Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .119121. . .556
12 март 2015 14:42
Ок. Подпишем.
12 март 2015 14:45
Зараз трохи зайняти детально відпишусь пізніше
12 март 2015 14:50
На 18 смогу.....где и куда нужно подехать?
12 март 2015 15:21
На 18.03 теж зможу!!!!!
12 март 2015 15:44
Цитата "Pilon":
На 18.03 теж зможу!!!!!

где-то возле наших домов, предварительно будет созвон с представителем ЭС, но ориентировочно 18-30
12 март 2015 15:54
В суботу все рівно потрібно бути і підписати лист! Я буду на 9:15.
12 март 2015 16:51
Отже по результатам зустрічі...
Компанія пропонує нам «ввійти в становище» і зробити крок на зустріч.
З їхнього боку вони підуть нам на зустріч тим, що дозволять робити ремонт у квартирах до їх остаточної здачі, перед цим провівши процедуру «фізичного» прийому квартири з усіма відповідними документами. Тим часом вони вирішуватимуть питання з адресою і підключенням до електромережі що в свою чергу займе не менше 3-х місяців у будьякому випадку. У разі згоди ремонт можна буде почати з 3-го квітня. Звісно що до отримання адреси та підведення електрики ми будемо на тимчасовому електропостачанні.
У випадку «війни» з компанією нам доведеться чекати цих три місяці без ремонту. Звучала навіть дата вересень цього року.
Доречі, як тут вже наголошувалось у нас вже є компанія яка займається обслуговуванням будинків (ЖЕК). І я так розумію нам треба буде підписати з ними договір перед початком ремонту (для тих хто погодиться). Всі деталі можна обговорити при особистій зустрічі з представником. Я це до того що зараз саме час обговорювати ОСББ
Якшо ше є питання то задавайте може я шось забув
12 март 2015 17:09
А будут ли с 3 апреля работать лифты (не таскать же все пешком на 20-й этаж)? И как можно физически принимать квартиру, например, без подключения к отоплению, а если что-то "не так"? И что по поводу подключения воды и канализации? Без них трудно что-либо делать.
12 март 2015 17:14
Цитата "Саша и Настя ":
А будут ли с 3 апреля работать лифты (не таскать же все пешком на 20-й этаж)? И как можно физически принимать квартиру, например, без подключения к отоплению, а если что-то "не так"? И что по поводу подключения воды и канализации? Без них трудно что-либо делать.

До 3-го все має бути підключеним і ліфти включені, більше того на перших порах КМБ навіть за все це платитиме.
12 март 2015 17:46
Цитата "sergeydeyneko":

До 3-го все має бути підключеним і ліфти включені, більше того на перших порах КМБ навіть за все це платитиме.

Честно, пока не понимаю как без адреса они нам передадут квартиру. Можете кратко рассказать?
12 март 2015 17:52
Дякую за цікаву інформацію і що витратили свій час!
В мене є декілка зауважень.
Цитата "sergeydeyneko":

З їхнього боку вони підуть нам на зустріч тим, що дозволять робити ремонт у квартирах до їх остаточної здачі, перед цим провівши процедуру «фізичного» прийому квартири з усіма відповідними документами.

"вони дозволять" - це ж треба, які добродії...(вибачте, не стримав сарказму)

Цитата "sergeydeyneko":

Тим часом вони вирішуватимуть питання з адресою і підключенням до електромережі що в свою чергу займе не менше 3-х місяців у будьякому випадку.

А чому саме 3, не 6 наприклад, вони не аргументували?

Цитата "sergeydeyneko":

У разі згоди ремонт можна буде почати з 3-го квітня. Звісно що до отримання адреси та підведення електрики ми будемо на тимчасовому електропостачанні.

Водопостачання і водовідвід теж тимчасові? Чи взагалі відсутні?

Цитата "sergeydeyneko":

У випадку «війни» з компанією нам доведеться чекати цих три місяці без ремонту. Звучала навіть дата вересень цього року.

У випадку "війни" ми втратимо час, вони ж в свою чергу можуть зазнати фінансових і, що набагато гірше і в далекосяжній перспективі дорожче, репутаційних втрат.

Цитата "sergeydeyneko":

Доречі, як тут вже наголошувалось у нас вже є компанія яка займається обслуговуванням будинків (ЖЕК). І я так розумію нам треба буде підписати з ними договір перед початком ремонту (для тих хто погодиться). Всі деталі можна обговорити при особистій зустрічі з представником. Я це до того що зараз саме час обговорювати ОСББ

Усі подібні договори мають прив'язку до поштової адреси, якої нема, тобто ніяких договорів ми ні з ким укласти не зможемо.

На мою думку, те що вони запропонували - це нічого. Взагалі нічого. Тому вважаю за необхідне в суботу зібрати якнайбільше підписів і включати в роботу юристів, які тут доречі вже пропонували свої послуги, причому на достатньо цікавих умовах як мені здалося.
12 март 2015 18:06
Цитата "Dashulya":

Вы серьезно? Вы собираетесь напугать застройщика, который уже более 50 лет на рынке и половина акций у государства просто рекламным щитом? Я не говорю, что Вы не правы, но это будет менее эффективно, чем работа юриста. Рекламу на билборде можно содрать, закрыть чем-то еще, а в идеале вылить на него ведро краски и аргументировать, что "это же стройка, мы нечаянно" и все, деньги Вам никто не вернет.
Юрист же поможет извлечь выгоду из данного дела. Во-первых, мы, совместным трудом, сможем добиться того, что КГС за каждый день просрочки Вам выплатит пеню. Во-вторых, какие бы хитрые у КГС не были бы юристы, если у Вас лично есть толковый юрист, то выгода за задержки сдачи проекта - Ваша. В-третьих, я заинтересована в доверии своих клиентов, поэтому могу предложить Вам свои услуги за процент с Вашего дела.
Если Вы заинтересованы в этом деле, чтобы не остаться ни с чем, то мы можем с Вами встретиться, если нет - Ваше право размещать щиты и стоять на митингах.

Вот, нашел пост юристов.
12 март 2015 18:36
sergeydeyneko

я теж не дуже розумію питання затримки по адресі, електриці, воді та каналізації, які аргументи крім "у будь якому разі 3 міс." ?
Тобто на якій стадії КМБ і що ними зроблено чи не зроблено? Якщо є договори із постачальниками послуг, то нехай нам про це скажуть!

Наявність ЖЕКу і відсутність адреси до якої привязується всі договори обслуговування та відсутність договорів про підключення до мереж мене теж лякає.

Для себе роблю висновок - поки не побачу реальних документів робити ремонт не має особливого бажання бо може бути пшик на виході, коли не дай Боже щось піде не так.
12 март 2015 18:43
Цитата "Лореляй":
Всем привет. давно не заходила, не читала... уже страниц 10...
если что, готова принимать участие в инициативах.
кстати, +1 журналист в нашей компании инвесторов КГС.

и журналисты тоже есть
12 март 2015 20:47
Я думаю необхідно розібратися з тим як це все має бути. Не бачу нічого поганого,якщо ми робитимемо ремонт з квітня при всіх підключених комунікаціях (тимчасових), а КМБ тим часом займатиметься оформленням документів (вирішує питання з КМДА, впорядковує прибудинкову територію, завершує підключення комунікацій на постійній основі та інш.).
Однак, необхідно розуміти як це все буде юридично.
Було б добре, якби у суботу, коли буде більше інвесторів аніж сьогодні на зустрічі, представник КМБ знову усе це пояснив.
Можливо тим хто був сьогодні на зустрічі надали контакти відповідальної особи ???
13 март 2015 00:03
Цитата "sergeydeyneko":
Отже по результатам зустрічі...
Компанія пропонує нам «ввійти в становище» і зробити крок на зустріч.
З їхнього боку вони підуть нам на зустріч тим, що дозволять робити ремонт у квартирах до їх остаточної здачі, перед цим провівши процедуру «фізичного» прийому квартири з усіма відповідними документами. Тим часом вони вирішуватимуть питання з адресою і підключенням до електромережі що в свою чергу займе не менше 3-х місяців у будьякому випадку. У разі згоди ремонт можна буде почати з 3-го квітня. Звісно що до отримання адреси та підведення електрики ми будемо на тимчасовому електропостачанні.
Якшо ше є питання то задавайте може я шось забув
Это нормальный вариант,есть жилые комплексы,которые уже год живут и нет адреса,просто по окончанию ремонта заключим основные договора с ЖЭКОМ или тем же ОСББ.Пусть обзванивают,заключим временные договора и начнем ремонты,это не проблема,так во многих комплексах происходит,даже в тех,которые имеют свои жэки,например ЖК София свой жэк,а адреса уже год нет,но люди живут.Киевгорстой все доделает,я в этом уверен,но появилась у них накладка,ничего страшного,у них всегда все по-людски.А есть комплексы вообще не пускают,пока не получат адрес,Киевгорстрой тоже понимает,что ремонты надо сейчас запускать,а осенью будет адрес готов или раньше. Если 3 Апреля я приступлю к ремонту,я буду им благодарен.
13 март 2015 05:02
Инфа про ключи с 3 апреля весьма интересная. Спасибо участникам встречи.
13 март 2015 06:44
Цитата "Barabolka":

Честно, пока не понимаю как без адреса они нам передадут квартиру. Можете кратко рассказать?

На встрече от нас были 2 человека Сергей и Дмитрий. Дмитрий предварительно договорился с директором "ЖЭКа", который нам будет навязывать КГС, о встрече 18.03.15 на ориентировочно на 18-30, но будет еще предварительный созвон. Тот в свою очередь раскажет нам на что надо обратить внимание при подписании актов (порядка 40 позиций). И как я понял 03.04.15 на стрйке мы подпишем "фактические" акты приема-передачи и нам дадут ключи. А 15-20.04.15 будут подписываться "юридические" акты приема-передачи.

По поводу среды: я с Дмитрием буду, нужны еще пару человек (просили толпу не приводить, а 3-4 чел, которые внимательно все усвоят и донесут максимально точно всей публике). Желающие - дайте телефоны или звоните мне 0667617100, 0985123345 Валерий.
13 март 2015 07:08
у мене ще виникло одне питання у випадку "доступу" та початку ремонту інвесторами до "юридичної" передачі приміщень - у будинках при їх здачі мали б сидіти консьєржі і контролювати вхідний і вихідний потік відвідувачів (інвестори і їх робітники), щоб не було нюансів (читай крадіжок чи знищення майна) по квартирам і місцям загального користування. Яким чином це питання буде врегульовано до моменту "юридичної" передачі квартир ?

Крім того при зустрічі із представником ЖЕКу поставте питання про консьєржів на кожен об'єкт, одразу після того, як КМБ передасть їм будинки на обслуговування.
13 март 2015 07:08
Цитата "игнат123":
Это нормальный вариант,есть жилые комплексы,которые уже год живут и нет адреса,просто по окончанию ремонта заключим основные договора с ЖЭКОМ или тем же ОСББ.Пусть обзванивают,заключим временные договора и начнем ремонты,это не проблема,так во многих комплексах происходит,даже в тех,которые имеют свои жэки,например ЖК София свой жэк,а адреса уже год нет,но люди живут.Киевгорстой все доделает,я в этом уверен,но появилась у них накладка,ничего страшного,у них всегда все по-людски.А есть комплексы вообще не пускают,пока не получат адрес,Киевгорстрой тоже понимает,что ремонты надо сейчас запускать,а осенью будет адрес готов или раньше. Если 3 Апреля я приступлю к ремонту,я буду им благодарен.

Підтримую. Така ж ситуація була і в ЖК по Житомирській трасі (Брест-Литовський). Ремонти розпочали до отримання адреси, а потім після заселення ще чекали місяців 6.
Тож головне наявність водопостачання, каналізації та ел. енергії. Тим більше, що "новоспечений" ЖЕК бере будинки на баланс "під чесне слово" КМБ.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .119121. . .556
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx