Подать объявление

ЖК на пр. Отрадний, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
12из 220
Ваше враження про цей проект:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 71.
12/17%
35/49%
24/34%
1. . .310312. . .515
30 апр 2018 18:05
Ооо, який тут двіж намічається. Це у мене будуть треті шашлі за тиждень :)
Поки не знаю сам чи з дружиною. Бо якщо вона йде, то нас буде троє. Нема з ким дитину лишити)
Сковорідку я так розумію треба брати?)
Що по шампурам і мангалу? Там ті "бізнесмени" з бесідок дають один мангал? Одного буде мало, якщо смажити і шашлі і картоплю одночасно.
Ramms_eta0 дякую за відео :super:
30 апр 2018 18:36
Цитата "Ramms_eta0":
Оголошується зустріч інвесторів, в парку Відрадний (східна сторона), неділя 13 травня на 14:00 (на суботу була вільна лише 1 бесідка на 8 чол, тому неділя). Для знайомства і обміну кулінарними вміннями. Я забронював стіл на 16 персон (взагалі місце на 20, але здалось що так буде тіснувато). Прошу відписуватись хто йде. Сірко, Макіато, Коко Шанель прошу також підтвердити. Продукти я всі закуплю, потім розділим суму на усіх, орієнтуйтесь приблизно на 200 грн з людини. Приблизне меню я писав, кому що додатково - теж пишіть. Кава/морозиво там на місці.
Займаємо два місця - я і дружина

Також додаю сьогоднішнє відео з будмайданчика
https://www.youtube.com/watch?v=OEVfaY8W5iA&feature=youtu.be
лінк для скачування в хорошій якості: //dropmefiles.com/GV30V
Роботу видно ззовні і чути зсередини, активність на всіх 4-х секціях.

Добрий вечір! Ми теж з чоловіком плануємо відвідати зустріч інвесторів🙂, бронюємо два місця.
30 апр 2018 20:26
Мабуть всі інвестори потомилися від такої кількості вихідних, що у такому смачному питанні тиша. Але час ще є, будемо чекати :)
Менше з тим, гуляючи на вихідних територією Донця приємно було спостерігати як поступово розвивається інфраструктура території. Еко-лавка, аптека, продуктовий, перукарня, фітнес і т.д. це те, що давно вже працює. У панельці нещодавно відкрився пункт продажу чистої води. Поруч з паркінгом незабаром відкриється магазин пива і кави. Комерційні приміщення користуються попитом. Наш будинок з точки зору свого розміщення мабуть матиме ще більш привабливі комерційні площі.
Єдине що між Донця 2а і 2б постійно такі вітри гуляють, що інколи і некомфортно. Надіюся, що у нашому дворі буде більш затишно :) .
30 апр 2018 20:31
Цитата "sirko":

За сьогодні не побачив)) Звідки такі переконання?
З Відрадного по фасаду без змін.

Погано дивилися.
30 апр 2018 22:01
Вітання Сусідам! :hi: :hi: :hi: Я також планую бути, правда чи 1 чи 2 ще не знаємо.
01 май 2018 04:57
Привіт сусідам.!) Також плануємо бути з дружиною.
01 май 2018 07:09
Всем привет! +1 в доле, муж пока под вопросом)
01 май 2018 07:27
От майже і назбиралася бесідка). 12 осіб + 4 під питанням. Ще трохи і знадобиться приставний стіл.
01 май 2018 07:36
Обережно, двері зачиняються.
Відмітилось 12 точно, 4 під питанням, я ще бронюю 1 місце для знайомої (теж інвестор). Разом уже 17.
Думаю, може побігти ще один стіл на 16 забронювати, він там якраз поруч був вільний вчора :thk: бо місця якось швидко розмели. Якщо замовлю то відпишусь, продовжимо запис.

sirko, беріть дитину, які проблеми. Сковорідку теж, обов'язково.
macchiatow, ОК, для вас буде пару курячих бедер :)

Так, потрібен +1 мангал на таку бригаду, і 4-5 шампурів, візьміть хто має.
Ще думаю взяти шматок сала, пане Сірко, скажіть що з ним робити чи ви там на місці розберетесь?
01 май 2018 08:59
2 столи то якось незручно, як на мене. Ліпше тісніше, але за одним столом.
Я сало беру на картоплю. Смажу картоплю без олії. Чи варто брати ще на стіл за наявності м'яса, мідій - не знаю? Можу взяти шматок невеликий замаринувати.
Альтернатива свинині ще може бути шашлик з курячого/індичого філе.
01 май 2018 09:02
Всем привет, мы с мужем также хотели подойти, но малых оставить не с кем, одной 11, второй 2 года.Если можно с детьми, то забронируйте на нас три места. Мангал есть, можем взять.
01 май 2018 09:19
щойно дзвонив, другий стіл вчора теж зайняли, але в них ще є приставні столики, зараз туди підійду може щось придумаю на місці.
Якщо сало на картоплю, то більше не треба, головне щоб було хоч трохи жиру щоб легше справитись з м'ясним меню.
Ще в меню буде хумус, виробництва дружини :umnik: В магазинах він дорогий, а якщо робити самостійно то виходить набагато дешевше і можна регулювати все по смаку.
01 май 2018 09:27
Можу взяти крилишок замаринувати, і якийсь салатик приготувати, щоб було до того як гаряче підійде.
01 май 2018 09:58
Домовився що нам притягнуть стіл з зонтом і лавками, приєднають до нашого місця. Тепер виходить за великим столом буде 12 персон (по 4 з трьох сторін стола) і за малим ще 9 (по 3 на сторону), разом 21 людина, якщо потіснитись то 24 максимум.
Записано уже 20, разом зі Світланка1360.

Тому ще є 3-4 вільних місця і запис припиняємо!

Хто що хоче можете брати з собою, поглинемо все :)
01 май 2018 10:08
Цитата "svetlanka1360":
Всем привет, мы с мужем также хотели подойти, но малых оставить не с кем, одной 11, второй 2 года.Если можно с детьми, то забронируйте на нас три места. Мангал есть, можем взять.

От і повна рукавичка).
Мангал беріть, якщо є.
01 май 2018 10:23
+1 место. Долго думала, так как муж не в Украине. Но вроде не одна среди мужиков, еще женщины будут. Хорошо😀😀
01 май 2018 10:25
Ок, мангал и 6 шампуров уже готовы)
01 май 2018 10:38
Цитата "Flaff":
+1 место. Долго думала, так как муж не в Украине. Но вроде не одна среди мужиков, еще женщины будут. Хорошо😀😀

Ну і ми ж не в баню зібралися)
Ramms_eta0 Ви там поруч з парком проживаєте?)
01 май 2018 11:23
Якщо є місце,то +1 повертаюсь з відпустки 12 і з радістю познайомлюсь з сусідами:)сала вдома багато,можу взяти.+ на можу в чорноморці взяти мідій.
01 май 2018 12:32

Молодцы!!!
1 мая 10 утра трудятся над фасадом
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .310312. . .515
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx