Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .189191. . .556
08 май 2015 07:24
Цитата "yua":
Slava1972 этому человеку не надо вода, свет, лифт, жэк и все остальное он просто вкинул бабло что бы потом перепродать эту квартиру и тревожится он только о документах.

Да мне нужны документы и очень нужны и они должны быть оформлены по закону и мене не нравиться что уже 6 месяц я их жду от КГС - деньги висят в пустую и немалые.
08 май 2015 07:26
Хто зібрався на об"єкт для перевірки робіт та отримання ключів, підключення лічильника електроенергії та перевірки розводки, то субота-неділя будуть вихідними днями.
У понеділок на об"єкті з 9 год. до 15 год. буде Оксана від КМБ у якої можна отримати ключі та обговорити світло, усунення недоліків, вентилятори та ін. питання.

Цитата "Slava1972":

Мне как и многим не нравиться когда идет сплошной обман как от КГС так и от ОЖК.

Так дійте, чого розводите демагогію? Вас усі інвестори підтримають і підставлять плече!
08 май 2015 07:49
Цитата "игнат123":

В вагончик подходите и получаете два вентилятора Vents в синих коробках(в ванную и кухню).Терморегуляторов на батареи пока нет.

Спасибо за информацию. Еще раз убедился, что от "Форума" польза безусловно есть.
08 май 2015 08:03
Доброго дня. А відомо комусь, 09 та 10.05 доступ до квартир можливий чи буде зачиненим і вагончик і парадні у будинках?
08 май 2015 08:05
Цитата "Investor...":
Доброго дня. А відомо комусь, 09 та 10.05 доступ до квартир можливий чи буде зачиненим і вагончик і парадні у будинках?

Ви не уважний! прочитайте мій пост вище на цій же сторінці!
08 май 2015 08:23
Я вже отримав у Оксани ключи і лічильники у мене також встановлені, саме тому мені потрібно просто щоб було відкрито парадне у будинку або щоб був охоронец який би мав можливість відчинити і пустити мене до квартири.
08 май 2015 08:36
Можливо хтось був на будівництві першого або другого травня та може сказати чи були у ці дні охоронці в будинках? Мені дуже треба, щоб 9 та 10 травня була можливість потрапити у будинок до квартири, ключи від квартири вже у мене на руках.
08 май 2015 08:37
Цитата "Investor...":
Я вже отримав у Оксани ключи і лічильники у мене також встановлені, саме тому мені потрібно просто щоб було відкрито парадне у будинку або щоб був охоронец який би мав можливість відчинити і пустити мене до квартири.

Мы 1 мая были возле дома, в наш ЖЕЛТЫЙ дом(а не коричневый как говорят в штабе), пыталась прорваться парочка в свою квартиру. Охранник был в парадном, но чем закончилось увы не знаем-торопились.
08 май 2015 08:42
Добре, дякую.
08 май 2015 09:00
Я так розумію що з адресою все майже добре. А чи може хтось прояснити ситуацію з водопосточянням та водовідведенням? Дуже богато було розмов про якусь насосну станцію, а де вона повинна стояти, чи робиться там щось? Вже дуже багато було труб закопано навколо наших будинків і навіть асфальт поклали, тільки нічого не змінилось. Від Оксани мені не вдалось почути якусь внятну відповідь. Можливо хтось володіє більш конкретною інформацією и чи можемо ми якось впливати на це. Хочаб побачити що щось робиця.
08 май 2015 09:10
Цитата "ягуар":
Slava1972
Ви дуже емоційна людина, а по кількості постів просто займаєтесь флудом і "засираєте" цю тему. Якщо є щось написати по справі, то всі почитають Ваші пости з радістю. Спрямуйте свою безкінечну енергію та злість на забудовника у продуктивне русло і почніть діяти реально.
Є ініціативи? тоді організовуйте інших форумчан і в перед відстоювати наші з Вами права та інтереси :umnik:

Є претензії до УЖК, тоді давайте ініціюйте зустріч з ними та форумчанами і вирішуйте їх, а то бла-бла-бла і так майже кожний пост 6-)

Поддерживаю

:chillout:
08 май 2015 09:22
Цитата "Investor...":
Добре, дякую.

...наверное я вас огорчу, но дом скорее всего будет закрыт.
я был перед прошлыми выходными, так после того как забрал ключи хотел проверить лифт. Но мне не удалось попасть даже в парадное. Правда было уже 19:00...
может сейчас ситуация поменялась, кто знает. :notsure:
08 май 2015 09:32
Цитата "Slava1972":
Шкурат Сергей а почему - Украинская Жилищная Компания ? Не сильно ли сказано ? Может Киевская Жилищная Компания будет как-то уместнее или у Вас по национальному признаку – Украинская, а почему же не Еврейская ? Судя по тому тарифу который хотите «пропихнуть» - Обдирающая Жилищная Компания.

Я думаю, что подобного рода ирония "Украинская - Еврейская" является неудачной и не уместной. Ведь всем понятно, что термин "Украинская" подразумевает общегосударственный, а не этнический признак. Можно добавить, что сейчас в Украине, вслед за Западными странами, термин "Национальный" (например, "Национальная академия наук") подразумевает общегосударственный, а не этнический признак.
08 май 2015 09:42
Цитата "Зеленый дом":

Могу поделиться телефоном электрика, он уже у нас в квартире закончил работу. Работал без воды (в том числе и штробил),очень толковый мастер. Сейчас его жена штукатурит, всё также без воды, мы просто ей подняли бутыли с водой и набираем их по мере необходимости.

Здравствуйте!
Скиньте мне пожалуйста контакты электрика на почту alna.kostyuk@mail.ru
Буду очень благодарна.
08 май 2015 10:14
и опять ссоримся)). А проблемы у нас одни же, и в одиночку их решить труднее.
08 май 2015 11:20
Извините, за перепалку на форуме. Больше не буду :thanks:

Вопрос к инвесторам-мы о этой рабочей группе что-то знаем?

В ПАО «ХК «Киевгорстрой» создана рабочая группа для оперативного решения проблемных вопросов
15.04.2015
Прием инвесторов проводится по вторникам с 15:00 до 17:00.

Чтобы записаться на участие в рабочей группе, необходимо отправить на электронный адрес investor@kyivmiskbud.ua письмо со следующей информацией:

• Фамилия, имя, отчество инвестора.
• Номер инвестиционного договора с ПАО «ХК «Киевгорстрой».
• Проблема.
• Контактный номер телефона.

В компании обращают внимание, что данная рабочая группа создана только для взаимодействия с инвесторами объектов строительства ПАО «ХК «Киевгорстрой».

306 просмотров
08 май 2015 11:25
Ов, шановні інвестори, о чем ви. Я тількі що повернувся з будинків. Так вот Оксана каже що адреси у наших будинків НЕ МАЄ, то му що якісь інвестори були проти той що на сайті КМБ, а коли з'явиться нова зовсім не відомо, водопосточання під'єднано до міського але триває якась поперова тягонина, а водовідведення це зовсім ж.... Якась, тому що насоси стоять в будівлі біля зеленого дома це і є насосна станція останніх років 30, але вони неспроможні запеспечити должним чином всі будинки. Саме цікаве що коли будуть нові навіть приблизно сказати Оксана не змогла. В мене є великі сподівання, що Оксано насправді нічого до кінця незнає і говорить все підряд аби відстали, но як би там не було все це дуже сильно насторажує. Прицьому є гарні новини, трансформаторів стало більше і їх встановлюють. А біля трансформаторів стоять якісь бабіни труб чевоного кольору, діаметром близько 30 см. Для чого вони я не зрозумів.
На данний час в лайні ми всі.
Може всеж таки будемо тут писате щось конструктивне і якось вилазити з цього.
08 май 2015 11:29
У когось є якась нова інформація не від Оксани? Час іде, а ми стоємо.
08 май 2015 11:38
9 та 10 травня потрапити до квартим не можливо навіть маючи ключи на руках. Там вже з'явились якісь проблеми з робітниками яких вийняли для ремонтів інвестори, знову ж Оксано каже що вони лазють де попало і коли попало, а за будинки відповідає вона, тому що вони не прийняти на ЖЕК. саме тому будинки закривають на вихідні, а мені здається що наступним кроком буде повна заборона на доступ до власної квартири навіть у будні дні.
08 май 2015 11:38
Цитата "Investor...":
У когось є якась нова інформація не від Оксани? Час іде, а ми стоємо.

Раньше вторника скорее всего ничего нового не будет, КГС не работает до 11.05.15. На той неделе обещали, что 06.05.2015 будет распоряжение Святошинской РДА по присвоению почтового адреса (Антонова-Овсиенко), но на БТИ они передадут его только 12.05.2015. Если выпрошу копию распоряжения 12.05.2015, обязательно выложу на форуме.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
1. . .189191. . .556
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx