Подати оголошення

ЖК на ул. Каховская, 60 | Киевгорстрой

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2018 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 215.
12/6%
16/7%
51/24%
79/37%
57/27%
1. . .245247. . .501
20 груд 2018 09:51
Цитата "Valentin 16":
Спасибо за напоминание.
я в курсе, что однокомнатные квартиры проданы.
может кто то в курсе какая цена метра после поднятия цены.

Нет свободных квартир, соответственно и цены на 1-ку нет..
20 груд 2018 10:07
Ув,соседи-инвесторы,этот беспредел со стороны Кгс достал,согласна присоединиться к злому соседу в написании жалобы в кгс по поводу изменения материалов.Может напишем коллективное письмо(не пишите,что это не поможет,если мы будем молчать,то точно ,ничего не изменится)?Мало того,что меня "взули",то я еще должна буду доплатить за м2?!Слов нет...
20 груд 2018 10:56
Цитата "Lucifer":
По 5 дому цена не изменилась.

Как это не изменилась - на 1000! подорожала.
20 груд 2018 12:04
Цитата "SVETLICHNAIA":
Ув,соседи-инвесторы,этот беспредел со стороны Кгс достал,согласна присоединиться к злому соседу в написании жалобы в кгс по поводу изменения материалов.Может напишем коллективное письмо(не пишите,что это не поможет,если мы будем молчать,то точно ,ничего не изменится)?Мало того,что меня "взули",то я еще должна буду доплатить за м2?!Слов нет...

Кстати на какое количество м2 у вас получилась доплата?
20 груд 2018 12:05
Цитата "zloy_sosed":

Базовую цену умножьте на коэффициент комфортности однокомнатной квартиры

А какой коэффициент комфортности у однушки?
20 груд 2018 12:08
А вот про качество керамзитоблока,отбита одна стенка блока,теперь огромная дырка и как результат будет холод задувать в щели. А на верхнем этаже сделали грамотно,газобетоном отсекли мостик холода от бетона.
20 груд 2018 12:16
Цитата "SVETLICHNAIA":

Поэтому и не пускают на строку,чтоб не выяснилась Замена материала.
20 груд 2018 12:22
Стосовно колективного листа - я би підписала лист щодо прохання допуску на будівництво, і виходячи з побаченого діяла би далі. Я не експерт із будівництва, тому нічого не скажу з приводу заміни матеріалів (так, щоб це звучало аргументовано), але побачити стан справ зсередини дуже цікаво і потрібно. Звісно, до моменту здачі.
20 груд 2018 12:35
Давайте организуемся на встречу! Подскажите, пожалуйста те, кто отправлял заявку на встречу, куда вы писали запрос?
20 груд 2018 12:47
Цитата "Elena1213":
Стосовно колективного листа - я би підписала лист щодо прохання допуску на будівництво, і виходячи з побаченого діяла би далі. Я не експерт із будівництва, тому нічого не скажу з приводу заміни матеріалів (так, щоб це звучало аргументовано), але побачити стан справ зсередини дуже цікаво і потрібно. Звісно, до моменту здачі.

Поддерживаю. Готова подписать.
20 груд 2018 13:21
Так некоторые форумчане же были внутри несколько месяцев назад - пусть и напишут, что там внутри с материалами... Пусть не по 5-му, но свечки уже должны были быть с внутрянкой на тот момент.
20 груд 2018 13:56
Цитата "Elena1213":

Поддерживаю.
20 груд 2018 14:11
Цитата "Mariia89":

Поддерживаю.

Підтримую!
20 груд 2018 14:41
Цитата "hordi":
Так некоторые форумчане же были внутри несколько месяцев назад - пусть и напишут, что там внутри с материалами... Пусть не по 5-му, но свечки уже должны были быть с внутрянкой на тот момент.

Я тільки за. Хто має можливість - відпишіться, будь ласка. І тим не менше, цікавить ситуація щодо можливої невідповідності реальної ситуації технічній характеристиці. Мій друг раніше купував житло у КМБ, на Позняках. При здачі квартири він помітив недоліки в стяжці (тріщини, якщо правильно пам"ятаю) і не приймав квартиру, доки недоліки не усунули. Тому хочеться пересвідчитись заздалегідь, що все ок, щоб при ремонті не було неприємних сюрпризів. Ну і на свої очі перевірити, де керамзитоблоки, де цегла - по ідеї, це треба враховувати при плануванні інтер"єру і відповідно бюджету ремонту.
20 груд 2018 14:54
Поддерживаю
20 груд 2018 15:00
Цитата "feme":
Давайте организуемся на встречу! Подскажите, пожалуйста те, кто отправлял заявку на встречу, куда вы писали запрос?

Як варіант, до моєї попередньої пропозиції: можна обрати дату і організуватися на зустріч, де і передати лист про прохання допустити інвесторів на об"єкт уже на місці (і підписати лист учасникам на місці, бо навряд чи інакше це вдасться зробити). В такому разі приєднуюсь до питання, як подати запит на зустріч.

Можна це питання обговорити на закритому форумі, заодно обговорити всі деталі.
20 груд 2018 16:25
Цитата "InfatuatedKat":

А какой коэффициент комфортности у однушки?

Даже не знаю. У 2-ки знаю.
20 груд 2018 16:28
Цитата "SVETLICHNAIA":

Думаю не стоит коллективное писать,может кто-то захочет в дальнейшем судится,требовать компенсацию или что-то другое .
20 груд 2018 16:45
Цитата "feme":

Я писала по этому адресу
investor@kyivmiskbud.ua
Указываете свой ЖК, № доровора и вопросы, которые вас волнуют
20 груд 2018 17:00
Поддерживаю "возмущение". У КГС нездоровая практика продавать кота в мешке. По-сути люди видят только фасад и план квартиры на бумаге. Информации НУЛЬ!
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .245247. . .501
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше