Подати оголошення

ЖК "Первоцвет", Борисполь, ул. Февральская

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 61.
8/13%
3/5%
8/13%
19/31%
23/38%
1. . .7880. . .88
28 бер 2016 06:44
Цитата "Toro":

Можна скоперуватися (в мене 60 м2),але я на стяжку вийду за тижні 3-4. Спочатку електрика і сантехніка.

Не можу обіцяти точно, але думаю, що через тижнів 4 буду робити стяжку (63м2) також. Необхідно підключити більше людей, що б провести тендер і отримати хорошу скидку, хоча б до 100 грн/м2 (це реально). Так що дійсно можна буде скооперуватися.
Правда я пропоную робити полістеролбетонну (по роботі часто стикаюса з такою) через необхідність звуко і теплоізоляціїпідлоги + вага у 7 разів менша за звичайну фібробетонну стяжку (//masterabetona.ru/montazh/245-styazhka- iz-polistirolbetona).
28 бер 2016 06:47
Цитата "Sergius86":

Не можу обіцяти точно, але думаю, що через тижнів 4 буду робити стяжку (63м2) також. Необхідно підключити більше людей, що б провести тендер і отримати хорошу скидку, хоча б до 100 грн/м2 (це реально). Так що дійсно можна буде скооперуватися.
Правда я пропоную робити полістеролбетонну (по роботі часто стикаюса з такою) через необхідність звуко і теплоізоляціїпідлоги + вага у 7 разів менша за звичайну фібробетонну стяжку (//masterabetona.ru/montazh/245-styazhka- iz-polistirolbetona).

Маякуйте, я тільки за!
28 бер 2016 06:48
Цитата "Barsik84":
В интернете по 100 грн стяжка

Думаю при площах більше 200м2 можна зторговуватися до мінімума, і у таких випадках 100грн не межа) :yes:
28 бер 2016 08:47
Доброе утро, по поводу стяжки,я только за. У меня 5 эт 39 м², но надо сделать перепайку труб,так что через две три недели. тел:067 547 21 13
28 бер 2016 08:50
Кстати 3 подьезд во всю уже качает,не в курсе по чем?
28 бер 2016 08:55
Добрый день! Тоже в ближайшее время собираемся делать стяжку 42 м (3 подъезд) 6 эт., в эту субботу у соседей с 4 этажа видели делали стяжку компания Полистен, на сайте цена 105 грн. Тоже за то, чтоб скооперироваться.
28 бер 2016 08:57
Я теж з 3 поверху (3 під"їзд), можна буде разом скоперуватися (62 м2)
28 бер 2016 09:00
Ой, з шостого, очепятка:)
28 бер 2016 10:16
Цитата "Yakut Talalaev":
Кстати 3 подьезд во всю уже качает,не в курсе по чем?

Запитував, по 120-130грн/м2, ті що робили у минулий вівторок.
28 бер 2016 10:18
Цитата "Sergius86":

Запитував, по 120-130грн/м2

А в ціну матеріалів входить тільки суміш чи ще якась ізоляція (пінопласт чи полістерол?)
28 бер 2016 10:20
для теплого водяного пола подойдет такая стяжка? кто знает? и на сколько я понимаю, то можно первым делом сделать стяжку, а потом и электрику и штукатурку? просто стяжка вроде сохнет около месяца?
28 бер 2016 10:21
Цитата "Toro":

А в ціну матеріалів входить тільки суміш чи ще якась ізоляція (пінопласт чи полістерол?)

Весь прикол в тому, що це просто фібробетон був - ніякої тепло - звукоїзоляції. Тому і пропоную усім полістеролбетоном.
Щодо того як довго стяжка сохне - 3-5 днів.
Ціна приблизно одинакова, у всіх 3 виді підлог (бетонна, армована цементна плаваюча по полістеролових листах і полістеролбетонна).
28 бер 2016 10:22
Цитата "Sergius86":

Весь прикол в тому, що це просто фібробетон був - ніякої тепло - звукоїзоляції. Тому і пропоную усім полістеролбетоном.

А яка ціна питання?
28 бер 2016 12:41
Цитата "Helen0905":
Добрый день! Тоже в ближайшее время собираемся делать стяжку 42 м (3 подъезд) 6 эт., в эту субботу у соседей с 4 этажа видели делали стяжку компания Полистен, на сайте цена 105 грн. Тоже за то, чтоб скооперироваться.

Вы планируете стяжку и стен и пола? а потолок как думаете делать? мы тоже думаем что лучше гипсокартон или машинная стяжка!
28 бер 2016 13:31
Цитата "Vall 50":

Вы планируете стяжку и стен и пола? а потолок как думаете делать? мы тоже думаем что лучше гипсокартон или машинная стяжка!

Пока думаем пол машинная стяжка либо просто тонкую выравнивающую стяжку. Стены - машинная штукатурка, а на стене с соседями еще подложка под обои как шумоизоляция, а потолок планируем натяжной, а под него шумоизоляция посерьезней. Можете в поиске ввести "звукоизоляция под натяжной потолок". Пока такие планы :notsure: Если есть разумные советы, выслушаем ))
28 бер 2016 13:41
Цитата "Helen0905":

Пока думаем пол машинная стяжка либо просто тонкую выравнивающую стяжку. Стены - машинная штукатурка, а на стене с соседями еще подложка под обои как шумоизоляция, а потолок планируем натяжной, а под него шумоизоляция посерьезней. Можете в поиске ввести "звукоизоляция под натяжной потолок". Пока такие планы Если есть разумные советы, выслушаем ))

Згідний з тим, що шумоізоляцію необхідно робити і зі сторони сусідів і на стелі і особливо зі сторони ліфта (сам планую - рахував ціну питання 9000грн робота + матеріали).
Не згідний на рахунок підлоги - теплоізоляцію робити дуже важливо, якщо немає в планах на найближчі роки постійно хворіти. Бетон тримає досить довго температуру, і достатньо, що б ваші сусіди знизу перестали палити 2-3 дні, або просто не роблять ремонт, і будете постійно відчувати один холод в ногах. Ну і я вже не кажу про те, що рівень підлоги повинен бути одним з рівнем коридору ()
28 бер 2016 14:39
Цитата "Sergius86":

Згідний з тим, що шумоізоляцію необхідно робити і зі сторони сусідів і на стелі і особливо зі сторони ліфта (сам планую - рахував ціну питання 9000грн робота + матеріали).
Не згідний на рахунок підлоги - теплоізоляцію робити дуже важливо, якщо немає в планах на найближчі роки постійно хворіти. Бетон тримає досить довго температуру, і достатньо, що б ваші сусіди знизу перестали палити 2-3 дні, або просто не роблять ремонт, і будете постійно відчувати один холод в ногах. Ну і я вже не кажу про те, що рівень підлоги повинен бути одним з рівнем коридору ()

спасибо за советы, будем еще решать
28 бер 2016 20:29
Цитата "AlexBor ":
Доброго времени суток, соседи ;) кВ 107 есть предложение скооперироваться на заливку полов и штукатурку. Контактный номер в профиле

Доброй вечер соседи, п.3, эт.5 скооперироваться на заливку полов поддержую. 063 286 0154
28 бер 2016 20:41
Цитата "Helen0905":

Пока думаем пол машинная стяжка либо просто тонкую выравнивающую стяжку. Стены - машинная штукатурка, а на стене с соседями еще подложка под обои как шумоизоляция, а потолок планируем натяжной, а под него шумоизоляция посерьезней. Можете в поиске ввести "звукоизоляция под натяжной потолок". Пока такие планы :notsure: Если есть разумные советы, выслушаем ))

Да мы тоже рассматриваем машинную штукатурку стен, можем скооперироваться тем более этаж один. А когда вы планируете? А интересно какую подготовительную работу перед штукатуркой должен выполнить заказчик? (то есть мы), ну кроме шумоизоляции с соседями.
28 бер 2016 20:47
А трубы отопления маш. штукатурке мешать не будут? или их в гипсокартонный короб спрятать и заштукатурить? кто что думает?
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .7880. . .88
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx