Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .124126. . .556
15 март 2015 14:30
[quote="Лютый"]
По поводу велосипедов не поместиться всех, у меня только 2 6-) придется делать курилку :@-:
15 март 2015 14:32
Цитата "Pilon":

Скажіть, ви хочете перенести двері у внутрішній стіні?

хочу перенести вхід у кімнату із лівого боку стіни на правий, а також виставити по центру стіни вхід у кухню. Стіни відповідно не несучі, але все одно це перепланування і треба робити новий техпаспорт.
15 март 2015 14:40
Цитата "ягуар":

хочу перенести вхід у кімнату із лівого боку стіни на правий, а також виставити по центру стіни вхід у кухню. Стіни відповідно не несучі, але все одно це перепланування і треба робити новий техпаспорт.

Але це не впливатиме на площу, та не рахується самочинкою. Зробите собі коли захочете новий техпаспорт та й усе, я думаю, що КМБ хай робить собі ті документи, а вам дозволити мають перенести двері. Реєстраційна служба не буде їхати до вас на квартиру та дивитися, чи усі двері у вас по техпаспорту, вона взагалі тільки дивиться чи співпадають площі на папірцях))) тому вимагайте дозволу, тому що це не повпливає на основний документ, а ТП ,як я вже казав, з часом переробите.
15 март 2015 14:51
Цитата "Pilon":

Але це не впливатиме на площу, та не рахується самочинкою. Зробите собі коли захочете новий техпаспорт та й усе, я думаю, що КМБ хай робить собі ті документи, а вам дозволити мають перенести двері. Реєстраційна служба не буде їхати до вас на квартиру та дивитися, чи усі двері у вас по техпаспорту, вона взагалі тільки дивиться чи співпадають площі на папірцях))) тому вимагайте дозволу, тому що це не повпливає на основний документ, а ТП ,як я вже казав, з часом переробите.

:super: таку ж відповідь я отримав від архітекторів КМБ, але перед початком робіи все одно треба з ними письмово узгодити.
15 март 2015 15:25
кому цікаво відео 2-к квартири площею 53,51 кв.м. по плану 2А, перший будинок.

15 март 2015 16:09
Когда встреча с представителем ЖК..?
Среда 18-30?
15 март 2015 16:10
Цитата "Bond0084":
Когда встреча с представителем ЖК..?
Среда 18-30?

Після наради КМБ щодо наших будинків, тоді буде точна дата зустрічі .
15 март 2015 17:31
Цитата "ягуар":
кому цікаво відео 2-к квартири площею 53,51 кв.м. по плану 2А, перший будинок.

Да увидел на видео стройку и подумал,они хоть не в три смены будут работать...а что произошло с потолком в большой комнате?
15 март 2015 19:41
в тій кімнаті було кріплення крану і в стелі залишилися не викручені болти, які похабно замазали. Така ж картина і в інших квартирах, де було кріплення крану до будинків.
15 март 2015 20:46
Цитата "ягуар":
в тій кімнаті було кріплення крану і в стелі залишилися не викручені болти, які похабно замазали. Така ж картина і в інших квартирах, де було кріплення крану до будинків.

А Вы в приеме-здаче будете на это указывать...потому что у меня под радиаторами дыры и наверно так у всех,так я незнаю их можно сразу замазывать,у меня квартира такой же планировкти.
15 март 2015 20:51
скоріше за все так, але якщо робити гіпсокартонну стелю, то це не впливає на ремонт.
Під радіаторами треба дивитися чи варто заливати до ремонту, бо їх можна зняти на час ремонту і вже собі потім прикрутити і залити стяжкою, так як треба.
15 март 2015 20:58
У нас тоже под каждым радиатором ямка в полу не хилая. Я думаю их должны залить до сдачи и до подписи акта приема рабочие. У нас еще к стати в квартире начинает отваливаться штукатурка которая частично сделана по стенам, и на их местах появляются сколы, и в в полу появились трещины и при входе в квартиру даже в одном месте раскрышился заливной пол. Я спросила об этом у Натальи, она сказала что по весне, как потеплеет, все равно все будут замазывать и доделывать недочеты. Такая же планировка, второй дом.
15 март 2015 21:01
А всё-таки Мы молодцы,что собрались,организовались и показали что на нас покататься несмогут.Хоть всего, то что нам положено и недобились сразу,но вместе мы сила...так и надо КГС давить....................................и пусть читают и говорят,что своё дело в юр.адресе)))
15 март 2015 21:52
Цитата "orajet":

Куріння - це наркотична зазежність. Давайте одразу пункт для наркозалежних зробимо на поверсі. Курилка лише на Вашому власному балконі, а ні десь в глибинці лісу можете влаштувати.
Нічого шановний сусіде ми і Вас на велосипед посадимо!
16 март 2015 05:40
На рахунок тріщин. Будинок будинк буде поступово давати усатку .....тому є і будуть тріщини. Наприклад для тих хто зібрався робити підвісний потолок чи натяжний, то можна оздоблювальні матеріали такі як, плитка,декоративні плити ,не встановлювати аж до потолка, цим самим можажна захиститися від тріщин. Інформація з телевізійної програми "Квартирный вопрос".
16 март 2015 08:48
Письмо отнес
16 март 2015 08:56
Цитата "melnikvp":
Письмо отнес

Отлично,а в какие сроки должен прийти ответ???
16 март 2015 09:17
Цитата "arm99":

Отлично,а в какие сроки должен прийти ответ???

відповідно до статті 20 Закону України "Про звернення громадян" звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання.

На письме указан тел. канцелярии, можно, если есть необходимость, прозваниваться.
16 март 2015 09:19
Цитата "melnikvp":
Письмо отнес

Спасибо!
16 март 2015 09:20
Цитата "melnikvp":
Письмо отнес

Дякую ! :super:
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .124126. . .556
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее