Подати оголошення

Цены на жилье снизит только… чудо

1. . .68. . .10
23 бер 2007 12:41
По перше не 18, бо є ще оінка + комісія банку+ (явна та неявна)+страхування.
Скажи, от на хрена мені така іпотека? Я щось не второпаю.
23 бер 2007 12:46
Питання, кредити кого-кому, своїх банків, які обслуговують свій бізнес?
Ти не приводь мені номінальні ставки. Питання було про споживчі кредити, а не про кредит вааще. Є ще різні комісії банку. Разом з ними набігає всі 40% для тих хто ведеться на "паспорт та код..." і бере в кредит мобілку чи пральну машин чи ТВ. Бачив кредит 18 грн в місяць (бритва філіпс). Це кому, бомжам?
23 бер 2007 12:47
Rebiata! Sho vy tychite sliuniavye otchety Grinspena!? Shas v Kitae i byl v raznyx mesteax Hong Kong, Guanghzhou, Shanghai, a schas v Beijinge.

Reshenie cenovoj problemy v Kieve- eto Kitajskij podxod, kogda nashi panelki prosto nafig snosiat i strojat bashni v 35-45 etazhej s kroshechnymi kvartirami.

V Shanxae ceny na nedvizhimost sredniaja 18000 RMB- m2. Ves kitaj mechtaet tam zhit! Samoe glavnoe chto pokupaja tam kvartiru - VY NE STANOVITES VLADELCEM, A ARENDUETE EE U GOSUDARSTVA NA 70 let!

Priedu vzad opishu vse podrobno i vylozhu fotki. Osobeno menia priveli v vostorg panelki Hong Konga s cenami pod 12 000 USD_ m2. Eto dazhe ne troeschina!

Pro Pekin molchu- gorod vechno v smoge-solnca nevidno i gorlo bolit!
23 бер 2007 12:48
Слухай, друг, ти не тули тут свої догадки. Комісія банку Аркада за видачу кредиту на новобудову 700 грн. одноразово при оформлені кредиту, нехай буде ще й ця сума. Оцінки нема. Страхування я сказав по 900 грн. на рік, тобі херово, що хата від потопів застрахована?

А що тобі треба віртуальні 200000, які ти віртально крутитемеш в бізнесі?
Ти роі порахуй тоді второпаєш, як і грошовий потік. А ще краще спитай тещу, вона розкаже, попригунчик, з суті не спригуй.
23 бер 2007 12:48
Так коли ти виплатиш квартиру, і скільки ти думаєш вона буде коштувати?
23 бер 2007 12:49
Не знаю. Ну, если есть наличные, покупай квартиру за наличные. Если на бизнес деньги надо, так может стоит посмотреть на ипотечные кредиты. Если и квартира не нужна, и на бизнес деньги не нужны, ну, тогда и вопроса нет.
23 бер 2007 12:52
Це тобі, бо в тебе такої нема.
Флуман, ліжко купувати треба, чи це = викинути гроші?
23 бер 2007 12:54
О, какие люди. А я уж думал, куда пропал Славентий. Китай - это круто, ни разу не был. Как вернешься, расскажи!
23 бер 2007 12:54
Гтвщ так ты в Аркаде кредитовался))! А ну да там любят про инфляцию поговорить))) и еще накинуть к ставочке пару процентных пунктов, потому как все дорожает)))))) НУ надо ж молодчага)) А я то думаю, что ты нам тут все втираешь про мороженное, хлеб и картошку)) Прсто Госкомстат
23 бер 2007 12:55
V tom to i delo chto voprosa net!

My tut kak to obsuzhdali ceny na neft. Ne dumaju chto oni upadut rodimye. Pekin vse escho topiat uglem i smog kak v Londone v 19 veke. Energii im nado mnoga mnoga, tk ekonomika pret! Oni ee vot ekonomit nachali. V domax ne topiat i sveta na ulicax net posle 11 vechera.
23 бер 2007 12:55
Ти таки баран, я вже писав. ти не можеш прочитати? за 4 роки, візьмем з запасом. А яка різниця скільки буде коштувати, якщо я її продавати не збираюсь?
Інвестиції в здоровя, це означае, що мене продати по частинах після смерті?
А propos, коштувати буде 150000 у.е.
вперед, бо ти не выдстанеш, так ы будеш спригувати.
Що там з матаналызом?
23 бер 2007 12:59
Гтвщ ну навіщо ти обзиваєш досить толерантного хлопця Flymana. Мислить він досить раціонально, ти ж його зовсім не чуєш, послухай, що говорить він.
23 бер 2007 13:00
А, вон оно как. То ж я думаю, чего Путин так пальцы широко расставляет. Надо спасать матушку Расею, рождаемость повышать, а то вдруг китайцы решать слегка приватизировать сибирь.
23 бер 2007 13:01
U menia vopros, chtob rasstavit vse tochki nad i. Flyman, Vy zhe byli elektronschik iz Munxena, a teper MA v finansax. Vy li eto? Ili eto drugoj flyman?

PS a byl li malchik?
23 бер 2007 13:06
Jopt! Ix tut dofiga i na vsex raboty nexvataet! V sibiri dlia nix lafa, tk zp v 100 USD eto iz oblasti fantastiki, a kvartiry v shanghae uzhe po 18000 RMB- m2
23 бер 2007 13:08
Это ты об Одинах шепчешь? Финансовый АНАЛитик от времени отстал, бабок столетних слушает?
Коли мр. Флуман отримає результат, а також зможе відповісти на питання, якими він похвалявся, тоді поговоримо, поки вся раціональність мр. Флумана, як і твоя, - якби я мав 200000 грн., тільки нема, а є аж 35000 грн, і теща яка що разу милить шию. І захиснички нам не потрібні, за свої слова відповідай, операційно-необраховно-непояснювальний облік.
Извини, но я просил меня игнорировать, реплику бросил, бо не могу терпеть полное невежество АНАЛитиков, в т.ч. рынка недвижимости.-D
23 бер 2007 13:11
Сурово. Нефть, газ конечно круто, но население в миллиард, или даже больше миллиарда, это блин серьезный ресурс. Да еще все голодные, и вооруженные правильной идеологией и ядерной бомбой. RMB - это я так понимаю юань, а сколько юаней в долларе?
23 бер 2007 13:13
Да уж Гтвщ, а я думаю от куда оно у тебя лучше работать надо и инфляция ))Ну да ладно Гтвщ желаю удачи в инветсировании, но один тебе совет Думать надо только своей головой, за все в своей жизни - действия, поведение, общение ответсвенны только мы сами и никто другой!
23 бер 2007 13:16
Я карлсон, который живет на кріше и питаеся варением. И мне на$%#рать, на недвижость Китая. Так у него шас slowdawn патаму что в US - полный попа никому не нужный ипотека.
23 бер 2007 13:17
Избавь меня от своих банальностей, еще об операционном учете послушаю, если чего напишешь, понятия то ноль, а бред ... уволь.
Игнорируй меня пожалуйста.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .68. . .10
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx