Подать объявление

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
20из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .112114. . .515
31 янв 2017 19:30
Цитата "Yulia777":
Все ж таки, ніхто не знає який поверх в 1-й секції трубний? І де ці труби будуть?

Когда я выбирал этаж в первой секции, то мне было сказано что трубный этаж под номером 14! А во 2й и 3й секции, насколько я понимаю,трубный этаж под номером 13.
31 янв 2017 19:48
Цитата "Demien23":
Всім привіт! Планую купувати однокімнатну у третій секції, і по спискам бачу що чомусь 20-25 поверх, де начебто панорамні вікна взагалі не в попиті. Підкажіть будьте ласкаві з чим це зв`язано? Дякую!
На колір і смак товариш не всяк, та кожен Івась має свій лас.Маємо досвід проживання і в "хрущівці" на 3-му поверсі, коли в вікнах зелень дерев та спів пташок, на 12 поверсі над магістраллю швидкісного трамваю - повітря без відчуття вихлопів з дороги, чудовий краєвид з бурхливим міським життям, що надихає,стимулює до енергічних дій, та на 17 поверсі з виглядом на Відраний приватний сектор та центр -вдень - як на околиці села, ввечері та вночі сяйво міста заворожує. Тому свідомо обирали тільки високі поверхи з панорамними вікнами.
31 янв 2017 20:57
Цитата "Demien23":
Всім привіт! Планую купувати однокімнатну у третій секції, і по спискам бачу що чомусь 20-25 поверх, де начебто панорамні вікна взагалі не в попиті. Підкажіть будьте ласкаві з чим це зв`язано? Дякую!

Як на мене, то це виключно справа смаку. Ми свідомо вибрали вищий поверх (23), хоча на той час вибір був великий
31 янв 2017 21:30
Цитата "hmelyuk28":
На колір і смак товариш не всяк, та кожен Івась має свій лас.Маємо досвід проживання і в "хрущівці" на 3-му поверсі, коли в вікнах зелень дерев та спів пташок, на 12 поверсі над магістраллю швидкісного трамваю - повітря без відчуття вихлопів з дороги, чудовий краєвид з бурхливим міським життям, що надихає,стимулює до енергічних дій, та на 17 поверсі з виглядом на Відраний приватний сектор та центр -вдень - як на околиці села, ввечері та вночі сяйво міста заворожує. Тому свідомо обирали тільки високі поверхи з панорамними вікнами.

А пішочком на 17 поверх з дитиною і коляскою подобається? Вчора і сьогодні попало на 17 ножками, мені не сподобалось. І варіантів не багато стоять на морозі чекать коли включать ліфт або топать по сходах вверх. Можливо це не часто бува але...
31 янв 2017 21:58
Пожежна драбина вище 9 поверху не достає. Без варіантів.
01 фев 2017 07:06
Цитата "Latu":
Пожежна драбина вище 9 поверху не достає. Без варіантів.

Вовка боятися - в ліс не ходити :)
Звісно, що у кожного свої смаки і т.д. Комусь до вподоби перші поверхи, а комусь навпаки.
Але ж Ви подивіться як зараз у новобудовах двори запарковані машинами. Там пожежна машина може просто не проїхати.

Підтримаю слова hmelyuk28, що панорама на Відрадний приватний сектор і у бік центру міста з верхніх поверхів прекрасна. :super:

Цитата "Yulia777":
Все ж таки, ніхто не знає який поверх в 1-й секції трубний? І де ці труби будуть?

Yulia думаю на форумі навряд хтось володіє такою детальною інформацією щодо проходження комунікацій через поверхи і квартири. Маю сумнів, що такі креслення має і сама Толока. Але варто все ж таки в Толоці це все запитувати.
01 фев 2017 07:27
Цитата "sirko":

Вовка боятися - в ліс не ходити :)
Звісно, що у кожного свої смаки і т.д. Комусь до вподоби перші поверхи, а комусь навпаки.
Але ж Ви подивіться як зараз у новобудовах двори запарковані машинами. Там пожежна машина може просто не проїхати.

Підтримаю слова hmelyuk28, що панорама на Відрадний приватний сектор і у бік центру міста з верхніх поверхів прекрасна. :super:

Yulia думаю на форумі навряд хтось володіє такою детальною інформацією щодо проходження комунікацій через поверхи і квартири. Маю сумнів, що такі креслення має і сама Толока. Але варто все ж таки в Толоці це все запитувати.

На вкус и цвет..... все фломастеры разные:)
01 фев 2017 07:55
на селові пацаня, а в Києві дядько.
01 фев 2017 13:38
Була вчора в ВП. Там мене запевняли, що в 1-ій секції трубний поверх 14-ий, а в 2-ій і 3-ій - 13-ий. Зважаючи на те, що і вони можуть не знати напевно, то вибрала 16-ий пов., бо на 15-ому не було тих квартир, що я хотіла.
01 фев 2017 13:40
Цитата "valida":
Була вчора в ВП. Там мене запевняли, що в 1-ій секції трубний поверх 14-ий, а в 2-ій і 3-ій - 13-ий. Зважаючи на те, що і вони можуть не знати напевно, то вибрала 16-ий пов., бо на 15-ому не було тих квартир, що я хотіла.

значит я уже не один буду жить на этаже
01 фев 2017 14:09
Цитата "valida":
Зважаючи на те, що і вони можуть не знати напевно, то вибрала 16-ий пов.

А в якій секції?
01 фев 2017 15:21
В 3-ій. Забоялася брати 12-ий через те, що на Донця,2-а він трубний, то може й в нас бути...
Підкажіть, де краще платити? В Універсалі, як радять в Толоці? Плачу 30%, тобто більше 150 тис., проблем не буде?
01 фев 2017 16:30
Платимо кому як зручно. Хто через Універсал, хто через ПУМБ, Приват24 і т.д.
Вибір великий.
01 фев 2017 17:17
Цитата "valida":
В 3-ій. Забоялася брати 12-ий через те, що на Донця,2-а він трубний, то може й в нас бути...
Підкажіть, де краще платити? В Універсалі, як радять в Толоці? Плачу 30%, тобто більше 150 тис., проблем не буде?

В ПУМБ тарифы РКО пункт 4.4.5.-
"Платежі фізичних осіб без відкриття поточного рахунку за договорами купівлі-продажу на користь юридичних осіб - продавців нерухомості-0,1% від суми, мін. 3 UAH макс. 500 UAH".Только обязательно перед оплатой "уточняйте" этот пункт кассиру,потому что в некоторых отделениях "забывают"о нем .
01 фев 2017 18:11
Райффайзен Онлайн - все переводы во все банки по Украине без комиссии
01 фев 2017 18:33
Всем спасибо.
01 фев 2017 20:32
Таки 4-й секції бути).
01 фев 2017 21:15
Цитата "sirko":
Таки 4-й секції бути).

І дужечка вкінці.
Чи то нервова посмішка? ;)
01 фев 2017 21:19
Та все ж таки маленьку надію мав, що не домовляться вони за будівництво 4 секції)). Але сьогодні почув, що вже все вирішено.
02 фев 2017 08:03
Цитата "sirko":
Та все ж таки маленьку надію мав, що не домовляться вони за будівництво 4 секції)). Але сьогодні почув, що вже все вирішено.

А кто источник инфы? И что касательно порядка сдачи ?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .112114. . .515
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx