Дно рынка недвижимости и влияющие факторы
vano

Старожил
994
21 квітня 2006
20 лип 2011 11:45
А впевнені, що перейде саме вам, а не дружині?Цитата "AD2009":
Я ж чесно говорю (на відміну від інших), що я фанат твердих активів. Метри - це №1. Ще запасаюсь харчами на кризу. Плюс вкладаю в покращення житла батьків - своїх та дружити. Мені ж перейде...

Звернення до народу: Зверніть увагу, які слова вживає "любитель твердих активів", що "не має психологічних проблем", коли говорить про смерть близьких(!) людей. З яким нетерпінням він чекає цього моменту, що накінець-то насолодитися володінням нерухомістью.
mc®
m
Постійний користувач
394
31 січня 2008
20 лип 2011 11:49
Цитата "Deka":...
Я свої ліквідні активи розбив на три частини - євро, долари, франки (бо живу наразі в швейцарії): на три рівні купки: одне дешевшає, інше дорожчає. Зараз як навернеться фонда, може шось прикуплю за паперів. Захотів поїхав в іншу країну, в інше місто, повернувся до України. В мене немає айфона, автівки, ВЛАСНОЇ квартири - не мої цінності. Я люблю подорожувати, наприклад, подивитись десь футбол, люблю смачну їжу (але готувати ії не вмію), та зручну (а тому й недешеву) одежу та взуття.
Казки про те що долар та всі інші папери спіткає гіпер, крах та інш: якщо дефолт США, гіпер, криза....то мені здаєься, що Україна опиниться в такій дупі, що я куплю квартиру в києві за три своїх місячні оклади, якщо буде на це хоч якийсь резон купляти шось в цій країні.
Дека, а йену не рассматриваете, как одну из валют своей корзины? мне кажется, что сохранность покупательной способности у нее выше, чем у доллара. я сам думаю над подобной диверсификацией. единственно, что не на каждом углу ее купишь..
LonelyCruiser

Ветеран
2 434
16 лютого 2009
20 лип 2011 11:50
Цитата "AD2009":До речі, буду вдячний коли хтось "плюсоне" - сидіти в мінусах неприємно.![]()
Визнайте, що житло дешевшає та буде дешевшати і надалі. А я вам + поставлю
vano

Старожил
994
21 квітня 2006
20 лип 2011 11:54
Цитата "mc®":
Дека, а йену не рассматриваете, как одну из валют своей корзины? мне кажется, что сохранность покупательной способности у нее выше, чем у доллара. я сам думаю над подобной диверсификацией. единственно, что не на каждом углу ее купишь..
Маржа у йены противная. Под 30% иногда. сомневаюсь, что она еще на 30% вырастет от текущих уровней.
avt23

Постійний користувач
203
25 липня 2010
20 лип 2011 11:55
Цитата "flyman":Цитата "AD2009":
ПС. Про плюсики мені не забувайте, будь ласка.
Нах плюсики. Всi хто з плюсиками - оленi, бо стадо iх, а назва iм - легiон.
Будь особливим!
Цитата "777wer":
Мужчина должен успеть сделать 3 вещи: посадить дерево,построить дом и воспитать сына!!!
Кому це должен?
З якого дива?
Ми всі на цьому форумі так чи інакше цікавимося нерухомістю, якщо Вас не хвилює дім, то щодо дерев та виховання дітей спілкуються на інших форумах!!!!

LonelyCruiser

Ветеран
2 434
16 лютого 2009
20 лип 2011 12:02
Цитата "777wer":Мужчина должен успеть сделать 3 вещи: посадить дерево,построить дом и воспитать сына!!!
А можно сына и дом заменить деревьями? т.е. 3 дерева и все?
avt23

Постійний користувач
203
25 липня 2010
20 лип 2011 12:04
Цитата "LonelyCruiser":Цитата "777wer":Мужчина должен успеть сделать 3 вещи: посадить дерево,построить дом и воспитать сына!!!
А можно сына и дом заменить деревьями? т.е. 3 дерева и все?
И главное, никаких проблем, посадить можно деревья и не в Киеве, раз-два и готово!!!

777wer
7
Старожил
622
12 червня 2009
20 лип 2011 12:08
Та не,заменить нельзя...придется исполнять)))
LonelyCruiser

Ветеран
2 434
16 лютого 2009
20 лип 2011 12:09
Цитата "avt23":И главное, никаких проблем, посадить можно деревья и не в Киеве, раз-два и готово!!!
Если сыновей не воспитывать то в общем-то то-же раз-два и готово. В принципе можно деревья и дома заменять сыновьями
kos65

Ветеран
1 213
23 серпня 2007
20 лип 2011 12:13
Цитата "LonelyCruiser":
А где взялось то самое первое свое?
Что-бы продать что-то ненужное, вначале нужно купить что-то ненужное, а у нас денег нет (С) Кот Матроскин
одолжил

AD2009

Старожил
807
29 жовтня 2010
20 лип 2011 12:18
Цитата "LonelyCruiser":Цитата "AD2009":До речі, буду вдячний коли хтось "плюсоне" - сидіти в мінусах неприємно.![]()
Не можу... Не можу брехати...

Я вважаю, що американці скуповують світ - акції, золото, нерухомість....Поки їхнім доларам ще вірять...
2006-2008 роки - це була перша фаза... Потім тормознули, щоб не розлякати власників реальних активів. Далі, вважаю, буде продовження скупки... Думаю, буде кілька подібних хвиль, коли 2-3 роки тисячі американських фондів будуть купляти все по всьому світу і ціни на все будуть зростати на 20-40% річних, після чого буде відкат та певне пониження цін.
З кожною хвилею ціни будуть зростати і все закінчиться відмовою світу від долара. Але в цей момент американцям вже буде пох... Вони володітимуть реальними активами, контрольним пакетом світових активів, так би мовити. Замість доларів....

kadobr
k
Ветеран
2 563
15 грудня 2008
20 лип 2011 12:24
Цитата "AD2009":Цитата "LonelyCruiser":Цитата "AD2009":До речі, буду вдячний коли хтось "плюсоне" - сидіти в мінусах неприємно.![]()
Не можу... Не можу брехати...![]()
Я вважаю, що американці скуповують світ - акції, золото, нерухомість....Поки їхнім доларам ще вірять...
2006-2008 роки - це була перша фаза... Потім тормознули, щоб не розлякати власників реальних активів. Далі, вважаю, буде продовження скупки... Думаю, буде кілька подібних хвиль, коли 2-3 роки американські фонди будуть купляти все по всьому світу і ціни на все будуть зростати, після чого буде відкат та пониження цін.
З кожною хвилею ціни будуть зростати і все закінчиться відмовою світу від долара. Але в цей момент американцям це буде пох... Вони володітимуть реальними активами, контрольним пакетом світових активів. Замість доларів....
Вы противоречите сами себе. Если американцы скупают все ("акції, золото, нерухомість") у всех за свои доллары, то какой смысл миру отказываться от доллара? Продать все за доллары и отказаться от доллара?

flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
20 лип 2011 12:29
Цитата "AD2009":Цитата "LonelyCruiser":Цитата "AD2009":До речі, буду вдячний коли хтось "плюсоне" - сидіти в мінусах неприємно.![]()
Не можу... Не можу брехати...![]()
2006-2008 роки - це була перша фаза... Потім тормознули, щоб не розлякати власників реальних активів. Далі, вважаю, буде продовження скупки... Думаю, буде кілька подібних хвиль, коли 2-3 роки американські фонди будуть купляти все по всьому світу і ціни на все будуть зростати, після чого буде відкат та пониження цін.
З кожною хвилею ціни будуть зростати і все закінчиться відмовою світу від долара. Але в цей момент американцям це буде пох... Вони володітимуть реальними активами, контрольним пакетом світових активів. Замість доларів....
План супер, однако:
- скупити все, долари роздати а потiм вiдмовитись вiд долара (це як рехворма Павлова + розпад СРСР);
- у мене приклад знайомого перед очима - взяв 2i машини в кредит, кредит не гасив, думав розумний. Зараз без грошей та машин.
- а що заважае дядьку Сему просто вiдмовитися вiд боргу як вiд золотого стандарту. Для чого така складна схема? Прям операцiя Ы?
- просто тупо вiдмовлятися вiд долара, коли володiеш активами свiту.
Що пистити юань в мiжнародню торгiвлю та дозволити жити банку КНР за рахунок сенйоражу. Тупо, тупо та ще раз тупо. От якби твоя хата приносила тобi дохiд, хiба б ти ii продав?
Так що не валяй дурника. Влип ти з бетонометрами.
А розказуеш байки "що розумний та багатий". Був би розумний продав би до кризи на ростучому трендi.
AD2009

Старожил
807
29 жовтня 2010
20 лип 2011 12:32
Цитата "kadobr":
Вы противоречите сами себе. Если американцы скупают все ("акції, золото, нерухомість") у всех за свои доллары, то какой смысл миру отказываться от доллара? Продать все за доллары и отказаться от доллара?
Розумієте, щоб скупити 51% світу, треба дуже багато доларів, в десятки і сотні разів більше, ніж зараз є. Американцям нічого не варто їх надрукувати (фактично, це нулики в компьютері ФРС).
І їх надрукують.... І активи скуплять... А потім люди зрозуюміють, що їх обманули (мяко кажучи). Бо через кілька місяців чи років ця доларова маса дойде до споживчого ринку і ціни на все виростуть в десятки разів.
Це ж круто... Сьогодні ти купляєш акції зернового холдингу, а завтра ціни на зерно ростуть на 1000%... Відповідно, ціна акцій множиться. І ти вже не просто мільярдер. А мульті-мульті мільярдер....

flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
20 лип 2011 12:39
Цитата "avt23":Цитата "flyman":Цитата "AD2009":
ПС. Про плюсики мені не забувайте, будь ласка.
Нах плюсики. Всi хто з плюсиками - оленi, бо стадо iх, а назва iм - легiон.
Будь особливим!
Цитата "777wer":
Мужчина должен успеть сделать 3 вещи: посадить дерево,построить дом и воспитать сына!!!
Кому це должен?
З якого дива?
Ми всі на цьому форумі так чи інакше цікавимося нерухомістю, якщо Вас не хвилює дім, то щодо дерев та виховання дітей спілкуються на інших форумах!!!!
![]()
![]()
Бла, бла, бла це все та НЛП.
А може тре: виховати дочку, посадити картоплю, купити дачу.
Ще питання на зустрiч, по ДНК син мае бути власний, чи можна чужого.
Дерево - посадити, а що далi, а вдруг всохне?
Будинок будувати самому, чи можна кого найняти. Чи купити готовий.
А на якому ринку: б/у, чи новобудова?
Deka
D
Старожил
617
18 серпня 2008
20 лип 2011 12:47
MC(R), щодо активів, то я просто тримав їх в франках, бо я живу в швейцарії, тобто це валюта в якій я роблю (чи може буду) робити основні свої витрати.
Я завжди хотів диверсифікувати, в долари - тому що в україні багато чого номінується в доларах, та в евро, тому, часто просто подорожую по європі (хоча серьйозних покупок не планувалося). Отже наприкінці минулого року мені здалося що вже далі франк посилюватись не може, отже я поміняв частину франків на долари та євро. Міняв долар при 0.98, а євро при 1.33. Тепер долар 0.82, євро - 1.15, зазнав значних "збитків", якщо номінувати активи в франках. Наразі нічого нікуди не хочу міняти.
АД2009, ви маєте рацію, щодо мого перебування на форумі - звичайно я розглядав, розглядаю, та буду розглядати варіант купівлі нерухомості. Скоріш за все я навіть щось куплю. Інша справа в тому, що якщо б це було для мене першочерговою цінністю, я б не ходив по ресторанах, та не катався взад перед по європі, не вчив би німецьку мову (а так й було спочатку з мовою, бо дуже "жалко" було "такі" гроші на мову викидати, коли тре було на хату збирати), а пив би воду з під крана (тут в швейцарії вона не гірше чим в пляшках), та їв би виключно макарони, й вже за три роки перебування тут міг з щасливим зітханням влупити накоплені гроші Вам за Вашу "чудо" елітну квартиру, в чудо-місці, щоб Ви їздили в подорожі й ходили в ресторані, а я перейшов би на воду з під крана, але вже українську. Я на такий варіант категорично не згоден :)
Доречі, до того як я переїхав до Швейцарії фантазії ні на що не вистачало, окрім як на нерухомість. Зараз мені здається молодь більш продвинута в цьому плані (більше вчаться, більше займаються спортом, подорожують). Саме тому я на цьому форумі, й велике йому спасибі (конкретно Комраду, свану - такого ви вже мабуть не застали, та інш), які відкрили очі на реальність передкризову україни, бо дуже тоді хотілося взяти кредита :)
Й на форумі цьому немало адекватних співрозмовників, які чогось досягли в своєму житті, завжди цікаво обмінятися думками, дізнатися про інші погляди.
Я завжди хотів диверсифікувати, в долари - тому що в україні багато чого номінується в доларах, та в евро, тому, часто просто подорожую по європі (хоча серьйозних покупок не планувалося). Отже наприкінці минулого року мені здалося що вже далі франк посилюватись не може, отже я поміняв частину франків на долари та євро. Міняв долар при 0.98, а євро при 1.33. Тепер долар 0.82, євро - 1.15, зазнав значних "збитків", якщо номінувати активи в франках. Наразі нічого нікуди не хочу міняти.
АД2009, ви маєте рацію, щодо мого перебування на форумі - звичайно я розглядав, розглядаю, та буду розглядати варіант купівлі нерухомості. Скоріш за все я навіть щось куплю. Інша справа в тому, що якщо б це було для мене першочерговою цінністю, я б не ходив по ресторанах, та не катався взад перед по європі, не вчив би німецьку мову (а так й було спочатку з мовою, бо дуже "жалко" було "такі" гроші на мову викидати, коли тре було на хату збирати), а пив би воду з під крана (тут в швейцарії вона не гірше чим в пляшках), та їв би виключно макарони, й вже за три роки перебування тут міг з щасливим зітханням влупити накоплені гроші Вам за Вашу "чудо" елітну квартиру, в чудо-місці, щоб Ви їздили в подорожі й ходили в ресторані, а я перейшов би на воду з під крана, але вже українську. Я на такий варіант категорично не згоден :)
Доречі, до того як я переїхав до Швейцарії фантазії ні на що не вистачало, окрім як на нерухомість. Зараз мені здається молодь більш продвинута в цьому плані (більше вчаться, більше займаються спортом, подорожують). Саме тому я на цьому форумі, й велике йому спасибі (конкретно Комраду, свану - такого ви вже мабуть не застали, та інш), які відкрили очі на реальність передкризову україни, бо дуже тоді хотілося взяти кредита :)
Й на форумі цьому немало адекватних співрозмовників, які чогось досягли в своєму житті, завжди цікаво обмінятися думками, дізнатися про інші погляди.
flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
20 лип 2011 12:53
Цитата "Deka":. Отже наприкінці минулого року мені здалося що вже далі франк посилюватись не може, отже я поміняв частину франків на долари та євро. Міняв долар при 0.98, а євро при 1.33. Тепер долар 0.82, євро - 1.15, зазнав значних "збитків", якщо номінувати активи в франках. Наразі нічого нікуди не хочу міняти.
А я б мав би гривнi, купив би евро. Зара в обмiннику продаж по 11.35.
Якщо за два тижнi знову можна бдуе продати по буде по 11.65, то непоганий гендель (евро/юсд з 1.41 до 1.45).
Deka
D
Старожил
617
18 серпня 2008
20 лип 2011 13:10
Цитата "flyman":Цитата "Deka":. Отже наприкінці минулого року мені здалося що вже далі франк посилюватись не може, отже я поміняв частину франків на долари та євро. Міняв долар при 0.98, а євро при 1.33. Тепер долар 0.82, євро - 1.15, зазнав значних "збитків", якщо номінувати активи в франках. Наразі нічого нікуди не хочу міняти.
А я б мав би гривнi, купив би евро. Зара в обмiннику продаж по 11.35.
Якщо за два тижнi знову можна бдуе продати по буде по 11.65, то непоганий гендель (евро/юсд з 1.41 до 1.45).
В азартні ігри не граю з нашою державою :)
foxtrot

Ветеран
1 538
20 квітня 2010
20 лип 2011 13:30
насколько я помню эту пословицу, речь о том, чтобы вырастить сына, а не зачать... или то про дерево?Цитата "flyman":
Ще питання на зустрiч, по ДНК син мае бути власний, чи можна чужого.
короче, вырастить пузо, посадить печень и построить жену

AD2009

Старожил
807
29 жовтня 2010
20 лип 2011 14:18
Ви будете сміятись, але інший, конкуретний Доміку портал по нерухомості показує по своїй статистиці ріст цін на метри у липні на 5% (в порівнянні з червнем)
Знаю, знаю.... У них все гірше і не так коректно як тут. Але... Але...

Знаю, знаю.... У них все гірше і не так коректно як тут. Але... Але...

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка24.055 555
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13824.05403
- Где купить кваритру в новострое?24.052
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2521.05678
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.053 074
- ЖК Dnipro Island20.0518
- ЖК в пер. Платоновский, 6 | Житлоінвестбуд-УКБ20.05443
- ЖК Utlandia-2 | Ютландия | Tomin Family | Ирпень, ул. Украинская, 1б19.0591
- Дом "Збараж" ( № 27 ), ЖК "Патриотика"18.05671
- Чи варто зараз купувати нерухомість?24.054 396
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продаж, обмін, ремонт балонів під пропан бутан06.04
- Балони побутові під пропан бутан06.041
- Рынок антиквариата03.04

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше