Подати оголошення

ул. Драгоманова, 2а ( дом 5 )

1. . .4042. . .491
30 вер 2015 15:41
Можливо варто організувати ініціативну групу від мешканців нашого будинку і організувати зустріч з представниками Киівміськбуду щодо нереального терміну здачі будинку з наявними темпами виконання робіт.
30 вер 2015 15:44
Балкон с панорамными окнами. Как кто-то писал: "....с видом на панорамные окна")))))
30 вер 2015 15:59
Цитата "ОксанаВладелец":
Irice, Вы даже не представляете, как я Вам благодарна!!! Я думала у секции Ж вид капец, только окна в окна на 6-й дом. А оказывается, у нас такой красивый вид на озеро. И в противоположную сторону полукруг дома АБВ также очень представительно смотрится. И теперь я понимаю задумку архитекторов дома треугольных панорамных окон - чтобы из окна комнаты можно было полюбоваться на закат или восход над озером, смотря какая сторона дома.
Да, и коридоры у нас не только длинные, но и широкие, в целом просторненько.

Да не за что!)) я сама очень переживала насчёт вида из окон. Ну как видите, ещё и хорошо получается. Конечно у нашего соседа дома 4 вообще шикарный вид, но там все 52кв.м.разобрали((. А наш домик зато будет прикрыт от сильно ветра, как например сегодня
30 вер 2015 16:09
А вот эти балконные двери со стеклопакетами во весь рост в реальности как смотрятся? А то на фото как дыра. Надо будет их декорировать какими-то липучками, чтобы с непривычки не влететь в стекло:).
30 вер 2015 16:15
Цитата "ОксанаВладелец":
А вот эти балконные двери со стеклопакетами во весь рост в реальности как смотрятся? А то на фото как дыра. Надо будет их декорировать какими-то липучками, чтобы с непривычки не влететь в стекло:).

Хахаа))) та страшновато конечно, какой-то ограничитель нужен) на самом деле смотрится очень хорошо, такая свобода, простор... Ну это лично как по мне, а многим может и не нравится
30 вер 2015 16:26
Да, особенно если гости посидели, выпили по 50 грамм и решили пойти покурить на балкон...
Вспоминаю, мне как-то при заказе металопластиковых окон предлагали специальные декоративные накладки крестом, там также был приличный стеклопакет, но не такой большой как здесь. Вроде не дешевые.
30 вер 2015 19:36
Цитата "Mikeuri":
Да не будут 5 и 6 сдавать вместе. Это бред. 5 почти готов, а в 6 еще работы месяцев на 7-8.

Я тоже согласна, 6ой дом сдадут позже. Иначе как вообще это назвать, если 4 и 5 дома с окнами и отделкой 2 зимы простоят неотапливаемые??!!
30 вер 2015 19:52
Сейчас 6-й активнее строят чем доделывают 4 и 5-й, вполне допустимо, что 6-й догонит 5-й в скором времени, учитывая то, что наш дом последний месяц вообще очень медленно доводят до ума.
30 вер 2015 20:13
Цитата "Crazymama":
Сейчас 6-й активнее строят чем доделывают 4 и 5-й, вполне допустимо, что 6-й догонит 5-й в скором времени, учитывая то, что наш дом последний месяц вообще очень медленно доводят до ума.

Ну я бы так не сказал. Не знаю,конечно, какими темпами у вас в 5-м идут дела, но скорость постройки 6-го меня вообще не впечатляет. За последних дни каких-то несчастных 3 окна поставили, хотя когда строились Г и Д, то окна ставили и утепляли, когда каркас ещё полностью не возвели.Хорошо, если я ошибаюсь, но побывав на стройке пару раз,то не впечатлен был количеством работников,вовлеченных в процесс. Около 6 вечера с крыши 6-го видел 1-2 на крыше 5-го,что-то делали или создавали вид,что что-то делают. На крыше 6-го все пусто было
30 вер 2015 21:08
Цитата "ГІЯ":
Можливо варто організувати ініціативну групу від мешканців нашого будинку і організувати зустріч з представниками Киівміськбуду щодо нереального терміну здачі будинку з наявними темпами виконання робіт.

ГІЯ, Ваша пропозиція дуже доречна. Треба шось робити, щоб пришвидчити темпи будівальних робіт по будинку. Безперечно, з представниками Київміськбуду треба зустрітись, і при зустрічі з ними треба оперувати достовірною інформацією про реальні об"єми виконаних робіт в будинку. А для цього краще всього було б зробити щось типа фоторепортажу стану випадково вибраних різних поверхів в усіх 3-х секціях, хоча би по п"ять в кожній секції. Тому що, якщо йти на прийом до керівництва КМБ, то не достатньо просто сказати, що інвестори не задоволені тим, що будинок повільно будують, треба підтвердити цю думку. Скоріше всього в КМБ, як і в любій установі, є офіційні дні прийому керівництвом приватних осіб, і можливий запис на цей прийом.
А як зробити такий фоторепортаж - то вже питання.
Мені сподобалось, як було зроблено останнє відео по 6-му будинку, з нього навіть я кадрувала окремі фото панорами оз.Сонячне. Думаю, що навряд чи керівництво КМБ само бігає по своїх новобудовах, тому мабуть їм самим буде цікаво подивитись, наскільки ефективно суб-підрядні організації використовують виділене їм фінансування.
01 жовт 2015 08:49
[/quote]
ГІЯ, Ваша пропозиція дуже доречна. Треба шось робити, щоб пришвидчити темпи будівальних робіт по будинку. Безперечно, з представниками Київміськбуду треба зустрітись, і при зустрічі з ними треба оперувати достовірною інформацією про реальні об"єми виконаних робіт в будинку. А для цього краще всього було б зробити щось типа фоторепортажу стану випадково вибраних різних поверхів в усіх 3-х секціях, хоча би по п"ять в кожній секції. Тому що, якщо йти на прийом до керівництва КМБ, то не достатньо просто сказати, що інвестори не задоволені тим, що будинок повільно будують, треба підтвердити цю думку. Скоріше всього в КМБ, як і в любій установі, є офіційні дні прийому керівництвом приватних осіб, і можливий запис на цей прийом.
Мені сподобалось, як було зроблено останнє відео по 6-му будинку, з нього навіть я кадрувала окремі фото панорами оз.Сонячне. Думаю, що навряд чи керівництво КМБ само бігає по своїх новобудовах, тому мабуть їм самим буде цікаво подивитись, наскільки ефективно суб-підрядні організації використовують виділене їм фінансування.[/quote]
Оксана, згодна з Вами, що потрібно йти на зустріч з представниками Киівміськбуду з реальними фотографіями, зокрема, не тільки на 3-ому поверху, який всім показують, а й вище. Такі зустрічі проводяться щовівторка з 15 до 17, запис на сайті.
Співмешканці нашого будинку, хто має можливість в середу піти на будівництво і зробити фото нашого будинку ?
На жаль, мене в місті не буде 07.10, тому я зможу піти лише 14.10
01 жовт 2015 08:54
Цитата "ОксанаВладелец":

Мені сподобалось, як було зроблено останнє відео по 6-му будинку, з нього навіть я кадрувала окремі фото панорами оз.Сонячне. Думаю, що навряд чи керівництво КМБ само бігає по своїх новобудовах, тому мабуть їм самим буде цікаво подивитись, наскільки ефективно суб-підрядні організації використовують виділене їм фінансування.

Оксана, згодна з Вами, що потрібно йти на зустріч з представниками Киівміськбуду з реальними фотографіями, зокрема, не тільки на 3-ому поверху, який всім показують, а й вище. Такі зустрічі проводяться щовівторка з 15 до 17, запис на сайті.
Співмешканці нашого будинку, хто має можливість в середу піти на будівництво і зробити фото нашого будинку ?
На жаль, мене в місті не буде 07.10, тому я зможу піти лише 14.10
01 жовт 2015 09:03
Я также не могу, правда физически. У меня последствия после повреждения связки сустава ноги, по ровному хожу нормально, а вот бегать по ступенькам сложно, до четвертого этажа еще поднимусь, но выше желательно лифт:). Я поэтому до сих пор не была в квартире на 19 этаже, хотя очень хочется.
01 жовт 2015 09:20
Доречі, із 900 квартир в нашому будинку залишилося непроданих 386, тобто 43%
01 жовт 2015 10:09
Цитата "ГІЯ":

Подскажите, откуда такие точные данные?
01 жовт 2015 10:10
Цитата "ГІЯ":

Интересненько)) Когда мы выбирали квартиру в августе то нам прям на пальцах посчитали свободные))
01 жовт 2015 10:18
А какие фото нужны? Лифта, подъезда?
01 жовт 2015 10:20
Давайте устроим массовый захват))) в среду встречаемся и идём фотать. Я могу
01 жовт 2015 10:33
Цитата "Irice":
Давайте устроим массовый захват))) в среду встречаемся и идём фотать. Я могу

Засилаем шпионом.
01 жовт 2015 10:34
Я могу))
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .4042. . .491
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx