Подать объявление

Стоит ли сейчас покупать недвижимость?

1. . .245247. . .251
25 дек 2025 13:04

Jasamba

Сейчас людей еще подстегивает падение доллара. Он пипец как посыпался, у нас уже курс к 41 грн даже опустился. Трамп довел до того что США оказались на задворках истории, то есть доллару все, писец наступает. Сейчас евро куда лучше хранить как более стабильную валюту подвержденную мощностью экономики Еврозоны.

Написал местный дурачок, клявшийся, что если мир не наступит до конца весны 2025 года, он прекратит делиться своими идиотскими рассуждениями.

25 дек 2025 20:51

Людына

Написал местный дурачок, клявшийся, что если мир не наступит до конца весны 2025 года, он прекратит делиться своими идиотскими рассуждениями.

Ну так мирный процесс официально начался. Со сроками, ну там вопросы чисто технические, полгода туда, полгода сюда, но ведь мир наступает постепенно.

25 дек 2025 20:58

Jasamba

Ну так мирный процесс официально начался. Со сроками, ну там вопросы чисто технические, полгода туда, полгода сюда, но ведь мир наступает постепенно.

У 🤡 пів року туди, пів року сюди "мєлочі", це життя тисяч людей, Х ти поросячий

25 дек 2025 22:03

Jasamba

Маразм крепчал и танки рвались в бой. Некоторым фразам этого местно дурачка позавидовало бы даже Раша-ТВ. Страшно то что в Украине(и не только) число таких клинических дегенератов растет, это, думаю, побочный эффект глобальной цифровизации.

26 дек 2025 07:08

Jasamba

Сьгодні це, завтра інше. Нема ніякого реального прогресу у переговорах.

26 дек 2025 14:56

Почему все думают что перемирие положительно отразится на рынок недвижимости? Я выше приводил вполне логичные доводы почему эффект может быть противоположным.

26 дек 2025 18:26

Людына

Почему все думают что перемирие положительно отразится на рынок недвижимости? Я выше приводил вполне логичные доводы почему эффект может быть противоположным.

Потому что уже без перемирия цены растут. А перемирие это значит восстановление экономики, возвращение беженцев, выплата компенсаций всем кто потерял жилье, да и в конце концов отложенный спрос о сомневающихся. Короче много факторов слишком.
Если у нас сейчас жизнь довольно неплоха во время войны то представьте какой бум ожидает экономику после перемирия.
В Киеве за 2022-2025 год зарплата в долларах(!) почти в два раза выросла для понимания.

26 дек 2025 18:51

GasGlock

Сьгодні це, завтра інше. Нема ніякого реального прогресу у переговорах.

Невже? Нам вже США гарантії дають а Зеленський згоден на вибори.
Тому це вже останні кроки буквально перед миром.

26 дек 2025 19:04

После войны очевидно что будут только 3 города - Киев, Львов и Одесса, и "дикое поле" вокруг, все тупо будут съзжаться в эти три города потому что только там можно будет зарабывать хорошие по европейским меркам зарплаты.

27 дек 2025 06:02

Jasamba

Разве я виноват в том, что Киев оказался в геополитически "везучем" месте а Одесса в "невезучем". В Киеве просто бить уже нечего, поэтому тут и спокойно уже почти 2 месяца, и уверен на 99% что не будут тут ничего атаковать до конца войны.

Прогноз 🤡 Jasamba як завжди маячня, саме зараз немиті розматують Київ. Але місцевий дурник придумає ще якусь дичину.

27 дек 2025 07:05

Jasamba

Киев не трогают уже ~ 2 месяца. Уверен что за это время тут ПВО так наладили что и мышь летучая не проскочит. Так что все, сдулись русаки уже, Киев стоит и будет стоять дальше.

Ну що, як спалось ?

27 дек 2025 09:29

Axwell

Ну що, як спалось ?

Я позавчора в Болгарію виїхав, посиджу там трохи, особисто мені в Києві небезпечно стає. Я інвалід 1 групи, мені тяжко бігати по сховищах. Русня іпанулась вкрай, тут вже мир повинен був бути підписаний і на тобі. Правда це не відміняє того що ріст вартості все ж буде прискорюватися, чисто з тої причини що квартир все менше і менше стає. Саме на настрої покупців впливу це не має. У моєму ЖК дірка сьогодні, а люди все одно товпою прийшли на перегляди купляти квартиру на поверсі нижче, дізнався від друга який живе.

27 дек 2025 12:06

Jasamba

У моєму ЖК дірка сьогодні, а люди все одно товпою прийшли на перегляди купляти квартиру на поверсі нижче, дізнався від друга який живе.(с)

Твій товариш уявний.

27 дек 2025 12:38

Jasamba

Я позавчора в Болгарію виїхав, посиджу там трохи, особисто мені в Києві небезпечно стає. Я інвалід 1 групи, мені тяжко бігати по сховищах. Русня іпанулась вкрай, тут вже мир повинен був бути підписаний і на тобі. Правда це не відміняє того що ріст вартості все ж буде прискорюватися, чисто з тої причини що квартир все менше і менше стає. Саме на настрої покупців впливу це не має. У моєму ЖК дірка сьогодні, а люди все одно товпою прийшли на перегляди купляти квартиру на поверсі нижче, дізнався від друга який живе.

Ты же пару дней назад писал что Киев безопасный, окружен мощным ПВО, и все рвутся в Киев под зонтик. У тебя первая группа по какому заболеванию?

27 дек 2025 23:52

Читаю телеграм-каналы. После сегодняшнего в Киеве уже почти всех запитали, хотя ситуация схожа с Одесской. Я потому и говорю что кроме Киева покупать жилье больше негде, тут реально в кратчайшие сроки справились с проблемой с которой Одесса не могли неделю справиться. Русские в принципе не могут в Киеве ничего сделать с энергопотреблением больше чем на сутки как бы не пытались.

28 дек 2025 01:39

Jasamba

Читаю телеграм-каналы. После сегодняшнего в Киеве уже почти всех запитали, хотя ситуация схожа с Одесской. Я потому и говорю что кроме Киева покупать жилье больше негде, тут реально в кратчайшие сроки справились с проблемой с которой Одесса не могли неделю справиться. Русские в принципе не могут в Киеве ничего сделать с энергопотреблением больше чем на сутки как бы не пытались.

И поэтому ты гордо свалил в Болгарию. Где русские (см россияне) выкупили недвижимость по всему побережью, а сама страна выглядит, как будто её лет пятьдесят бомбили вышеупомянутые субъекты. С тебя уже стебаться стыдно.

28 дек 2025 10:32

Jasamba

Не бреши, лівий берег в повній дупі, по районам навіть Київстар не ловить...

28 дек 2025 11:44

Людына

Ось погляд однієї людини. " Цю війну треба називати так, як вона

Не "складний період. А НАЦІОНАЛЬНА КАТАСТРОФА, яка відкинула Україну мінімум на 50 років назад. Мінімум, блядь!!!

Враховуючи ласих свиней до людських грошей з верховної ради.

І хто після цього пиздить про "швидке відновлення" або ідіот, або брехливий підарас, який живе на грантах, схемах і телевізійній зубные (Телемарафон привіт).

ІНФРАСТРУКТУРА РОЗ ЙОБАНА.

Не "пошкоджена". Не "потребує ремонту. РОЗЙОБАНА ВЩЕНТ!!! Міста стерті. Мости знесені, Залізниця добита, вона й до цього ледве дихала а тепер..... Енергетика тримається не на державі, а на людях, які працюють на знос і чудом ще не попадали. Це не відновлення це будівництво країни з нуля на згарищі. І на це в нормальних, чесних країнах іде пів століття.

А ми не нормальна і не чесна

ЕКОНОМІКА В ЖОПЕ,

Промисловість знищена.

Бізнес або втік, або закрився, або платиться "на лапу", щоб вижити. Логістика поламана. Інвестиції казки для лохів Кожна ракета мінус ще кілька років розвитку.

Тут не те що ріст тут виживания на колінах.

ЛЮДИ НАЙБІЛЬША ВТРАТА

Мільйони виїхали.

І не треба себе обманювати багато не повернеться ніколи!

Бо там стабільність, законі майбутне

А тут брехня, корупція і "потерпи ще"

Кращі

- загинули, - стали інвалідами, - зламалися психологічно, - або вигоріли до нуля.

ПІСЛЯ ВІЙНИ БУДЕ АД.

Ампутації, ПТСР. Поламані тіле психіка.

Сотні тисяч інвалідів. Це герої, але для держави це означає одне: - мінус платники податков. - мінус робочі руки, - плюс мільярдні витрати на пенсія, пільги, реабілітацію, лікування,

Додайте:

- сім'ї загиблих -сиріт, - пільгові категорi,

- людей, які ніколи більше не зможуть нормально працювати.

Тобто формула проста, ломом по голові

грошей менше витрат більше Це пряма дорога в бідність на

десятиліття. ДЕМОГРАФІЯ ЗДОХЛА ПОВНІСTIO Народжуваність в сраці.

Мінус покоління

Такі ями вирівнюються 30-50 років." (с) ....

28 дек 2025 12:57

Пару ответов в преддверии наступающего.

1. Долго ещё ждать конца войны? Если ждать, то долго.

2. Станет ли лучше после конца войны? В чем-то да, а в чём то наоборот.

3. Станет ли Украина лучше? Сделайте что-то хорошее без личной выгоды или обязательств. Если получится, у Украины есть шанс.

4. Стоит ли вкладываться в недвижимость в Украине? Х.. его знает. Но верить тем кто " точнознает", я бы не стал.

See you next year.

28 дек 2025 15:40

КітМуркіт

Ось погляд однієї людини. " Цю війну треба називати так, як вона

Не "складний період. А НАЦІОНАЛЬНА КАТАСТРОФА, яка відкинула Україну мінімум на 50 років назад. Мінімум, блядь!!!

Враховуючи ласих свиней до людських грошей з верховної ради.

І хто після цього пиздить про "швидке відновлення" або ідіот, або брехливий підарас, який живе на грантах, схемах і телевізійній зубные (Телемарафон привіт).

ІНФРАСТРУКТУРА РОЗ ЙОБАНА.

Не "пошкоджена". Не "потребує ремонту. РОЗЙОБАНА ВЩЕНТ!!! Міста стерті. Мости знесені, Залізниця добита, вона й до цього ледве дихала а тепер..... Енергетика тримається не на державі, а на людях, які працюють на знос і чудом ще не попадали. Це не відновлення це будівництво країни з нуля на згарищі. І на це в нормальних, чесних країнах іде пів століття.

А ми не нормальна і не чесна

ЕКОНОМІКА В ЖОПЕ,

Промисловість знищена.

Бізнес або втік, або закрився, або платиться "на лапу", щоб вижити. Логістика поламана. Інвестиції казки для лохів Кожна ракета мінус ще кілька років розвитку.

Тут не те що ріст тут виживания на колінах.

ЛЮДИ НАЙБІЛЬША ВТРАТА

Мільйони виїхали.

І не треба себе обманювати багато не повернеться ніколи!

Бо там стабільність, законі майбутне

А тут брехня, корупція і "потерпи ще"

Кращі

- загинули, - стали інвалідами, - зламалися психологічно, - або вигоріли до нуля.

ПІСЛЯ ВІЙНИ БУДЕ АД.

Ампутації, ПТСР. Поламані тіле психіка.

Сотні тисяч інвалідів. Це герої, але для держави це означає одне: - мінус платники податков. - мінус робочі руки, - плюс мільярдні витрати на пенсія, пільги, реабілітацію, лікування,

Додайте:

- сім'ї загиблих -сиріт, - пільгові категорi,

- людей, які ніколи більше не зможуть нормально працювати.

Тобто формула проста, ломом по голові

грошей менше витрат більше Це пряма дорога в бідність на

десятиліття. ДЕМОГРАФІЯ ЗДОХЛА ПОВНІСTIO Народжуваність в сраці.

Мінус покоління

Такі ями вирівнюються 30-50 років." (с) ....

Типова раша пропаганда. Я коли жив в Києві такого не бачив, і в Одесі не бачив. Всюди повно людей, а найголовніше що зарплати у всіх виросли у доларах майже вдвічі відносно 2021 року. Я вже казав що є три міста - Київ. Одеса, Львів і "дике поле" навколо. Цей процес ще до війни почався і ми нічого не змінимо тут. Там так, буде життя погане, але в цих трьох містах воно вже європейське, окрім деяких тимчасових незручностей типу відключення світла на пару годин або обстріли. І то це вже місцеві не сильно сприймають за негатив, всі звикли.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .245247. . .251
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее