Подать объявление

Противостояние: "Экопарк" против ЖК "Патриотика на озёрах"

На чьей Вы стороне?
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 77.
47/61%
19/25%
11/14%
234. . .36
15 май 2018 10:59

На офіційному веб-сайті банку «АРКАДА» https://arkada.ua розміщено рекламу наступного змісту:
Банк «АРКАДА» та ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ» пропонують квартири у новому індустріальному будинку «ВИРЛИЦЯ» (ж/б №6) на базі виробів ВАТ «ДБК-3» у ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ», що будується на території мікрорайонів 1, 2, 2а житлового масиву «Осокорки-Центральні» у Дарницькому районі м. Києва.

Доводимо до вашого відома, що наразі дії відповідальних посадових осіб банку «АРКАДА», ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» та ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ» щодо залучення коштів на придбання квартир у ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ», що будується на території мікрорайонів 1, 2, 2а житлового масиву «Осокорки-Центральні» у Дарницькому районі м. Києва містять усі ознаки злочину, передбаченого статтею 190 Кримінального кодексу України (ШАХРАЙСТВО).
Зокрема, з інформації, що міститься у Єдиному державному реєстрі судових рішень України, оприлюдненої 17.04.2018, вбачається, що ухвалою господарського суду м. Києва у справі № 910/2902/18 від 04.04.2018 Про відкриття провадження у справі про банкрутство, зокрема:
– Відкрито провадження у справі № 910/2902/18 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «КОНТАКТБУДСЕРВІС» (04107, м. Київ, вул. Багговутівська, буд. 8/10; ідентифікаційний код 32962703).

– Визнано розмір вимог ініціюючого кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю «НМТ Інвестментс» у розмірі 16 450 222 грн 33 коп.

– Введено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

– Введено процедуру розпорядження майном боржника.

– Заборонено боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави.

ЩО ПОВИНЕН ЗНАТИ ЩЕ НЕОБДУРЕНИЙ ІНВЕСТОР БАНКУ «АРКАДА», ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» ТА ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ»:

– Право оренди на земельні ділянки, що включають територію мікрорайонів 1,2, 2а житлового масиву «Осокорки-Центральні» у Дарницькому районі м. Києва поки належить саме банкруту – ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» (договір оренди земельної ділянки з кадастровим номером 8000000000:96:001:0008 загальною площею 90,6379 га).

– Право оренди землі, право на виконання будівельних робіт, а також право вимог інвесторів щодо будівництва чи повернення внесених коштів припиняється з моменту оголошення ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» банкрутом.

– Відповідно до п. 6 ст. 37 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 18 Постанови кабінету міністрів України № 466 від 13.04.2011 «Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт» в редакції Постанови кабінету міністрів № 918 від 30.10.2013 буде скасовано дозвіл на будівництво виданий землекористувачу – ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС».

– Припинення договору оренди або скасування дозволу на будівництво дасть усі підстави стверджувати, що об’єкт, який до цього часу зведе банк «АРКАДА», ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» та ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ», буде вважатись об’єктом самочинного будівництва.

– Відповідно до ст. 376 Цивільного кодексу України, житловий будинок, будівля, споруда, інше нерухоме майно вважаються самочинним будівництвом, якщо вони збудовані або будуються на земельній ділянці, що не була відведена для цієї мети, або без відповідного документу, який дає право виконувати будівельні роботи, чи належно затвердженого проекту, або з істотними порушеннями будівельних норм та правил.

– Особа, яка здійснила або здійснює самочинне будівництво нерухомого майна, не набуває права власності на нього.

– Самочинно збудований об’єкт особою визнаною банкрутом підлягає знесенню за рахунок коштів громади, як це передбачає ст. 38 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

– Інвестори не зможуть повернути вкладені кошти, оскільки Суд вже ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів. Банк «АРКАДА» та ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ» не є замовниками будівництва, оскільки не мають права оренди на земельну ділянку, а відтак і не мають права на отримання дозволу на будівництво, безпосередньо будівництво та залучення коштів інвесторів.

Також, доводимо до відома інвесторів банку «АРКАДА», ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» та ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ», що за офіційною інформацією, розміщеною на сайті Державної архітектурно-будівельної інспекції України //www.dabi.gov.ua станом на 15.05.2018 ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» видано лише один дозвіл на будівництво. Це дозвіл на виконання будівельних робіт «Комплексна забудова території об’єктами житлового призначення мікрорайонів 1, 2, 2а житлового масиву «Осокорки-Центральні» у Дарницькому районі м. Києва. Перша черга будівництва. Будівництво підстанції ПС 110/10 кВ «Аркада» з КЛ 110 № 1151508505330», тобто видано дозвіл на будівництво лише окремої будівлі – підстанції.

Вказаний дозвіл вже є предметом судового оскарження у справі № 826/4485/18, яка розглядається Окружним адміністративним судом м. Києва за позовом Громадської організації «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ». Наступне судове засідання відбудеться у приміщенні Окружного адміністративного суду м. Києва 13.06.2018 о 14:00 за адресою: м. Київ, вул. Петра Болбочана, 8, блок А, зал судових засідань №3.

Відсутність дозволу на виконання будівельних робіт по будівництву житлових будинків і повідомлення, що банк «АРКАДА» та ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ» вже залучають кошти населення (інвестиції) та продають неіснуючі права на неіснуючі квартири дає підстави юридично обізнаним інвесторам охарактеризувати такі інвестиції як надсумнівні та занепокоїтись про наявність беззаперечних підстав для втрати таких інвестицій.

А наявність такої надзвичайної обставини, що землекористувач та замовник будівництва ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» є вже практично банкрутом (і це з відома і по його волі, оскільки з ухвали про відкриття провадження у справі про банкрутство вбачається, що представник боржника не заперечує про відкриття провадження про банкрутство) дає можливість зробити однозначний висновок про наявність ознак складу злочину, передбаченого ст. 190 Кримінального кодексу України (ШАХРАЙСТВО).

Тобто, банк «АРКАДА», ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» та ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ» умисно, знаючи заздалегідь і бажаючи настання наслідків банкрутства ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС», приховуючи від інвесторів такі наслідки, залучає кошти, знаючи наперед, що такі кошти населенню повернуто не буде, і будинки збудовано теж не буде.

Відповідно до ст. 190 Кримінального кодексу України (ШАХРАЙСТВО):

1. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

3. Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

4. Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, карається позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Враховуючи наведене вище, усі хто ще не вклав кошти, не відреагував на рекламу банку «АРКАДА», ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» та ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ», що розміщена на веб-сайті https://arkada.ua, та прочитав цей матеріал – можуть видихнути з полегшенням та шукати інші об’єкти для інвестицій, а хто вже інвестував кошти – негайно звертайтесь у поліцію та пишіть повідомлення про вчинення кримінального правопорушення – ШАХРАЙСТВА.

15 май 2018 15:34
16 май 2018 13:01
Да, похожие активисты собирались на антимайдане,теперь понятно откуда они взялись.
16 май 2018 14:07

На Осокорках у Києві сталася бійка через будівництво на березі озера Небреж, унаслідок якої постраждали декілька осіб.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, місцеві мешканці за підтримки представників націоналістичних організацій та активістів спробували заблокувати будівельну техніку, яку фірма-забудовник привезла на об'єкт. За їхніми словами, існує припис про заборону робіт, але компанія ігнорує його.

У результаті сталася масова бійка, у якій взяли участь представники забудовника, а також кілька нарядів поліції, що намагалися розв'язати конфлікт. Травм зазнали кілька людей.

https://ukr.lb.ua/society/2018/05/16/397777_osokorkah_kiievi_stalasya_biyka.html

16 май 2018 14:23
Если заедятся, как на Качином - то стройке кирдык. Здесь хоть озера, а там - помойка помойкой...
16 май 2018 14:23

16.05.2018
https://arkada.ua/ua/top/press/news/29731/33495/

ПАТ АКБ «АРКАДА» зафіксовано непоодинокі випадки порушення вимог чинного законодавства в частині поширення через соціальні мережі та мобільні додатки упередженої та недостовірної інформації щодо нібито вчинення Банком шахрайських дій щодо залучення коштів на будівництво ж/м «Патріотика на озерах» у зв’язку з порушенням справи про банкрутство землекористувача ТОВ «Контактбудсервіс».

Розповсюджувана інформація спрямована на дискредитацію, створення негативного іміджу та підрив ділової репутації Банку.

Не піддаючись на провокативні дії, ПАТ АКБ «АРКАДА», діючи у відповідності до чинного законодавства, занепокоєне вказаними діями, що можуть вплинути на діяльність Банку, завдаючи тим самим шкоди інтересам клієнтів, контрагентів та акціонерів стабільної банківської установи та вважає за необхідне повідомити наступне.

Інформація щодо порушення провадження у справі про банкрутство землекористувача (ТОВ «Контактбудсервіс») є відкритою, відомою Банку та не приховується ні Банком, ні забудовником, ні землекористувачем.

Розповсюджуючи негативну інформацію щодо Банку, її автори намагаються ввести широке коло діючих та потенційних клієнтів Банку в оману ототожнюючи порушення провадження у справі про банкрутство з визнанням боржника банкрутом.

Хочемо наголосити, що законодавство передбачає цілу низку процесуальних процедур щодо відновлення платоспроможності боржника і лише у разі їх безрезультативності – визнання такого боржника банкрутом та введення ліквідаційної процедури.

Крім того, право забудови земельних ділянок, на яких розпочата забудова ж/м «Патріотика на озерах», передано ТОВ «Будеволюція», яке є фінансово стабільним підприємством та довело спроможність реалізації великих будівельних проектів на прикладі ж/м «Патріотика».

Запевняємо, що Банком, як управителем ФФБ, здійснюється всебічний аналіз та контроль з метою недопущення виникнення будь-яких ризикових ситуацій під час будівництва, і на даний час відсутні жодні передумови для зупинення будівництва або скасування дозвільних документів.

16 май 2018 14:25
Цитата "dacha_rus":
Если заедятся, как на Качином - то стройке кирдык. Здесь хоть озера, а там - помойка помойкой...


Дома будут
Когда начинали строить дома в Патриотике
11.12.13.14.18..
Тоже выступали против.
16 май 2018 14:59
Та дома-то будут. Вопрос сколько, и будет ли что-то еще кроме домов. А может быть, и какие дома. "Патриотика" давно уже стала притчей во языцех, всех инвесторов ею пугают. И может быть, в каждом районе Киева должно быть по "патриотике", но зачем же в одном районе сразу две? Особенно, если и первая недостроена и все обещания по инфраструктуре еще не выполнены.

Посмотрим, как поведет себя город (КМДА). Место невесть какое злачное, жить на пустыре с видом на мусорозавод и бортничи, на трупиках птиц и прочих рептилий захочет только специфический контингент. Может город себя и проявит еще.
16 май 2018 16:24
Нюхать вонь от отвалов, особенно летом - это чем надо думать чтобы там постоянно жить???
это зеленая зона и киев против застройки вокруг озер. сегодня пролилась первая кровь - и это результат подлого бездействия киевской власти.
16 май 2018 17:41
Цитата "Alik1001":


Дома будут
Когда начинали строить дома в Патриотике
11.12.13.14.18..
Тоже выступали против.
Было дело, выкладывал фото, на манеже все те же.
16 май 2018 18:08
Цитата "VST":
Было дело, выкладывал фото, на манеже все те же.
"все те же" поставили свой бизнес на поток и никого в него не пускают,поэтому на блокировках по Киеву "все те же".
16 май 2018 18:13
Там обычные люди востали против застройки озер. а "Азов" выступил силовой помощью раз по другому не понимают.
16 май 2018 18:25
ПОДДЕРЖИВАЮ предыдущих ораторов. Быстрее бы "аркада" наняла "титушек" да подкинула ана...стам или активистам или как их там.
16 май 2018 18:33
киев против уничтожения природы.
16 май 2018 18:37
Так в зеленых жилетках вроде как раз титушки от аркады. Расклады такие: красные - строители. В зеленых - титушки аркады, вчера они расталкивали людей в гражданском, пришедших поинтересоваться, что за #$%ня творится на берегу озера. А сегодня пришли в черном, и наваляли зеленым. Ну и другим местами досталось. Киев...
16 май 2018 18:47
Может и отвалы, может и запах, но мне сказали, что все квартиры (1-к) сегодня забронировали / продали.
16 май 2018 18:53
Помню 1995 год

Аркада только только начала строить дома здесь. С КГС. И только Киевлянам придавали по прописке. Иногородии не могли купить...

Как быстро летит время.
16 май 2018 19:19
Цитата "Alik1001":
Помню 1995 год

Аркада только только начала строить дома здесь. С КГС. И только Киевлянам придавали по прописке. Иногородии не могли купить...

Как быстро летит время.


Вот я собственно тут уже несколько дней открываю рот - и стесняюсь спросить, а когда КГС перестал сотрудничать с Аркадой? Ведь это была неразлучная парочка, все даже считали, что это даже одни и те же яйца, только в профиль и анфас.

А теперь выходит, что от той фигни, что строит Аркада, даже КГС в ужасе бежал. А сейчас все эти "новости" про списки из 100 человек с ночевками под офисом чтобы отхватить панельку в пустырях - сплошной сюр. Аркада - последний привет от разлагающегося совка и времени элита-центров.
16 май 2018 19:38
Цитата "setap":


Вот я собственно тут уже несколько дней открываю рот - и стесняюсь спросить, а когда КГС перестал сотрудничать с Аркадой? Ведь это была неразлучная парочка, все даже считали, что это даже одни и те же яйца, только в профиль и анфас.

А теперь выходит, что от той фигни, что строит Аркада, даже КГС в ужасе бежал. А сейчас все эти "новости" про списки из 100 человек с ночевками под офисом чтобы отхватить панельку в пустырях - сплошной сюр. Аркада - последний привет от разлагающегося совка и времени элита-центров.

Было время, власть менялась и КГС разваливали и дробили.
16 май 2018 20:08
Даже не помню...
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
234. . .36
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее