугу: лічільник одразу зі встановленням

щодо конкретної моделі - я поставив собі Ultraheat T350/2WR6. економія порівняно з місяцами без теплолічильника - в два рази.
Бо ЖЕК нараховує по максимому, а завдяки темоголівкам на батареях в мене вдень батареї взагалі холодні, з такої погоди як зараз - тільки під ранок трохи вмикаються...
30 жовт 2017 12:35
Сейчас много слухов ходит ,что хотят на тепло и горячую воду сделать общий счет на дом и вы будете платить за соседа если у него долг, иначе отключат весь дом.
30 жовт 2017 13:37
Цитата "Sergiksuper":
Сейчас много слухов...

Тема лифтов и площадок закончилась, теперь будет зрада про счета на отопление?
30 жовт 2017 16:13
завтра визит ИГ на стройку, задавайте вопросы в соответствующей теме
30 жовт 2017 16:36
Обязательный вопрос к Столице на завтрашней встрече: когда будут документы и ключи от первой очереди? Был уговор в 4-м квартале 2017
30 жовт 2017 17:08
Цитата "RAMBO":
Обязательный вопрос к Столице на завтрашней встрече: когда будут документы и ключи от первой очереди? Был уговор в 4-м квартале 2017

Да, я тоже просила уточнить этот момент)
30 жовт 2017 17:41
Поднимите вопрос по не застекленным/незакрытым окнам. Пожалуйста!!!
30 жовт 2017 17:49
Цитата "Артем_13_1K7":
економія порівняно з місяцами без теплолічильника - в два рази.
Бо ЖЕК нараховує по максимому, а завдяки темоголівкам на батареях в мене вдень батареї взагалі холодні, з такої погоди як зараз - тільки під ранок трохи вмикаються...

Уточніть, будь ласка, про який будинок іде мова? Вертикальна система опалення чи горизонтальна? Чи утеплений він (весь або частково), чи є пункт автоматичного управління системою опалення?

Відповідно до Вашої 50% економії, мені здається, що Ви живете в старому, можливо панельному, будинку.
В нових утеплених будинках, обладнаних автоматичною системою управління опаленням, наприклад, таких як наш Варшавський, економія буде значно менше. Значно менше.
30 жовт 2017 18:51
Цитата "Reitar":

Уточніть, будь ласка, про який будинок іде мова? Вертикальна система опалення чи горизонтальна? Чи утеплений він (весь або частково), чи є пункт автоматичного управління системою опалення?

Відповідно до Вашої 50% економії, мені здається, що Ви живете в старому, можливо панельному, будинку.
В нових утеплених будинках, обладнаних автоматичною системою управління опаленням, наприклад, таких як наш Варшавський, економія буде значно менше. Значно менше.

мова про ЖК ПарковаВежа від Ковальскої на Виноградарі - новий будинок, утеплений, горизонтальна розводка, своя котельна на даху

така значана економія іиходить тому, що ЖЕК виставляє по максимуму рахунок за тепло - нарховуючи за квадратніметри. тоді як я регулює тепло так, як я хочу - вдень взагалі в мене вимкнене опалення - соняшна сторона й добре тримає дім тепло. вмикаю тільки на ніч й те на двійку (з п"яти) - от саме так і виходить економія в два рази.

Те, що ЖЕК собі там автоматично регулює в залежності від температури повітря - мізер, порівняно тим, як регулює це я собі в квартирі
30 жовт 2017 20:00
Цитата "Артем_13_1K7":

мова про ЖК ПарковаВежа від Ковальскої на Виноградарі - новий будинок, утеплений, горизонтальна розводка, своя котельна на даху

така значана економія іиходить тому, що ЖЕК виставляє по максимуму рахунок за тепло - нарховуючи за квадратніметри. тоді як я регулює тепло так, як я хочу - вдень взагалі в мене вимкнене опалення - соняшна сторона й добре тримає дім тепло. вмикаю тільки на ніч й те на двійку (з п"яти) - от саме так і виходить економія в два рази.

Те, що ЖЕК собі там автоматично регулює в залежності від температури повітря - мізер, порівняно тим, як регулює це я собі в квартирі

Здається мені, що справа у Ваших сусідах. В новому будинку обов'язково встановлений будинковий лічильник тепла і ЖЕК "від стелі" нараховувати не може. А ось сусіди запросто можуть ставитись до споживання теплової енергії не так відповідально, як Ви. І коли жарко, можуть відкривати вікна, замість того щоб прикрутити вентиль на радіаторі. Не кажучи вже про зроблені багатьма "розумниками" теплі підлоги та балкони, що опалюються. А накручені ними показники будинкового лічильника "розкодуються" на всіх.
31 жовт 2017 07:24
Вопрос по окнам открытым и разбитым. Когда планируют вставить стекло? Может хотя-бы пленкой закроют?
31 жовт 2017 08:39
SOS! Только что проезжал по Гречка стоит толпа людей с плакатами против забудови и блокируют ворота на въезде на територию !!!!! Неодин грузовик не может проехать! Похоже начинаються качели перед сдачей
31 жовт 2017 08:44
Цитата "ромчик75":
SOS! Только что проезжал по Гречка стоит толпа людей с плакатами против забудови и блокируют ворота на въезде на територию !!!!! Неодин грузовик не может проехать! Похоже начинаються качели перед сдачей

Что предлагаете?) Идти стенкой на стенку?) Этот вопрос должны решать в руководстве СГ вместе правоохранительными органами.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .478480. . .901
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше