Подати оголошення

Комната страха или цены на жилье в Украине

1
20 груд 2009 10:51
Смішно. Попиту 0%,а ціни "повзуть вверх". Хто в це може повірти? Я думаю, з такими як нині "продажами" землі та нерухомості бреливі "рієлтери-аналітики" скоро вимруть як клас. Тільки тоді покупці дізнаються про реальні (досить помірні) ціни на землю та нерухомость. Отже, українці, не спішіть купувати. Мій дід казав - "Добре сміється той, хто вигідно купив".
20 груд 2009 11:01
Ще. Пропозиція повинна пересіктись з попитом . Тільки це спонукає ринок нерухомості до руху, доречі, як і весь бізнес.
Всі інші дії - від лукавого, а особливо шкідлива квазірекламна дезінформація направлена на утримання спекулятивно-неадекватних цін, завищених в 3 - 15 разів що створили стопор на РН. Єдиний шлях - істотне зниження цін, приблизно до рівня 2000р. - див. aviso.ua/a архів.
"Нерухомість на хліб не намастиш".
21 груд 2009 09:43
Ошибка в этой статье заключается в том, что неправильно определен средний уровень зарплат в Киеве. Он не известен не только автору, но и вообще никому. И вот, исходя из этого среднего теневого уровня, квартиры в Киеве средние некиевляне арендуют по цене 3-6 тысяч гривен в месяц. Откуда такие деньги?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше